Jdi na obsah Jdi na menu
 


HLÍDÁNÍ FRETEK

9. 9. 2010

HLÍDÁNÍ FRETEK

9.9. 2010 Protože sem tam hlídáme nějakou freťulku, rozhodli jsme se vytvořit i stránku pro ně, aby i majitelé mohli sledovat, jak se jejich miláčkové mají..

22.4.2011 - I hlídání freteček má však svá pravidla.. o fretečky hlídané se staráme stejně jako všechny, tudíž jako o naše vlastní, mají vše co potřebují, věnujeme ji lásku, čas, opatrujeme je atd.. Však.. i my se však podle hlídání potřebujeme zařídit.. tudíž bychom byli rádi, kdybyste nám řekli, na jak dlouho chcete fretečku pohlídat (cena za hlídání je 1000,- na měsíc se vším všudy, s granulkama, pamlskama, kočkolitem, stále čistou klecí a jednou týdně praným a voňavým pelíškem :-), s vycházkama atd..). V případě onemocnění fretky - stát se může kdykoliv cokoliv, pochopitelně potřebujeme Váš - nejlépe předem souhlas - s návštěvou veterináře a ošetřením s tím, že účelně vynaložené náklady na léčbu fretečky poté uhradíte. Dále bychom byli rádi, kdybyste si fretečku vyzvedli dle předem domluveného termínu.. může se stát, že budete potřebovat pohlídat fretečku i déle a my ji pochopitelně nevyhodíme na ulici, ale rádi ji pohlídáme i déle, ale byli bychom rádi, kdybyste nás o této skutečnosti včas informovali.. Např. Angela jsme si brali na měsíc.. na náš dotaz, kdy si Angela vyzvednou, prodloužili majitelé hlídání o další měsíc a pak zase.. Nám to nevadí, Angel je super freťák, ale musíme počítat především s místem pro fretečky útulkové a tak bychom byli vždy rády, abchom věděly, na čem jsme.. a ne že vůbec nevíme, kdy a zda vůbec si majitelé svou fretku vyzvednou.

Také prosím počítejte s vlastním dovozem fretečky k nám a také vyzvednutí u nás.. pochopitelně se můžeme domluvit na nějaké alternativě, ale je to velmi individuální.. mějte prosím na mysli, že i my jsme matky od rodin, od rodinných domů, s pracovními povinnostmi a ještě povinnostmi k fretečkám z útulku, které nám kromě všeho ostatního zaberou opravdu několik hodin denně.. a tak abychom my místo vás jezdili sem a tam, a tím musely něco zanedbat - protože jinak to bohužel nejde - jak nastavit čas ještě nikdo nevymyslel - tak to si prostě nemůžeme dovolit.

díky za pochopení. Jinak pochopitelně fretečky pohlídáme velmi rády a s láskou :-)

 

obrazek1.jpg31.01.2011 - dostali jsme na hlídání Angela - už 6ti letého nekastrovaného freťáčka, jehož majitelé se stěhují a tak dali Angela cca na měsíc k nám, aby se vyhnul všemu tomu shonu :-) Angel je velmi vychovaný a hodný... je přeci jen starší a tak jsme zjistili, že nejvíce mu chutnají konzervičky od gourmetu, na ty se vyloženě vrhá... jinak však v ničem nezaostává.. je šikovný a akční - vyleze si z klece, proběhne se, ale vzhledem k věku běhá jen chvilku a zase si zaleze zpět do klece do pelíšku :-)

21.4. Angel by se měl zítra vracet domů.. už si u nás zvykl, snad nebude mít problémy s návratem do své rodiny :-) Je to opravdu osobnost :-) Získat si Angela není jen tak :-) Navíc je to opravdu nádherný, obrovský freťák.. největší ze všech co jsem kdy viděla :-)  a někdy i pěkná potvrůka.. pěkně mě párkrát prohnal.. jak se mi chtěl zakousnout do nohou a já jsem se snažila mu zdrhnout.. je velmi rychlý, kolikrát jsem běžela přes celý barák :-) Rošťák jeden :-)

23.04. Angel odjel domů...:-) svou paničku poznal a tak snad bude vše OK.. dostal od nás na cestu konzervičky a granulky, aby doma věděly, co poslední měsíce papkal a co mu chutná a je zdravé a věříme, že mu bude doma fajn :-)

31.1. nějak jsem opomněla na tyto stránky dopisovat hlídané fretky.. přes vánoce jsme hlídali celkem 4 fretečky, 2 (z toho jeden byl "náš" Piškotek - až do ledna)... všechny byly v pohodě a spokojené se vrátily k majitelům.. 

p1010062.jpg- v červenci 2010jsme měsíc hlídali nádherného samečka Rica – ze začátku jsme se báli jeden druhého, ale po pár dnech už byl Rikoušek miláček rodiny..Rici je takový medvídek - jinak jsme mu snad ani neřekli..  a protože byl červenec a jeho panička zkoumala svět, Rikoušek zkoumal naši zahradu, nejvíce se mu líbilo jezírku se želvama. Pak se pochopitelně vrátil k majitelce... 

cikolinda.jpg- už několikrát jsme hlídali Hance freťulky či freťulky, které si od nás z útulku vzala, a protože i teď musí Hanka do lázní, máme na 10 dní Čikouška a Lindičku.. Hančina naprosto úžasná a dokonalá péče jim u nás bude chybět, protože tak, jak se mají u ní, se u nás mít bohužel nebudou – ale i tak jim dáme vše nej, co můžeme.. vždyť obě jsou i naše fretčí „děti“. Ale co jsou v péči Hanky, z Čikouška je nádherný fretčí sameček, jak má být a z Lindičky je překrásná stříbrná fretčí dáma  Tímto děkujeme moc Hance za veškerou péči, kterou jim dává.. 17.9. se Lindi a Čikoušek vrátili k Hance.. snad u nás byli spokojení oni a Hanka nabrala nové síly v lázních :-)

17.9.-26.9. hlídáme krásný tchoří páreček z Prahy -  Huga a Jessicu.. tak krásného samečka už jsme dlouho neviděli, a to ho paní majitelka "vysvobodila" ze jednoho zverimexu, kde ho nemohla nechat, když viděla, jak strádá... a jaký je z něj krásný "kus chlapa" :-) Oba jsou strašně hodní..

 V neděli odjel Hugo a Jessinka domů, vypadali spokojeně a i majitelka vypadala spokojeně, že se u nás freťulky měly dobře :-) To jsme moc rádi :-)

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Nina Darko - thank you Dr Isikolo

Jsem velmi překvapen zázračným zážitkem a zázraky dr. Isikola, které se šířily na internetu i po celém světě. Jak úžasně pomohl lidem na celém světě obnovit zpět své ztracené milence, kontaktoval jsem ho poté, co jsem prošel tolika svědectvím různých lidí, jak on mi pomohl přivést zpět milence zpět, řekl jsem mu o svém manželovi, který mě opustil asi před 8 měsíci, a odešel z domu se vším, co jsem měl, byl jsem zmatený, když mi jen řekl, abych se usmíval a měl klid, který mě ujistil, že zvládne vše za pouhých 48 hodin. Po druhém dni, kdy mi můj manžel zavolal, jsem byl tak šokován, vybral jsem hovor a nemohl uvěřit svým uším, opravdu mě prosil, abych mu odpustil a slíbil telefonicky, Vrátil se domů a také mi dal velmi pěkné dárky, jen aby pro něj dokázal svou lásku ke mně, byl jsem tak šťastný, že jsem musel zavolat doktorovi Isikolovi a poděkovat mu, jen mi řekl, abych sdílel dobré zprávy po celém světě „No, pokud potřebujete efektivní a skutečné kouzlo pro každého problém ve svém životě můžete kontaktovat Dr. Isikolo na jeho e-mailu: isikolosolutionhome@gmail.com.com nebo jeho WhatsApp/Viber ho na: +2348133261196.

Brigitte - brigittetorsten97@gmail.com

Ja sam gospođa Brigitte torsten iz Francuske, želim podijeliti svjedočanstvo svog života sa svakim. Bila sam udana za svog muža Mullera, toliko ga volim da smo u braku sedam godina s dvoje djece. Kad je otišao na odmor u Ameriku, počeo je razgovarati sa ženom po imenu Ashley, a onda mi je rekao da ga više ne zanima naš brak. Bila sam toliko zbunjena i tražila pomoć, ne znam što da radim dok nisam upoznala svoju prijateljicu Christine i rekla joj svoj problem. Rekla mi je da se ne brinem zbog toga što je ranije imala sličan problem i upoznala me s čovjekom po imenu Poslanik kofo koji je bacio čaroliju na njenog bivšeg dečka i vratio ga k sebi nakon 3 dana. Christine me moli da komuniciram s prorokovim kofoom. Kontaktirao sam ga kako bi mi pomogao vratiti muža i on me moli da se ne brinem da se bogovi njegovih predaka bore za mene. Rekao mi je da će se nakon tri dana pridružiti meni i mom mužu. Zaista, nakon tri dana, suprug me nazvao i rekao mi da ponovno traži stvari sa mnom da se molim da se sretnem s njim ili će me doći vidjeti bilo gdje da jesam, iznenadio me kad sam ga vidio da je odmah sišao. koljena su mu počela plakati za oproštajem. U ovom trenutku sam najsretnija žena na svijetu zbog onoga što je ovaj veliki prorok učinio za mene i mog muža. Odlučio sam podijeliti svoj komentar. Možete se obratiti njegovom e-mailu: (Prosetkofofranklin@gmail.com). Ili whatsapp .. njega u ovaj broj. (2348071473639). Molimo kontaktirajte ga u vezi s bilo kojim problemom i bit ćete blagoslovljeni.

Toni Antonio - testimony about the good works of Dr Isikolo

Moje cesta k obnovení manželství začala před 3 dny, když mě moje 22letá žena změnila o muže mladšího 10 let. Je mi 57 a je jí 55. Prošel jsem pouští a na své cestě jsem našel doktora Isikola. Bůh ho použil k tomu, aby uzdravil mé zlomené srdce a odstranil mé bolesti kouzlem Mocná láska. Bylo to pro mě těžké, jak se ji bez úspěchu pokusit dostat zpět domů, a pro mé děti a já se to stalo agónii. Věřím Pánu a vím, že mi chce obnovit manželství. Vysvětlil jsem mu všechno a on mi řekl, co mám dělat, co jsem udělal, a udělal svou část a moje žena se vrátila domů ke mně a našim dětem za méně než 48 hodin. Potřebujeme víru. Víra je ujištění věcí, v které doufáme, a přesvědčení o věcech, které nevidíme. Muži a ženy se prosím nevzdávejte, Bůh může použít doktora Isikola k obnovení vašeho manželství nebo vašeho vztahu. Neztrácejte naději. Musíte se zamilovat do Pána.
Kontaktujte doktora Isikola Pro mocné milostné kouzlo poslané od Boha. e-mailem isikolosolutionhome@gmail.com.com nebo jeho WhatsApp na: +2348133261196

Lara Gamiz - testimony

Dr Edo nejlepší kouzlo online obnovit můj rozbitý vztah a já vřele doporučuji Dr Edo každému, kdo potřebuje pomoc!
Můj manžel mě opustil pro jinou ženu před 3 měsíci a od té doby se můj život naplnil bolestmi smutkem a zlomeninami srdce, protože on byl moje první láska, se kterou jsem strávil celý svůj život. Moje kamarádka mi řekla, že viděl několik svědectví o kouzelnici jménem Dr Unity, že dokáže během několika dní vrátit milence, zasmál jsem se a řekl, že mě nezajímá, ale kvůli lásce, kterou pro mě měl můj přítel, konzultoval můj kněz jménem mého a k mému největšímu překvapení po 2 dnech mě můj manžel poprvé volal po třech měsících, že mi chybí a že je tak líto za všechno, co mě donutil projít. Vrátil se a teď jsme spolu šťastní. Stále tomu nemohu uvěřit, protože je to velmi neuvěřitelné. Děkuji vám doktore Edo, že jste mi přivedl zpět svého milence a také mého milého přítele, který se za mě přimlouval, za kohokoli, kdo by mohl potřebovat pomoc tohoto velkého kněze, je e-mailová adresa: edolovespelltemple@gmail.com, můžete mu také zavolat nebo jej přidat na WhatsApp: +2348159452497

Lara Rafael - testimony

Prosím, přečtěte si a také kontaktujte DR ISIKOLO, pokud potřebujete silné kouzlo lásky k vyřešení vašeho rozbitého vztahu.
Když jsem byla šest měsíců těhotná se svým druhým dítětem, rozvedla jsem se s manželem. Od chvíle, kdy bylo počato naše první dítě, jsme se hádali a hádali jsme nonstop, už od něj už nemilovala žádnou lásku ani důvěru, takže mě rozvedl. A všechny tyto whiles, snažil jsem se všechny různé prostředky, jak ho dostat zpět, také jsem vyzkoušel několik různých kouzla kolečka v mé zemi, ale žádný z nich nemohl přivést Richard zpět ke mně. Bylo to jen DR ISIKOLO, který mi zaručil naléhavé obsazení 48 hodin kouzlem, a ujišťuje mě, že můj manžel bude znovu se mnou. Píšu, abych vám poděkoval a děkuji vám za dodržení vašich slibů a za to, že jste využili své nadané a velké síly, abyste ho přivedli zpět domů. Byl jsem nadšený, když jsem věděl, že se specializujete na sloučení Loversů. Děkuji vám, pane, že jste mi pomohl v nejhorších dobách mého života, že jsem byl tak velkým kouzelníkem kouzel a že mi dal kouzlo lásky, které mi přineslo tolik radosti v mém manželství. Můj manžel je zpět a slibuji, že už mě nikdy neopustím. Pokud pochybujete o jeho schopnosti, věřte mi. Měli byste mít šanci. Vyplatí se způsoby, které jste si ani nedokázali představit. Pokud jste právě teď jejich a potřebujete silné a naléhavé milostné kouzlo, které vám přinese zpět laskavý kontakt s DR ISIKOLO, právě teď je jedinou odpovědí, jak obnovit váš rozbitý vztah nebo manželství. isikolosolutionhome@gmail.com nebo jeho WhatsApp: +2348133261196

bates - priestmelacure2017@gmail.com

Dobrý den, všichni musím podat toto svědectví o tom, jak Dr. Mela zasáhla do mého manželství, protože jsem měl problém s manželkou před 4 lety, což vedlo k našemu Rozpadu a dokonce jsem se měl rozvést. Nebyl jsem zase sám , od té doby byl můj život plný bolestí a hořkosti, nemohl jsem si představit svůj život bez něj. Viděl jsem svědectví o skvělé ženě jménem dr mela a o tom, jak pomáhá lidem po celém světě, že dokáže během několika dní vrátit lásku mého života, vlastně jsem se tomu smál a řekl, že mě nezajímá, ale kvůli lásku, kterou mám pro svého muže, poradil jsem s touto velkou ženou a k mému největšímu překvapení po 1 dni mě manžel poprvé volal poprvé za 4 roky, že mi chybí a že je tak líto všeho, co mi udělal , řekl, že mě chce zpátky a my spolu strávíme život a slibujeme, že mi už nikdy neublíží. Stále nemůžu uvěřit svým očím, protože je to neuvěřitelné! Mohu jen poděkovat děkuji dr. Mele za to, že jste mi přivedli manžela a mé děti a za kohokoli, kdo by mohl potřebovat pomoc této skvělé ženy, dovolte mi prosím zde zanechat svůj e-mail: Priestmelacure2017 @ gmail. Com WhatsApp telefonní číslo +2348054334283

lilian peters - hanahrodriq@gmail.com

Mám toho hodně co říct, ale ne čas, protože jsem četl o každém, kdo mohl napsat svůj příběh. Velmi vděčný, že jsem tady. Když můj manžel odešel, cítil jsem se jako umírání (téměř pláč), když jsme jeli minulý týden, a on mi dává poklepání po zádech a rychlé „ahh“. nebyli jsme tak šťastní po dlouhou dobu, byl očarován dívkou, kterou potkal na služební cestě do Dominikánské republiky, a zacházel se mnou a dcerou krutým způsobem, opustil nás bez jakéhokoli zdroje financování, nedivím se mu, protože on nebyl v jeho pravé mysli, všechno poděkování doktoru Ajayimu, který pomáhá vykonávat kouzlo, aby ho dostal zpět k nám, pokud procházíte těžkým časem, protože už nerozumíte chování manžela ve svém manželství nebo jste se rozvedli a potřebujete svůj bývalý manžel nebo manželka zpět nebo prožíváte těžké časy ve svém vztahu a potřebujete rychlé řešení, můžete se obrátit na doktora Ajayiho na jeho e-mail Drajayi1990@GMAIL.COM NEBO CO JE PAPÍR +2347084887094. PODPORUJE, ŽE Vrátíte se ZDE DO DĚKUJI

Pauline S - drologodospellhome@gmail.com

Chci rychle použít toto médium a říct celému celému vesmíru, že existuje skutečné kouzlo, které je silné a pravé, měl jsem problémy se vztahem, které mě téměř donutily mentálně a emocionálně omdlet poté, co se můj manžel rozešel se mnou. Takže jsem se spojil s doktorem Ologodem, aby mi pomohl vrátit mé manželství a přivést zpět mého manžela, který mě opustil. Když jsem se obrátil na doktora Ologoda, udělal mi láskavé kouzlo a za pouhých 48 hodin, jak mě ujišťoval, mi manžel, který řekl, že se mnou nemá co do činění, mě znovu volal a začal mě prosit a on mě prosil zcela obnovena. Teď jsem tak šťastný, protože je teď zpátky s tolik lásky a péče. dnes jsem rád, že vám mohu všem oznámit, že toto kouzlo má pravomoci k návratu rodin a návratu milenců, protože jsem nyní opět se svým manželem spokojený. Kontaktujte ho na svém e-mailu a požádejte o pomoc. Jsem tak přesvědčen, že vám bude zcela nápomocen. Zde je jeho e-mail: drologodospellhome@gmail.comyou můžete také Whats-app ho: +18632472608. svědčí Pauline S. z USA

Felicia - drologodospellhome@gmail.com

JAK ZÍSKAT ROK ZPĚT NA SKUTEČNÉ ÚČINKY MEZI DR DR Ologodo Jmenuji se Rosa Souza, nikdy jsem si nemyslel, že bych se znovu usmál. Můj manžel mě nechal se dvěma
děti po dobu jednoho roku jsem si myslel, že bych ho znovu inzeroval, dokud jsem nepotkal dámu jménem Cleusa, která mi vyprávěla o kouzelníkovi jménem Dr. Ologodo, dala nám jeho číslo mobilního telefonu, můj manžel se vrátil a prosil o odpuštění. práce ďáblů, tak jsem byl tak zázračně tak překvapený, že jsem to neudělal. , otěhotněla a porodila mé třetí dítě, pokud od něj potřebujete pomoc, můžete si e-minulost ticošs: drologodospellhome@gmail.com Nebo WhatsApp nebo mu zavolat: +2347053821755.
...

Leo Antonio - testimony

Vydávám svědectví o Dr. Isikolo. V loterii jsem vyhrál 1 000 000 eur, vzal jsem radu od někoho, kdo hovořil o této skvělé kouzelnické kouzelnici s názvem DR ISIKOLO, kterou osoba podala svědectví na blogu, jak mu DR ISIKOLO pomohl vyhrát v loterii tím, že mu poslal výherní číslo i byl zvědavý a myslel jsem, že to bylo všechno vtip, dokud jsem se obrátil na toto kouzlo kouzlo, abych sám věděl, jak tato práce způsobila, že jsem strávil hodně nákupem vstupenek a nikdy nevyhrál. Obrátil jsem se na něj a on mi řekl, co je třeba udělat, a udělal jsem to a on mi řekl, abych počkal na tři dny a skutečně mi dal vítězná čísla, abych mohl hrát v loterii, kterou jsem udělal. první mezi vítězi. Řekl mi (můj syn vše, co potřebuju, abys pro mě udělal, je ujistit se, že se o toto svědectví podělíš s ostatními tak, aby mohli vyhrát i loterii, protože nemám moc času kouzlit na internetu), to je důvod, proč jsem sdílení tohoto svědectví s vámi, že pokud chcete vyhrát v loterii je to způsob, jak on-line tipy vám mohou pomoci, kontaktujte ho na jeho isikolosolutionhome@gmail.com nebo Whatsapp nebo dokonce Viber ho na +2348133261196 je jediná odpověď, že váš problém vítězství v loterii

Felicia - Re: testimonyChci použít toto médium rychle a říct celému vesmíru,

Chci použít toto médium rychle a říct celému vesmíru, že existuje skutečná magie, která je silná a pravdivá, měl jsem problémy se vztahem, které mě téměř mentálně a emocionálně omdlely poté, co se můj manžel rozešel se mnou. Takže jsem kontaktoval doktora ologodo, aby mi pomohl dostat se zpět do manželství a přivést zpět mého manžela, který mě opustil. Když jsem se spojil s dr. Ologodo, udělal mi laskavé kouzlo a za pouhých 48 hodin, když mě ujistil, můj manžel, který řekl, že se mnou nemá co do činění, mě znovu zavolal a začal mě prosit a prosil mě, abych byl úplně obnoven. Teď jsem tak šťastný, protože je zpět s tolik lásky a péče. Dnes s potěšením oznamuji, že toto kouzlo má moc vracet rodiny a milovníky návratu, protože jsem nyní se svým manželem opět spokojený. Kontaktujte ho e-mailem o pomoc. Věřím, že vám mohl úplně pomoci. Zde je jeho e-mail: drologodospellhome@gmail.com Whats-app him: +2347053821755. svědčí o Felicia. z USA

Lena Roberts - pravý kouzelník jménem Dr. Isikolo

Prosím, přečtěte si a také kontaktujte dr. Isikolo, pokud potřebujete silné kouzlo lásky k vyřešení vašeho rozbitého vztahu.
Když jsem byla šest měsíců těhotná se svým druhým dítětem, rozvedla jsem se s manželem. Od chvíle, kdy bylo počato naše první dítě, jsme se hádali a hádali jsme nonstop, už od něj už nemilovala žádnou lásku ani důvěru, takže mě rozvedl. A všechny tyto whiles, snažil jsem se všechny různé prostředky, jak ho dostat zpět, také jsem vyzkoušel několik různých kouzla kolečka v mé zemi pobytu, ale žádný z nich nemohl přivést Andro zpět ke mně. Byl to jen doktor Isikolo, který mi zaručil naléhavé obsazení 48 hodin kouzlem, a ujišťuje mě, že můj manžel bude znovu se mnou. Píšu, abych vám poděkoval a děkuji vám za dodržení vašich slibů a za to, že jste využili své nadané a velké síly, abyste ho přivedli zpět domů. Byl jsem nadšený, když jsem věděl, že se specializujete na sloučení Loversů. Děkuji vám, pane, že jste mi pomohl v nejhorších dobách mého života, že jsem byl tak velkým kouzelníkem kouzel a že mi dal kouzlo lásky, které mi přineslo tolik radosti v mém manželství. Můj manžel je zpět a slibuji, že už mě nikdy neopustím. Pokud pochybujete o jeho schopnosti, věřte mi. Měli byste mít šanci. Vyplatí se způsoby, které jste si ani nedokázali představit. Pokud jste právě teď silnější a potřebujete silné a urgentní milostné kouzlo, abyste přivedli zpět své laskavé kontaktování dr. ​​Isikola, právě teď je jedinou odpovědí, jak obnovit váš rozbitý vztah nebo manželství. isikolosolutionhome@gmail.com nebo Whatsapp ho na +2348133261196. Děkuji.

Olivia - dregbedcaster@gmail.com

JAK ZÍSKÁM EX EXUS HANDBAND ZPĚT S POMOCÍ SKUTEČNÉHO A EFEKTIVNÍHO SPLAVU OD DR Sunny Jmenuji se Olivia Alax, nikdy jsem si nemyslel, že se znovu usměju, Můj manžel mě nechal s dvěma dětmi na jeden rok Myslel jsem, že ho znovu neuvidím, dokud jsem se nestretl s lady jménem Maria, která mi vyprávěla o kouzelníkovi jménem Dr.Sunny, dala mi jeho e-mailovou adresu a číslo mobilního telefonu, kontaktovala jsem ho a ujistil mě, že 48 hodin, můj manžel se vrátí ke mně, Za méně než 48 hodin se můj manžel vrátil a začal prosit o odpuštění, že je to práce ďáblů, takže jsem až dosud překvapen tímto zázrakem, nemohl jsem si představit, ale jakmile kouzlo bylo obsazeno, otěhotněla jsem a porodila mé třetí dítě, pokud potřebujete jakoukoli pomoc od něj, můžete se na něj obrátit prostřednictvím e-mailu: drsunnydsolution1@gmail.com Nebo WhatsApp nebo mu zavolejte: +2349030731985
.
Dr.Sunny také léčí:
1. HIV / AIDS
2. HERPES 1/2
3. RAKOVINA
4. ALS (Lou Gehrigova nemoc)
5. Hepatitida B

Melani Denis - Potřebujete špatně kouzlo lásky, abyste přivedli zpět svého bývalého milence nebo znovu sjednotili své manželství?

Potřebujete špatně kouzlo lásky, abyste přivedli zpět svého bývalého milence nebo znovu sjednotili své manželství? E-mail DR ISIKOLO pro rychlé 48 hodinové řešení. Před rokem a šesti měsíci jsem měl problém se svým manželem, což nás oddělilo. Když se se mnou rozešel, byl jsem zmatený a nevěděl, co mám dělat, abych ho dostal zpátky, uvnitř jsem se cítil tak prázdný. Dokud jsem na internetu nenalezl DR ISIKOLO o tom, jak pomohl tolika lidem vyřešit různé problémy. Poslal jsem mu e-mailem a řekl jsem mu svůj problém a udělal jsem to, co mě požádal, abych mu pomohl, stručně zkrátil dlouhý příběh, než jsem to věděl, za méně než 48 hodin mi můj manžel zavolal a vrátil se ke mně a řekl mi, že je mu líto, co se mezi námi děje. Nakonec píšu toto svědectví, abych vám poděkoval a hlubokou vděčnost, DR ISIKOLO za to, že jste dodržel svá slova a vaše sliby, že ho vrátíte zpět ke mně za pouhých 48 hodin od svého mocného kouzla a za využití svých nadaných a velkých sil k přiveď ho zpět. Pokud potřebujete jeho pomoc, můžete mu poslat e-mail na: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196

Franka Mauro - testimony

To je ta nejkrásnější věc, jakou jsem kdy zažila v životě, a musím se o toto skvělé svědectví podělit. Děkuji velkému doktorovi Isikolovi za čas, který mi pomohl vrhnout kouzlo, které přivedlo mého manžela domů ke mně, který mi náhle ztratil zájem po jednom měsíci zasnoubení, ale dnes jsme šťastně ženatí s jedním dítětem a my jsme více šťastnější než nikdy předtím, byl jsem opravdu šokován a ohromen, když můj manžel poklekl, prosil o odpuštění a abych ho přijal zpět. Jsem opravdu málo slov a radostných a nevím, jak moc mohu vyjádřit své uznání vy Isikolo jste Godsent, abyste obnovili zlomený vztah. Hluboce si užívá pomoci lidem dosáhnout jejich tužeb, najít pravou lásku, dostat své bývalé milence zpět, zastavit urážlivé vztahy, najít úspěch, přilákat štěstí, najít spřízněné duše a více, kontaktovat ho dnes a nechat ho ukázat zázraky a úžas jeho lásky Systém pravopisu. Přináší výsledky ve svém nejlepším kouzlu, pošlete mu e-mail na adresu: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp / Viber ho na +2348133261196

Paula Marin - pravý kouzelník jménem Dr. Isikolo

Chci rychle použít toto médium, abych řekla celému vesmíru, že existuje opravdové kouzlo, které je mocné a pravé, měl jsem problémy se vztahem, které mě téměř zbavily mentality a emoce poté, co se se mnou rozešel můj manžel. Tak jsem se dostal do kontaktu s doktorem Isikolo, aby mi pomohl sjednotit mé manželství a vrátit mého manžela, který mě opustil. Když jsem se obrátil na Dr. Isikola, dal mi kouzlo lásky a za pouhých 48 hodin, jak mě ujistil, můj manžel, který řekl, že se mnou nemá nic společného, ​​mi zavolal a začal prosit a on byl zcela remoreseful. Teď jsem tak šťastný, protože je nyní s tolika láskou a péčí. dnes jsem rád, že vám všem vím, že toto kouzlo kouzelník má pravomoci smířit rodiny a přivést zpět milovníky, protože jsem nyní spokojený s manželem znovu. Obraťte se na něj na jeho e-mail o pomoc, a já jsem tak přesvědčen, že by vám mohl pomoci. kontaktujte Dr. Isikola na jeho e-mailu. isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp / Viber ho na +2348133261196

Lara Dino - testimony

KONTAKTUJTE TENTO VELKÝ SPELLOVÝ CASTER PRO POMOCÍ VYHLEDAT LOTTOU NEBO LOTTO. isikolosolutionhome@gmail.com
Jsem velmi vděčný, že s vámi sdílím toto skvělé svědectví. Nejlepší věc, která se kdy v mém životě stala, je to, jak jsem vyhrál loterii. Jsem žena, která věří, že jednoho dne vyhraju v loterii. konečně mé sny přišly, když jsem e-mailem DR ISIKOLO. a řekněte mu, že potřebuji čísla loterie. Přišel jsem na dlouhou cestu utrácet peníze na letenku, jen aby se ujistil i vyhrát. Ale já nikdy nevím, že vítězství bylo tak snadné až do dne, kdy jsem myslel kouzlo kolečko on-line, který tolik lidí mluvil o tom, že je velmi velký v casting loterie kouzlo, tak jsem se rozhodl dát to try.I kontaktoval tohoto muže a on udělal kouzlo a on mi dal výherní loterijní čísla. Ale věřte mi, když se tahy dostaly mezi vítěze. Vyhraji 1.900.000 milionů eur. DR ISIKOLO opravdu jste nejlepší, s těmito lidmi můžete vydělat miliony peněz prostřednictvím loterie. Jsem tak ráda, že jsem se s tímto mužem setkala, navždy vám budu vděčná. Email mu isikolosolutionhome@gmail.com nebo Whatsapp ho na +2348133261196

Jana Kristijan - DR Isikolo nejlepší kouzelník online obnovit můj zlomený vztah a já velmi doporučuji DR BEN pro každého, kdo potřebuje pomoc!

Toto je webová stránka, kterou jsem četl o doktorovi Isikolo a kontaktoval ho, aby mi pomohl dostat mého bývalého přítele zpět, aby se oženil během měsíce května tohoto roku a já jsem se sem vrátil, abych o něm mohl psát. Dr. Isikolo vám pomůže vyřešit váš problém bez ohledu na to, čím procházíte. Jmenuji se Jana Kristijan. Zveřejnění o kouzelnické kouzelnici je pro mě velmi zvláštní, protože jsem nikdy nevěřil, že budu schopen říct, že mi po 3 letech bez kontaktu pomohl kouzelník. Četl jsem o doktorovi Isikolo z jiných webových stránek a kontaktoval jsem ho, aby mi pomohl a za necelých 48 hodin mi můj bývalý přítel zavolal a byl jsem rád, že se chce ke mně vrátit. Setkali jsme se v pátek a on mi navrhl. Byl to nejkrásnější prsten. Prosím, všichni tady, kontaktujte Dr. Isikolo, aby vám vyřešil váš problém a udělal vám radost ze svého vztahu, který vás bolí. Láska je nejlepší pocit, jaký kdy zažil. E-mail na isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp / Viber ho na +2348133261196. On je největší kouzlo a kouzelník můžete najít kdekoli online.

Olivia Jayden - HOW I GOT MY EX HUSBAND BACK WITH THE HELP OF REAL AND EFFECTIVE SPELL FROM DR Osasu

HOW I GOT MY EX HUSBAND BACK WITH THE HELP OF REAL AND EFFECTIVE SPELL FROM DR Osasu My name is Olivia Jayden, I never thought I will smile again, My husband left me with two kids for one year, All effort to bring him back failed I thought I'm not going to see him again not until I met a lady called Jesse who told me about a spell caster called Dr. Osasu , She gave me his email address and mobile number and I contacted him and he assured me that within 48hours my husband will come back to me, In less than 48hours my husband came back started begging for forgiveness saying it is the devils work, so I'm still surprise till now about this miracle,i couldn't conceive but as soon as the spell was cast,i became pregnant and gave birth to my third child,if you need any assistance from him you can contact him via:email: drosasu25@gmail.com Or WhatsApp or call him now: +2347064365391
.
Dr.Osasu also cures:
1. HIV / AIDS
2. HERPES 1/2
3. CANCER
4. ALS (Lou Gehrig’s disease)
5. Hepatitis B​

Olivia Jayden - HOW I GOT MY EX HUSBAND BACK WITH THE HELP OF REAL AND EFFECTIVE SPELL FROM DR Osasu

HOW I GOT MY EX HUSBAND BACK WITH THE HELP OF REAL AND EFFECTIVE SPELL FROM DR Osasu My name is Olivia Jayden, I never thought I will smile again, My husband left me with two kids for one year, All effort to bring him back failed I thought I'm not going to see him again not until I met a lady called Jesse who told me about a spell caster called Dr. Osasu , She gave me his email address and mobile number and I contacted him and he assured me that within 48hours my husband will come back to me, In less than 48hours my husband came back started begging for forgiveness saying it is the devils work, so I'm still surprise till now about this miracle,i couldn't conceive but as soon as the spell was cast,i became pregnant and gave birth to my third child,if you need any assistance from him you can contact him via:email: drosasu25@gmail.com Or WhatsApp or call him now: +2347064365391
.
Dr.Osasu also cures:
1. HIV / AIDS
2. HERPES 1/2
3. CANCER
4. ALS (Lou Gehrig’s disease)
5. Hepatitis B​



 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 6
Celkem: 2844627
Měsíc: 32215
Den: 1494