Jdi na obsah Jdi na menu
 


HLÍDÁNÍ FRETEK

9. 9. 2010

HLÍDÁNÍ FRETEK

9.9. 2010 Protože sem tam hlídáme nějakou freťulku, rozhodli jsme se vytvořit i stránku pro ně, aby i majitelé mohli sledovat, jak se jejich miláčkové mají..

22.4.2011 - I hlídání freteček má však svá pravidla.. o fretečky hlídané se staráme stejně jako všechny, tudíž jako o naše vlastní, mají vše co potřebují, věnujeme ji lásku, čas, opatrujeme je atd.. Však.. i my se však podle hlídání potřebujeme zařídit.. tudíž bychom byli rádi, kdybyste nám řekli, na jak dlouho chcete fretečku pohlídat (cena za hlídání je 1000,- na měsíc se vším všudy, s granulkama, pamlskama, kočkolitem, stále čistou klecí a jednou týdně praným a voňavým pelíškem :-), s vycházkama atd..). V případě onemocnění fretky - stát se může kdykoliv cokoliv, pochopitelně potřebujeme Váš - nejlépe předem souhlas - s návštěvou veterináře a ošetřením s tím, že účelně vynaložené náklady na léčbu fretečky poté uhradíte. Dále bychom byli rádi, kdybyste si fretečku vyzvedli dle předem domluveného termínu.. může se stát, že budete potřebovat pohlídat fretečku i déle a my ji pochopitelně nevyhodíme na ulici, ale rádi ji pohlídáme i déle, ale byli bychom rádi, kdybyste nás o této skutečnosti včas informovali.. Např. Angela jsme si brali na měsíc.. na náš dotaz, kdy si Angela vyzvednou, prodloužili majitelé hlídání o další měsíc a pak zase.. Nám to nevadí, Angel je super freťák, ale musíme počítat především s místem pro fretečky útulkové a tak bychom byli vždy rády, abchom věděly, na čem jsme.. a ne že vůbec nevíme, kdy a zda vůbec si majitelé svou fretku vyzvednou.

Také prosím počítejte s vlastním dovozem fretečky k nám a také vyzvednutí u nás.. pochopitelně se můžeme domluvit na nějaké alternativě, ale je to velmi individuální.. mějte prosím na mysli, že i my jsme matky od rodin, od rodinných domů, s pracovními povinnostmi a ještě povinnostmi k fretečkám z útulku, které nám kromě všeho ostatního zaberou opravdu několik hodin denně.. a tak abychom my místo vás jezdili sem a tam, a tím musely něco zanedbat - protože jinak to bohužel nejde - jak nastavit čas ještě nikdo nevymyslel - tak to si prostě nemůžeme dovolit.

díky za pochopení. Jinak pochopitelně fretečky pohlídáme velmi rády a s láskou :-)

 

obrazek1.jpg31.01.2011 - dostali jsme na hlídání Angela - už 6ti letého nekastrovaného freťáčka, jehož majitelé se stěhují a tak dali Angela cca na měsíc k nám, aby se vyhnul všemu tomu shonu :-) Angel je velmi vychovaný a hodný... je přeci jen starší a tak jsme zjistili, že nejvíce mu chutnají konzervičky od gourmetu, na ty se vyloženě vrhá... jinak však v ničem nezaostává.. je šikovný a akční - vyleze si z klece, proběhne se, ale vzhledem k věku běhá jen chvilku a zase si zaleze zpět do klece do pelíšku :-)

21.4. Angel by se měl zítra vracet domů.. už si u nás zvykl, snad nebude mít problémy s návratem do své rodiny :-) Je to opravdu osobnost :-) Získat si Angela není jen tak :-) Navíc je to opravdu nádherný, obrovský freťák.. největší ze všech co jsem kdy viděla :-)  a někdy i pěkná potvrůka.. pěkně mě párkrát prohnal.. jak se mi chtěl zakousnout do nohou a já jsem se snažila mu zdrhnout.. je velmi rychlý, kolikrát jsem běžela přes celý barák :-) Rošťák jeden :-)

23.04. Angel odjel domů...:-) svou paničku poznal a tak snad bude vše OK.. dostal od nás na cestu konzervičky a granulky, aby doma věděly, co poslední měsíce papkal a co mu chutná a je zdravé a věříme, že mu bude doma fajn :-)

31.1. nějak jsem opomněla na tyto stránky dopisovat hlídané fretky.. přes vánoce jsme hlídali celkem 4 fretečky, 2 (z toho jeden byl "náš" Piškotek - až do ledna)... všechny byly v pohodě a spokojené se vrátily k majitelům.. 

p1010062.jpg- v červenci 2010jsme měsíc hlídali nádherného samečka Rica – ze začátku jsme se báli jeden druhého, ale po pár dnech už byl Rikoušek miláček rodiny..Rici je takový medvídek - jinak jsme mu snad ani neřekli..  a protože byl červenec a jeho panička zkoumala svět, Rikoušek zkoumal naši zahradu, nejvíce se mu líbilo jezírku se želvama. Pak se pochopitelně vrátil k majitelce... 

cikolinda.jpg- už několikrát jsme hlídali Hance freťulky či freťulky, které si od nás z útulku vzala, a protože i teď musí Hanka do lázní, máme na 10 dní Čikouška a Lindičku.. Hančina naprosto úžasná a dokonalá péče jim u nás bude chybět, protože tak, jak se mají u ní, se u nás mít bohužel nebudou – ale i tak jim dáme vše nej, co můžeme.. vždyť obě jsou i naše fretčí „děti“. Ale co jsou v péči Hanky, z Čikouška je nádherný fretčí sameček, jak má být a z Lindičky je překrásná stříbrná fretčí dáma  Tímto děkujeme moc Hance za veškerou péči, kterou jim dává.. 17.9. se Lindi a Čikoušek vrátili k Hance.. snad u nás byli spokojení oni a Hanka nabrala nové síly v lázních :-)

17.9.-26.9. hlídáme krásný tchoří páreček z Prahy -  Huga a Jessicu.. tak krásného samečka už jsme dlouho neviděli, a to ho paní majitelka "vysvobodila" ze jednoho zverimexu, kde ho nemohla nechat, když viděla, jak strádá... a jaký je z něj krásný "kus chlapa" :-) Oba jsou strašně hodní..

 V neděli odjel Hugo a Jessinka domů, vypadali spokojeně a i majitelka vypadala spokojeně, že se u nás freťulky měly dobře :-) To jsme moc rádi :-)

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Mills Dachin - pointekhack@gmail.com

It's no longer doubt when it comes to hacking
"Mills Dachin" has proven more than expectations.
We are hackers for Hire, try us we delivered 100%✓guarranted

* iOS/windows/Android Phone Hacking
* All kind of loans
*University Grades
*Iclouds breaching
*Criminal Records
*Blank ATM Cards
*Binary Recoveries
*BTC Mining
* Cyber Scam recovery
etc...!!!

All you need do just Email:- pointekhack@gmail.com
/hyperhackerone@gmail.com/cyberhackertap@gmail.com
/phdatabasesolution@gmail.com

judith cypher - jacksonraymond408@gmail.com

JAK ZÍSKAT MŮJ HUSBAND V DOMÁCÍCH POUŽITÍM SKUTEČNÉHO A PŮVODNÍHO CASTER SPELL DR IDAHOSA TEXT NEBO KONTAKTUJEME EMAIL NA idahosaspellcasterhome@gmail.com Jsem ze Spojených států, téměř jsem spáchal sebevraždu kvůli svému manželovi, který mě opustil a který přestal brát můj volání k zodpovězení mých e-mailů a zpráv. Řekl, že mi už nedůvěřuje, snažil jsem se ho přesvědčit a prosit ho, ale nebude mi věřit nebo mi odpovědět, dokud se nebudeme hádat a odloučit po dobu 6 měsíců poté, co si uvědomím, že bez něj nemohu žít kvůli lásce mít pro něj. Snažil jsem se všechno, abych to dostal zpět, ale nefungovalo to pro mě, falešné kouzla mě vykouzlila a odešla se svými penězi, dokud jsem nenarazila na tohoto muže jménem Dr. 48 hodin, prosit mě o odpuštění, jsem byl tak překvapený, že kolečko jako Dr. idahosa stále existuje. Pokud zde někdo potřebuje pomoc, s úctou kontaktujte Dr. idahosu ještě dnes na idahosapellcasterhome@gmail.com. opravdu jsi kněz, děkuji, že jsi z mého domu udělal opět šťastný dům. Nikdy o vás nemůžu přestat mluvit, pane. DR idahosa je opravdu skvělý muž, můžete ho kontaktovat pro řešení všech typů problémů
(1) loterijní loterie
(2) zpětný návrat
(3) otěhotnět
(4) léčit všechny nemoci, nemoci a infekce
A mnoho dalších dnes kontaktuje tohoto velkého muže a řeší vaše problémy.

Mance Vudic - Thank you chubygreat@gmail.com! Bring back your love one with spell

Chci vám poděkovat chubygreat za pomoc. Moje žena mě opustila před několika měsíci a v životě jsem jí potřeboval, protože ji tolik miluji. Kontaktoval jsem chubygreat, když jsem o něm v Google četl, jak vrací milostné. Dal mi ujištění a řekl mi, že bude potřebovat věci, které jsem poskytl, a během následujících dvou dnů po vrhnutí kouzla se moje žena vrátila ke mně. Děkuji chubygreat. Můžete ho kontaktovat s následujícími údaji. Chubygreat@gmail.com nebo Whatsapp +2348165965904

Diana Luis - Hej, jsem tak nadšená, že moje rozbité manželství bylo obnoveno

Hej, jsem tak nadšená, že moje rozbité manželství bylo obnoveno a můj manžel je zpět poté, co mě opustil a naše 2 děti pro jinou ženu. Po osmi letech manželství jsme se s manželem dostali do jedné hádky nebo do té druhé, dokud mě nakonec neopustil a přestěhoval se do Kalifornie, abych byl s jinou ženou. Cítil jsem, že můj život skončil a mé děti si myslely, že už nikdy neuvidí svého otce. Snažil jsem se být silný jen pro děti, ale nemohl jsem ovládat bolesti, které trápí mé srdce, moje srdce bylo plné bolestí a bolestí, protože jsem byl do svého manžela opravdu zamilovaný. Každý den a noc na něj myslím a vždycky si přeji, aby se ke mně vrátil, byl jsem opravdu naštvaný a potřeboval jsem pomoc, takže jsem hledal pomoc online a narazil jsem na web, který navrhl, že Dr. Mohammed může pomoci získat zpět zpět rychle . Cítil jsem, že bych ho měl vyzkoušet. Kontaktoval jsem ho a řekl mi, co mám dělat, a udělal jsem to, pak pro mě udělal (kouzlo lásky). O 28 hodin později mi můj manžel opravdu volal a řekl mi, že mi a dětem tolik chybí, tak úžasné !! Tak se vrátil ten samý den se spoustou lásky a radosti a omluvil se za svou chybu a za bolest, kterou způsobil mně a dětem. Od toho dne bylo naše manželství silnější, než jak tomu bylo dříve, díky děkuji doktoru Mohammedovi. je tak mocný a já jsem se rozhodl podělit se o svůj příběh na internetu, že Dr. Mohammed skutečné a mocné kouzlo, které se budu vždy modlit, aby žilo dlouho, aby pomohlo svým dětem v době potíží, pokud jste tady a potřebujete Ex zpět Nebo se váš manžel přestěhoval do jiné ženy, už neplakejte, kontaktujte nyní tohoto mocného kouzla. Zde je jeho kontakt: Pošlete mu e-mail na adresu: monicaspiritualtemple@gmail.com, můžete mu také zavolat nebo přidat na Whats-app: +2348134493948

Mance Vudic - Re: Hej, jsem tak nadšená, že moje rozbité manželství bylo obnoveno

Chci vám poděkovat chubygreat za pomoc. Moje žena mě opustila před několika měsíci a v životě jsem jí potřeboval, protože ji tolik miluji. Kontaktoval jsem chubygreat, když jsem o něm v Google četl, jak vrací milostné. Dal mi ujištění a řekl mi, že bude potřebovat věci, které jsem poskytl, a během následujících dvou dnů po vrhnutí kouzla se moje žena vrátila ke mně. Děkuji chubygreat. Můžete ho kontaktovat s následujícími údaji. Chubygreat@gmail.com nebo Whatsapp +2348165965904

Mills Dachin - pointekhack@gmail.com

It's no longer doubt when it comes to hacking
"Mills Dachin" has proven more than expectations.
We are hackers for Hire, try us we delivered 100%✓guarranted

* iOS/windows/Android Phone Hacking
* All kind of loans
*University Grades
*Iclouds breaching
*Criminal Records
*Blank ATM Cards
*Binary Recoveries
*BTC Mining
* Cyber Scam recovery
etc...!!!

All you need do just Email:- pointekhack@gmail.com
/hyperhackerone@gmail.com/cyberhackertap@gmail.com
/phdatabasesolution@gmail.com

Mills Dachin - pointekhack@gmail.com

It's no longer doubt when it comes to hacking
"Mills Dachin" has proven more than expectations.
We are hackers for Hire, try us we delivered 100%✓guarranted

* iOS/windows/Android Phone Hacking
* All kind of loans
*University Grades
*Iclouds breaching
*Criminal Records
*Blank ATM Cards
*Binary Recoveries
*BTC Mining
* Cyber Scam recovery
etc...!!!

All you need do just Email:- pointekhack@gmail.com
/hyperhackerone@gmail.com/cyberhackertap@gmail.com
/phdatabasesolution@gmail.com

Marcus Fransson - how i join


how i got my ex lover back by the help of dr jude a marriage/relationship specialist. contact him if you need help takutaspellalter@gmail.com or WhatsApp on +27788634102 to get your own help.

Nora Pepe - testimony about the good works of Dr Isikolo

Moc děkuji DOCTOR ISIKOLO za to, že se můj bývalý přítel vrátil ke mně. Píšu toto úžasné svědectví o tomto muži. Splnil všechna moje přání. Můj přítel a já jsme chodili déle než 3 roky, ačkoli jsme měli tolik hádek, ale nikdy jsme nenapadlo na rozchod. Jednoho dne mi zavolal telefonem a řekl mi, jak je unavený vztahem a nikde nevidí, kam směřujeme. Uplynuly měsíce a můj přítel už mě nekontaktoval a já jsem o něm už neslyšel a jeho mobilní telefon byl odpojen. Věděl jsem, že musím hledat pomoc, protože tolik lásky k němu mám. Kontaktoval jsem tohoto velkého kouzla, protože jsem ještě nikdy nikoho nekontaktoval a říkám vám, že po dvoudenním kontaktu mě zavolal můj bývalý přítel a požádal mě, aby mě viděl, a příštího rána mi na prstenu nosil prsten. Jsem velmi šťastný, protože brzy budu vdaná za pomoci tohoto velkého kouzelníka jménem DOCTOR ISIKOLO. Slíbil jsem, že projevím vaše díla všem, a prosím kontaktujte tohoto muže, aby vám pomohl na isikolosolutionhome@gmail.com nebo jeho WhatsApp ho na: +2348133261196.

Martha Lucas - Love is Life

Chci ocenit tohoto velkého kouzla, kterého jsem kontaktoval kvůli problému, který mě opustila moje žena. když jsem ho poprvé kontaktoval, myslel jsem si, že nemůže nic dělat, ale snažil jsem se mu dát šanci vidět, jak to chodí, a mé surorise poté, co udělal vše, co chtěl udělat, řekl mi, abych se vrátil domů, že do 24 hodiny se moje žena vrátí. Šel jsem domů, když řekl, že Hopig je pravdivý, a k mému úžasnému překvapení další ráno někdo zaklepal na mé dveře, než jsem odešel z domu do práce, a když jsem otevřel dveře, hle, byla to moje manželka, kterou jsem viděl, když mi říkal, že je všem líto a že se vrátila, byl jsem šokován, protože se všechno stalo tak rychle. Řeknu vám to teď, že byste měli kontaktovat chubygreata o pomoc, protože řeší každý problém. ty, které vám říká, že je to tak, to je, jak to chodí. můžete kontaktovat chubygreat s následujícími detaily
chubygreat@gmail.com nebo Whatsapp 2348165965904
děkuji chubygreat.

Helena Lukas - testimony

Díky DR ISIKOLO za záchranu mého manželství !!! Jmenuji se Helena Lukasová, jsem 7 let ženatý s manželem, máme spolu 2 děti a naše manželství bylo skvělé. Jsem velmi rád, že mohu každému říct své svědectví. Další žena musela ode mě vzít svého milence a můj manžel mě opustil a děti a my jsme trpěli 2 roky, dokud jsem nenarazil na místo, kde tento muž jménem DR ISIKOLO pomohl mnoha lidem a rozhodl jsem se mu dát odpověď na jeho E-mail, pokud mi může pomoci přivést mého milence zpět domů, a zeptá se mě na nějaké informace, které mu posílám, a informace mého manžela, a po 48 hodinách, jak mi řekl, jsem viděl auto vjíždělo do domu a hle, bylo to moje manžel a on přišel ke mně a dětem plakat a prosit o odpuštění, a proto jsem dnes šťastná. Také osvobodil mého přítele od HIV DR ISIKOLO opravdu učinil ženu, kterou jsem dnes pro kohokoli, kdo hledá, jak získat jeho nebo její ex zpět nebo jakýkoli problém, který vám poradím, DR ISIKOLO je řešením všech problémů. Můžete ho kontaktovat s touto e-mailovou adresou: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196

denis - testimony about the good works of Dr Isikolo

AUTENTICKÁ LÁSKA PRÁCE PRÁCE ZA 48 HODIN
Svou bývalou přítelkyni jsem měl zpět s pomocí DR ISIKOLO na isikolosolutionhome@gmail.com. Viděl jsem lidi, kteří psali svědectví o kouzlu, s nímž byli požehnáni, a kterým tedy chci také říct můj. Také s těmito svědectvími jsem se setkal s doktorem Isikoloem a kontaktoval ho, aby mi přivedl moji ex Katrinu zpět, abychom mohli spolu strávit dovolenou, protože jsme se rozpadli téměř rok a mé srdce nebylo stejné. Miluji tuto ženu z celého srdce. S pomocí doktora Isikola se můj ex vrátil ke mně za 48 hodin poté, co jsem vyhověl a udělal to, co od mě požadoval. Je to velmi skutečné. Také jsem byl šokován a nemohl jsem uvěřit, že to ve skutečnosti fungovalo. Řekl bych vám, abyste se obrátili na tohoto muže, pokud si přejete, aby vám váš milovaný byl zpět s rychlými výsledky na jeho e-mailu: isikolosolutionhome@gmail.com nebo Whats App / Call +2348133261196. dík

Anita - My world is back in my life

Velké poděkování Dr. Wealthymu, že nikdy nevěřím, že po všech těch letech zklamání z obrovských spamerů na internetu, kteří chodí po podvodných lidech, stále existuje opravdové kouzlo smrti, dokud jsem nebyl vhodný setkat se s dr. Wealthy skutečným kouzlem kouzel, přes blízkého přítele jménem Jennifer, kterého mi Dr. Wealthy předtím pomáhal, když jsem ho kontaktoval se svým e-mailem na wealthylovespell@gmail.com, vysvětluji, jak mi můj bývalý manželé dávají problém v mém manželství, nikdy mi nedovolila chvilku klidu a Musím to ukončit tím, že ji zabiju, a nechci využít vraha, protože to bude riskantní, tak jsem to musel udělat duchovně, proto jsem se ho rozhodl kontaktovat, ujistil mě, že se nebudu bát Kontaktoval jsem správnou osobu ve správný čas, spolupracoval jsem s ním a za méně než týden byla moje ex mrtvá, spala a nikdy se neprobudila díky Dr. Wealthy, opravdu je to opravdu skromný muž. můžete kontaktovat dr. Wealthyho s jakýmkoli smrtelným kouzlem, jako je zabít svého nadřízeného v kanceláři a zaujmout jeho místo, kouzlo smrti zabít svého otce a zdědit jeho bohatství, smrtelné kouzlo zabít každého, kdo vás v minulosti obětoval, kouzlo pro zvýšení mezd, kouzlo pro povýšení v kanceláři, kouzlo, aby se váš bývalý milenec vrátil, pokud věci ve vašem životě nefungují dobře, pak ho musíte kontaktovat nyní e-mailem wealthylovespell@gmail.com zavolejte nebo přidejte jej na WhatsApp +2348105150446.

Queen Lawal - thanks to Chubygreat@gmail.com

Ve své práci je nejlepší a dělá to jako žádný jiný, pomohl mi přivést zpět moji ženu, která mě před několika měsíci opustila. Hledal jsem způsob, jak ji vrátit zpět k ničemu, až jsem narazil na svědectví tohoto velkého kouzla. Kontaktoval jsem ho a přišel ke mně a ujistil mě, že moje žena se vrací za dva dny, když dokončil práci, a dal jsem mu veškerou podporu, kterou jsem potřeboval, a za dva dny, když řekl, že se moje žena vrátila. můžete kontaktovat chubygreat s jeho podrobnými údaji 2348165965904 nebo e-mailem chubygreat@gmail.com.

Anders Putin - i contacted Dr.ologhodospellwork

dr.ologhodospellwork@gmail.com vám pomůže získat zpět vaši bývalou manželku nebo bývalého manžela nebo někoho blízkého, kdo vás opustil a chce se vrátit takové osobě, stačí kontaktovat drologhodo se svými podrobnostmi 2348156911977. s pomocí své černé magie, kterou může návrat láska jeden zpět. Kontaktoval jsem ho, aby mi pomohl vyřešit problém, a bylo to snadné jako navždy a on pracoval pro mě, aby mi vrátil lásku.
Díky dr.ologhodospellwork to opravdu funguje a funguje zázraky.

leona rafael - testimony about the good works of Dr Isikolo

JAK ZÍSKAT EX LOVER ZPĚT BEZ PANIKU. Jsem Leona Rafael. Chci svědčit o mocném doktorovi Isikolou za záchranu mého vztahu. Musím být jedním z mála, kteří nemají potíže s tím, že někomu ukážu a řeknu, jak jsem vděčný za to, že jsem svůj vztah učinil melodickým a hladkým vztahem. Snažil jsem se být ve svém vztahu se svým přítelem pozitivnější, zdá se, že to trvalo věčně. Další dáma vzala Fiancee ode mě a oba se přestěhovali. Plakala jsem a hledala ho, aby se vrátil, ale on odmítl přijmout moje hovory ani vrátit mé zprávy. Můj přítel mě seznámil s mocným kouzelníkem jménem Isikolo, který mi pomohl vrhnout velmi silné milostné kouzlo, které mi vrátilo mého snoubence za 48 hodin. Byl jsem ohromen a překvapen, když mě moje snoubenka volala, abych mě všechny prosila o odpuštění kvůli mocnému milostnému kouzlu doktora Isikola. Pokud máte nějaké problémy s manželstvím nebo vztahem, nezapomeňte kontaktovat doktora Isikola následujícím způsobem. Jeho e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com nebo můžete také Whatsapp ho na +2348133261196

klara - testimony about the good works of Dr Isikolo

Slíbil jsem, že budu svědčit po celém světě, jakmile se můj muž vrátí ke mně a můj manžel přišel přesně tak, jak mi řekl DR ISIKOLO, když mi pomáhal. Rozhodl jsem se správně kontaktovat DR ISIKOLO, velkého kouzla, který vám pomůže vyřešit vaše problémy. Můj muž mě nechal trpět a nikdy jsem nevěřil, že se ke mně vrátí, ale když jsem kontaktoval DR ISIKOLO, ujistil mě, že můj muž přijde znovu. dal mi seznam věcí, které bych si mohl koupit, ale nemohl jsem je získat v mé zemi, a tak jsem mu peníze poslal a on si je koupil a připravil dokonalé milostné kouzlo. Manžel ke mně běžel zpět za 48 hodin a prosil o odpuštění TOTO JE SKUTEČNÉ A GENUINE. Byl jsem tak překvapený, že kouzlo fungovalo přesně tak, jak mi řekl. To je tak úžasné a chci, abys věřil, protože DR ISIKOLO je tak reálný a žádám ho, abys ho teď kontaktoval na jeho e-mailu, aby ti také mohl pomoci, jak mi pomohl. e-mail je isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196

Niko - testimony

můj příběh je velmi zvláštní a jedinečný, protože se nepodobá četné reklamě, kterou vždy vidíte online, a také vám chci být 100% upřímný a pravdivý, že nikdy nemůže existovat žádné jiné online kouzlo, které vám může pomoci přivést zpět vaše EX ZPĚT na vás jiné než DR ISIKOLO, protože on sám je stoprocentně efektivní, dynamický a velmi spolehlivý, protože 99,9% jiných kouzelníků není skutečných a nikdy vám nepomůže vyřešit vaše problémy, místo toho zkomplikují váš současný stav OK SO Buďte moudří a získejte a kontaktujte DR ISIKOLO DNES. MOJE VLASTNÍ ŽIVOTNÍ PŘÍBĚH / ZKUŠENOSTI: Jmenuji se Niko Dominik. Chci se podělit o svá svědectví s širokou veřejností o tom, co pro mě tento muž jménem Dr. ISIKOLO právě udělal, tento muž mi právě přinesl zpět své ztracené Ex WIFE se svým velkým kouzlem. Byl jsem ženatý s touto ženou Julie, protože jsme byli spolu déle než 4 roky a milovali jsme se, ale nemohl jsem ji otěhotnět a také jí dát vše, co potřebuje. Opustila mě a řekla mi, že už nemůže dál pokračovat. Nyní jsem hledal způsoby, jak ji dostat zpět, dokud mi moje přítelkyně neřekla o tomto muži a nedala jeho kontaktní e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196. K KONTAKTU SE MŮŽETE POUŽÍVAT ŽÁDNOU Z TĚCH, a tomu nebudete věřit. Když jsem kontaktoval tohoto muže kvůli mým problémům, připravil toto kouzlo, přivedl Juileta zpět ke mně a po měsíci pro mě otěhotněla.

Niko - testimony

můj příběh je velmi zvláštní a jedinečný, protože se nepodobá četné reklamě, kterou vždy vidíte online, a také vám chci být 100% upřímný a pravdivý, že nikdy nemůže existovat žádné jiné online kouzlo, které vám může pomoci přivést zpět vaše EX ZPĚT na vás jiné než DR ISIKOLO, protože on sám je stoprocentně efektivní, dynamický a velmi spolehlivý, protože 99,9% jiných kouzelníků není skutečných a nikdy vám nepomůže vyřešit vaše problémy, místo toho zkomplikují váš současný stav OK SO Buďte moudří a získejte a kontaktujte DR ISIKOLO DNES. MOJE VLASTNÍ ŽIVOTNÍ PŘÍBĚH / ZKUŠENOSTI: Jmenuji se Niko Dominik. Chci se podělit o svá svědectví s širokou veřejností o tom, co pro mě tento muž jménem Dr. ISIKOLO právě udělal, tento muž mi právě přinesl zpět své ztracené Ex WIFE se svým velkým kouzlem. Byl jsem ženatý s touto ženou Julie, protože jsme byli spolu déle než 4 roky a milovali jsme se, ale nemohl jsem ji otěhotnět a také jí dát vše, co potřebuje. Opustila mě a řekla mi, že už nemůže dál pokračovat. Nyní jsem hledal způsoby, jak ji dostat zpět, dokud mi moje přítelkyně neřekla o tomto muži a nedala jeho kontaktní e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196. K KONTAKTU SE MŮŽETE POUŽÍVAT ŽÁDNOU Z TĚCH, a tomu nebudete věřit. Když jsem kontaktoval tohoto muže kvůli mým problémům, připravil toto kouzlo, přivedl Juileta zpět ke mně a po měsíci pro mě otěhotněla.

Home of solution - best spell caster

Ahoj pěkný den.
Jsem tu, abych vám pomohl vyřešit vaše duchovní a fyzické problémy pomocí předků, které jsem zdědil po dědečkovi. Pomůžu vám sjednotit se se svými bývalými, obnovit vaše manželské problémy, léčit HIV (aids) a jakékoli nemoci. Můj e-mail můžete dnes kontaktovat na adrese: okosunhomeofsolution@gmail.com, aby vám pomohl přinést zpět vaši ztracenou lásku a také seslat následující kouzlo jako rozvodové kouzlo, kouzlo manželství, vazebné kouzlo, zastavit podvádění kouzla, ochranné kouzlo, pomstu a kouzlo smrti.



 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 7
Celkem: 2845271
Měsíc: 31801
Den: 691