Jdi na obsah Jdi na menu
 


HOLY

holy.jpg11.10. V sobotu nám nálezci dovezli dva nalezence z okolí Pardubic.. tchoří samička HOLY  - je cca rok stará, moc hodná tchoří samička.. nevíme tedy, jestli si kámoš Fred nestihl nakrýt, a tak musíme chvíli počkat s adopcí..

18.10. Holy je moc hodná.. jen co to půjde doběhneme na ultrazvuk a pak může jít hned k adopci.. je fakt suprová..mazlivá, "nekousací", pohodová fretulka..  

29.10. Během příštího týdne skočíme s Holy k vetovi na ultrazvuk a pak to vypadá, že bude moci jít k adopci. Je to moc hodná freťulka..

1.11. tak už to tak začíná vypadat, že asi budeme mít miminka.. zatím tak na 90 %, na 100 % uvidíme tak za 14 dní.. to se zase krásně "rozmnožíme" :-)

22.11. Tak žádná miminka, nikde nejsou :-) takže Holy je připravená k adopci.. je strašně hodná a vhodná i pro začátečníka :-)

6.12. Holy s námi byla také na akci v Brandýse.. je skvělá.. šla z ruky do ruky - je krásná - a velmi mazlivá.. také není konfliktní, bez problémů může jít k jiné freťulce.. a co hlavní - k začátečníkovi - je úžasná :-)

10.12. Holy je zamluvená, měli by si pro ni přijet 15.-.16. 12., ta sněhová nadílka nám dopravu komplikuje :-)

16.12. Tak Holy včera opravdu odjela.. do skvělé rodiny k paní Mirce a jejím 3 dětem.. už u nás se Mirka do Holy naprosto zamilovala a i děti dostaly poučení, že když fre´tulka spí (Holy ji usnula v náručí), nesmí křičet.. mohou, fretce je to jedno, ale přístup paní Mirky nás naprosto dostal :-) děkujeme a přejeme mnoho a mnoho krásných chvil :-)

17.12. Přidávám komentář Mirky, jak se má Holy:

Holy jsme si včera odvezli a musím říct,že se divím jak jsme mohli být doposud bez fretky :-) je prostě jedinečná.Moc za ní děkujeme a hlavně za to,že pomáháte všem fretečkám který zrovna nemají to štěstí na páníčka.

a také fotečky co poslala.. Myslím, že Holy si nemohla vybrat lépe :-)

děkujeme Mirko :-)

dscn2861.jpg

 dscn2855.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

dscn2850.jpgdscn2860.jpg

 

 

 

 

 

dscn2862.jpg

 

 

 

21.7. Tak jsem sem ani nenapsala, že Holy byla téměř 14 dní u nás... Jednoho dne nám volala zoufalá až téměř plačící paní Mirka, že Holy je již dlouho v říji, 2x měla injekci na ukončení říje (1x koncem června a po druhé 7.7.) a ani jedna nezabrala, celkem s ní byla u 6 (!!!!!) veterinářů a všichni odmítli Holy vykastrovat. Jedni naštěstí na rovinu přiznali, že fretkám moc nerozumí, což zaslouží ocenění, jiní tvrdili, že fretkám rozumí, dali jí injekci.. a naše malá Holy to málem odnesla na životě.. Paní Mirka je naštěstí žena činu, neváhala ani minutu, ihned nasedla do auta a Holy nám přivezla. Hned ten den jsme s ní "naklusali" k našemu vetovi, vysvětlili jsme mu situaci. Báli jsme se kastrace, zda po injekcích to nebudu pro Holy osudné, ale vet říkal, že už je to "rozjetý" vlak a i když zatáhneme za ruční brzdu, tvrá dlouho, než se vlak zastaví.. takže tím chtěl říci, že i kdyby dal Holy lék Suprelorin, trvalo by dlouho, než by zabral a navíc už Holy mohla mít problémy s dělohou a tak.. takže "kudla" zvítězila v řešení.. Naštěstí vše dopadlo dobře, ba výborně, Holy vše zvládla, i když po operaci nám zvracela a tak, prožili jsme si své, ale nakonec vše dobře dopadlo, a dnes - když už má Holy vytažené stehy a je naprosto v pořádku - si pro ní paní Mirka s rodinou opět jedou k nám. Děkujeme Mirce, za záchranu života Holy, protože bez jejího velmi aktivního přístupu by vše dopadlo nevíme jak.. Paní Mirka má od nás 2 fretečky, Holy a Galinku a o obě se stará s neskutečnou láskou. Moc děkujeme :-) a přejeme dál spoustu krásných chvil už bez stresů :-)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Mirka - Holy ♥

Holy jsme si včera odvezli a musím říct,že se divím jak jsme mohli být doposud bez fretky :-) je prostě jedinečná.Moc za ní děkujeme a hlavně za to,že pomáháte všem fretečkám který zrovna nemají to štěstí na páníčka.



 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< červenec >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Statistiky

Online: 56
Celkem: 2938667
Měsíc: 28557
Den: 2344