Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fredy obrovský

 p1010492.jpg20. 8. 2013 Dne 9.8. jsme do útulku přijali čtyřletého krásného maxi freťáka FREDYho. Je to Fredy nevímkolikátý, asi je to nejoblíbenější jméno pro fretčí kluky :-) Fredy k nám přijel z důvodu nesocializovanosti a kousání. Majitelka si ho koupila v roce 2010 ve zverimexu, kde byl dlouho, už byl velký, a ačkoliv chová koně a mnoho dalších zvířátek, freťák ji překvapil svou agresivitou, kousáním, a ačkoliv se snažila ze všech sil, nepodařilo se jí Fredyho vychovat. Fredy bydlel ve velké voliéře venku, majitelka se mu věnovala, a nakonec se rozhodla ho dát k nám do převýchovy a společně věříme, že se potom podaří najít Fredymu nový vhodný domov :-) Co je u  Fredy u nás, je vcelku pohodář. Nesnažil se mě kousnout ani jednou, líže pastu z ruky, běhá, lítá, kvoká a nejraději spí ve svých pelíšcích, co si přivezl s sebou :-) Není nijak konfliktní, ani zákeřný, ani kousavý, myslím, že to bude dobré a zkusíme se spolu časem hrát (věřím, že mi prsty zůstanou :-) ).  Majitelka se na Freďouška ptá, má o něj zájem, a dokonce se rozhodla přispívat našemu útulku v rámci akce 100x100. Moc děkujeme :-)

7.11. Fredík se lepší ze dne na den.. Nyní už je vcelku v pohodě, lítá, hraje si, je velmi hravý, líže pastu z ruky, ale na to pravé mazlení to ještě není.. to si ještě musíme chvíli počkat, ale myslím, že to nebude dlouho trvat.. Je velmi čistotný, ale jiné fretky nemusí. Myslím, že do vánoc by mohl jít do adopce :-)

12.1.14 Fredík je u nás už šestý měsíc, a za tu dobu udělal opravdu velké pokroky.. Je neskutečně "kokavý", hravý, dovádivý, prostě úžasný.. ještě dopilujeme sílu stisku, zatím ještě při hře maličko víc stiskne, neví, co může a co ne, ale pak už bude k adopci. Je suprový. Jako opravdu hravý společník nemá chybu :-)  

2.2. Tak vyzkoušeno, Fredík nekouše ani při hře, je suprový a je naprosto připravný jít do adopce :-) Mám z toho velkou radost, protože Fredík je fakt super parťák :-) Velmi vhodný i na procházky :-)

3.3. Fredík je opravdu super, moc hodný, hravý, komunikativní, a připraven jí to do nové rodiny. Letos mu budou 4 roky, a tak to má tak akorát :-) Snad najde tento nádherný, velký, fretčí rošťák novou rodinu brzy :-)

11.3. Na Fredíka se byl již podívat nový zájemce.. Jenže, Fredík ho uvítal malým kousnoutím, a protože byl pán začátečník, byl z toho trochu mimo, a vzal si raději Devilka, který je opravdu mazlík. A tak Fredík je zatím u nás, a čeká na tu "svou" rodinu :-) Je suprový, aktivní, milý, spíše tedy se hodí k někomu, kdo by si s ním věděl rady, ne k úplném začátečníkovi, ale pak to bude skvělý parťák :-)

24.7. O Fredíka měli dvě rodiny zájem, ale vždy když přijeli, a já jim líčím, jak je Fredík super, se do mě na férovku Fredík pořádně zakousl.. a bylo po adopci.. Fredík se asi rozhodl, že tu zůstane nebo co.. má přes 2 kila, je ho pořádný kus, největší freťák momentálně u nás, a moc hodný... ale jen tady.. tak nevím co s ním.. najde se odvážlivec, který si ho adoptuje? :-) 

3.9.2014 Dnes jsme Fredíka odvezli do nové rodiny... ke stejně staré fretčí kamarádce, zprvu to vypadalo super, že si budou rozumět, teď mají trochu problémy, ale nová rodina se snaží.. tak snad to ještě všechno klapne :-) Moc bychom to Fredíkovi přáli, protože je fakt super :-) a nová rodina taky :-)

22.9. Fredík se nám vrátil z adopce. By tam moc hodný, chodil na procházky, měl se super a měli ho moc rádi.. nicméně nechtěl přijmout holčinu, která tam byla dříve a doma a ta přestala papkat a majitelka se o ni samozřejmě moc bála.

Fredíček na nadále nabízen k adopci, je to super freťák, který se však moc nehodí k jiným fretečkám. Na lidi je hodný, a moc čistotný. Super velký krásný freťák je to :-) tak snad se nakonec podaří mu najít tu správnou rodinu :-)

12.2. 2016 Fredíkovi už bude letos 7 let, je to nádherný kluk plný sil a života, nestačím mu doplňovat mističku, co toho sežere a je prostě skvělý :-) :-) Zůstává v útulku v virtuální adopci :-)

22.12.2018 Fredíka jsme museli nechat odejít za frečí duhový most do fretčího nebíčka to v překrásném fretčím věku 9,5 roku. Děkujeme moc jeho virtuální rodině za podporu během jeho života v útulku. 

 

 
 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< květen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Statistiky

Online: 25
Celkem: 2858628
Měsíc: 34877
Den: 1283