Jdi na obsah Jdi na menu
 


HLÍDÁNÍ FRETEK

9. 9. 2010

HLÍDÁNÍ FRETEK

9.9. 2010 Protože sem tam hlídáme nějakou freťulku, rozhodli jsme se vytvořit i stránku pro ně, aby i majitelé mohli sledovat, jak se jejich miláčkové mají..

22.4.2011 - I hlídání freteček má však svá pravidla.. o fretečky hlídané se staráme stejně jako všechny, tudíž jako o naše vlastní, mají vše co potřebují, věnujeme ji lásku, čas, opatrujeme je atd.. Však.. i my se však podle hlídání potřebujeme zařídit.. tudíž bychom byli rádi, kdybyste nám řekli, na jak dlouho chcete fretečku pohlídat (cena za hlídání je 1000,- na měsíc se vším všudy, s granulkama, pamlskama, kočkolitem, stále čistou klecí a jednou týdně praným a voňavým pelíškem :-), s vycházkama atd..). V případě onemocnění fretky - stát se může kdykoliv cokoliv, pochopitelně potřebujeme Váš - nejlépe předem souhlas - s návštěvou veterináře a ošetřením s tím, že účelně vynaložené náklady na léčbu fretečky poté uhradíte. Dále bychom byli rádi, kdybyste si fretečku vyzvedli dle předem domluveného termínu.. může se stát, že budete potřebovat pohlídat fretečku i déle a my ji pochopitelně nevyhodíme na ulici, ale rádi ji pohlídáme i déle, ale byli bychom rádi, kdybyste nás o této skutečnosti včas informovali.. Např. Angela jsme si brali na měsíc.. na náš dotaz, kdy si Angela vyzvednou, prodloužili majitelé hlídání o další měsíc a pak zase.. Nám to nevadí, Angel je super freťák, ale musíme počítat především s místem pro fretečky útulkové a tak bychom byli vždy rády, abchom věděly, na čem jsme.. a ne že vůbec nevíme, kdy a zda vůbec si majitelé svou fretku vyzvednou.

Také prosím počítejte s vlastním dovozem fretečky k nám a také vyzvednutí u nás.. pochopitelně se můžeme domluvit na nějaké alternativě, ale je to velmi individuální.. mějte prosím na mysli, že i my jsme matky od rodin, od rodinných domů, s pracovními povinnostmi a ještě povinnostmi k fretečkám z útulku, které nám kromě všeho ostatního zaberou opravdu několik hodin denně.. a tak abychom my místo vás jezdili sem a tam, a tím musely něco zanedbat - protože jinak to bohužel nejde - jak nastavit čas ještě nikdo nevymyslel - tak to si prostě nemůžeme dovolit.

díky za pochopení. Jinak pochopitelně fretečky pohlídáme velmi rády a s láskou :-)

 

obrazek1.jpg31.01.2011 - dostali jsme na hlídání Angela - už 6ti letého nekastrovaného freťáčka, jehož majitelé se stěhují a tak dali Angela cca na měsíc k nám, aby se vyhnul všemu tomu shonu :-) Angel je velmi vychovaný a hodný... je přeci jen starší a tak jsme zjistili, že nejvíce mu chutnají konzervičky od gourmetu, na ty se vyloženě vrhá... jinak však v ničem nezaostává.. je šikovný a akční - vyleze si z klece, proběhne se, ale vzhledem k věku běhá jen chvilku a zase si zaleze zpět do klece do pelíšku :-)

21.4. Angel by se měl zítra vracet domů.. už si u nás zvykl, snad nebude mít problémy s návratem do své rodiny :-) Je to opravdu osobnost :-) Získat si Angela není jen tak :-) Navíc je to opravdu nádherný, obrovský freťák.. největší ze všech co jsem kdy viděla :-)  a někdy i pěkná potvrůka.. pěkně mě párkrát prohnal.. jak se mi chtěl zakousnout do nohou a já jsem se snažila mu zdrhnout.. je velmi rychlý, kolikrát jsem běžela přes celý barák :-) Rošťák jeden :-)

23.04. Angel odjel domů...:-) svou paničku poznal a tak snad bude vše OK.. dostal od nás na cestu konzervičky a granulky, aby doma věděly, co poslední měsíce papkal a co mu chutná a je zdravé a věříme, že mu bude doma fajn :-)

31.1. nějak jsem opomněla na tyto stránky dopisovat hlídané fretky.. přes vánoce jsme hlídali celkem 4 fretečky, 2 (z toho jeden byl "náš" Piškotek - až do ledna)... všechny byly v pohodě a spokojené se vrátily k majitelům.. 

p1010062.jpg- v červenci 2010jsme měsíc hlídali nádherného samečka Rica – ze začátku jsme se báli jeden druhého, ale po pár dnech už byl Rikoušek miláček rodiny..Rici je takový medvídek - jinak jsme mu snad ani neřekli..  a protože byl červenec a jeho panička zkoumala svět, Rikoušek zkoumal naši zahradu, nejvíce se mu líbilo jezírku se želvama. Pak se pochopitelně vrátil k majitelce... 

cikolinda.jpg- už několikrát jsme hlídali Hance freťulky či freťulky, které si od nás z útulku vzala, a protože i teď musí Hanka do lázní, máme na 10 dní Čikouška a Lindičku.. Hančina naprosto úžasná a dokonalá péče jim u nás bude chybět, protože tak, jak se mají u ní, se u nás mít bohužel nebudou – ale i tak jim dáme vše nej, co můžeme.. vždyť obě jsou i naše fretčí „děti“. Ale co jsou v péči Hanky, z Čikouška je nádherný fretčí sameček, jak má být a z Lindičky je překrásná stříbrná fretčí dáma  Tímto děkujeme moc Hance za veškerou péči, kterou jim dává.. 17.9. se Lindi a Čikoušek vrátili k Hance.. snad u nás byli spokojení oni a Hanka nabrala nové síly v lázních :-)

17.9.-26.9. hlídáme krásný tchoří páreček z Prahy -  Huga a Jessicu.. tak krásného samečka už jsme dlouho neviděli, a to ho paní majitelka "vysvobodila" ze jednoho zverimexu, kde ho nemohla nechat, když viděla, jak strádá... a jaký je z něj krásný "kus chlapa" :-) Oba jsou strašně hodní..

 V neděli odjel Hugo a Jessinka domů, vypadali spokojeně a i majitelka vypadala spokojeně, že se u nás freťulky měly dobře :-) To jsme moc rádi :-)

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Arabella Matej - dostal jsem zpátky svého muže

Ahoj všichni. Jmenuji se Arabella Matej. Jsem zde, abych poděkoval skvělému doktoru Isikolo za vyřešení mých manželských problémů. Moje manželství se zhroutilo kvůli nekonečným problémům a potížím, které jsem měla s manželem. Odešel, aniž by se ohlédl, a já byla tolik měsíců sama. Jeho rodina zasáhla a stále se nic nezměnilo. Byla jsem emocionálně zničená a ztratila jsem naději, že znovu najdu lásku, protože on byl vším v muži, kterého jsem kdy chtěla. Stejně jako mnoho lidí jsem se o DR ISIKOLO dozvěděl, když jsem začal hledat pomoc. Dlouze jsme diskutovali o mých problémech a on mě ujistil, že dostanu řešení, které potřebuji. Nezbylo mi nic jiného, ​​než vyhovět jeho postupům a on nic nezdržoval. Udělal pro mě a mého manžela pouto pro opětovné shledání lásky a láska a štěstí, které jsme sdíleli, byly obnoveny a dorazil ke mně přesně po 48 hodinách, jak DR ISIKOLO slíbil. Je to opravdu skvělý pomocník a je na něj spolehnutí. pokud máte nějaké problémy, stačí mu napsat přes WhatsApp +2348133261196 nebo poslat e-mail na adresu: isikolosolutionhome@gmail.com

Roisin Zielinski - Úžasný DR WALE

SLUŽBY POSKYTOVANÉ DR WALE
(1) Pokud chcete svého ex zpět.
(2) Léčit HIV/AID nebo související onemocnění
(3) Chcete být povýšeni ve své kanceláři.
(4) Chcete, aby za vámi běžely ženy/muži.
(5) Pokud chcete dítě.
(6) Jste dodavatel a chcete získat zakázku
(7) Chcete připoutat svého manžela/manželku tak, aby byl
navždy tvoje.
(8) Potřebujete-li duchovní pomoc.
(9) Byli jste podvedeni a chcete získat zpět své ztracené peníze.
(10) Stop rozvodu
(11) Vyvolání peněžního rituálu
(12) Pro ověření, zda je váš online milenec skutečný
(13) Pro ověření, zda je vaše online půjčka skutečná
(14) Být velmi brilantní
(15) Pokud hledáte dobrou práci
(16) Pokud jste staří a chcete vypadat mladě
(17) Pokud se chcete osvobodit od výhrůžek smrtí
A mnoho dalších..
Kontaktujte DR WALE na jeho WhatsApp/Viber: +2347054019402 NEBO E-mail: drwalespellhome@gmail.com

sarah - linsa8318@gmail.com

Navštívil jsem fórum zde na internetu a viděl jsem nádherné svědectví o mnoha mocných a skvělých kouzlech. Rozhodl jsem se kontaktovat jednoho [juju101]. Nikdy jsem tomu nevěřil, protože jsem nikdy předtím neslyšel ani se nic nenaučil o magii..žádná duše by mě nemohla ovlivnit kouzly, dokud to za mě neudělal juju101 a nevrátí mi moje manželství o 4 roky zpět, právě když jsem četl internet .. byla jsem opravdu ohromena a šokována, když můj manžel poklekl a požádal o odpuštění a já bych ho znovu přijala Bůh seslal ke mně a do mnoha rodin. Slibuji, že o vaší dobré práci řeknu celému světu.
pokud to někdo potřebuje pro duchovní řešení, kontaktujte ho e-mailem: juju101@post.com call / whatsapp: +2349075703603

Lucija Bartol - Děkuji za pomoc, Dr. Ajayi, funguje to, jak jste řekl

Dobrý den všem, chci se podělit o zkušenost, kterou mám se zaklínačem jménem Dr Ajayi, je to velmi mocný muž, kterému jeho přední otec požehnal pomáhat lidem s různými životními problémy, procházel jsem nejhorší fází svého života, protože můj manžel mi řekl, že se chce z ničeho nic rozvést, zeptal jsem se ho, kde jsem udělal chybu, ale nedal mi žádnou odpověď, místo toho se odstěhoval z domu, bylo to opravdu divné, takže hledám pomoc, když jsem potkal doktora Ajayiho kouzelník online, po nějaké konzultaci jsem mu vysvětlil svůj stav, zjistil jsem, že můj manžel je se svou sekretářkou v práci a je pod jejím kouzlem, velký kouzelník mi řekl, co je třeba udělat, a já jsem postupoval podle jeho pokynů. Dnes jsem hrdou ženou, protože můj manžel je se mnou přímo doma a čekáme naše druhé dítě díky doktoru Ajayimu, kouzelníkovi, pokud potřebujete pomoc kouzelníka s jakýmkoliv problémem, Dr Ajayi je to pravé osoba pro dokonalý a spolehlivý výsledek. Kontaktujte jeho číslo Viber nebo WhatsApp: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com

Lucija Bartol - Děkuji za pomoc, Dr. Ajayi, funguje to, jak jste řekl

Dobrý den všem, chci se podělit o zkušenost, kterou mám se zaklínačem jménem Dr Ajayi, je to velmi mocný muž, kterému jeho přední otec požehnal pomáhat lidem s různými životními problémy, procházel jsem nejhorší fází svého života, protože můj manžel mi řekl, že se chce z ničeho nic rozvést, zeptal jsem se ho, kde jsem udělal chybu, ale nedal mi žádnou odpověď, místo toho se odstěhoval z domu, bylo to opravdu divné, takže hledám pomoc, když jsem potkal doktora Ajayiho kouzelník online, po nějaké konzultaci jsem mu vysvětlil svůj stav, zjistil jsem, že můj manžel je se svou sekretářkou v práci a je pod jejím kouzlem, velký kouzelník mi řekl, co je třeba udělat, a já jsem postupoval podle jeho pokynů. Dnes jsem hrdou ženou, protože můj manžel je se mnou přímo doma a čekáme naše druhé dítě díky doktoru Ajayimu, kouzelníkovi, pokud potřebujete pomoc kouzelníka s jakýmkoliv problémem, Dr Ajayi je to pravé osoba pro dokonalý a spolehlivý výsledek. Kontaktujte jeho číslo Viber nebo WhatsApp: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com

Lucija Bartol - Děkuji za pomoc, Dr. Ajayi, funguje to, jak jste řekl

Dobrý den všem, chci se podělit o zkušenost, kterou mám se zaklínačem jménem Dr Ajayi, je to velmi mocný muž, kterému jeho přední otec požehnal pomáhat lidem s různými životními problémy, procházel jsem nejhorší fází svého života, protože můj manžel mi řekl, že se chce z ničeho nic rozvést, zeptal jsem se ho, kde jsem udělal chybu, ale nedal mi žádnou odpověď, místo toho se odstěhoval z domu, bylo to opravdu divné, takže hledám pomoc, když jsem potkal doktora Ajayiho kouzelník online, po nějaké konzultaci jsem mu vysvětlil svůj stav, zjistil jsem, že můj manžel je se svou sekretářkou v práci a je pod jejím kouzlem, velký kouzelník mi řekl, co je třeba udělat, a já jsem postupoval podle jeho pokynů. Dnes jsem hrdou ženou, protože můj manžel je se mnou přímo doma a čekáme naše druhé dítě díky doktoru Ajayimu, kouzelníkovi, pokud potřebujete pomoc kouzelníka s jakýmkoliv problémem, Dr Ajayi je to pravé osoba pro dokonalý a spolehlivý výsledek. Kontaktujte jeho číslo Viber nebo WhatsApp: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com

Marcela KREJSOVÁ - Finanční pomoc pro celou ČR: marcela.krejsova01@gmail.com.

Finanční nabídka, která vám pomůže.
Hledáte půjčku na reaktivaci vašich aktivit na konci roku, pro realizaci projektu, koupit byt nebo potřebujete kapitál, abyste investovali v tomto novém roce, ale bohužel nevíte, jaké konkrétní půjčky nabízející. Neváhejte nám napsat nebo na naši e-mailovou adresu a nabídnout vám půjčky od 50 000 do 45 500 000 krátkodobých a dlouhodobých se sazbou 3%. E-mailem: MARCELA.KREJSOVA01@GMAIL.COM Nebo WhatsApp: +420608987486.
NB: Vaše spokojenost je naším hlavním předmětem.

Marcela KREJSOVÁ - Finanční pomoc pro celou ČR: marcela.krejsova01@gmail.com.

Finanční nabídka, která vám pomůže.
Hledáte půjčku na reaktivaci vašich aktivit na konci roku, pro realizaci projektu, koupit byt nebo potřebujete kapitál, abyste investovali v tomto novém roce, ale bohužel nevíte, jaké konkrétní půjčky nabízející. Neváhejte nám napsat nebo na naši e-mailovou adresu a nabídnout vám půjčky od 50 000 do 45 500 000 krátkodobých a dlouhodobých se sazbou 3%. E-mailem: MARCELA.KREJSOVA01@GMAIL.COM Nebo WhatsApp: +420608987486.
NB: Vaše spokojenost je naším hlavním předmětem.

Marcela KREJSOVÁ - Finanční pomoc pro celou ČR: marcela.krejsova01@gmail.com.

Finanční nabídka, která vám pomůže.
Hledáte půjčku na reaktivaci vašich aktivit na konci roku, pro realizaci projektu, koupit byt nebo potřebujete kapitál, abyste investovali v tomto novém roce, ale bohužel nevíte, jaké konkrétní půjčky nabízející. Neváhejte nám napsat nebo na naši e-mailovou adresu a nabídnout vám půjčky od 50 000 do 45 500 000 krátkodobých a dlouhodobých se sazbou 3%. E-mailem: MARCELA.KREJSOVA01@GMAIL.COM Nebo WhatsApp: +420608987486.
NB: Vaše spokojenost je naším hlavním předmětem.

Blahuta Tomas - seriózní a rychlá půjčka zdarma inzerát

Půjčku získáte snadno bez zbytečného papírování. Půjčíme Vám od 50 000 do 50 mil. Kč Kontaktujte mě pro každou část do 50 000 000 Kč Získáte nejen výhodnější sazbu, ale především jistotu, že pokud přijdete o práci nebo onemocníte, díky mé půjčce nebudete bez peněz. E-mail: tomasblahuta057@gmail.com

Blahuta Tomas - snadná a rychlá půjčka bez reklamy

Půjčku získáte snadno bez zbytečného papírování. Půjčíme Vám od 50 000 do 50 mil. Kč Kontaktujte mě pro každou část do 50 000 000 Kč Získáte nejen výhodnější sazbu, ale především jistotu, že pokud přijdete o práci nebo onemocníte, díky mé půjčce nebudete bez peněz. E-mail: tomasblahuta057@gmail.com

Marcela KREJSOVÁ - Nabízíme půjčky do 24 hodin: marcela.krejsova01@gmail.com.

Nabízíme půjčky do 24 hodin: marcela.krejsova01@gmail.com.

Zajistíme pro vás spotřebitelský úvěr od 50 000 do 40 000 000 Kč. Po několika hodinách online prozkoumáme vaši žádost a okamžitě vyplatíme peníze na váš účet. možnost předčasného splacení. Splatnost 12 - 360 měsíců. Pro zaměstnance, důchodce, podnikatele, klienty po platební neschopnosti. Každý může od nás získat půjčku. {marcela.krejsova01@gmail.com} Nebo WhatsApp: +420608987486.
Reprezentativní příklad: 50 000 Kč / splatnost 60 měsíců / splátka 876,39 Kč / celková výplata 52 583,27 Kč. V takovém případě stačí kopie OP a dva poslední výplatní listy. Další informace získáte na: {marcela.krejsova01@gmail.com} Nebo WhatsApp: +420608987486.

Marcela KREJSOVÁ - Rychlá půjčka: marcela.krejsova01@gmail.com.

Naléhavá nabídka půjčky do 24 hodin.

Potřebujete-li k založení firmy obchodní úvěr na komerční investování,
jste na správném místě.
- Platný roční úrok: 3%.
- výše čisté půjčky: 50 000 až 20 000 000 Kč.
- Trvání: 1 až 360 měsíců.
Kontaktujte e-mail: marcela.krejsova01@gmail.com Nebo WhatsApp: +420608987486.

Michaela - Nebankovní půjčka za hodin.

Nebankovní půjčka za hodin.
Potřebujete financování Pro váš dům, Pro vaši firmu, Chcete-li koupit auto, Chcete-li koupit motocykl, Chcete-li vytvořit vlastní firmu, Pro vaše osobní potřeby nepochybujte. Nabízím osobní půjčky od 40 000 Kč do 80 000 000 Kč s roční úrokovou sazbou 2%. Nezáleží na výši. Ve své žádosti o půjčku uveďte přesnou částku, kterou chcete uplatnit, a datum splacení. Napište nám své osobní půjčky e-mailem: Michaela.rojickova55@gmail.com
WhatsApp: +420604651865

Michaela - Nebankovní půjčka za hodin.

Nebankovní půjčka za hodin.
Potřebujete financování Pro váš dům, Pro vaši firmu, Chcete-li koupit auto, Chcete-li koupit motocykl, Chcete-li vytvořit vlastní firmu, Pro vaše osobní potřeby nepochybujte. Nabízím osobní půjčky od 40 000 Kč do 80 000 000 Kč s roční úrokovou sazbou 2%. Nezáleží na výši. Ve své žádosti o půjčku uveďte přesnou částku, kterou chcete uplatnit, a datum splacení. Napište nám své osobní půjčky e-mailem: Michaela.rojickova55@gmail.com
WhatsApp: +420604651865

Michaela - Nebankovní půjčka za hodin.

Nebankovní půjčka za hodin.
Potřebujete financování Pro váš dům, Pro vaši firmu, Chcete-li koupit auto, Chcete-li koupit motocykl, Chcete-li vytvořit vlastní firmu, Pro vaše osobní potřeby nepochybujte. Nabízím osobní půjčky od 40 000 Kč do 80 000 000 Kč s roční úrokovou sazbou 2%. Nezáleží na výši. Ve své žádosti o půjčku uveďte přesnou částku, kterou chcete uplatnit, a datum splacení. Napište nám své osobní půjčky e-mailem: Michaela.rojickova55@gmail.com
WhatsApp: +420604651865

Bitsy Sawyer - jak jsem mohla otěhotnět s pomocí kouzelníka

Jste žena, která hledá plod lůna, chcete slyšet hlasy dětí ve svém domě, ale nemůžete otěhotnět, už se nemusíte bát, protože doktor Ajayi vám pomůže mít vlastní dítě, čelil jsem podobná situace, kdy muž vypovídá o tom, jak mu velký kouzelník Dr Ajayi pomohl dostat jeho milovanou ženu zpět domů po 9 měsících odloučení, oslovím Dr. Ajayiho vysvětlil můj stav, řekl mi, abych už neplakal a připravil bylinku drink pro mě, který jsem si vzala a za tři měsíce jsem byla těhotná s dvojčaty, teď jsem hrdá matka. kontaktujte doktora Ajayiho kouzelníka v jakékoli životní situaci, je to dobrý člověk. Viber nebo WhatsApp: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com

Bitsy Sawyer - jak jsem mohla otěhotnět s pomocí kouzelníka

Jste žena, která hledá plod lůna, chcete slyšet hlasy dětí ve svém domě, ale nemůžete otěhotnět, už se nemusíte bát, protože doktor Ajayi vám pomůže mít vlastní dítě, čelil jsem podobná situace, kdy muž vypovídá o tom, jak mu velký kouzelník Dr Ajayi pomohl dostat jeho milovanou ženu zpět domů po 9 měsících odloučení, oslovím Dr. Ajayiho vysvětlil můj stav, řekl mi, abych už neplakal a připravil bylinku drink pro mě, který jsem si vzala a za tři měsíce jsem byla těhotná s dvojčaty, teď jsem hrdá matka. kontaktujte doktora Ajayiho kouzelníka v jakékoli životní situaci, je to dobrý člověk. Viber nebo WhatsApp: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com

Dubois Weber - Děkuji, doktore Ajayi, budu šířit dobro, které jste pro mě udělal

To se opravdu povedlo a jsem hrdý na to, že to mohu dosvědčit. Viděl jsem příspěvek o tom, jak dáma dostala svého muže zpět od DR AJAYI. Pomohl jí získat zpět jejího bývalého manžela. Moje žena se se mnou rozvedla před 1 lety, abych žila s jiným mužem, a já jsem se ji snažil pustit, ale nemohl jsem, takže se snažím dělat mnoho věcí, abych ji získal zpět a ona se ke mně odmítá vrátit. Jednoho dne jsem navštívil fórum pro tipy, jak ji získat zpět, a tam jsem viděl dámu, která svědčila o tom, jak jí DR AJAYI pomohl získat jejího muže zpět poté, co byl svázán kouzlem jinou ženou a DR AJAYI byl ten, kdo jí pomohl. . I když jsem nikdy nevěřil v duchovní práci, neochotně jsem ho zkusil, protože jsem byl zoufalý. Vysvětlil jsem mu své problémy, k mému největšímu překvapení mi DR AJAYI pomohl po týdnu přivést mou ženu zpět a nyní je můj vztah dokonalý, jak slíbil. Získání vašeho ex zpět natrvalo kouzla nejen přivede zpět někoho, koho milujete, ale také to znovu spojí váš milenecký cit, abyste s touto osobou byli stejně šťastní. Moje žena se ke mně nyní chová jako ke králi a vždy říká, že mě miluje. Pokud procházíte obtížemi ve vašem vztahu, DR AJAYI vám může pomoci vyřešit manželské problémy, KONTAKTUJTE HO NA E-MAILU: drajayi1990@gmail.com nebo WhatsApp NEBO Viber číslo +2347084887094

Andrei Vlad - love spells

Pravý kouzelník s názvem DR ISIKOLO
Byla jsem tak v depresi, když mě můj milenec opustil kvůli jinému klukovi poté, co jsme spolu chodili 5 let. Snažil jsem se ji získat, aby se ke mně vrátila, ona odmítla a řekla, že už ke mně necítí. Stal se ze mě smutný muž po tom všem, co jsme spolu prožili. Po vší lásce, kterou jsme v minulosti sdíleli, jsem si svůj život bez ní nedokázal představit, protože moje láska k ní byla z jakéhokoli důvodu k nezaplacení. Jednoho dne, když jsem procházel internet, viděl jsem komentář o tom, že má moc přivést zpět bývalého milence a rozhodl jsem se, že to zkusím a uvidím na vlastní oči tím, že jsem ho kontaktoval a okamžitě jsem to udělal, odpověděl a vysvětlil jsem, čím procházím a řekl mi, že ten druhý na ni použil voodoo kouzlo, proto mě kvůli němu opustila, i když jsem se o ni staral, a DR ISIKOLO slíbil, že mi pomůže získat zpět mého milence a také mi pomůže vyvolat na něj mrtvé kouzlo, aby nemůžeš se mnou v budoucnu bojovat. za necelé tři dny za mnou přišla a prosila, že ještě nepochopila, proč nejsme spolu. Hledali jsme problémy a teď jsme spolu šťastní. děkuji DR ISIKOLO, nyní jsem se svou přítelkyní spokojený a vše jde hladce. kontaktujte Petra pro jakékoli kouzlo lásky a ex zpětného kouzla prostřednictvím e-mailu: isikolosolutionhome@gmail.com napište mu přes WhatsApp na +234-8133261196



 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 16
Celkem: 2834747
Měsíc: 30124
Den: 1389