Jdi na obsah Jdi na menu
 


Borísek

 p1010085.jpgBorísek

 ADOPTOVANÝ - MAJITELÉ: PAVLA Č. MICHAL R. A Z BRNA

nar. 2013

Samec, tchořovitý, kastrovaný, čipovaný. 

21.2.2016

VikiBorísek nar. 2013, Viky nar. 2013

Ve středu pan Jiří vyzvedl na základě domluvy s paní Zuzanou 2 fretečky z velmi nevhodných podmínek, kde mu je předali už v přepravce, takže vlastně ani neviděl, Borísekkde fretky původně bydleli, ale co se týče okolního prostředí, tak prý nic moc :-(. Fretečky jsou však velmi hodné, což je super, a to i přesto, že si Borísek zahrál na zombíka a zakousl se Irče do hlavy. :-) Tak přesně - paní Zuzana poslala na náš účet 1000,- Kč, které původní majitelé požadovali za fretky, Jiří je zaplatil, dovezl k Irče a v sobotu k nám do útulku, kde už podstoupili první veterinářní vyšetření a v týdnu vyřídíme kastraci, aby se mohli co nedjříve přestěhovat do domova k paní Zuzaně :-) Všem za pomoc a záchranu freteček moc děkujeme :-) a brzy k nim přidáme foto a další zprávičky :-)

Viki spinká po kastraci22.2. Byli Viki a Borísek na kastraci. Vše proběhlo v pořádku a jsou v pohodě :-) 

29.2. Dnes Viki s Borískem doberou antibiotiky, vše je v pořádku. Jen Vikinka trochu zlobí s jídlem, tak jak se dá dohromady i po této stránce, už budou moc jet domů, kde na ně navá majitelka čeká :-)

Borísek spinká po kastraci

Na fotečkách Vikinka - tmavší a Borísek spinkají po kastraci :-)

6.3.2016 Včera odjeli Viki a Borísek společně domů, na jich Čech do Č.Budějovic. Přejeme super domov :-) a děkujeme za záchranu i za adopci :-)

17.11.17 po necelých dvou letech se nám vrátili do útulku Borísek a Viky... adoptivní majitelka se vdala. Viky je nádherná droboučká černá holčina, moc miloučká, Borísek je trochu vyjukaný, a z bázlivosti i kousne... musí si zase zvyknout a opět jim budeme společně hledat nový domov. Jsou už čtyřletí, tak to bude o něco složitější, ale doufám, že nový domov najdou :-) na foto vlevo Borísek, vpravo Viky :-) 

Borísek  Viky

 

 

 

 

 

 

20.3. Borísek je takový rošťák, někdy má náladu na mazlení, někdy se snaží kousnout. Viki je mazlíček šílený, je to snad nejmenší fretka v republice, je velmi droboučká, úplná minifretka :-) Bude jim 5 let, k adopci pouze společně, hledáme super domov, aby měli klidný zbytek života. Nejsou vhodní k dětem, k jiným fretkám.

30. 11.18 Borísek je pěknej rošťák a doslova útočí na kočky, které před ním musí utíkat. Vikinka krásně přibrala a z 400 g už má 600 a je z ní kočka :-) 

8.7. 19 Viky odešla za duhový most. 

26.1.20 Borísek je velmi aktivní, a i když je mu 7 let, po zdravotní stránce je v pořádku. Možná by ještě bylo možné mu na poslední roky života poskytnout domov, aby nemusel dožít v útulku. 

20.12.20 i Borísek se dočkal, a získal svou novou virtuální rodinu. Moc děkujeme za adopci na dálku do Brna paní Pavle Č. a panu Michalovi R. :-) 

​29.4.2021 Borísek nás opustil.. Už několik týdnů jsem ho krmila, poslední týdny ze stříkačky a vždy Borísek papkal pěkně. Včera mi řekl, že už nechce.. Neotevřel tlamičku, nedostala jsem do něho ani kapičku kašičky.. chtěl odejít.... Nezapomeme Borísku, byl si super kluk. 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Anna Marhanová - Borýsek (pro jakého chovatele )

Dobrý den,
Mám jednu otázku. Je Borýsek vhodný pro začátečníka nebo spíš pro někoho kdo už zkušenosti s fretmami má?

Martina - Viky a borýsek

Dobrý večer, zítra přivezeme fretečkám opět něco dodatečně k Vánocům a moc se těšíme.
Moc se nám líbí Viky s Borýskem. Máme 2 6. leté freťule-sestry, moc hodné a samozřejmě na volno . Uvažujeme, že bychom nabídli domov i Viky a Borýskovi, ale nechceme stresovat ani naše holky a ani Viky a Borýska. Chtělo by to vyskoušet, jak na sebe budou reagovat. Děláte také návštěvy s fretčkama ? Kdyby ano, bylo by to super. Beznín bychom Vám zaplatili.
Zítra se dohodneme. Přeji Vám i freťulkám klidnou noc a zítra nashledanou.
Martina a Roman Pýchovi

alena - Re: Viky a borýsek

Jste strasne moc hodni a na navstevu se moc tesime. Ale Borisek si Viky velmi chrani a nikoho jineho neprijme...a tak by to pro starsi holky nebylo asi to prave orechove...no probereme to zitra :)

Irena Syřišťová - Zlatíčka

Moc jim přeji jen ten nejkrásnější život.Moc mi přirostli k srdíčku.I za tu poctu,se zombiáckým kousnutím od Boríska.Moc sem se nasmála.

 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 20
Celkem: 2844307
Měsíc: 32128
Den: 1558