Jdi na obsah Jdi na menu
 


SISI

 

ADOPTOVANÁ :-) MAJITELÉ KRYŠTOF A ANETA. DĚKUJEME :-)

 dris004.jpg1.11.2010 - včera jsme dostali ze ZS v Jaroměři 2 fretčí holčiny:

asi 5-6tiletou tchoří samičku  SISI, která byla v ZS asi 5 let, ve venkovní voliéře a tím pádem není moc socializovaná, zatím se snaží kousat. Uvidíme, jak bude vše pokračovat..

3.11. Sisi pořád spí.. není o ní ani vidu, ale slechu :-)

13.11. Sisi je nevyzpytatelná.. Pravděpodobně tím, že neměla moc kontakt s lidmi se trochu bojí a tak kousne.. ne moc, vždy kousne a uteče..

24.11. S definitivní platností jsem se rozhodla, že Sisi už k další adopci nebude.. ne proto, že by se nedala socializovat, ale přeci jen je to již starší freťulka 5-6 let a je to na ni znát.. už moc neběhá, i když ji pustím, zase si hned zaleze zpátky do pelíšku.. Sisi nabízíme k virtuální adopci a necháme ji u nás v pohodě strávit další roky života, jak jen to půjde nejlépe :-)

17.12. Sisi je taková pohodářka.. Vegetí si, každý den se proběhne, jen když jí někdo vleze nečekaně do pelíšku, tak kousne.. ale jinak ne.. má takový svůj svět :-)

9.12. Sisi se pobytem u nás také lepší.. Začala běhat, zkoumat, je ráda puštěná, ale jen chvíli, přeci jen věk je asi znát, Sisi si udělá kolečko a zase zaleze do pelíšku.. ale už nekouše.. :-) získává v nás jistotu.. a to je moc fajn :-)

20.12. Sisi je už v pohodě.. už mě nekouše, když jí vlezu do domečku.. velmi ráda se pomazlí, proběhne, ale ne moc dlouho, prostě je to babička, a tak si zaleze a spinká :-)

9.2. naše fretčí babička Sisi přišla do říje.. takže v sobotu 5.2. jsme byli na injekci na ukončení říje.. na kastraci si opravdu netroufám, myslím, že už by to její organismus vzhleldem k věku nemusel zvládnout.. ale Sisi mě cestou k vetovi i zpět velmi překvapila.. chovala se jako "domácí" fretka, seděla mi na rameni a koukala co se děje - v autě, a i jinak byla naprosto suprová.. schovala se do bundy a koukala ji jen hlavička a pozorovala okolí.. Myslím, že si Sisi velmi krásně zvykla na nový domov, prostředí a jeho chod :-) a velmi jí to vyhovuje.. stala se aktivnější, velmi ráda běhá a zkoumá, je miloučká a mazlivá :-)

16.3. Když někdy vzpomínám, jaká byla Sisi, když k nám posledního října přijela, to je již 4,5 měsíce - taková divoška co neznala lidskou ruku, kousavka - tak se to vůbec nedá porovnat.. Sisi je velmi milá, mazlivá, straně hodná fretečka.. taková nenáročná, o nic si neříká, nedostává se z klece - prostě taková Dáma :-) ale mazlí se taky velmi ráda - ona se mnou a já s ní :-)

6.5. Sisi je opět v říji... rozhodli jsme se řešit toto lékem Suprelorin, aby už měla klid.. :-) tak snad příští týden..  jinak je Sisi mazel nad mazly.. každý den musí olíznout ouško až kam to jde, jinak není spokojená, je to už takový náš rituál :-)

20.5.  Sisi byl aplikován Suprelorin, říje ji již opustila a tak doufáme, že bude cca 1,5 rok od říje Sisi klid.. :-) Sisi je jinak úžasná.. nikdy neopmene olízat ouška, čím více, tím lépe a jinak je i přes svůj věk velmi akční :-) Sisi  mají všichni u nás doma moc rádi :-) je totiž "bezpečná" - nikdy nekousne :-)

sisi_kytka.jpg8.7. Sisi je zlatíčko... je strašně hodná.... tedy na lidi, ostatní fretky "žere" jak na běžícím pásu a stejně tak ostatní zvířata.. nebyla a není na ně zvyklá :-(. Ale nikdy mi nezapomene olíznout ucho :-) to dělá Sisi Sisinkou :-) Přidala jsem do fotoalba pár fotek ze včerejška :-)

26.8. Musím zase něco napsat o Sisince.. Sisinka je náš mazlíček a miláček celé rodiny.. hlavně má drahá polovička ji má moc ráda :-) Sisi si totiž umí chlapy získat.. je miloučká, mazlivá, prostě úžasná.. za její adopci moc děkujeme (za příspěvky pochopitelně také) :-)

28.11. Sisinka bude mít asi brzy návštěvu.. Její adoptivní majitelé Aneta a Kryštof se k nám chystají na návštěvu.. Moc se na ně se Sisi těšíme :-)

Aneta a Kryštof přijeli a přivezli Sisince hodně moc dárků!!! a takový krásný pelíšek co vypadá jako bačkůrka.. od té doby spinká Sisi jen v něm :-) musím je ještě vyfotit :-)

2.2. Sisinka se má stále stejně skvěle.. jak však stárne a méně a méně se pohybuje, i když ji pustím běhat, tak se chvíli proběhne doma, pomazlí se se všema a hned kouká, kam by šla spinkat - ale nejraději spinká ve svém pelíšku v kleci, tak strašně přibrala.. koupili jsme jí tedy Totally ferret senior, tak uvidíme, snad jí to pomůže udržet si váhu :-)

Jinak nedávno měla Sisi ve svém pelíšku nezvanou návštěvu - vlezla si k ní Barča.. když se Sisi vrátila z obýváku a nalezla ji ve svém domečku, až jsem se nestačila divit, kolik energie a síly se v ní vzalo a doslova vyštípala Barču se své bačkůrky.. co jí tam má taky co lézt že jo? je to její bačkůrka :-) Tak jsem smardlavou Barču vzala (vypustila smradíka, jak se Sisi lekla), a Sisi si zalezla a spinkala :-) je skvělá..

letos jí bude už mezi 7-8 rokem.. ale po zdravotní stránce je v pořádku.. jen prostě méně běhá :-) však je to už babička :-)

04.05. Naše babča Sisi vyvádí jako mladice :-) leze do bačkor, kouše do nohou - jako na způsob pojď si se mnou hrát - a vůbec nedbá na svůj věk... hodinu dovádí jako slečna :-) opravdu je super :-) a miloučká.. čím dál tím víc jsem ráda, že jsem si ji kdysi ze ZS vzala a Sisi může ve fretčím důchodu užívat veškerých fretčích výhod :-)

prosinec 2012 - Sisi v babičkovském věku odešla za Duhový most. Její život byl fajn, snažili jsme se jí poskytnout vše, co si fretka může přát a tak věříme, že se má fajn i za Duhovým mostem. Šťastnou cestu Sisi -)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Lucka z Náchoda - Sisi

To mě moc těší, že se má Sisi hezky. Jakpak se jmenovala ta druhá fretíčka z Jaroměře? Chtěla jsem si o ní něco přečíst ale zapomněla jsem jméno :(
Jinak v Jaroměři už mají prý další fretky....

Alena - Salva

Ahoj Lucko, druhá fretečka kterou si nám přivezla je Salvuška.. ta se má skvěle, bydlí u nás v MB, má ji Káťa.. je s námi často v kontaktu, Salvušku jsme pak společně s Káťou nechávali kastrovat, takže víme, že se má jako v bavlnce. Je to miláček celé rodiny a její fotka je i v našem kalendáři :-) Mrknu na tu Jaroměř, zda bychom mohli pomoci :-) Díky za info.

 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Statistiky

Online: 15
Celkem: 2813568
Měsíc: 27877
Den: 1130