Jdi na obsah Jdi na menu
 


DOPRAVA

article preview

Nabízíme pomoc s dopravou freťulí po celé ČR, občas i na Slovensko. 

Doprava samozřejmě závisí na našich cestách, jako taxi nefungujeme, ale pokud máme někam cestu, tak můžeme pomoci. Např.  Mladá Boleslav - Praha - Brno a města cestou, můžeme jet také cestou Mladá Boleslav - Jičín - Hradec Králové - Pardubice - Svitavy, případně Olomouc, Brno, nebo také přes Nymburk. Můžeme také pomoci s dopravou Karlovy Vary - směr Mladá Boleslav.  

Jediný směr který nám chybí jsou Jižní Čechy, tam v současné době moc nejezdíme, takže tímto směrem s dopravou moc nepomůžeme. 

Nicméně naše pomoc s dopravou je nabízena při: 

  • adopci fretek / odvoz od původního majitele k novému, platí u fretek, které nejsou přijaty k nám do útulku. Pokud to máme při cestě. V případech zajížďky, cesty extra, je účtována cena 10,- Kč / 1 km.
  • dovoz k veterináři - myšleno především na kliniku Jekl&Hauptman v Brně https://www.veterinarniklinikabrno.cz/. V tomto případě je podmínkou, že ošetření/vyšetření fretky je Vámi domluveno přímo s MVDr. Jeklem nebo MVDr. Hauptmanem, resp. fretka je objednána přes objednávací systém https://veterinarniklinikabrno.mujvetbook.cz/kalendar.php, a také samozřejmě že hradíte veškerou veterinární péči. Podmínkou je, že nám dáte s sebou finance na úhradu veteriny, a to v předpokládané výši vyšetření a léčebných nákladů. Případný přeplatek bude samozřejmě vrácen, případný nedoplatek - že uhradíme my - bude IHNED z vaší strany doplacen. Tuto službu nabízíme z důvodu, že chápeme, že ne každý se může uvolnit v pracovním čase a jet přes celou republiku na veterinu do Brna, a víme, že toto je nejlepší veterina v ČR co se fretek týče, a především jen zde mnohdy dokáží fretky zachránit. A tak právě nabízíme dopravu nemocné fretky tam, případně i zpět (toto záleží na termínu propuštění fretky). V tomto fungujeme pouze jako dopravce s tím, že vše si řešíte s veterináři sami, my pouze fretku dovezeme. A také, že nám fretku přivezete do útulku, nebo na smluvené místo, které máme cestou :-)​ Tato služba je zcela zdarma !!!! Podmínkou je přizpůsobení se našim cestám :-)​ v případě zájmu nás kontaktujte na tel. 602 692 130 nebo na e-mailu info@fretkyboleslav.cz. 
  • ​dopravné - doprava fretek kamkoliv, po domluvě, cena 10,- Kč / 1 km

 

 
 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 33
Celkem: 2842123
Měsíc: 31123
Den: 1645