Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lilíček

p1010021.jpg Lilínek - pobočka Slovensko - virtuální adopce

Lilínek

26.02.2015 18:48

26.2.

22.2 k nám přišel klučík,kterému budou tři roky.Alergie.Jako maličký byl koupený,jako holčička,tak dostal jméno Lila.Ale je to chlapík,tak mu říkáme Lilík.Je hrozně moc hodný,hrozně rád mazlení a nevynechá příležitost,aby nedával pusinky,všude,kam se dostane.Sice byl sám,ale samotář není.Nového páníčka už má,ale má rýmu,a tak dokud nebude v pořádku,bude se léčit u nás.

2.3.

Léčíme.Rýmička se pořád drží.Čajíček s medem mu moc chutná,sirupek také,je to moc šikovný pacient.Po každékrásně poděkuje velikánskou pusinkou.když dostane medicínku.Je to velké zlatíčko.

7.3.

Pořád nás drží pšíkání.Chudinka je z toho celý vedle,když ho to chytí.Tak znovu zajdeme k vetovi na vyšetření.

13.3

Lilíček odjel na Slovensko, kde na něho čeká nová rodina. Však nejdříve se musí ještě doléčit. 

 

3.4. Léčení Lilíčka je složitější, než jsme mysleli, dobral ATB a stále není fit... Takže ještě Aďa na Slovensku léčí a musíme věřit, že bude brzy fit, aby už mohl do nové rodiny, kde se na něho už moc těší :-) 

6.6. Bohužel Lilíčkova nemoc se jeví těžší, než se zdálo. Pravděpodobně jeho původní chov na seně či pilinách se na něm podepsal a Lilíčkova nemoc je chornická a v podstatě se nedá vyléčit. Nová rodina postupně ztratila zájem, jelikož se Lilíček stále léčí a léčí, a tak se jim nelze divit. A protože nevíme, kdy a zda vůbec bude Lilíček zdráv a bude moci jít do adopce, tak zůstává natrvalo v péči naší slovenské pobočky a k adopci je pouze Virtuálně. Kdo byste chtěl přispět na Lilíčkův pobyt v útulku, a chtěl si ho virtuálně adoptovat, kontaktujte nás :-) na e-mailu: info@fretkyboleslav.cz. Děkujeme. 

30.12.2015 

Ťažko sa mi píše..veľakrát som začala..ani raz som príspevok nedokončila..napíšem pár viet..a nevidím cez slzy..zomrel mi Lilíček,ktorého som priniesla do adopcie z pobočky v Kadani.
Dlhodobo sa liečil,absolvoval viac výterov z nošteka,hneď prvý ukázal úplne oslabený imunitný systém.Bola som rada,keď mu ťažkosti konečne od leta ustúpili,ostalo občasné kýchnutie,ktoré bolo chronické ako následok,že ho predtým nikdy neliečili.Časom sa zmenil,ožil,skamarátil sa s Chloe,pozeralasom sa nich celé hodiny ako sa hrajú.
.Lilíček mi od prvej chvíle prirástol k srdcu,aj keby bol zdravý,do adopcie by som ho nedala,získal si ma svojou úžasnou povahou,bol proste moja srdcovka.Vedela som,že ak sa mi ráno niekto hrabe vo vlasoch,je to určite on s tým jeho komentárom "hh" "hh" "vstávaj" "hh".Neodpustil by si pravidelnú pusinkovačku,občas sa už moja polovička nemohla na nás pozerať,vraj"ešte ťa to baví?"Baví...teraz mi chýba každý deň,ktorý tu nie je so mnou...
Často som uvažovala,koho dám Lilíčkovi,až raz Chloe nebude,ale že mi cez víkend odíde Lilíček..s tým sa nedokážem zmieriť...
Každý večer horí sviečka pre teba a pre Hubína...nikdy nezabudnem..

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 10
Celkem: 2832842
Měsíc: 29889
Den: 1063