Jdi na obsah Jdi na menu
 


KULÍŠEK + KESÍK + ČERNOUŠEK

kula--7-.jpgkesa--2-.jpg

 

dscf3761.jpg                                                                                        20.9.2011 KESÍK + KULÍŠEK + ČERNOUŠEK - do naší pobočky v Petřvladě přibyli 3 krásní, hodní kluci..

jsou to 2 albínci a 1 tchořík staří  3-3,5 roku.  Jsou vymazlení, nekousaví, neumí však  chodit na záchodek, protože byli v bytě na volno. Zbaští skoro vše. Všichni jsou kastrovaní. Jsou dva roky spolu všichni, tak bude problém je dát do adopce.. chtěli bychom, aby alespoň 2 kluci šli společně a 1 k jiné fretkce v rodině.. jsou na společnost zvyklí.. tak je nechceme stresovat fretčí samotou..

21.9. Kluci jsou strašně hodní.. honí malé děcko po bytě a stahují jí kaťata.. ale velmi jemně :-) jsou suproví :-) zaslouží si krásný nový milující domov :-)

 

10.10. Albínci Kesíka a Kulíšek jsou správní rošťáci. Černoušek je mazel nad mazly.. a jen čekají na novou rodinu.. může být z oblasti kolem Ostravy.. tak neváhejte :-)

 

24. 10. Kluci jsou skvělí a mazliví :-) a jen čekají na nové páníčky :-).  Pro případné zájemce z Čech můžeme kluky dopravit k nám :-)

 

25.10. Tak kluci by měli dorazit na naše fretkování 5.11. A možná pak už u nás zůstanou :-) Kulíšek a Kesík jsou na sobě hodně závislí a nehnou se od sebe, Černoušek je tak trochu bokem (asi dodržují barevné rozlišení :-) ), a tak Černoušek může jít do adopce samostatně. Je velmi vázaný na člověka, moc potřebuje lidskou společnost.. Takže je i možné, že by mohl jít do adopce jako samotná fretka v rodině, avšak s tím, že veškerou potřebnou společnost by u nová rodina vynahradila se vším všudy :-)

 

7.11. Dle plánu k nám v sobout dorazili Kulíšek, Kesík a Černoušek.. Ihned si získali všechny přítomné.. svou naprosto jedinečnou povahou.. Jsou neskutečně milí, opravdu je chovaly i malé děti, kluci jsou více než úžasní.. Černoušek putuje do rodiny, kde bude sám, ale o to více opečovávaný :-) a albínci Kesík a Kulíšek putují do Staré Boleslavi do rodiny k malé holčině, která je celou dobu chovala.. Jen se na jejich příchod musí trochu připravit, a pak je dovezeme. Děkujeme za adopce oběma rodinám :-) 

 

11.11.  Právě jsem dostala špatnou zprávu, že nová rodina si Kulíška a Kesíka vzít nemohou.. Moc je to mrzí, i nás, protože to vypadalo, že by se měli super, ale co se dá dělat.. :-) v každém případě děkujeme za "zdravý rozum" a zprávu a tím pádem tito "božští" klučíci jsou nadále k adopci. :-) tedy zatím, než si je nechá Lucka, protože už ji mrzelo, že jsou k adopci. Tak úžasné fretečky totiž jen tak nenajdete :-)

 

15.11. Kluci jsou závislí na společnosti, na lidech.. ve společnosti fretek jim nebylo zase až tak OK, tak bydlí v obýváku u Lucky.. běhají, její děcka se s nimi mazlí celý den, a kluci jsou v sedmém nebi.. jsou fakt úplně skvělí... :-) jestli někdo chcete 2 opravdu úžasné přímo božské freťáky, neváhejte :-) jakmile si u nás zvyknou, už je nedáme :-)

 

16.11. Kluky přesouvám do adoptovaných freťulek.. u Černouška už je to otázka jen pár dní, kdy si pro něho paní Věra přijede, a Kulíšek a Kesík zůstávají u Lucky (jak jsem předpokládala). Bydlí už dávno v obýváku, který sdílejí společně s jejími ostatními fretečkami :-) a nutno říci, že se mají přesně tak, jak si tito "božští" freťáčci zaslouží :-)

 

3.4. Tak kluci jsou u mě.. :-) Černoušek byl opravdu dle plánu adoptovaný, paní W. se o něho starala více než lépe, dala mu veškerou lásku a péči, však Černoušek nesl velmi těžce odloučení od kámošů Kulíška a Kesíka a začal "odcházet".. :-( Paní W. s ním běhala po veterině, co mu může být, dostával různé doplňky stravy, léčbu, ale nic nezabíralo.. až jsme se nakonec domluvili, že nám Černouška doveze a pokusíme se zjistit, co mu je.. však.. jakmile jsme pustili společně Černouška, Kesíka a Kulíška.. byl problém a zdravotní strádání "objeveno"... Černouškovi prostě chyběli Kulíšek s Kesíkem.. a tak paní W. ač s bolestí v srdci, u nás Černouška nechala.. Kluci jsou zase spolu a v pohodě.. lítají spolu, blbnou, dovádějí... jsou miloučtí, mazliví, chodí se mazlit, prostě jsou super.. a ja dováděli včera ukazují fotky :-) a Černouška není vidět, protože je vždy v rouře :-)

c-k-k2.jpgc-k-k1.jpgc-k-k.jpg

 4.4. Tak tihle kluci jsou neuvěřitelně skvělí !!!! Zatím nevím, zda půjdou k další adopci.. Možná by jim u někoho, kdo by je měl rád, bylo lépe než u nás v útulku, ale adopce by byla poměrně složitá.. V každém případě by museli jít všichni 3 společně a pak by to musel být někdo vyloženě "blázen" do fretek, někdo, kdo by ocenil jejich povahy, to, jací jsou milí, hodní, hraví, mazliví, prostě úplně úžasní. Na druhou stranu by to mohl být někdo i s malým děckem či dětmi, protože kluci jsou opravdu pohodáři nad pohodáře :-) a neublíží ani mouše (jak se říká) :-)

 

26.4. Tak k němhle klukům není co psát.. prostě život s nimi je "labůžo".. suprově si vyhrají společně, hlavě kluci Kesík a Kulíšek, Černoušek je více zaměřený na lidi.. spinkají spolu na jedné hromadě, že je těžko poznat kdo je kdo a kde má kdo kterou končetinu :-) jedním slovem - úžasné :-)

 

27.4. Tolika lidem se líbil především Černoušek, však po zkušenostech z adopce nemohl být adoptovaný sám, a nikdo 3 fretky nechtěl.. že je to moc.. A tak včera zcela nečekaně našli nový domov u Terezky, zde v MB, které ve středu dsc09378.jpgzemřel její roční freťáček Noelek... Noelka jsme pomáhali léčit, léčil se od ledna, nejdříve zde v MB a pak v Brně.. Měl kokcidiozu, ECE, ale hlavní příčinou smrti, co prostě nešlo léčit byly zarůstající střeva.. Noelek nemohl kakat, káko se mu hromadilo ve střevech až už nemohl ani jíst a zvracel.. p. doktor Jekl ho ještě v pondělí operoval, snažil se Noelkovi pomoci.. ale Noelek po téměř 4 měsících boje za život sám svůj boj vzdal.. a ve středu 25.4. odešel za duhový most... kde už ho nic nebolí.. Zůstalo po něm místečku v srdíčku jeho majitelky, která ho moc milovala a miluje.. a tak se Terezka rozhodla pomoci jiným fretečkám, a vzala si odvážně hned všechny 3 kluky.. :-) vím, že se u ní budou mít jako v bavlnce, Terezka je skvělá holka, že budou vycházet i s jejím ročním synem Maxem a že snad pomohou Terezce zaplnit místečko po Noelkovi :-) Terezko fakt moc díky, za veškerý přístup, za to, jak se dokážeš se vším poprat, jsi skvělá :-) !!!!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Věra Wi - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :)kluci

Takže Černoušek je zpátky u svých " brášků" a Lucky. Bohužel stále se opakovaly průjmy a problémy s tím, že nechtěl papkat, ať jsem se snažili sebevíc.
Je nám teď hrozně smutno, prázná klec, připravené kuřecí masíčko, které muž chvilku před tím než jsme se dozvěděli, že zůstává v útulku, připravoval na malé kousíčky a dával zmrznout, aby až se vrátí měl dobrůdku, kterou měl rád.
Samozřejmě jsme rádi, že bude zdravý a je šťastný, ale smutek je to velký.....



 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Statistiky

Online: 21
Celkem: 2814509
Měsíc: 28154
Den: 1217