Jdi na obsah Jdi na menu
 


GUCCI

p1010120.jpg9.3.2011 - GUCCI - je freťáček narozný 7.3.2007, čipovaný, kastrovaný, tchořovitý a hodný.. majitelka má časově náročnou práci, a tak ho poskytuje k adopci někomu, kdo na něho bude mít více času než má v současnosti ona a bude se o něho velmi dobře starat a hlavně - bude ho mít rád. Takže nám ho dnes přivezla. Gucci je trochu vystrašený, z nového prostředí a nových lidí, ale celkem v pohodě.

10.3. Musím říci, že Gucci je zlatíčko.. moc hodný freťáček.. :-)

12.3. Gucci odjel daleko do Karlových Varů do nového domova :-) Nová rodina je skvělá. Přejeme jim i Guccimu mnoho a mnoho šťastných společných chvil a těšíme se na zprávy :-)

13.4. Gucci je "zpět u nás" resp. v Praze v nemocnici..Jeho zdravotní stav se náhle velmi zhoršil, plánovali jsme převoz k nám tento týden a v pátek na celkovou kontrolu do Brna, ale Gucciho stav se včera večer natolik zhoršil, že byl hned dovezen do Prahy na pohotovost, kde je prozatím v péči vet.lékařů.. napojen na kapačky a testy prozatím prokázaly problémy na játrech, zánět nebo nádor, těžko prozatím odhadnout.. čekáme, až bude moc Gucci podstoupit další vyšetření, až se jeho stav stabilizuje a pak budeme chytřejší.. Jeho léčba si vyžádala již 2 tis Kč, a předpokládáme další nemalé výdaje, tak kdybyste chtěli Guccimu na léčbu přispět, budeme moc rádi. Použijte prosím náš útulkový účet č.ú. 2300101259 / 2010 a variabilní symbol jeho jméno, tedy Gucci - 48224. Platby ze Slovenska je možné provádět bez poplatků za převod v jiné měně a to na č.ú. 2300101259 / 8330 tzn. stejné číslo účtu, ovšem slovenský kód banky. Předem moc děkujeme. A nezapomeňte, ještě Gucci potřebuje držet všechny palečky :-)

14.4. Gucci je stále v nemocnici, včera sám spapkal 3/4 konzervičky, stále je na kapačkách a ve vážném stavu :-(

14.4. nové zprávy !!! :-) a radostné!!!! Gucci už je na tom dobře, žádná závažnější choroba se po testech neprokázala, takže ještě do zítřka zůstane pod dozorem lékaře a zítra může jít domů !!!! :-)  děkujeme za všechny palečky, penízky, a pomoc :)

gucci1.jpg17.4. Gucci v pátek přijel "domů", vyhublý, doslova kost a kůže, kdy při hlazení cítíte každý výstupek na páteři.. ale relativně zdravý... nechodí, pobytem v malé kleci má ochablé svalstvo na zadních nožičkách, takže se posunuje pomalu, a tak max 5 min, jinak hodně spinká.. ale po psychické stránce je v pořádku, má chuť žít, což je velmi důležité, a papká konzervičky od Hills.. takže snad bude brzy v pořádku... zatím a nadlouho - ne-li napořád, zůstane u nás :-) myslíme, že už si chudák zažil dost, než abychom ho stresovali další adopcí..

p1010030.jpg18.4. Gucci nás velmi mile překvapuje.. Papká konzervičky, nepustíme ho z očí (Lucka), a včera byli na návštěvě u nás.. Gucci se snaží chodit.. zatím udělá pár kroků a zadní nožičky ho neudrží, a tak se převalí na bok.. ale jde dál.. včera "pobíhal" po trávě po zahradě a viditelně měl velkou radost.. má chuť žít, přes všechno nepříznivé boj se životem nezvdal a to je důležité :-) Je strašně milý, hodný, prostě k zulíbání, což si tedy užíváme :-) a Gucci si zase užívá naši pozornost :-) čekáme ještě na výsledky všech krevních testů, ale snad bude vše OK.. Kdo byste chtěl sledovat i finanční stránku Gucciho léčení, můžete na odkaze..Gucci léčba 1 . Jsou tam zatím ne všechny fa z Prahy, protože jednu má ještě u sebe Bailee, která tam s ním byla v úterý večer, ta je na částku 1730,- další jsou na 5035,- a 397,-. Za každý příspěvek pro Gucciho budeme moc rádi..

21.4. Gucci pomalu dobírá léky předepsané vetem, a že ji bylo... :-(. Chodíme s ním často ven, protože doma se mu moc nechce chodit.. dokáže hodiny leže vedle Lucky na gauči a užívá si pohodu a pozornost, stává se totálně na Lucce závislý... :-( a jakmile má chodit, zaleze pod gauč a pozoruje okolí z pod něho... takže s ním Lucka chodí několikrát denně ven, protože venku na trávě se mu líbí a snaží se chodit.. musí, musí procvičovat ochablé svalstvo.. ale jinak je to zlatíčko a mazel neuvěřitelný :-)

22.4. Gucci nám opravdu dělá radost.. už "nepadá" když běhá, ale moc neběhá, raději se chová a dokáže ležet hodiny na gauči a nechat se mazlit, hladit, krmit a tak :-) je z něho pěkný "závislák".. ale opravdu se velmi zlepšuje.. tak snad půjde jen tou dobrou cestou :-)

27.4. Gucci dneska dostal velkou klec, přemístil se ze stavu "nemocného" do "aktivního", tak si lebedí v pelíšku jablíčku :-) ....hrozně se mu líbí, ani zněj vylézt nechce, jen  vyleze,  zase je hned zpátky :-)

29.4. Gucci u nás byl včera na návštěvě.. :-) už je z něho krásný freťák... běhá a zkoumá, co kde je a co může ochutnat.. je však velmi mlsný.. nechutná mu ani pasta, ani pribináček, ani piškotka.. ani maso.. nenašla jsem nic, čím bych ho jako návštěvu mohla uctít.. tak jsem se s ním "jen" pomazlila :-) ale už mohu s klidem říci, že z nejhoršího je venku a bude (snad) jen líp a líp :-). Do adopce však Gucciho už asi nepustíme.. Takže ho nabízíme k virtuální adopci :-) nechceme mu znovu způsobovat další stresy stěhováním, zvykáním si na nový domov, nové lidi a tak.. alespoň v nejbližších měsících ne, než bude úplně fit :-), aby vše nezačalo nanovo...

6.5. Gucci se nám bohužel ve středu strašně zhoršil, najednou z ničeho nic začal zvracet, káko měl úplně zelnou vodu a výraz v očích - téměř žádný.. dostali jsme šílený strach a ve čtvrtek hned ráno putoval do Brna. Bohužel ani zprávy z Brna nejsou příznivé. Srdíčko je v pořádku, játra a ledviny však jsou velmi nemocné... Jeho stav je velmi vážný. Prozatím vet léčí ledviny, proplachováním, a Gucci bere antibiotika (ATB). Do neděle musíme počkat, zda se začnou ledviny zlepšovat. Pokud ano, můžeme léčit dál...

9.5.  Gucci bohužel po léčení od 8.4. dne 6.5.2011 zemřel.. přesnou příčinu smrti zatím neznáme, víme jen, že naprosto selhaly ledviny a játra. Vzorky jsme poslali do Francie k dalšímu zkoumání a snad se do 14ti dnů dozvíme více.. Gucci navždy zůstane v našich srdíčkách, s jeho ztrátou se vyrovnáváme velmi těžce.. Byl to mazlíček, zlatíčko, moc hodný.. děkujeme všem za to, že s ním i námi cítili, za rozsvícené svíčky Guccimu na cestu do fretčího nebíčka..

 

 

 

 

obrazek1.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Lída od Tria - Gucci

Ach joooooo, to byl moc špatný den...
Gucci odešel za duhový most a také sloní klouček ze zoo Ostrava odešel...

Peckyova - Gucci

Udělali jste pro něho všechno co jste mohli, kéž by takových lidí bylo víc.
Držte se....

Aďa - Guccík

Je mi to veľmi ľúto....nemám slov...

Hanka a Bédíček - Guccísek

Je mi moc líto, že to s Guccim takhle dopadlo.. :-( Snad mu teď bude ve fretčím nebíčku líp a nikdo už mu tam neublíží.. Aspoň měl poslední dny kolem sebe milující lidi, Alču a Lucku..

Terka - Gucci

Je mi to moc líto....Teď už mu je v nebíčku určitě dobře a nic ho nebolí...

Aďa - Guccík

Je v poriadku,ako dopadlo vyšetrenie?Veľmi držíme nožičky a prajeme skoré uzdravenie.

Bára - Gucci

Držíme pěsti i tlapky ať to ten mrňous zvládne a uzdraví se.

Terka - Gucci

Doufám,že bude Gucci co nejdříve v pořádku

Bára - Gucci

Držíme všechny prstíky a tlapky, aby byl klučina co nejdřív v pořádku, nožičky ho znovu poslouchaly a hlavně aby zapomněl na to, jak umí být lidi zlí. A hodným maminkám z útulku, aby to všechno zvládli.

Aďa - Guccík

Dočítala som posledný príspevok a mám v očiach slzy...

Alena - Re: Guccík

Adi, to já mám pocity velmi smíšené... vztek, lítost, beznaděj, stoupající nedůvěra v lidi.. myslím, že dostat ode mě teď fretku bude velmi složité..

Katka a Vilík - Re: Re: Guccík

Chápem, že po tomto bude ťažké ľuďom veriť a dať fretku do rúk niekomu neznámemu. Na druhú stranu sa ale obzri za seba a spomeň si na všetky tie šťastné freťule, ktoré vďaka vám našli domov a ľudí, ktorí ich milujú. Pri čítaní "výročnej správy" som neverila vlastným očiam. A navyše, ak vás bude niekto chcieť oklamať, tak to proste spraví, nech sa snažíte akokoľvek. Pri takom množstve zvierat, aké sa vám podarí udať do nových domovov, nie je možné napr. každého navštíviť a pozrieť sa, ako sa fretke darí.
Držím palce Guccimu, aby sa z tejto nepríjemnej skúsenosti rýchlo spamätal a aj vám dvom, aby ste prekusli nadobudnutú nedôveru. Dobrých ľudí, ktorým chýba fretka, chodí po svete ešte určite veľa ;-)

Bailee - Gucci

Tak teď jen doufat, že na svoje zážitky rychle zapomene... zřejmě to bude chvíli trvat, než se sebere, ale pokud ho uvidím na srazu, budu moc ráda.

Lucka - Re: Gucci

Bailee určitě uvydíš bude potřebovat stálou péči a tím že jedeme všichni bude muset jet taky :-)

Bailee - Re: Re: Gucci

To je jasný:) je skvělej, že to zvládl takhle poměrně dobře

Aďa - Gucci

Super správa:-)

Bailee - Gucci

Díky za pomoc včera, teď nám zbývá jen držet všechny palce:( Panička se na něj furt ptá, všichni na něj myslíme. Určitě to zvládne. Teď ještě musíme doufat v co nejlehčí problém, nebo v ten, který je co nejlépe řešitelný a neohrozí příliš další funkci jater... doufáme, doufáme.

Lucka - Re: Gucci

Bailee to mi děkujeme za rychlou a pohotovou pomoc při převozu do Prahy atd.:-)

Aďa - Gucci

Tak toto nie je ani trochu spravodlivé,keď si nájde milujúci domov,tak sa mu prihodí niečo takéto...veľmi mu s klukmi držíme všetky nožičky,čo doma máme,aby sa z toho dostal a všetko dobre dopadlo.

Aďa - Gucci

Skvelá správa,veľmu mu to prajem,nech sa má už iba fantasticky:-)



 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 19
Celkem: 2835256
Měsíc: 30298
Den: 1421