Jdi na obsah Jdi na menu
 


HLÍDÁNÍ FRETEK

9. 9. 2010

HLÍDÁNÍ FRETEK

9.9. 2010 Protože sem tam hlídáme nějakou freťulku, rozhodli jsme se vytvořit i stránku pro ně, aby i majitelé mohli sledovat, jak se jejich miláčkové mají..

22.4.2011 - I hlídání freteček má však svá pravidla.. o fretečky hlídané se staráme stejně jako všechny, tudíž jako o naše vlastní, mají vše co potřebují, věnujeme ji lásku, čas, opatrujeme je atd.. Však.. i my se však podle hlídání potřebujeme zařídit.. tudíž bychom byli rádi, kdybyste nám řekli, na jak dlouho chcete fretečku pohlídat (cena za hlídání je 1000,- na měsíc se vším všudy, s granulkama, pamlskama, kočkolitem, stále čistou klecí a jednou týdně praným a voňavým pelíškem :-), s vycházkama atd..). V případě onemocnění fretky - stát se může kdykoliv cokoliv, pochopitelně potřebujeme Váš - nejlépe předem souhlas - s návštěvou veterináře a ošetřením s tím, že účelně vynaložené náklady na léčbu fretečky poté uhradíte. Dále bychom byli rádi, kdybyste si fretečku vyzvedli dle předem domluveného termínu.. může se stát, že budete potřebovat pohlídat fretečku i déle a my ji pochopitelně nevyhodíme na ulici, ale rádi ji pohlídáme i déle, ale byli bychom rádi, kdybyste nás o této skutečnosti včas informovali.. Např. Angela jsme si brali na měsíc.. na náš dotaz, kdy si Angela vyzvednou, prodloužili majitelé hlídání o další měsíc a pak zase.. Nám to nevadí, Angel je super freťák, ale musíme počítat především s místem pro fretečky útulkové a tak bychom byli vždy rády, abchom věděly, na čem jsme.. a ne že vůbec nevíme, kdy a zda vůbec si majitelé svou fretku vyzvednou.

Také prosím počítejte s vlastním dovozem fretečky k nám a také vyzvednutí u nás.. pochopitelně se můžeme domluvit na nějaké alternativě, ale je to velmi individuální.. mějte prosím na mysli, že i my jsme matky od rodin, od rodinných domů, s pracovními povinnostmi a ještě povinnostmi k fretečkám z útulku, které nám kromě všeho ostatního zaberou opravdu několik hodin denně.. a tak abychom my místo vás jezdili sem a tam, a tím musely něco zanedbat - protože jinak to bohužel nejde - jak nastavit čas ještě nikdo nevymyslel - tak to si prostě nemůžeme dovolit.

díky za pochopení. Jinak pochopitelně fretečky pohlídáme velmi rády a s láskou :-)

 

obrazek1.jpg31.01.2011 - dostali jsme na hlídání Angela - už 6ti letého nekastrovaného freťáčka, jehož majitelé se stěhují a tak dali Angela cca na měsíc k nám, aby se vyhnul všemu tomu shonu :-) Angel je velmi vychovaný a hodný... je přeci jen starší a tak jsme zjistili, že nejvíce mu chutnají konzervičky od gourmetu, na ty se vyloženě vrhá... jinak však v ničem nezaostává.. je šikovný a akční - vyleze si z klece, proběhne se, ale vzhledem k věku běhá jen chvilku a zase si zaleze zpět do klece do pelíšku :-)

21.4. Angel by se měl zítra vracet domů.. už si u nás zvykl, snad nebude mít problémy s návratem do své rodiny :-) Je to opravdu osobnost :-) Získat si Angela není jen tak :-) Navíc je to opravdu nádherný, obrovský freťák.. největší ze všech co jsem kdy viděla :-)  a někdy i pěkná potvrůka.. pěkně mě párkrát prohnal.. jak se mi chtěl zakousnout do nohou a já jsem se snažila mu zdrhnout.. je velmi rychlý, kolikrát jsem běžela přes celý barák :-) Rošťák jeden :-)

23.04. Angel odjel domů...:-) svou paničku poznal a tak snad bude vše OK.. dostal od nás na cestu konzervičky a granulky, aby doma věděly, co poslední měsíce papkal a co mu chutná a je zdravé a věříme, že mu bude doma fajn :-)

31.1. nějak jsem opomněla na tyto stránky dopisovat hlídané fretky.. přes vánoce jsme hlídali celkem 4 fretečky, 2 (z toho jeden byl "náš" Piškotek - až do ledna)... všechny byly v pohodě a spokojené se vrátily k majitelům.. 

p1010062.jpg- v červenci 2010jsme měsíc hlídali nádherného samečka Rica – ze začátku jsme se báli jeden druhého, ale po pár dnech už byl Rikoušek miláček rodiny..Rici je takový medvídek - jinak jsme mu snad ani neřekli..  a protože byl červenec a jeho panička zkoumala svět, Rikoušek zkoumal naši zahradu, nejvíce se mu líbilo jezírku se želvama. Pak se pochopitelně vrátil k majitelce... 

cikolinda.jpg- už několikrát jsme hlídali Hance freťulky či freťulky, které si od nás z útulku vzala, a protože i teď musí Hanka do lázní, máme na 10 dní Čikouška a Lindičku.. Hančina naprosto úžasná a dokonalá péče jim u nás bude chybět, protože tak, jak se mají u ní, se u nás mít bohužel nebudou – ale i tak jim dáme vše nej, co můžeme.. vždyť obě jsou i naše fretčí „děti“. Ale co jsou v péči Hanky, z Čikouška je nádherný fretčí sameček, jak má být a z Lindičky je překrásná stříbrná fretčí dáma  Tímto děkujeme moc Hance za veškerou péči, kterou jim dává.. 17.9. se Lindi a Čikoušek vrátili k Hance.. snad u nás byli spokojení oni a Hanka nabrala nové síly v lázních :-)

17.9.-26.9. hlídáme krásný tchoří páreček z Prahy -  Huga a Jessicu.. tak krásného samečka už jsme dlouho neviděli, a to ho paní majitelka "vysvobodila" ze jednoho zverimexu, kde ho nemohla nechat, když viděla, jak strádá... a jaký je z něj krásný "kus chlapa" :-) Oba jsou strašně hodní..

 V neděli odjel Hugo a Jessinka domů, vypadali spokojeně a i majitelka vypadala spokojeně, že se u nás freťulky měly dobře :-) To jsme moc rádi :-)

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

paní Stefanie Wilhelmová - Rychlý způsob, jak získat zpět svého milence

Rychlý způsob, jak získat zpět svého milence, bývalého manžela nebo bývalou manželku s jinou dámou, miloval jsem ho celý život, v roce 2021 jsem narazil na svědectví, jak Dr Sacre pomohl muži přivést zpět jeho bývalou manželku, kontaktoval jsem Dr Sacre, Dal mi tu nejlepší radu ohledně vztahu a také seslal kouzlo pro já to bylo 3. února 2021 během 24 hodin byl zpět, dnes jsme šťastně manželé s naším krásným synem, snažte se a bojujte, abyste je získali zpět, pokud je někdy milujete, není chyba, kontaktujte Dr Sacre pro pomoc WhatsApp +2349076034359 nebo e-mailovou adresu sacretempleofpower@gmail.com, ujišťuji vás, že se stane mužem nebo ženou, o kterých sníte každý den

paní Stefanie Wilhelmová

paní Stefanie Wilhelmová - paní Stefanie Wilhelmová

Rychlý způsob, jak získat zpět svého milence, bývalého manžela nebo bývalou manželku s jinou dámou, miloval jsem ho celý život, v roce 2021 jsem narazil na svědectví, jak Dr Sacre pomohl muži přivést zpět jeho bývalou manželku, kontaktoval jsem Dr Sacre, Dal mi tu nejlepší radu ohledně vztahu a také seslal kouzlo pro já to bylo 3. února 2021 během 24 hodin byl zpět, dnes jsme šťastně manželé s naším krásným synem, snažte se a bojujte, abyste je získali zpět, pokud je někdy milujete, není chyba, kontaktujte Dr Sacre pro pomoc WhatsApp +2349076034359 nebo e-mailovou adresu sacretempleofpower@gmail.com, ujišťuji vás, že se stane mužem nebo ženou, o kterých sníte každý den

paní Stefanie Wilhelmová

Elena Ignat - testimony

Právě jsem dostala zpět svého bývalého manžela pomocí odborníků na kouzla lásky Dr. ISIKOLO. Můj manžel mě opustil kvůli jiné ženě. Byly to jen 3 roky našeho manželství. Nejbolestivější je, že jsem byla těhotná s naším druhým dítětem. Chtěl jsem ho zpátky. Dělal jsem vše, co bylo v mých silách, abych ho přivedl zpět, ale vše bylo marné, moc jsem ho chtěl zpátky kvůli lásce, kterou jsem k němu choval, o všechno jsem ho prosil, sliboval jsem, ale odmítl. Vysvětlil jsem svůj problém své kamarádce a ona mi navrhla, že bych měl raději kontaktovat kouzelníka, který by mi mohl pomoci seslat kouzlo a přivést ho zpět, nezbývalo mi nic jiného, ​​než to zkusit. Poslal jsem zprávu kouzelníkovi, který se jmenoval dr nkosi, a ten mě ujistil, že není žádný problém a že do 48 hodin bude vše v pořádku. Seslal kouzlo a překvapivě mi po 48 hodinách manžel zavolal. Byl jsem tak překvapen, odpověděl jsem na hovor a jediné, co řekl, bylo, že je mu tak líto všeho, co se stalo. Chtěl, abych se k němu vrátil. kontaktujte DR ISIKOLO pro pomoc nyní. Zde je jeho kontakt. e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete ho také WhatsApp na +2348133261196.

Fridel - děkuji za vaši dobrou práci voodoo pane

Život může být krásný a v příští minutě je úplně jiný. S manželem jsme před nečekaným chaosem žili velmi krásný život, život bez skvrn a nedůvěry, dokud jsme neměli problémy s obživou našich dětí, on přestal platit a našel si dobrodružství venku, flirtování se svými vytouženými ženami po našem společném trápení . Cítila jsem v sobě prázdnotu, neměla jsem ponětí, jak se s ním znovu sejít, protože se nevracel domů, zůstával dlouho venku, neustále se opíjel, dělal všelijaké rozumné a otravné věci. Ale díky muži, který do mého domova vrátil stabilitu, Voodoo Lord, muž dobrých skutků, tak skutečný a přívětivý. Udělal, co měl, a účinně to fungovalo, aby se můj manžel začal chovat znovu dobře, veškerá láska a péče se vrátily. Promluvte si s Voodoo Lordem o tom, co vás trápí, a budete rádi, že jste to udělali. WhatsApp  +234 8097014925 nebo prostřednictvím e-mailu Voodooconnect60@gmail.com nebo prostřednictvím telegramu +234 8097014925


Alicia brozovic - voodoo lord je skutečně nejlepší

Můj manžel mě opustil, když jsem byla v šestém měsíci těhotenství. Oba se milujeme a byl to pro mě šok a opravdu mi to zlomilo srdce a srazilo mě, zkusila jsem mu zavolat a jeho linky byly nedosažitelné. Snažil jsem se ho kontaktovat také na sociálních sítích, ale uvědomil jsem si, že mě zablokoval i na sociálních sítích. Oslovil jsem jeho rodiče a ti mi řekli, že jejich syn řekl, že mě už nemiluje a nechce mě vidět, i když věděl, že jsem těhotná, a byli také překvapeni jeho jednáním a rozhodnutím, že nevěděl, co je špatně. Tolik jsem plakala a přemýšlela, jak mě opustí s naším nenarozeným dítětem a jak to bez něj zvládnu, protože ho tak moc miluji. Dokud jsem neporodila a dítěti nebyl rok, můj manžel se stále nevrátil, aby mě a dítě zkontroloval, a já jsem byla znovu zmatená. Nevím, co mám dělat, přišla jsem o práci a nemám peníze na péči o dítě. Bylo mi mizerně, nevěděl jsem, co mám dělat, dokud jsem nezačal hledat pomoc na internetu a nečetl jsem nádherná svědectví o Pánu Voodoo. Kontaktovala jsem ho e-mailem a řekl, že mi pomůže, a řekl mi, že mého manžela zmanipulovala jiná žena a ta na něj učarovala. Voodoo Lord  řekl, že mi pomůže prolomit kouzlo, aby se můj manžel ke mně navždy vrátil a byl znovu můj. Řekl mi, že budu muset koupit věci, abych rozbil sádru na mém manželovi, dala jsem mu vše, o co žádal. K mému největšímu překvapení o několik dní později to byl můj manžel, který zaklepal na dveře, vypadal úplně jinak a emocionálně, bylo zřejmé, že se právě vrátil k rozumu a plakal na kolenou o mé odpuštění Vděčnost Voodoo Lord, je velmi silný a opravdový kouzelník . Modlím se, aby žil dlouho, aby mohl pokračovat ve své dobré, spolehlivé a opravdové práci. Pokud máte problém, který vás trápí, kontaktujte tohoto skutečného kouzelníka, může vám pomoci, nezklame vás. Kontaktujte ho prostřednictvím e-mailové adresy: voodooconnect60@gmail.com nebo přes whatsapp: +234 8097014925

Jelena Dorian - testimony

V minulosti jsem měla se svým manželem problematický vztah, který vedl k rozvodu s mým prvním manželem. Poté, co jsme se s mým bývalým manželem rozvedli, měla jsem další šanci se znovu vdát a pouhých 5 let mého druhého manželství došlo k dalšímu rozvodu, který mě emocionálně téměř zabil. Zůstala jsem další dva roky jako svobodná a svobodná matka. Upřímně, nebyla jsem z toho moc šťastná, protože každá žena potřebuje ve svém životě muže, byla doba, kdy jsem viděla fotku svého prvního manžela a uvědomila jsem si, jak moc ho miluji a jak mi chybí. Snažil jsem se k němu dostat, ale bylo mi řečeno, že pokračoval ve svém životě a možná už spolu nikdy nebudeme. Té noci jsem hořce plakal a myslel jsem si, že jsem ztratil muže, kterého jsem tolik miloval. Požádal jsem o radu, co mám dělat, a můj přítel mi dal kontakt na DR ISIKOLO, poradil jsem se s ním a on mi svými mocnými kouzly pomohl s kouzlem lásky k shledání manželství vrátit mého bývalého manžela zpět ke mně , za pouhé 2 dny jsem se setkala s modlitbami duchovního shledání s DR ISIKOLOM, vše se v mém životě obrátilo k dobrému, nyní šťastně žiji znovu se svým prvním manželem a řeším rozvodové problémy. s pomocí DR ISIKOLO, je to muž moudrý a pečlivý a dokáže jednou vyřešit všechny problémy v rozpadlém vztahu s láskou. kontaktujte ho pro řešení jakéhokoli problému ve vztahu. Pošlete mu e-mail na adresu: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete ho také WhatsApp na +234-8133261196

Rita - dregbedcaster@gmail.com

Přečtěte si prosím a také kontaktujte Dr. Sunny, pokud potřebujete silné kouzlo lásky k vyřešení vašeho rozpadlého vztahu.
Když jsem byla v šestém měsíci těhotenství s druhým dítětem, rozvedla jsem se s manželem. Od početí našeho prvního dítěte jsme se neustále hádali a hádali, ona už od něj nemilovala žádnou lásku ani důvěru, tak se se mnou rozvedl. A celou tu dobu jsem zkoušel všechny různé prostředky, jak ho dostat zpět, také jsem vyzkoušel několik různých kouzelných kol v zemi mého bydliště, ale žádné z nich mi Toma nedokázalo vrátit. Byl to pouze Dr. Sunny, kdo zaručil naléhavé seslání kouzla na 48 hodin a ujistil mě, že můj manžel bude znovu se mnou. Píši vám, abych vám poděkoval a poděkoval za to, že dodržíte své sliby a že jste použili svou nadanou a velkou sílu, abyste ho přivedli zpět domů. Byl jsem nadšený, když jsem věděl, že se specializujete na slučování milenců. Děkuji vám, pane, že jste mi pomohl v nejhorších časech mého života, že jsem byl tak skvělý kouzelník a že mi dal kouzlo lásky, které mi přineslo tolik radosti v mém manželství. Můj manžel je zpět a já slibuji, že už mě nikdy neopustím. Pokud pochybujete o jeho schopnostech, věřte mi. Měl bys mít šanci. Vyplácí se to způsoby, které jste si ani nedokázali představit. Pokud jste právě teď silnější a potřebujete silné a naléhavé kouzlo lásky, které by přivedlo zpět vaše laskavé kontaktování Dr. Sunny, právě teď je jediná odpověď, jak obnovit váš rozpadlý vztah nebo manželství. drsunnydsolution1@gmail.com nebo Whatsapp ho na +2348082943805. Děkuji.

Kristina Anton - DR ISIKOLO mi POMOHL ZÍSKAT ZPĚT PARTNERA

Toto je webová stránka, kterou jsem četla o DR ISIKOLO a kontaktovala jsem ho, aby mi pomohl dostat mého bývalého přítele zpět, aby si mě vzal během měsíce února tohoto roku, a vrátil jsem se sem, abych o něm napsal. DR ISIKOLO vám pomůže vyřešit váš problém bez ohledu na to, čím procházíte. Příspěvek o kouzelníkovi je pro mě velmi zvláštní, protože jsem nikdy nevěřil, že budu moci říci, že mi kouzelník pomohl přivést mého bývalého přítele zpět ke mně po 3 letech bez kontaktu. Přečetl jsem si o jeho voodoo kouzlu z jiných webových stránek a kontaktoval jsem ho, aby mi pomohl, a za méně než 48 hodin mi můj bývalý přítel zavolal a já byla šťastná, že se ke mně chce vrátit. Potkali jsme se v pátek a on mi požádal o ruku. Byl to ten nejkrásnější prsten. Prosím všechny zde, kontaktujte lékaře, aby za vás vyřešil váš problém a udělal vám radost ze vztahu, který vás zraňuje. Láska je ten nejlepší pocit, jaký jsem kdy zažil. Pošlete mu e-mail na adresu: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete ho také WhatsApp na +2348133261196.

Covic Matic - úžasný DR WALE

Jsem rád, že zde mohu sdílet tento můj úžasný příběh. Hraji jackpot v loterii již několik let bez výhry, nevyhrál jsem a to mě frustrovalo a zmátlo se ve všem. jednoho dne jsem procházel internet, kde jsem viděl svědectví muže, který chválí a děkuje tomuto muži jménem DR WALE za to, jak jí pomohl vyhrát v loterii, kterou hrál. svědectví muže bylo, že v roce 1996 DR WALE pomohl muži jménem Peter Lavery, který žije v Severním Irsku ve Spojeném království, vyhrát jackpot v loterii. částka, kterou Peter Lavery vyhrál, byla 10,2 milionů dolarů. čtení svědectví mě přimělo věřit, že jednoho dne vyhraju. takhle jsem odtamtud vzal kontakt na DR WALE a kontaktoval ho a vykřikl na něj své problémy. Řekl jsem mu, že jsem hrál tuto loterii, ale ještě jsem nevyhrál. DR WALE mi řekl, abych už nebrečel, že vyhraju dřív. řekl mi vše, co je potřeba udělat, což jsem udělal a platím za všechny položky, za které jsem byl požádán. když to teď píšu, jsem hrdý na výhru 6 milionů dolarů. můžete kontaktovat DR WALE WhatsApp/Viber: +2347054019402 nebo e-mail: drwalespellhome@gmail.com

George Cimpanu - DR WALE, jste opravdu laskavý muž

Ahoj všichni, jsem tu, abych se podělil o tento můj úžasný příběh. Hraji loterii již několik let bez dobrých výsledků, nevyhrával jsem a to mě frustrovalo a zmátlo se ve všem. jednoho dne jsem procházel internet, kde jsem viděl svědectví dámy, která chválí a děkuje tomuto muži jménem DR WALE za to, jak jí pomohl vyhrát jackpot v loterii, kterou hrála. svědectví dámy bylo, že 28. května 2005 DR WALE pomohl muži jménem Brad Duke z Idaho America vyhrát loterijní hru. částka, kterou Brad Duke vyhrál, byla 220 300,00 dolarů. Dvě stě dvacet milionů tři sta tisíc. čtení svědectví ve mně vyvolalo naději, že jednoho dne vyhraju. Vzal jsem odtud kontakt na DR WALE a poslal jsem mu zprávu o mých problémech. Řekl jsem mu, že vždy hraji tuto loterii, ale ještě jsem nevyhrál. DR WALE mi řekl, abych si už nedělal starosti. řekl mi vše, co je potřeba udělat, což jsem udělal a platím za všechny nezbytné věci, za které jsem byl požádán. věřte, že jsem nyní hrdý na výhru 3 milionů dolarů. dosáhněte DR WALE WhatsApp/Viber: +2347054019402 nebo e-mailu: drwalespellhome@gmail.com

Berenice Nikolaosová - navždy jste dobrý, DR WALE

Můj manžel se ke mně dramaticky změnil, už nekomunikuje. Nerespektuje mě a falešně mě obviňuje z nevěry kvůli zlým klepům…ale jsem prostě Ohromen výsledky DR WALE, který pro mě udělal kouzlo lásky k opětovnému shledání. Všechno jde tak dobře a PŘESNĚ, jak řekl, že to bude. I když to trvalo týdny, než se plně pokročilo, stálo to za to, protože věci jsou téměř dokonalé! Jak vzal mou situaci a úplně ji otočil, aby mi dal přesně to, co jsem chtěl, je mimo mě, ale něco, co nikdy nebudu zpochybňovat a budu naprosto vděčný, Bůh žehnej DR WALE za to, že pro mě proměnil smutek ve štěstí. Kontakt DR WALE: WhatsApp/Viber:+2347054019402 nebo
drwalespellhome@gmail.com

Danae Christos - máte pravdu, DR WALE

VÝKONNÝ KOULEL, KTERÝ VRÁTIL MÉHO MANŽELA ZPĚT DO ŽIVOTA POTÉ, co mě opustil
Dobrý den, přátelé, chci tímto médiem poděkovat DR WALE, protože přivedl zpět mého manžela. můj manžel mě opustil kvůli své bývalé přítelkyni, kterou měl předtím, než si mě vzal, je to pro mě těžká situace Volal jsem a prosil ho, aby se vrátil odmítl řekl, že už mě nemiluje Zkoušel jsem všechny možné způsoby, jak ho dostat zpět, všechno bylo Marně jsem o tom řekl své přítelkyni a ona mi dala kontakt na DR WALE a já jsem mu WhatsApp řekl a řekl mu svůj problém a on mi řekl, co mám dělat a já to udělal a on seslal kouzlo lásky, které během týdnů přivedlo zpět manžela. Pokud potřebujete pomoc při opětovném spojení se svým bývalým, chatujte s DR WALE přes WhatsApp/Viber: +2347054019402 nebo drwalespellhome@gmail.com

Naome Augusto - Oceňuji vaši práci voodoo Pane

Dnes jsem tak šťastná za pomoc, kterou mi Pán Voodoo poskytl, abych získal svého manžela zpět. Jsem vdaná pět (5) let a bylo to tak hrozné, protože mě můj manžel podvedl a požádal o rozvod. Během tohoto procesu jsem na internetu narazil na kontakt pána Voodoo, který zveřejnilo mnoho lidí. Rozhodl jsem se ho kontaktovat, vysvětlil jsem mu svou situaci a pak jsem hledal jeho pomoc, k mému překvapení mi řekl, že mi s mým případem pomůže, protože není problém bez řešení. . Řekl mi, co mám dělat, pracoval pro mě a můj manžel se po dvou (2) dnech vrátil, jak slíbil. Tady slavím, protože můj manžel je zase doma a opravdu si užíváme můj manželský život. I nadále budu psát na internet o dobré práci pána Voodoo. Obraťte se nyní na Voodoo Lord, pokud čelíte výzvám ve svém milostném životě nebo v jakémkoli jiném aspektu života. Napište mu voodooconnect60@gmail.com nebo přes WhatsApp na čísle +2348097014925


Naome Augusto - Oceňuji vaši práci voodoo Pane

Dnes jsem tak šťastná za pomoc, kterou mi Pán Voodoo poskytl, abych získal svého manžela zpět. Jsem vdaná pět (5) let a bylo to tak hrozné, protože mě můj manžel podvedl a požádal o rozvod. Během tohoto procesu jsem na internetu narazil na kontakt pána Voodoo, který zveřejnilo mnoho lidí. Rozhodl jsem se ho kontaktovat, vysvětlil jsem mu svou situaci a pak jsem hledal jeho pomoc, k mému překvapení mi řekl, že mi s mým případem pomůže, protože není problém bez řešení. . Řekl mi, co mám dělat, pracoval pro mě a můj manžel se po dvou (2) dnech vrátil, jak slíbil. Tady slavím, protože můj manžel je zase doma a opravdu si užíváme můj manželský život. I nadále budu psát na internet o dobré práci pána Voodoo. Obraťte se nyní na Voodoo Lord, pokud čelíte výzvám ve svém milostném životě nebo v jakémkoli jiném aspektu života. Napište mu voodooconnect60@gmail.com nebo přes WhatsApp na čísle +2348097014925


Martin Nagl - Seriózní nabídka půjčky

Seriózní nabídka půjčky
Dobrý den, Hledáte půjčku na oživení svých aktivit nebo projektů, zpřístupňujeme všem jednotlivcům i firmám hotovostní půjčky v rozmezí od 30 000 Kč do 50 000 000 Kč s velmi výhodnými podmínkami splácení a dostupné všem. Úrokové sazby se pohybují od 3 % po dobu maximálně 1 až 30 let. Tyto půjčky jsou skutečně poskytovány v souladu s pravidly a zákony platnými v den vydání a s regulací půjčování peněz mezi jednotlivci v Evropě. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat. Děkujeme a s pochopením.Email: naglmartin11@gmail.com

Martin Nagl - RYCHLÁ A SNADNÁ PUJCKA

RYCHLÁ A SNADNÁ PŮJČKA
Poctivá a spolehlivá půjčka do 24 hodin Vážná nebankovní půjčka od 40 000 do 45 000 000 Kč, kde není potřeba ručit nemovitostí. Podmínkou je pravidelný měsíční příjem a státní občanství ČR. Osobní přístup ke každé aplikaci. Zaručuji rychlé a seriózní jednání. Celá půjčka i se splacením finančních prostředků do 24 hodin. Půjčku můžete využít i na konsolidaci závazků. Vysoká propustnost schválených aplikací. Prosím kontaktujte mě:
E-mail: naglmartin11@gmail.com

Martin Nagl - Potřebujete naléhavě peníze?

Potřebujete naléhavě peníze?
Hledáte půjčku na zahájení podnikání, ať už se jedná o dokončení projektu nebo potřebujete peníze z jiných důvodů nebo z jakéhokoli důvodu. Jsme připraveni půjčit každému, kdo má nárok na kompenzaci Email:-naglmartin11@gmail.com

Calista Georgios - Jsem vděčný, DR WALE

PROFESIONÁLNÍ KOUZELNÍK, KTERÝ VÁM POMŮŽE S KULZEM LÁSKY, ABYSTE SVÉHO BÝVALÉHO MILENCE PO ROZVODU/Rozvodu NALÉHAVĚ ZPĚT, I KDYŽ SE VAŠE SITUACE ZDÁ BEZNADĚJNÁ! KONTAKT: DR WALE NA WHATSAPP/VIBER: +2347054019402 JE URČITĚ NEJLEPŠÍ KOUZELNÍK ONLINE A JEHO VÝSLEDEK JE 100% ZÁRUKA..
Po šesti letech v manželství s mým manželem začal můj manžel chodit s jinými dívkami a projevovat mi chladnou lásku, několikrát mi vyhrožoval, že se se mnou rozvede, pokud se ho odvážím zeptat na jeho poměr s jinými dívkami, byla jsem totálně zničená a zmatený, dokud mi můj starý přítel neřekl o kouzelníkovi na internetu DR WALE, který pomáhá lidem s jejich vztahovým a manželským problémem pomocí sil lásky Kouzla, Když jsem kontaktoval DR WALE, řekl mi vše, co jsem potřeboval udělat, a já dodržoval všechny pokyny, které mi dal, a udělal jsem vše, oč mě požádal. po několika týdnech se vše začalo obracet k mému dobru, nyní přestal chodit s dívkami a je se mnou navždy a doopravdy. Kontaktujte DR WALE skvělé kouzlo Caster pro váš vztah nebo manželský problém.
Tady je jeho kontakt..
WhatsApp /Viber: +2347054019402 nebo
drwalespellhome@gmail.com

Krzysztof Piatek - To vše díky DR WALE

DR WALE, KTEŘÍ POMÁHAJÍ LIDEM V JAKÉKOLI TYPU LOTERNÍCH ČÍSEL Je to velmi těžká situace, když hrajete v loterii a nikdy nevyhrajete, nebo vyhrajete málo peněz, ne do 100 babek, stal jsem se obětí tak těžkého života, největší fond, který jsem kdy vyhrál, bylo 100 babek, a Hraji loterii již téměř osm let, věci se náhle změní v okamžiku, kdy jsem na internetu narazil na tajemství, svědectví kouzelníka jménem DR WALE, který pomáhá lidem v jakémkoli typu loterijních čísel, nebylo snadné přesvědčit, ale rozhodl jsem se zkusit to, teď jsem hrdým vítězem loterie s pomocí DR WALE, vyhrál jsem 1 000 000,00 eur a dávám to vědět každému, kdo se celý den snažil vyhrát v loterii, věřte mi, že je to tak jediný způsob, jak vyhrát v loterii. WhatsApp/Viber: +2347054019402 nebo e-mail: drwalespellhome@gmail.com

Althaia Gianniotis - Jste dobrý člověk, DR WALE

Jste vítáni, abyste si přečetli mé setkání s DR WALE, mocným duchovním mužem, kterému jeho předkové požehnali, aby vyléčil nemoc pomocí bylin a také obnovil rozbitý domov, potkal jsem DR WALE, protože můj milovaný manžel chce, abychom se rozvedli, a to je po deseti letech manželství požehnané se dvěma krásnými dětmi, chlapcem pět let a dívkou dva roky, vzal naši dceru z domu a zůstal se svou matkou a já ho prosím, aby se vrátil domů, ale odmítl, byla jsem opravdu zmatená, takže jsem hledala pomoc, když Četl jsem o DR WALE, jak pomohl ženě získat vlastní dítě poté, co byl devět let bezdětný vdaná, kontaktoval jsem DR WALE, vysvětlil mu mou situaci, požádal o nějaké informace o sobě, které jsem mu dal, po po nějaké konzultaci mi řekl, co je třeba udělat, a já jsem udělala podle pokynů, zatímco toto píšu, můj manžel dělá svou kancelářskou práci v obývacím pokoji. Pokud potřebujete pomoc skutečného duchovního muže, DR WALE je vaší poslední zastávkou, kontaktujte ho na WhatsApp / Viber: +2347054019402 nebo E-mail: drwalespellhome@gmail.com



 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 20
Celkem: 2840454
Měsíc: 30422
Den: 1059