Jdi na obsah Jdi na menu
 


HLÍDÁNÍ FRETEK

9. 9. 2010

HLÍDÁNÍ FRETEK

9.9. 2010 Protože sem tam hlídáme nějakou freťulku, rozhodli jsme se vytvořit i stránku pro ně, aby i majitelé mohli sledovat, jak se jejich miláčkové mají..

22.4.2011 - I hlídání freteček má však svá pravidla.. o fretečky hlídané se staráme stejně jako všechny, tudíž jako o naše vlastní, mají vše co potřebují, věnujeme ji lásku, čas, opatrujeme je atd.. Však.. i my se však podle hlídání potřebujeme zařídit.. tudíž bychom byli rádi, kdybyste nám řekli, na jak dlouho chcete fretečku pohlídat (cena za hlídání je 1000,- na měsíc se vším všudy, s granulkama, pamlskama, kočkolitem, stále čistou klecí a jednou týdně praným a voňavým pelíškem :-), s vycházkama atd..). V případě onemocnění fretky - stát se může kdykoliv cokoliv, pochopitelně potřebujeme Váš - nejlépe předem souhlas - s návštěvou veterináře a ošetřením s tím, že účelně vynaložené náklady na léčbu fretečky poté uhradíte. Dále bychom byli rádi, kdybyste si fretečku vyzvedli dle předem domluveného termínu.. může se stát, že budete potřebovat pohlídat fretečku i déle a my ji pochopitelně nevyhodíme na ulici, ale rádi ji pohlídáme i déle, ale byli bychom rádi, kdybyste nás o této skutečnosti včas informovali.. Např. Angela jsme si brali na měsíc.. na náš dotaz, kdy si Angela vyzvednou, prodloužili majitelé hlídání o další měsíc a pak zase.. Nám to nevadí, Angel je super freťák, ale musíme počítat především s místem pro fretečky útulkové a tak bychom byli vždy rády, abchom věděly, na čem jsme.. a ne že vůbec nevíme, kdy a zda vůbec si majitelé svou fretku vyzvednou.

Také prosím počítejte s vlastním dovozem fretečky k nám a také vyzvednutí u nás.. pochopitelně se můžeme domluvit na nějaké alternativě, ale je to velmi individuální.. mějte prosím na mysli, že i my jsme matky od rodin, od rodinných domů, s pracovními povinnostmi a ještě povinnostmi k fretečkám z útulku, které nám kromě všeho ostatního zaberou opravdu několik hodin denně.. a tak abychom my místo vás jezdili sem a tam, a tím musely něco zanedbat - protože jinak to bohužel nejde - jak nastavit čas ještě nikdo nevymyslel - tak to si prostě nemůžeme dovolit.

díky za pochopení. Jinak pochopitelně fretečky pohlídáme velmi rády a s láskou :-)

 

obrazek1.jpg31.01.2011 - dostali jsme na hlídání Angela - už 6ti letého nekastrovaného freťáčka, jehož majitelé se stěhují a tak dali Angela cca na měsíc k nám, aby se vyhnul všemu tomu shonu :-) Angel je velmi vychovaný a hodný... je přeci jen starší a tak jsme zjistili, že nejvíce mu chutnají konzervičky od gourmetu, na ty se vyloženě vrhá... jinak však v ničem nezaostává.. je šikovný a akční - vyleze si z klece, proběhne se, ale vzhledem k věku běhá jen chvilku a zase si zaleze zpět do klece do pelíšku :-)

21.4. Angel by se měl zítra vracet domů.. už si u nás zvykl, snad nebude mít problémy s návratem do své rodiny :-) Je to opravdu osobnost :-) Získat si Angela není jen tak :-) Navíc je to opravdu nádherný, obrovský freťák.. největší ze všech co jsem kdy viděla :-)  a někdy i pěkná potvrůka.. pěkně mě párkrát prohnal.. jak se mi chtěl zakousnout do nohou a já jsem se snažila mu zdrhnout.. je velmi rychlý, kolikrát jsem běžela přes celý barák :-) Rošťák jeden :-)

23.04. Angel odjel domů...:-) svou paničku poznal a tak snad bude vše OK.. dostal od nás na cestu konzervičky a granulky, aby doma věděly, co poslední měsíce papkal a co mu chutná a je zdravé a věříme, že mu bude doma fajn :-)

31.1. nějak jsem opomněla na tyto stránky dopisovat hlídané fretky.. přes vánoce jsme hlídali celkem 4 fretečky, 2 (z toho jeden byl "náš" Piškotek - až do ledna)... všechny byly v pohodě a spokojené se vrátily k majitelům.. 

p1010062.jpg- v červenci 2010jsme měsíc hlídali nádherného samečka Rica – ze začátku jsme se báli jeden druhého, ale po pár dnech už byl Rikoušek miláček rodiny..Rici je takový medvídek - jinak jsme mu snad ani neřekli..  a protože byl červenec a jeho panička zkoumala svět, Rikoušek zkoumal naši zahradu, nejvíce se mu líbilo jezírku se želvama. Pak se pochopitelně vrátil k majitelce... 

cikolinda.jpg- už několikrát jsme hlídali Hance freťulky či freťulky, které si od nás z útulku vzala, a protože i teď musí Hanka do lázní, máme na 10 dní Čikouška a Lindičku.. Hančina naprosto úžasná a dokonalá péče jim u nás bude chybět, protože tak, jak se mají u ní, se u nás mít bohužel nebudou – ale i tak jim dáme vše nej, co můžeme.. vždyť obě jsou i naše fretčí „děti“. Ale co jsou v péči Hanky, z Čikouška je nádherný fretčí sameček, jak má být a z Lindičky je překrásná stříbrná fretčí dáma  Tímto děkujeme moc Hance za veškerou péči, kterou jim dává.. 17.9. se Lindi a Čikoušek vrátili k Hance.. snad u nás byli spokojení oni a Hanka nabrala nové síly v lázních :-)

17.9.-26.9. hlídáme krásný tchoří páreček z Prahy -  Huga a Jessicu.. tak krásného samečka už jsme dlouho neviděli, a to ho paní majitelka "vysvobodila" ze jednoho zverimexu, kde ho nemohla nechat, když viděla, jak strádá... a jaký je z něj krásný "kus chlapa" :-) Oba jsou strašně hodní..

 V neděli odjel Hugo a Jessinka domů, vypadali spokojeně a i majitelka vypadala spokojeně, že se u nás freťulky měly dobře :-) To jsme moc rádi :-)

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Karlo Florian - testimony

DR ISIKOLO to pro mě udělal znovu poté, co pomohl ženě získat jejího manžela zpět. Chci dát světu vědět o sesilateli kouzel DR ISIKOLO, který mi přivedl zpět mou bývalou manželku, když jsem si myslel, že je ztracena veškerá naděje. DR ISIKOLO použil své mocné kouzlo k vyčarování úsměvu na mé tváři tím, že přivedl svou ženu svým kouzlem, nejdřív jsem si myslel, že se mi to zdálo, když se moje žena ke mně vrátila na kolenou a prosila mě, abych jí odpustil a přijal ji zpět a dokonce od té doby mě miluje víc, než jsem kdy čekal, a tak jsem se zavázal, že dám světu vědět o DR ISIKOLO, protože je to skvělý muž. Všechno, co jsem udělal, bylo vyhovět mu a on mi pomohl a do 48 hodin jsem dostal výsledek, což mě dodnes udivuje. Máte problémy ve vztahu? rozešel se s vámi váš partner a vy ho stále milujete a chcete? Máte problém s financemi? nebo potřebujete pomoc jakéhokoli druhu, kontaktujte dnes DR ISIKOLO, protože vám dávám 100% záruku, že vám pomůže stejně, jako pomohl mně. E-mailová adresa DR ISIKOLO je: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete mu také Whatsapp na +2348133261196.

Roxana Anda - DR ISIKOLO mi POMOHL ZÍSKAT ZPĚT PARTNERA

Můj život je plný štěstí, protože DR ISIKOLO mě činí šťastnou. Jmenuji se Roxana Anda, to, co se mi stalo, není to, co si mohu nechat jen pro sebe, ale také abych řekl světu, aby ti, kteří mají jakýkoli problém se svým vztahem nebo manželstvím, dostali své milostné zpět a byli znovu šťastní. Já a můj milenec jsme měli vážné problémy, které vedly k našemu rozchodu, protože poté už můj život nikdy nebyl stejný, zkusil jsem všechny způsoby, jak ho získat zpět. ale byla to jen ztráta úsilí a ztráta času. Ale jednoho dne jsem při svém hledání na internetu narazil na někoho svědectví o DR ISIKOLO. Kontaktuji ho a vysvětlím mu svůj problém, jsem dodnes velmi překvapen, jak dokázal do 48 hodin přivést zpět mého milence. S touto velkou věcí, která se stala v mém životě, jsem se rozhodl vyprávět celému světu o tomto velkém muži jménem DR ISIKOLO. Pro ty, kteří něco potřebovali, mi řekl, že v jeho chrámu není nic nemožného. Tolik mu věřím. Přátelé nebo kdokoli, kdo čte mé svědectví, pokud potřebujete pomoci přivést zpět svého bývalého milence/bývalého manžela nebo chcete mít své dítě, laskavě ho kontaktujte prostřednictvím e-mailu; Zašlete mu e-mail na adresu isikolosolutionhome@gmail.com nebo jeho WhatsApp/Viber na: +2348133261196 .. A slibuji vám, že se váš milenec k vám určitě vrátí.

Barbora. - Poté, co jsem byl se svým milencem Zdeňkem 3 roky,

Poté, co jsem byl se svým milencem Zdeňkem 3 roky, pak se se mnou nedávno rozešel, ale vždy ho miluji celým svým srdcem, můj přítel mi představil Dr. Sacre, který jí pomohl získat zpět svého milence, vysvětlil jsem všechno Dr. Sacre, který mi pomáhá a seslal kouzlo, a můj milenec se ke mně vrátil a omluvil se mi a dnes jsme zase zpátky, teď mě miluje víc než dříve, můžete kontaktovat Dr. Sacre ok WhatsApp číslo (+2349076034359) pokud máte zájem a potřebujete, aby mu pomohlo napsat na WhatsApp číslo pro rychlou odpověď
Barbora.

Lana Johannes - isikolosolutionhome@gmail.com

Vynikající a úžasná služba, jak získat zpět svého bývalého.
Komu se to může týkat, opravdu jsem ocenil, jak The Great DR ISIKOLO použil své intuitivní vedení a dovednosti jako trenéra života a také jeho empatii, aby mi vrátil moji spřízněnou duši. Pro 100 procent bezplatných skutečných psychiků, konzultant, který přivede zpět vaše bývalé a vyřeší všechny vaše obecné problémy nebo problémy s trápením. můj partner mě opustil kvůli nekonečným bojům a hádkám a já jsem byl měsíce zničený a získal jsem své štěstí zpět, když jsem ho kontaktoval. Jediný DR ISIKOLO The Great je jediný, kdo vám může pomoci. Vyřešil můj problém za mě. Přivedl mého bývalého do 48 hodin konzultace. Spojte se s e-mailem Great Dr Isikolo; isikolosolutionhome@gmail.com Můžete jej také WhatsApp/Viber na +2348133261196

Lana Johannes - isikolosolutionhome@gmail.com

Vynikající a úžasná služba, jak získat zpět svého bývalého.
Komu se to může týkat, opravdu jsem ocenil, jak The Great DR ISIKOLO použil své intuitivní vedení a dovednosti jako trenéra života a také jeho empatii, aby mi vrátil moji spřízněnou duši. Pro 100 procent bezplatných skutečných psychiků, konzultant, který přivede zpět vaše bývalé a vyřeší všechny vaše obecné problémy nebo problémy s trápením. můj partner mě opustil kvůli nekonečným bojům a hádkám a já jsem byl měsíce zničený a získal jsem své štěstí zpět, když jsem ho kontaktoval. Jediný DR ISIKOLO The Great je jediný, kdo vám může pomoci. Vyřešil můj problém za mě. Přivedl mého bývalého do 48 hodin konzultace. Spojte se s e-mailem Great Dr Isikolo; isikolosolutionhome@gmail.com Můžete jej také WhatsApp/Viber na +2348133261196

Lana Johannes - svedectvo o Dr. Isikolo

Vynikající a úžasná služba, jak získat zpět svého bývalého.
Komu se to může týkat, opravdu jsem ocenil, jak The Great DR ISIKOLO použil své intuitivní vedení a dovednosti jako trenéra života a také jeho empatii, aby mi vrátil moji spřízněnou duši. Pro 100 procent bezplatných skutečných psychiků, konzultant, který přivede zpět vaše bývalé a vyřeší všechny vaše obecné problémy nebo problémy s trápením. můj partner mě opustil kvůli nekonečným bojům a hádkám a já jsem byl měsíce zničený a získal jsem své štěstí zpět, když jsem ho kontaktoval. Jediný DR ISIKOLO The Great je jediný, kdo vám může pomoci. Vyřešil můj problém za mě. Přivedl mého bývalého do 48 hodin konzultace. Spojte se s e-mailem Great Dr Isikolo; isikolosolutionhome@gmail.com Můžete jej také WhatsApp/Viber na +2348133261196

Doris Arsen - testimony

Úžasné kouzlo lásky, jak se vrátit se svým partnerem a opravit váš rozbitý vztah Můj manžel se se mnou rozešel před 3 měsíci a přinutil mě podepsat rozvodové papíry a já jsem byl úplně zlomený srdcem. A nemohl jsem se emocionálně dostat zpět do žádné formy. Děkuji Bohu za toto úžasné a brilantní sesilatele kouzel, který mě zachránil. Wow! Toto sesilatelství kouzel mi moc pomohlo. Doktor Isikolo mi zaručil naléhavé kouzlení na 24 hodin, kterého jsem přijal. Šokující! tento měsíc 5. dne tohoto měsíce 2020 mi můj manžel po 48 hodinách zavolal zpět se spoustou omluvy, kterou mě ujistil, a udělal vše pro to, aby stáhl rozvodové papíry, které dříve probíhaly silou tohoto zázračného kouzelnického kouzla Někteří lidé svědčili o tom, že přivedl svého milence Ex zpět, někteří svědčili o tom, že obnovuje dělohu, vyléčí rakovinu, virus herpes simplex a další nemoci, děkuji moc za vaše mocná kouzla. výrazy nestačí k poděkování. Pošlete e-mail dr Isikolo nyní pro naléhavou lásku a kouzlo shledání isikolosolutionhome@gmail.com Můžete mu také Whatsapp na +2348133261196.

lilian nikky - liliannikky@gmail.com

Jmenuji se Lilian N. Toto je velmi radostný den mého života kvůli pomoci, kterou mi Dr.saguru poskytl tím, že mi pomohl získat zpět svého bývalého manžela svým kouzlem a kouzlem lásky. Byl jsem ženatý 6 let a bylo to tak hrozné, protože můj manžel mě opravdu podváděl a hledal rozvod, ale když jsem narazil na e-mail Dr.saguru na internetu o tom, jak pomohl tolika lidem získat jejich ex zpět a pomůže opravit vztah. a učinit lidi šťastnými ve vztahu. Vysvětlil jsem mu svou situaci a poté hledal jeho pomoc, ale k mému překvapení mi řekl, že mi s mým případem pomůže, a tady teď oslavuji, protože můj manžel se úplně navždy změnil. Vždycky chce být mnou a nemůže dělat nic bez mého daru. Opravdu si užívám manželství, jaká skvělá oslava. Budu dál vydávat svědectví na internetu, protože Dr.saguru je opravdu opravdové kouzlo. POTŘEBUJETE POMOCI POTOM KONTAKTUJTE LÉKAŘE SAGURU HNED E-MAILEM: drsagurusolutions@gmail.com nebo WhatsApp +2349037545183 Je jedinou odpovědí na váš problém a ve vašem vztahu se budete cítit šťastní.
1 LÁSKA KOUZLA
2 VYHRAJTE ZPĚT
3 OVOCE DĚLKY
4 PROPAGAČNÍ KOUZLO
5 OCHRANNÉ KOUZLO
6 OBCHODNÍ KOUZLO
7 DOBRÉ KOUZLO V PRÁCI
8 KOUZLO LOTTERY A KOUZLO SOUDNÍHO PŘÍPADU.

Anna - Testimony

Jmenuji se Anna. Zdravím všechny, kdo čtou toto svědectví. Byl jsem odmítnut mým manželem po šesti (6) letech manželství jen proto, že na něj měla kouzlo jiná žena a on mě i děti nechal trpět. jednoho dne, když jsem četl přes web, jsem viděl příspěvek o tom, jak toto kouzlo sesilatele na této e-mailové adrese antonschmidt980@gmail.com pomohlo ženě získat zpět svého manžela a já jsem mu odpověděl na jeho adresu a on mi řekl, že žena měla kouzlo na mého manžela a řekl mi, že mi pomůže a po 2 dnech používání toho, co mi pošle, že budu mít svého muže zpět. Věřil jsem mu a dnes jsem rád, že vám všem dávám vědět, že toto kouzelné sesilatele má moc přivést milence zpět. protože jsem teď šťastná se svým manželem. Díky Velkému.
Můžete ho kontaktovat prostřednictvím jeho e-mailu: antonschmidt980@gmail.com NEBO prostřednictvím jeho WhatsApp Number: Jmenuji se Lerynne. Zdravím všechny, kdo čtou toto svědectví. Byl jsem odmítnut mým manželem po šesti (6) letech manželství jen proto, že na něj měla kouzlo jiná žena a on mě i děti nechal trpět. jednoho dne, když jsem četl přes web, jsem viděl příspěvek o tom, jak toto kouzlo sesilatele na této e-mailové adrese antonschmidt980@gmail.com pomohlo ženě získat zpět svého manžela a já jsem mu odpověděl na jeho adresu a on mi řekl, že žena měla kouzlo na mého manžela a řekl mi, že mi pomůže a po 2 dnech používání toho, co mi pošle, že budu mít svého muže zpět. Věřil jsem mu a dnes jsem rád, že vám všem dávám vědět, že toto kouzelné sesilatele má moc přivést milence zpět. protože jsem teď šťastná se svým manželem. Díky Velkému.
Můžete ho kontaktovat prostřednictvím jeho e-mailu: antonschmidt980@gmail.com NEBO prostřednictvím jeho čísla WhatsApp +234 803 042 5673

שְׁלֹמֹה Liam‬‎ - selomohliam@gmail.com

Dobrý den, chtel jsem rychle informovat svou lásku jeden je tam, že prochází neštastný vztah, myslel jsem, že on-line kouzlo nefunguje, Dokud jsem prišel do kontaktu s Dr. Lomi, který udelal kouzlo pro me a muj milenec se vrátil ke mne to bylo pak vím, že duchovní kontrola fyzické, Dr. Lomi je nejlepší kouzlo kolecko, které vám pomohou privést zpet svého milence, pomuže vám s prípadným rozvodem problém, že je nejlepší, co mužete kontaktovat ho na e-mail; lomiultimatetemple@gmail.com nebo ho napsat pres linku nebo whatsapp císlo +2349034287285 muže pomoci vyrešit jakýkoli problém.

SUSAN - Svědectví

najlepším kúzelníkom kúziel do roku 2020 je Dr. Adeleke, veľký čarodejník z Afriky. Chcem mu pomocou tohto média poďakovať za to, že mi vrátil moju ženu, povedal mi iba to, aby som poskytol veci potrebné pre kúzlo a ktoré som urobil, a on mi povedal, že po dostal položky za 24 hodín, začnem vidieť výsledok a naozaj je človek podľa jeho slov, kontaktujte ho dnes a nechajte svoj problém vyriešiť. E-mail: aoba5019@gmail.com alebo ešte lepšie Whatasapp him on +27740386124

Dora Sebastian - testimony about the good works of Dr Isikolo

Dobrý den, jsem tu, abych šířil tuto dobrou zprávu do celého světa o tom, jak jsem získal svou bývalou lásku zpět. Byl jsem blázen, když mě moje láska minulý měsíc opustila pro jinou dívku, ale když potkám přítele, který mi představí DR ISIKOLO, velkého posla věštce, kterému slouží, vyprávěl jsem svému problému DR ISIKOLO o tom, jak odešla moje bývalá láska já a také to, jak jsem potřeboval získat práci ve velmi velké společnosti. Řekl mi jen, že jsem přišel na správné místo, pokud dostanu svoji srdeční touhu bez vedlejších účinků. Řekl mi, co musím udělat, Poté, co to bylo hotové, V následujících 2 dnech mi Moje láska zavolala na telefon a omlouvala se, že mě dosud žila a také příští týden poté, co mě moje láska zavolala prosil o odpuštění, byl jsem povolán na pohovor do mé požadované společnosti, kdybych potřeboval pracovat jako výkonný ředitel. Jsem tak šťastný a ohromen, že to musím říct celému světu, abych kontaktoval DR ISIKOLO na následující e-mailové adrese isikolosolutionhome@gmail.com a vyřešil všechny vaše problémy .. Žádný problém není příliš velký na to, aby jej vyřešil. Kontaktujte ho přímo na isikolosolutionhome@gmail.com nebo na jeho WhatsApp/Viber: +2348133261196.

Slečna Lore Pierre - Toto je tajemství, které můžete použít k získání zpět svého bývalého manžela nebo přítele

Toto je tajemství, které můžete použít k získání zpět svého bývalého manžela nebo přítele, Dr. Sacre jeho řešení, jak můžete získat zpět svého milence, Dr. Sacre je skvělý kouzelník a velmi čestný člověk, přivedl zpět mého bývalého milence zpět ke mně do 24 hodin a teď se navzájem tolik milujeme, Dr. Sacre je skvělé kouzelné sesilatele, se kterým si můžete promluvit o pomoc, pokud chcete svého milence zpět a máte rádi a rádi, kontaktujte Dr. Sacre na WhatsApp (+2349076034359) nebo e-mail (sacretempleofpower@gmail.com) k vyřešení problému se vztahem

Slečna Lore Pierre

Lernny - lernny@gmail.com

(VÍTEJTE V DUCHOVNÍM CHRÁMU KNÍŽE AZEMOUN). Projíždíte životem těžko, potřebujete zpět své ex, kouzlo na peníze, kouzlo krásy, kouzlo na návrat nebo jakýkoli druh kouzla Chcete bohatství, štěstí nebo partnera Mateřský spolek E.T.C. Jsem specialista na ztracené milence Pomohl jsem tolika lidem po celém světě seslat kouzlo 1. Přiveďte zpět ztraceného milence 2. Vyhrajte své milované srdce 3. Pomozte svobodným lidem najít partnery 4. Být ženatý 5. Láska přitažlivost 6. Manželské problémy a rozvod 7. Láska část 8. problém s ledvinami všechny druhy nemocí, se kterými mě můžete kontaktovat na whatsapp (+2349034537532) Nebo mi napište na: priestazemoun@gmail.com

June - Testimony

Ahoj diváci, jmenuji se Mary Vale, můj manžel mě po jednom roce našeho manželství opustil pro jinou ženu. Zoufale jsem ho potřeboval zpátky, protože jsem ho tak miloval. Začal jsem mít velké obavy a potřeboval jsem pomoc. V tento věrný den, když jsem procházel internet, jsem narazil na konkrétní svědectví o SKVĚLÉM * ANTONOVI SCHMIDTOVI *, takže jsem cítil, že bych ho měl zkusit. Kontaktoval jsem ho a on mi řekl, co mám dělat, a udělal jsem to, pak pro mě udělal (návratové kouzlo lásky). O 28 hodin později se ke mně můj manžel vrátil s pláčem a prosil o odpuštění. Dnes jsem tak šťastný a chci doporučit toto skvělé sesilatele kouzel každému, kdo skutečně potřebuje naléhavé řešení jeho narušených vztahů, na které se specializuje 1. přivést zpět ztraceného milence 2. získat srdce svého milovaného 3. pomoci svobodnému lidé si najdou partnery 4. být ženatý 5. milostná přitažlivost 6. manželské problémy a rozvod 7. milostná část 8. problém s ledvinami všechny druhy nemocí, na které se s ním můžete obrátit na Whatsapp (+234803 042 5673) nebo mu poslat e-mail na adresu: antonschmidt980 @ gmail.com

Veta - veta@gmail.com

Toto je svědectví velkého kouzelníka kouzel „Dr.Sango“, který mi pomohl obnovit milostný život. V den, kdy mě můj manžel opustil, se věci staly ponurými a atmosféra byla plná nejistoty. Všechno se mi zdálo bledé, a tak jsem se rozhodl hledat pomoc ve smíchu kouzel, která mají schopnost přivést mého bývalého manžela zpět ke mně. Jak se dalo očekávat, šel jsem na internet a jak jste viděli při hledání spolehlivého kouzelného boxu, viděl jsem spoustu svědectví kouzelných boxů při obnově bývalých manželů a blízkých. Po víře v Dr. Sango jsem ho kontaktoval a poté, co jsem mu vše vysvětlil, souhlasil, že bude čelit výzvám na místě. Vedl skvěle. Můj bývalý manžel se ke mně vrátil s větší péčí a náklonností. Proto bych rád využil této příležitosti a vzdal mu hold za jeho nezištnou službu mé situaci. Je chvályhodné, že prokázal velkou odvahu při převzetí skličujícího úkolu hledat řešení prakticky jakéhokoli daného problému. Kontaktujte ho na, spellspecialistcaster937@gmail.com

Vlora - vlora@gmail.com

JAK Dr.Sango VRÁTÍ MŮJ EX MILOVNÍK
Jmenuji se Maris, jsem z USA ve Washingtonu. Vždy vám slibuji, že vás doporučím lidem, kteří také mohou potřebovat vaši pomoc, protože nalezení vašeho e-mailu bylo pro mě darem z nebes. Navíc, Dr.Sango, jsi opravdu úžasný a mocný sesilatel kouzel. Byl jsem tak depresivní po téměř pěti letech bez lásky. Znovu jsem požádal o kouzlo lásky a přemýšlel, fungovalo to pro mě bez jakýchkoli nákladů nebo vedlejších účinků. Žiju šťastně s nejlaskavějším mužem naživu a za to se modlím. Děkuji, že Dr. Sango vzhledem k tomu, co jste pro mě udělali, by nestačilo, proto se o toto svědectví o vaší manuální práci podělím s celým světem, abych věděl o vaší dobré práci pro mě. S tímto mužem můžete kontaktovat záležitosti týkající se vztahů a bude pro vás také užitečný, kontaktujte ho prosím prostřednictvím jeho e-mailové adresy: spellspecialistcaster937@gmail.com

Tirana - tirana@gmail.com

Dobrý den, jmenuji se Mark Steve, můj přítel se se mnou minulý týden rozešel. Byl jsem tak smutný, úplně změněný a nemluvil jsem s nikým, celou noc jsem plakal, byl jsem tak depresivní a vystresovaný. Až do včerejška jsem měl na mysli příběh Dr.Pellara kouzlícího na internetu, který sdílela a kontaktovala jiná žena, velmi miluji a starám se o svého přítele a jen chci, abychom byli znovu spolu jako pár a chci nás, abychom přežili navždy, vysvětlil jsem všechno Dr. Pellarovi a on řekl, že budu mít svého přítele zpět za 24 hodin, udělal to samé s mnoha vztahy, jako bych viděl svědectví na internetu, nikdy jsem si nemyslel, že se můj přítel vrátí, když Dr.Pellar dokončil seslání mého kouzla Můj přítel mi zavolal na telefon a řekl mi, že chce, abychom se vrátili a po 24 hodinách navždy spolu šťastně žili. Jsem nyní velmi šťastný, chci, aby mu lidé za mě poděkovali, a pokud budete potřebovat pomoc, kontaktujte ho na jeho e-mailu; drpellar@gmail.com může vám také pomoci. Je skutečný a cool.

Roze - roze@gmail.com

MILUJTE KOUZLA, KTERÁ PRACUJÍ DOKONALĚ A ZBYTE NAVŽDY.
Sdílím toto svědectví s trpícími partnery v jejich vztazích, protože existuje trvalé řešení. Můj manžel mě a naše 2 děti nechal 2 roky pro jinou ženu. Snažil jsem se být silný jen pro své děti, ale nedokázal jsem ovládnout bolest, která sužovala mé srdce. Byl jsem zraněný a zmatený. Potřeboval jsem pomoc, tak jsem prohledal internet a narazil jsem na stránku, kde jsem viděl, že kouzlení Dr.Pellar může pomoci dostat milence zpět. Kontaktoval jsem ho a on pro mě udělal speciální modlitbu a kouzla. K mému překvapení se můj manžel vrátil domů po 2 dnech. Tímto způsobem jsme se znovu sešli a v rodině bylo mnoho lásky, radosti a míru. Můžete také kontaktovat Dr.Pellara, mocného spisovatele kouzel, ohledně řešení jeho e-mailové adresy: drpellar@gmail.com

Dása Jàn - AKO SA MOJA manželka vrátila späť

Ahojte, všetci, pozornosť! Ak niekoho milujete a záleží vám na tej osobe, urobíte všetko pre to, aby ste boli s tou osobou, moja bývalá priateľka ju tak veľmi milujem, keď sme ich rozišli, nikdy o nej neprestávam myslieť, musím urobiť niečo, aby som ju dostala späť, to bolo, keď som začal čítať články o tom, ako sa vrátiť späť milenec, to bolo, keď som videl doktora Lomi, koľko ľudí hovorí o tom, ako privádza späť svojho milenca, kontaktoval som doktora Lomi na WhatsApp, vysvetlil som mu všetko a obsadil kúzlo na moju bývalú priateľku, ktorá mi ten istý deň zavolala a začala mi prosiť, a dnes sme opäť spolu, miluje ma a chichot ma viac, ako predtým, kontaktujte doktorku Lomi dnes na WhatsApp čísle +2349034287285 alebo môžete mu poslať e-mailom; lomiultimatetemple@gmail.com je to najlepšie kúzlo, ktoré môžete kontaktovať kvôli pomoci.



 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 9
Celkem: 2844607
Měsíc: 32231
Den: 1534