Jdi na obsah Jdi na menu
 


HLÍDÁNÍ FRETEK

9. 9. 2010

HLÍDÁNÍ FRETEK

9.9. 2010 Protože sem tam hlídáme nějakou freťulku, rozhodli jsme se vytvořit i stránku pro ně, aby i majitelé mohli sledovat, jak se jejich miláčkové mají..

22.4.2011 - I hlídání freteček má však svá pravidla.. o fretečky hlídané se staráme stejně jako všechny, tudíž jako o naše vlastní, mají vše co potřebují, věnujeme ji lásku, čas, opatrujeme je atd.. Však.. i my se však podle hlídání potřebujeme zařídit.. tudíž bychom byli rádi, kdybyste nám řekli, na jak dlouho chcete fretečku pohlídat (cena za hlídání je 1000,- na měsíc se vším všudy, s granulkama, pamlskama, kočkolitem, stále čistou klecí a jednou týdně praným a voňavým pelíškem :-), s vycházkama atd..). V případě onemocnění fretky - stát se může kdykoliv cokoliv, pochopitelně potřebujeme Váš - nejlépe předem souhlas - s návštěvou veterináře a ošetřením s tím, že účelně vynaložené náklady na léčbu fretečky poté uhradíte. Dále bychom byli rádi, kdybyste si fretečku vyzvedli dle předem domluveného termínu.. může se stát, že budete potřebovat pohlídat fretečku i déle a my ji pochopitelně nevyhodíme na ulici, ale rádi ji pohlídáme i déle, ale byli bychom rádi, kdybyste nás o této skutečnosti včas informovali.. Např. Angela jsme si brali na měsíc.. na náš dotaz, kdy si Angela vyzvednou, prodloužili majitelé hlídání o další měsíc a pak zase.. Nám to nevadí, Angel je super freťák, ale musíme počítat především s místem pro fretečky útulkové a tak bychom byli vždy rády, abchom věděly, na čem jsme.. a ne že vůbec nevíme, kdy a zda vůbec si majitelé svou fretku vyzvednou.

Také prosím počítejte s vlastním dovozem fretečky k nám a také vyzvednutí u nás.. pochopitelně se můžeme domluvit na nějaké alternativě, ale je to velmi individuální.. mějte prosím na mysli, že i my jsme matky od rodin, od rodinných domů, s pracovními povinnostmi a ještě povinnostmi k fretečkám z útulku, které nám kromě všeho ostatního zaberou opravdu několik hodin denně.. a tak abychom my místo vás jezdili sem a tam, a tím musely něco zanedbat - protože jinak to bohužel nejde - jak nastavit čas ještě nikdo nevymyslel - tak to si prostě nemůžeme dovolit.

díky za pochopení. Jinak pochopitelně fretečky pohlídáme velmi rády a s láskou :-)

 

obrazek1.jpg31.01.2011 - dostali jsme na hlídání Angela - už 6ti letého nekastrovaného freťáčka, jehož majitelé se stěhují a tak dali Angela cca na měsíc k nám, aby se vyhnul všemu tomu shonu :-) Angel je velmi vychovaný a hodný... je přeci jen starší a tak jsme zjistili, že nejvíce mu chutnají konzervičky od gourmetu, na ty se vyloženě vrhá... jinak však v ničem nezaostává.. je šikovný a akční - vyleze si z klece, proběhne se, ale vzhledem k věku běhá jen chvilku a zase si zaleze zpět do klece do pelíšku :-)

21.4. Angel by se měl zítra vracet domů.. už si u nás zvykl, snad nebude mít problémy s návratem do své rodiny :-) Je to opravdu osobnost :-) Získat si Angela není jen tak :-) Navíc je to opravdu nádherný, obrovský freťák.. největší ze všech co jsem kdy viděla :-)  a někdy i pěkná potvrůka.. pěkně mě párkrát prohnal.. jak se mi chtěl zakousnout do nohou a já jsem se snažila mu zdrhnout.. je velmi rychlý, kolikrát jsem běžela přes celý barák :-) Rošťák jeden :-)

23.04. Angel odjel domů...:-) svou paničku poznal a tak snad bude vše OK.. dostal od nás na cestu konzervičky a granulky, aby doma věděly, co poslední měsíce papkal a co mu chutná a je zdravé a věříme, že mu bude doma fajn :-)

31.1. nějak jsem opomněla na tyto stránky dopisovat hlídané fretky.. přes vánoce jsme hlídali celkem 4 fretečky, 2 (z toho jeden byl "náš" Piškotek - až do ledna)... všechny byly v pohodě a spokojené se vrátily k majitelům.. 

p1010062.jpg- v červenci 2010jsme měsíc hlídali nádherného samečka Rica – ze začátku jsme se báli jeden druhého, ale po pár dnech už byl Rikoušek miláček rodiny..Rici je takový medvídek - jinak jsme mu snad ani neřekli..  a protože byl červenec a jeho panička zkoumala svět, Rikoušek zkoumal naši zahradu, nejvíce se mu líbilo jezírku se želvama. Pak se pochopitelně vrátil k majitelce... 

cikolinda.jpg- už několikrát jsme hlídali Hance freťulky či freťulky, které si od nás z útulku vzala, a protože i teď musí Hanka do lázní, máme na 10 dní Čikouška a Lindičku.. Hančina naprosto úžasná a dokonalá péče jim u nás bude chybět, protože tak, jak se mají u ní, se u nás mít bohužel nebudou – ale i tak jim dáme vše nej, co můžeme.. vždyť obě jsou i naše fretčí „děti“. Ale co jsou v péči Hanky, z Čikouška je nádherný fretčí sameček, jak má být a z Lindičky je překrásná stříbrná fretčí dáma  Tímto děkujeme moc Hance za veškerou péči, kterou jim dává.. 17.9. se Lindi a Čikoušek vrátili k Hance.. snad u nás byli spokojení oni a Hanka nabrala nové síly v lázních :-)

17.9.-26.9. hlídáme krásný tchoří páreček z Prahy -  Huga a Jessicu.. tak krásného samečka už jsme dlouho neviděli, a to ho paní majitelka "vysvobodila" ze jednoho zverimexu, kde ho nemohla nechat, když viděla, jak strádá... a jaký je z něj krásný "kus chlapa" :-) Oba jsou strašně hodní..

 V neděli odjel Hugo a Jessinka domů, vypadali spokojeně a i majitelka vypadala spokojeně, že se u nás freťulky měly dobře :-) To jsme moc rádi :-)

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Maria - Upřímný a spolehlivý úvěr

Upřímný a spolehlivý úvěr
Vážná nebankovní půjčka od 40 000 do 45 000 000 Kč kde není potřeba zajišťovat nemovitost. Podmínkou je pravidelný měsíční příjem a česká národnost. Osobní přístup ke každému požadavku. Zaručuji rychlé a seriózní jednání. Úplná půjčka a vyplacení prostředků do 24 hodin. Půjčku můžete využít i na konsolidaci svých závazků. Vysoká propustnost schválených aplikací. Prosím kontaktujte mě mariakamakova@seznam.cz

Fiorenza Elmas - TEXTU NEBO WHATSAPP MESSENGER

Byl jsem posledním člověkem na světě, který přijal skutečnost, že kouzla existují nebo fungují, dokud jsem nebyl odkázán na doktora Ilekhojieho, který pomohl tolika lidem svými mocnými kouzly na usmíření. Nezbylo mi nic jiného, než to zkusit, protože 3 měsíce po rozvodu jsem byl v práci degradován z deprese a nesoustředěnosti. Nevím, co mám dělat, abych ho dostal zpět, ale děkuji Bohu, že použil doktora Ilekhojieho, aby mi do 48 hodin vrátil moje štěstí a milostný život. Zrovna minulý týden jsem zde byl povýšen zpět na svou pozici a jsem zde, abych se podělil o svou vlastní zkušenost s tímto mužem jménem doktor Ilekhojie. Nevím, čím si dnes procházíš, ale vím, že v každé situaci je vždy cesta ven. Kontaktujte doktora Ilekhojie prostřednictvím TEXTU NEBO WHATSAPP MESSENGER na čísle: +2348147400259 a e-mailu na: gethelp05@gmail.com

Alena Jana - Pujcky a uvery

Na této stránce jsem narazil na tohoto poskytovatele půjčky a rozhodl jsem se kontaktovat jeho e-mail, byl jsem překvapen, když jsem mu dal dokument, o který požádal, najednou mi byla schválena půjčka ve výši 750 000 Kč, takže jsem nikdy nevěřil, že to všechno může fungovat. Byla mi připsána půjčka ve výši 750 000 Kč, prosím, poradím každému, kdo potřebuje půjčku, aby se obrátil na tohoto soukromého poskytovatele půjčky s žádostí o půjčku prostřednictvím: email: kdfin11@gmail.com

Ivana Sergi - Jak být šťastný

Aceste sărbători au dezvăluit cu adevărat cât de singur aș fi fost dacă planul unei despărțiri oribile a căsniciei mele ar funcționa. Copiii noștri sunt cu toții liniștiți și acum că ar trebui să mă bucur de viața alături de soțul meu, el a fost dus de recepționerul din biroul lui. 25 de ani de căsătorie aveau să se piardă pentru că o altă femeie a decis să-mi vrăjească soțul. Am devenit disperată și m-am alăturat comentariilor unui grup de femei care au primit ajutor de la doctorul Ilekhojie. Mi-a explicat despre magia neagră care lucrează asupra soțului meu, ceea ce a fost confirmat și de un viitor povestitor cu câteva zile înainte de atunci. Dr Ilekhojie mi-a spus tot ce trebuie să ofer pentru a sparge magia întunecată și în 3 zile, soțul meu s-a schimbat și a început să se comporte ca niște oameni care se aflau într-o pauză. A devenit Sergi cu care m-am căsătorit acum 25 de ani. Lucrurile sunt normale acum și sunt atât de fericit că mi-am avut toată familia împreună în vacanța trecută. Mulțumesc doctorului Ilekhojie că nu m-a dezamăgit. Vorbește-i despre problemele tale în căsătorie și obține soluții. Apelați/Whatsapp (+2348147400259)

Maria - Seriózní a spolehlivá nabídka půjčky

Seriózní a spolehlivá nabídka půjčky 24hodinová nebankovní půjčka. Potřebujete financování Pro svůj domov, Pro své podnikání, Chcete-li koupit auto, Chcete-li koupit motocykl, Chcete-li zahájit vlastní podnikání, Pro vaše osobní potřeby nepochybuji. Nabízím osobní půjčky od 50 000 do 100 000 000 Kč s roční úrokovou sazbou 2%. Bez ohledu na částku. V žádosti o úvěr uveďte přesnou částku, kterou chcete splácet, a datum splacení. Napište nám své osobní půjčky e-mailem:mariakamakova@seznam.cz

Amaiur Sarriegi - Děkuji vám, DR WALE

DR WALE TAKÉ NEJLEPŠÍ MUŽ VRÁTÍ VÁM VŠECHNO VAŠE ŠTĚSTÍ JEHO DŮVĚRA JE 100%. KONTAKT NA WHATSAPP: +2347054019402
V našich životech všichni potřebujeme speciální osobu, která nás udělá šťastnými, často věci nejdou podle plánu možná proto, že v naší mysli nás něco vážného znepokojuje a žere. Jsem zde, abych ocenil dobrou práci DR WALE, která mě zbavila smutku a smutku a obnovila je s větším štěstím. DR WALE je muž svých slov a slibů. Pokud chcete, aby pro vás něco udělal, důvod to říkám proto, že DR WALE byl muž, který pomohl obnovit můj vztah a manželství mé sestry. můžete ho kontaktovat na WhatsApp/Viber: +2347054019402 NEBO e-mailu: drwalespellhome@gmail.com

Sanni Franssi - Děkuji, DR WALE

Poté, co byl roky ve vztahu s mým bývalým, se se mnou rozešel, dělala jsem všechno možné, abych ho přivedla zpět, ale všechno bylo marné, moc jsem ho chtěla zpátky kvůli lásce, kterou k němu chovám, prosila jsem ho s všechno, slíbil jsem, ale odmítl. Šel jsem za přítelem a vysvětlil jsem svůj problém své přítelkyni a ona mi navrhla, abych se obrátil na doktora Wale, který jí během jejího času pomohl. Tak jsem na WhatsAppu +2347054019402 Dr. Wale, kouzelník, všechno jsem mu vysvětlil a řekl mu, jak je moje mysl každou chvíli narušena. a řekl mi, že není žádný problém, že vše bude v pořádku do čtyř dnů, Řekl mi, že můj Ex se ke mně vrátí během několika dní, Seslal kouzlo a řekl mi, abych se řídil Instrukcí, kterou mi dal, tak jsem to udělal a řídil se všemi pokyny, které mi dal. Druhý den byl překvapivě večer. Můj bývalý mi volal, byla jsem tak překvapená, odpověděla jsem na hovor a jediné, co řekl, bylo, že je mu tak líto všeho, co se stalo, že chce, abych se k němu vrátila, že mě tolik miluje. Byla jsem tak šťastná a šla k němu, a tak jsme spolu začali zase šťastně žít. Od té doby jsem slíbil, že každému, koho znám a má problém ve vztahu, mu pomůžu tím, že ho odkážu na jediného skutečného a mocného kouzelníka, který mi pomohl s mým problémem. Jeho WhatsApp/Viber: +2347054019402 NEBO e-mail: drwalespellhome@gmail.com
pokud potřebujete jeho pomoc ve vašem vztahu nebo v jakémkoli jiném případě.
1) Kouzla lásky
2) Kouzla ztracené lásky
3) Zastavte rozvodová kouzla
4) Manželská kouzla
5) Těhotenské kouzlo
6) Rozchodová kouzla
7) Smrtící kouzlo
8.) Chcete být povýšeni ve své kanceláři.
9) chcete uspokojit svého milence
10) Loterie

Maria - Speciální nabídka rychlé půjčky

Speciální nabídka rychlé půjčky
Dobrý den, jsem fyzická osoba nabízející půjčky po celé ČR. Mít kapitál, který bude použit na poskytování krátkodobých i dlouhodobých půjček mezi fyzickými osobami v rozmezí od 50 000 Kč do 80 000 000 Kč všem vážným lidem, kteří to opravdu potřebují, úroková sazba je 2% Poskytuji půjčky Finanční, Home půjčka, investiční půjčka, auto, osobní půjčka. Jsem připraven uspokojit své zákazníky maximálně do 1 dne od obdržení vaší přihlášky. mariakamakova@seznam.cz

Alena Jana - zaručená svěřenecká půjčka

Na této stránce jsem narazil na tohoto poskytovatele půjčky a rozhodl jsem se kontaktovat jeho e-mail, byl jsem překvapen, když jsem mu dal dokument, o který požádal, najednou mi byla schválena půjčka ve výši 750 000 Kč, takže jsem nikdy nevěřil, že to všechno může fungovat. Byla mi připsána půjčka ve výši 750 000 Kč, prosím, poradím každému, kdo potřebuje půjčku, aby se obrátil na tohoto soukromého poskytovatele půjčky s žádostí o půjčku prostřednictvím: email: kdfin11@gmail.com

Alena Jana - zaručená svěřenecká půjčka

Na této stránce jsem narazil na tohoto poskytovatele půjčky a rozhodl jsem se kontaktovat jeho e-mail, byl jsem překvapen, když jsem mu dal dokument, o který požádal, najednou mi byla schválena půjčka ve výši 750 000 Kč, takže jsem nikdy nevěřil, že to všechno může fungovat. Byla mi připsána půjčka ve výši 750 000 Kč, prosím, poradím každému, kdo potřebuje půjčku, aby se obrátil na tohoto soukromého poskytovatele půjčky s žádostí o půjčku prostřednictvím: email: kdfin11@gmail.com

Olivia Matis - Získejte pomoc

Můj manžel mě a moje děti opustil, protože jsme měli tolik hádek a hádek. Jeho matka byla také proti mému sňatku s ním. Tolik jsem ho miloval a měl velkou naději, že spolu vybudujeme světlou budoucnost. Čekal jsem 6 měsíců a nikdy se mi nevrátil. Takže jsem musel kontaktovat doktora Ilekhojie, který udělal vše, co bylo v jeho silách, aby nás znovu spojil a obnovil lásku a spojení, které jsme kdysi sdíleli. Po 3 dnech se vrátil domů, jak mě ujistil doktor Ilekhojie, a já jsem opravdu ohromen jeho úžasnými činy. I vy můžete získat tuto skvělou pomoc a žít tak, abyste mu byli vděční, protože nikdy nikoho nezklame. Kontaktujte doktora Ilekhojie. E-mail: gethelp05@gmail.com Můžete ho také WhatsApp na +2348147400259

Roze Lettavia - Můj bývalý

Byla jsem na pokraji ztráty manželství, když do toho vstoupil doktor Ilekhojie. Můj manžel požádal o rozvod po nekonečném sporu a citovém týrání, které jsme oba trpěli kvůli nedorozuměním. Odešel z domu a odmítl se vrátit. Hledala jsem skutečné řešení s vědomím, že nechci trpět další nouze kvůli rozvodovým případům a ztrátě mého 12 letého manžela. Dodržel jsem jeho postupy pro usmíření, které bylo velmi snadné. Láska a spojení mezi mnou a mým partnerem byly obnoveny a on se vrátil a požádal o zrušení rozvodu. Je pravdou, že doktor Ilekhojie je čestný a transparentní v pomoci lidem a i vy, když si toto přečtete, můžete získat řešení, které ve svém manželství nebo vztahu hledáte. kontaktujte ho pro pomoc hned. Zde je jeho kontakt. WhatsApp: +2348147400259 E-mail: gethelp05@gmail.com

Michaela - Vážná finanční půjčka od 50 000 do 30 000 000 Kč

Rychlá a okamžitá nabídka půjčky
Jste jednotlivec nebo profesionál? Potřebujete hotovostní půjčku k vyřešení finančních problémů? Nebo se konečně dostat ze slepé uličky způsobené bankami zamítnutím vašich žádostí o úvěr? Nebojte se, máme kapitál použitý k poskytování krátkodobých i dlouhodobých úvěrů od 20 000 do 95 500 000 Kč s úrokovou sazbou 3 % po celou dobu splácení. Nabízím finanční půjčky ve všech následujících oblastech: Michaela.rojickova55@gmail.com
Whatsapp +420604651865

Michaela - Rychlá a okamžitá nabídka půjčky

Rychlá a okamžitá nabídka půjčky
Jste jednotlivec nebo profesionál? Potřebujete hotovostní půjčku k vyřešení finančních problémů? Nebo se konečně dostat ze slepé uličky způsobené bankami zamítnutím vašich žádostí o úvěr? Nebojte se, máme kapitál použitý k poskytování krátkodobých i dlouhodobých úvěrů od 20 000 do 95 500 000 Kč s úrokovou sazbou 3 % po celou dobu splácení. Nabízím finanční půjčky ve všech následujících oblastech: Michaela.rojickova55@gmail.com
Whatsapp +420604651865

Roze Lettavia - Můj bývalý

Byla jsem na pokraji ztráty manželství, když do toho vstoupil doktor Ilekhojie. Můj manžel požádal o rozvod po nekonečném sporu a citovém týrání, které jsme oba trpěli kvůli nedorozuměním. Odešel z domu a odmítl se vrátit. Hledala jsem skutečné řešení s vědomím, že nechci trpět další nouze kvůli rozvodovým případům a ztrátě mého 12 letého manžela. Dodržel jsem jeho postupy pro usmíření, které bylo velmi snadné. Láska a spojení mezi mnou a mým partnerem byly obnoveny a on se vrátil a požádal o zrušení rozvodu. Je pravdou, že doktor Ilekhojie je čestný a transparentní v pomoci lidem a i vy, když si toto přečtete, můžete získat řešení, které ve svém manželství nebo vztahu hledáte. kontaktujte ho pro pomoc hned. Zde je jeho kontakt. WhatsApp: +2348147400259 E-mail: gethelp05@gmail.com

Kate Gintares - Můj manžel mě opustil

Můj manžel mě opustil kvůli mladší ženě. Bylo to, jako by ho měla pod zlým kouzlem, obrátil se proti mně přes noc bez jakéhokoli varování. Stalo se to minulý rok, byl jsem zoufalý, takže jsem použil všechny stránky se zaklínadlem, které jsem našel, ale bez výsledků. Přítel mi poslal kontakt na doktora Ilekhojieho a já jsem ho kontaktoval. Začal se mnou pracovat v únoru a díky vší jeho skvělé práci jsme já a můj manžel zase spolu. Jsem tak šťastný a poctěn, že mám na své straně tak skvělého člověka, jako jsi ty. Děkuji! doktore Ilekhojie. Potřebujete pomoc, WhatsApp Dr Ilekhojie na +2348147400259 nebo e-mail gethelp05@gmail.com

Jitka Pasek - můj manžel zrušil rozvod s duchovním mužem

Moje 19leté manželství požehnané třemi dětmi bylo o rozpadu, protože můj milující manžel řekl, že je unavený z našeho svazku a chce se bezdůvodně rozvést, věděla jsem, že je někde něco špatně, a tak jsem po 4 měsících šla hledat pomoc hledáním a mnoha zklamáními od ostatních lidí jsem konečně potkal doktora Ajayiho, duchovního muže požehnaného svými bohy nadpřirozenou schopností řešit různé životní problémy. Vysvětlil jsem mu svou situaci a on se mě zeptal na několik otázek, na které jsem upřímně odpověděl, doktor AJAYI mi řekl, jaký je problém a řekl mi, co je třeba udělat, řídil jsem se všemi jeho pokyny a po týdnu se můj manžel vrátil domů. dva měsíce pobyt venku a roztrhl rozvodový papír a dnes žijeme v klidu doma. Pokud vás něco trápí v životě a chcete rychlé a spolehlivé řešení, kontaktujte Dr Ajayi a budete mít důvod podělit se o své svědectví jako já. Kontaktujte Whatsapp: +2347084887094

Ján Stanišić - Jsem rád, že jsem vás potkal, Dr. WALE

EFEKTIVNÍ A VÝKONNÉ ZAKLÁDÁNÍ ONLINE WhatsApp/Viber +2347054019402 To se opravdu povedlo a jsem hrdý na to, že to mohu dosvědčit. Viděl jsem příspěvek o tom, jak paní, která získala svého muže zpět s pomocí DR WALE, který jí pomohl získat zpět svého manžela. Já a můj manžel jsme byli odloučeni na čtyři dobré roky a několik měsíců. I když jsem nikdy nevěřila na duchovní práci, neochotně jsem ho zkusila, protože jsem byla zoufalá, ale k mému největšímu překvapení mi DR WALE pomohl přivést zpět mého muže a nyní je můj vztah dokonalý, jak slíbil. Získání svého ex natrvalo zpět nejenže přivede zpět někoho, koho milujete, ale také to znovu podnítí city vašeho milence k vám, abyste byli s danou osobou tak šťastní, jak je to jen možné. Můj muž se ke mně nyní chová jako ke královně a vždy říká, že mě miluje. Pokud procházíte potížemi ve vašem vztahu, kontaktujte DR WALE WhatsApp/Viber: +2347054019402 nebo e-mail: drwalespellhome@gmail.com

BOUZEK MILAN - Rychlá a spolehlivá nabídka půjčky.

Hledáte půjčku na dům, na podnikání, na koupi auta,
začít svůj vlastní podnik. máme pro vás nejlepší nabídku, naše služby jsou 100% spolehlivé, pokud potřebujete nebankovní půjčku s nízkou úrokovou sazbou, kontaktujte nás pro více informací
email:bouzekmilan245@gmail.com nebo whatsapp:+421907400949

paní Vladimíra - Jak přimět svou bývalou manželku/manžela nebo milence,

Jak přimět svou bývalou manželku/manžela nebo milence, aby se k tobě vrátil, i když požádal o odpuštění Dr Sacre je skvělý kouzelník, pomohl mi získat mého milence zpět a přiměl ho, aby mě tolik miloval děkuji Dr Sacre sledujte na instagramu @drsacre

E-mailová adresa: sacretmpleofpower@gmail.com

WhatsApp/Telegram číslo: +2349076034359

paní Vladimíra



 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Statistiky

Online: 21
Celkem: 2813595
Měsíc: 27902
Den: 1140