Jdi na obsah Jdi na menu
 


HLÍDÁNÍ FRETEK

9. 9. 2010

HLÍDÁNÍ FRETEK

9.9. 2010 Protože sem tam hlídáme nějakou freťulku, rozhodli jsme se vytvořit i stránku pro ně, aby i majitelé mohli sledovat, jak se jejich miláčkové mají..

22.4.2011 - I hlídání freteček má však svá pravidla.. o fretečky hlídané se staráme stejně jako všechny, tudíž jako o naše vlastní, mají vše co potřebují, věnujeme ji lásku, čas, opatrujeme je atd.. Však.. i my se však podle hlídání potřebujeme zařídit.. tudíž bychom byli rádi, kdybyste nám řekli, na jak dlouho chcete fretečku pohlídat (cena za hlídání je 1000,- na měsíc se vším všudy, s granulkama, pamlskama, kočkolitem, stále čistou klecí a jednou týdně praným a voňavým pelíškem :-), s vycházkama atd..). V případě onemocnění fretky - stát se může kdykoliv cokoliv, pochopitelně potřebujeme Váš - nejlépe předem souhlas - s návštěvou veterináře a ošetřením s tím, že účelně vynaložené náklady na léčbu fretečky poté uhradíte. Dále bychom byli rádi, kdybyste si fretečku vyzvedli dle předem domluveného termínu.. může se stát, že budete potřebovat pohlídat fretečku i déle a my ji pochopitelně nevyhodíme na ulici, ale rádi ji pohlídáme i déle, ale byli bychom rádi, kdybyste nás o této skutečnosti včas informovali.. Např. Angela jsme si brali na měsíc.. na náš dotaz, kdy si Angela vyzvednou, prodloužili majitelé hlídání o další měsíc a pak zase.. Nám to nevadí, Angel je super freťák, ale musíme počítat především s místem pro fretečky útulkové a tak bychom byli vždy rády, abchom věděly, na čem jsme.. a ne že vůbec nevíme, kdy a zda vůbec si majitelé svou fretku vyzvednou.

Také prosím počítejte s vlastním dovozem fretečky k nám a také vyzvednutí u nás.. pochopitelně se můžeme domluvit na nějaké alternativě, ale je to velmi individuální.. mějte prosím na mysli, že i my jsme matky od rodin, od rodinných domů, s pracovními povinnostmi a ještě povinnostmi k fretečkám z útulku, které nám kromě všeho ostatního zaberou opravdu několik hodin denně.. a tak abychom my místo vás jezdili sem a tam, a tím musely něco zanedbat - protože jinak to bohužel nejde - jak nastavit čas ještě nikdo nevymyslel - tak to si prostě nemůžeme dovolit.

díky za pochopení. Jinak pochopitelně fretečky pohlídáme velmi rády a s láskou :-)

 

obrazek1.jpg31.01.2011 - dostali jsme na hlídání Angela - už 6ti letého nekastrovaného freťáčka, jehož majitelé se stěhují a tak dali Angela cca na měsíc k nám, aby se vyhnul všemu tomu shonu :-) Angel je velmi vychovaný a hodný... je přeci jen starší a tak jsme zjistili, že nejvíce mu chutnají konzervičky od gourmetu, na ty se vyloženě vrhá... jinak však v ničem nezaostává.. je šikovný a akční - vyleze si z klece, proběhne se, ale vzhledem k věku běhá jen chvilku a zase si zaleze zpět do klece do pelíšku :-)

21.4. Angel by se měl zítra vracet domů.. už si u nás zvykl, snad nebude mít problémy s návratem do své rodiny :-) Je to opravdu osobnost :-) Získat si Angela není jen tak :-) Navíc je to opravdu nádherný, obrovský freťák.. největší ze všech co jsem kdy viděla :-)  a někdy i pěkná potvrůka.. pěkně mě párkrát prohnal.. jak se mi chtěl zakousnout do nohou a já jsem se snažila mu zdrhnout.. je velmi rychlý, kolikrát jsem běžela přes celý barák :-) Rošťák jeden :-)

23.04. Angel odjel domů...:-) svou paničku poznal a tak snad bude vše OK.. dostal od nás na cestu konzervičky a granulky, aby doma věděly, co poslední měsíce papkal a co mu chutná a je zdravé a věříme, že mu bude doma fajn :-)

31.1. nějak jsem opomněla na tyto stránky dopisovat hlídané fretky.. přes vánoce jsme hlídali celkem 4 fretečky, 2 (z toho jeden byl "náš" Piškotek - až do ledna)... všechny byly v pohodě a spokojené se vrátily k majitelům.. 

p1010062.jpg- v červenci 2010jsme měsíc hlídali nádherného samečka Rica – ze začátku jsme se báli jeden druhého, ale po pár dnech už byl Rikoušek miláček rodiny..Rici je takový medvídek - jinak jsme mu snad ani neřekli..  a protože byl červenec a jeho panička zkoumala svět, Rikoušek zkoumal naši zahradu, nejvíce se mu líbilo jezírku se želvama. Pak se pochopitelně vrátil k majitelce... 

cikolinda.jpg- už několikrát jsme hlídali Hance freťulky či freťulky, které si od nás z útulku vzala, a protože i teď musí Hanka do lázní, máme na 10 dní Čikouška a Lindičku.. Hančina naprosto úžasná a dokonalá péče jim u nás bude chybět, protože tak, jak se mají u ní, se u nás mít bohužel nebudou – ale i tak jim dáme vše nej, co můžeme.. vždyť obě jsou i naše fretčí „děti“. Ale co jsou v péči Hanky, z Čikouška je nádherný fretčí sameček, jak má být a z Lindičky je překrásná stříbrná fretčí dáma  Tímto děkujeme moc Hance za veškerou péči, kterou jim dává.. 17.9. se Lindi a Čikoušek vrátili k Hance.. snad u nás byli spokojení oni a Hanka nabrala nové síly v lázních :-)

17.9.-26.9. hlídáme krásný tchoří páreček z Prahy -  Huga a Jessicu.. tak krásného samečka už jsme dlouho neviděli, a to ho paní majitelka "vysvobodila" ze jednoho zverimexu, kde ho nemohla nechat, když viděla, jak strádá... a jaký je z něj krásný "kus chlapa" :-) Oba jsou strašně hodní..

 V neděli odjel Hugo a Jessinka domů, vypadali spokojeně a i majitelka vypadala spokojeně, že se u nás freťulky měly dobře :-) To jsme moc rádi :-)

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Nina Lukas - MÁM MY EX ZPĚT

MÁM MY EX ZPĚT
Mnoho lidí napsalo články o tom, jak jim pomohlo kouzlo, ale jsem velmi vděčný tomuto kouzelníkovi, který mi vrátil mého ex manžela. Toto svědectví je pravdivý příběh a jmenuji se Nina Lukasová. Když jsem přišel do kontaktu s tímto mužem, bylo to také svědectví o něm napsané a také jsem se setkal s mnoha svědectvími o tom, jak pomáhal druhým s jejich životem. Chcete-li se dostat zpět s ex je jedním z nejvíce vnitřních nejvíce pocit, mnoho lidí by rád, aby zkušenosti, zejména jako ty vzpomínky s naším ex vždy oblak naší mysli, když někdo jiný dělá některé z těch věcí, které náš bývalý dělat. Byl jsem svobodný rodič téměř 6 let a ačkoli můj bývalý manžel byl daleko od mých dětí, stále si přeju, aby se jednou vrátil ke mně. Tento lékař kouzla, se kterým jsem se setkal, známý jako doktor Ben, mi pomohl s mým přáním a jsem rád, že jsem zpět s mým bývalým manželem a jsem velmi rád, že jsem se s ním podělil o svědectví, aby se i on mohl setkat s tímto velkým lékařem a vyřešit jejich problémy. Nevím, co by se ostatní mohli cítit o tom, jak se dostat zpět do svého života, ale vždycky vím, že je požehnání v přestrojení jen s jedním opětovným spojením s ex. Pokud se chcete úspěšně vrátit se svým ex, obraťte se na tuto kouzelnou kouzelnici na svém Whatsappu +2348159101215 nebo emailu goodwillspelltemple@gmail.com a sdílejte také úžasné svědectví stejně jako já

Carla Houstin - Carla Houstonová


Carla Houstonová
Jsem tak nadšená, že moje zlomené manželství bylo obnoveno, muj bývalý manžel je zpátky poté, co me opustil a naše 2kids pro jinou ženu. Byl jsem tak štastný, že jsem se setkal s doktorem Ilekhojie, jak pomohl mnoha lidem, aby tam privedli Lovera, abych ho kontaktoval, aby mi taky pomohl. to bylo, jak mi doktor Ilekhojie pomohl privést svého manžela zpet .. Velké díky vám Dr. Ilekhojie, protože jsem si nikdy nepomyslela, že muj bývalý manžel bude ke mne tak rychle se svým kouzlem. Jste nejlepší a nejvetší na svete. pokud jste zde a potrebujete svuj Ex Lover zpet nebo váš manžel prestehoval do jiné ženy, neplacte už, kontaktujte tento mocný kouzelník ted.
Dekuji! Ilekhojies kontakt gethelp05@gmail.com nebo volejte +2348147400259

Leona Erik - testimony

Tento rok 2019 byl pro mě tak blažený, že mi Bůh dal důvod žít znovu šťastně poté, co jsem byl po třech měsících zlomen srdce, když mě manžel opomněl a vrátil se do své milenky. Trpěl jsem a prošel všemi typy emocionálních mučení, protože jsem nemohl dostat žádnou pomoc, aby se můj muž vrátil, dokud jsem nebyl odvolán na doktora ISIKOLO svým spolupracovníkem, který mi dal plné ujištění o tom, že mu může pomoci. ke mě. Byl jsem v kontaktu s doktorem ISIKOLEM a poslouchal jsem jeho slova a následoval instrukce, které jsem mu dal. Mohl byste věřit, že se můj manžel vrátil domů do 48 hodin, jak řekl on a dnes, moje manželství je obnoveno a jsem tak vděčný, vděčný a vděčný Bohu za to, že Dr. . Je tam někdo, kdo se musí vrátit zpátky do svého milence nebo potřebuje pomoc jakéhokoliv druhu? Pak navrhuji, abyste se nyní s Dr ISIKOLO dostali do kontaktu s jeho e-mailovým ID: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196 pro více informací. Bůh vám žehnej, pane.

Malinka Radanovic - Dr. BEN JE TRVALÝ BŮH, KTERÝ POMÁHÁ POMOCÍ LIDEM.

Dr. BEN JE TRVALÝ BŮH, KTERÝ POMÁHÁ POMOCÍ LIDEM.
Jmenuji se Malinka Radanovič Jsem tady, abych svědčil o velkém a mocném kouzelníkovi s názvem Dr Ben, byl jsem tak zmatený a zdevastovaný, když mě můj milenec nechal pro jinou dívku. Potřeboval jsem ho zoufale, protože jsem ho tak milovala. Tak jsem kontaktoval tuto kouzelnou kouzelnici pro pomoc. Pomohl mi vrhnout návratové kouzlo na něj a do 48 hodin se ke mně můj přítel vrátil ke mně a prosil o mé odpuštění. Dr. Ben ho pustil, aby věděl, jak moc ho miluju a chtěli. A také otevřel oči, aby si představil, kolik lásky máme spolu. Když právě teď píšu toto svědectví, jsem nejšťastnější žena na Zemi. Chci doporučit tuto kouzelnou kouzelnici každému, kdo skutečně potřebuje urgentní řešení pro rozchod lásky. Poslat e-mail na adresu: goodwillspelltemple@gmail.com nebo Whatsapp / zavolat na jeho číslo mobilního telefonu +2348159101215

Nela Klaudio - isikolosolutionhome@gmail.com

Ahoj všichni. Nedávno jsem viděl svědectví o doktorovi ISIKOLO v blogu, který navštěvuji pro vztah a datování poradenských problémů, protože jsem měl vážné problémy s manželem a chodili jsme po šest měsíců, jen se náhle změnil, nebyl se mnou doma a moje děti jako vždy, začal podvádět, v mnoha ohledech mě bolí, nikdy jsem si nemyslel, že je to možné, a já jsem si myslel, že bych to měl zkusit možná z nějakého zoufalství a kontaktoval jsem doktora ISIKOLO. Zpočátku se všechno zdálo zasněné a neuvěřitelné, jeho konzultace a řešení bylo trochu snadné a podivné a trochu jsem se bála, protože jsem slyšela číst a slyšet spoustu příběhů o falešných kouzelnických kolečkách, podvodech a nikdy jsem nevěřila v magii. Hrál jsem spolu s trochou naděje a víry a poslal jsem pár věcí po všem a fungovalo to jako zázrak, všechno šlo do nového směru, bylo to a je úžasné. čtěte ten konkrétní příspěvek, který věrný den .. Doufám, že by mohl pomoct i jiným lidem, jako on mě udělal .. Udělal jsem trochu a dostal jsem všechno, co jsem chtěl a chtěl pro svého manžela a opravdu se vrátil ke mně po 48 hodinách jako dr. Isikolo mě ujistil. Moje rodina a můj život. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196

Anonymous - i contacted Dr.ologhodospellwork

pokud potřebujete svou lásku jeden zpět a vy nevíte, jak, stačí kontaktovat chubygreat s jeho kouzelnou kouzlo lásky, které vám může pomoci přivést zpět vaše ex.chubygreat@gmail.com

Laura - Dr.ologhodospellworkspellwork

Jak se vrátím k manželovi. Am Silvija Patrik podle jména Nikdy jsem nevěřila v milostná kouzla nebo kouzla, dokud jsem se s tímto kouzelníkem nesetkala, když jsem letos navštívila svého přítele v Africe na obchodním summitu. Myslel jsem, že muž jménem Dr. Ologhodo byl opravdu mocný a mohl pomoci s kouzly, která by vrátila ztracené, milence a kouzelné peníze, magii nebo kouzlo pro dobrou práci nebo štěstí. Jsem teď šťastný. Svědčím proto, že muž, kterého jsem chtěl vzít, mě opustil 5 týdnů před svatbou a můj život byl vzhůru nohama, protože náš vztah trvá 3 roky. Opravdu jsem ho milovala, ale jeho matka byla proti nám a neměla dobrou placenou práci. Takže když jsem potkal tohoto kouzelníka, řekl jsem mu, co se stalo a vysvětlil mu situaci. Nejdřív jsem byl nerozhodný a pochybný, ale zkusil jsem to. A za dva dny, když jsem se vrátil do Německa, mi zavolal kamarád (nyní manžel) a přišel ke mně a omluvil jsem se, že všechno bylo vyřešeno s matkou a rodinou a dostal nový pracovní pohovor, aby se oženil. Nevěřil jsem tomu, protože Dr.Ologhodo se zeptal mého jména a jména mého přítele a všeho, co jsem chtěl, aby udělal. Teď jsme šťastně ženatí a očekáváme naše malé dítě a můj manžel také dostal novou práci a náš život se stal mnohem lepší. Jeho email je: dr.ologhodospellwork@gmail.com nebo Whatsapp ho na +2348156911977.

Derby - thanks to Chubygreat@gmail.com

Chci poděkovat chubygreatovi za to, že mi pomohl obnovit můj domov. mé jméno je Kendra, našel jsem chubygreat na google, když jsem hledal něco, co by mi pomohlo. narazil jsem na tento e-mail chubygreat@gmail.com a zkušebníka, který vyprávěl příběh, jak mu pomohl přivézt svou ženu, která ho opustila o šest měsíců zpět. kontaktoval jsem ho, rychle jsem ho kontaktoval, řekl mi, co mám dělat a jak to funguje a já jsem měl zájem a dělal věci, které od mě požadoval a po všem, co mi řekl, že moje žena byla manželka se vrátí zpět v příštích dvou dnů. a v ten věrný den ve dvanácti odpoledních hodinách, jak jsem si povídal s chubygreatem, někdo zaklepal na mé dveře a on mi řekl, že to byl on, byl jsem zvědavý, tak jsem rychle šel ke dveřím, abych se přesvědčil, ale konečně jsem ho viděl. Byl jsem ohromen tím, jak se všechno stalo, proto jsem přestal mluvit o chubygreatu. je tak mocný a dokonalý a úžasný v tom, jakou moc má. pokud ho chcete oslovit, můžete mu cokoliv pomoci nebo mu poslat e-mail, který je připraven kdykoliv kdykoliv pomoci. +2348165965904, chubygreat@gmail.com

Eleonora Lovrenco - Thank you Dr Ben

Jmenuji se Eleonora Lovrenco a já jsem v současné době v Německu. Chci se podělit o své úžasné svědectví o tom, jak jsem se vrátil ke svému manželovi, který jsem přísahal, že bude někdy až do doby, kdy mě opustí jinou ženu, a to bez důvodu, a snažím se dělat věci pro oba z nás, přestože se věci zhoršují. a já ho miluju tolik a není nic, co bych mohl udělat, aby se můj manžel vrátil do doby, než jsem se setkal se svědectvím o ženě jménem Ana Mateovic z Austrálie na internetu o mocném kouzelníkovi s názvem DR BEN, který přivedl jejího manžela zpět 48 hodin a rozhodl jsem se, že to zkusím, a k mému největšímu překvapení také udělal to pro mě stejně jako on pro Stellu a mám spoustu lidí, kteří si stěžují na falešné kouzlo, ale tohle jsem se setkal byl opravdovým kouzelníkem, který Pomozte mi vyřešit můj problém nemám žádné řešení, představuji mnoho mých nejlepších přátel, kteří mají podobné problémy, a jejich problém byl vyřešen s velkou pomocí Dr. Ben., kteří jim pomáhají dostat zpět své milence do 48 hodin. Jsem tak šťastný, že můj manžel je zase zpátky ke mně, a nejpřekvapivější věcí je, že naše láska je velmi silná, každý den je štěstí a radost. a není nic podobného s mužem, kterého milujete. Jsem tak šťastný, že moje láska je zpět ke mně s pomocí Dr. Bena, pokud máte podobný problém, rád vám poradím, abyste ho kontaktovali, on je tam, aby vám pomohl a dal vám úsměv na tváři, jak to udělal se mnou as ostatními. kontaktní email: goodwillspelltemple@gmail.com můžete zavolat / whatsapp mu přes je mobilní číslo +2348159101215

Nadia - i contacted Dr.ologhodospellwork

Jak se vrátím k manželovi. Am Silvija Patrik podle jména Nikdy jsem nevěřila v milostná kouzla nebo kouzla, dokud jsem se s tímto kouzelníkem nesetkala, když jsem letos navštívila svého přítele v Africe na obchodním summitu. Myslel jsem, že muž jménem Dr. Ologhodo byl opravdu mocný a mohl pomoci s kouzly, která by vrátila ztracené, milence a kouzelné peníze, magii nebo kouzlo pro dobrou práci nebo štěstí. Jsem teď šťastný. Svědčím proto, že muž, kterého jsem chtěl vzít, mě opustil 5 týdnů před svatbou a můj život byl vzhůru nohama, protože náš vztah trvá 3 roky. Opravdu jsem ho milovala, ale jeho matka byla proti nám a neměla dobrou placenou práci. Takže když jsem potkal tohoto kouzelníka, řekl jsem mu, co se stalo a vysvětlil mu situaci. Nejdřív jsem byl nerozhodný a pochybný, ale zkusil jsem to. A za dva dny, když jsem se vrátil do Německa, mi zavolal kamarád (nyní manžel) a přišel ke mně a omluvil jsem se, že všechno bylo vyřešeno s matkou a rodinou a dostal nový pracovní pohovor, aby se oženil. Nevěřil jsem tomu, protože Dr.Ologhodo se zeptal mého jména a jména mého přítele a všeho, co jsem chtěl, aby udělal. Teď jsme šťastně ženatí a očekáváme naše malé dítě a můj manžel také dostal novou práci a náš život se stal mnohem lepší. Jeho email je: dr.ologhodospellwork@gmail.com nebo Whatsapp ho na 2348156911977.

Monique - thanks to Chubygreat@gmail.com

Chci poděkovat chubygreatovi za to, že mi pomohl obnovit můj domov. mé jméno je Kendra, našel jsem chubygreat na google, když jsem hledal něco, co by mi pomohlo. narazil jsem na tento e-mail chubygreat@gmail.com a zkušebníka, který vyprávěl příběh, jak mu pomohl přivézt svou ženu, která ho opustila o šest měsíců zpět. kontaktoval jsem ho, rychle jsem ho kontaktoval, řekl mi, co mám dělat a jak to funguje a já jsem měl zájem a dělal věci, které od mě požadoval a po všem, co mi řekl, že moje žena byla manželka se vrátí zpět v příštích dvou dnů. a v ten věrný den ve dvanácti odpoledních hodinách, jak jsem si povídal s chubygreatem, někdo zaklepal na mé dveře a on mi řekl, že to byl on, byl jsem zvědavý, tak jsem rychle šel ke dveřím, abych se přesvědčil, ale konečně jsem ho viděl. Byl jsem ohromen tím, jak se všechno stalo, proto jsem přestal mluvit o chubygreatu. je tak mocný a dokonalý a úžasný v tom, jakou moc má. pokud ho chcete oslovit, můžete mu cokoliv pomoci nebo mu poslat e-mail, který je připraven kdykoliv kdykoliv pomoci. 2348165965904, chubygreat@gmail.com

Edi Gordan - isikolosolutionhome@gmail.com

Díky Bohu jsem věřil v DR ISIKOLO po přečtení tolika svědectví o jeho práci a rozhodl se ho kontaktovat. Jsem Edi Gordan. Píšu své vlastní svědectví, o němž jsem si nemyslel, že by bylo možné. Než jsem se setkal s DR ISIKOLO, cítil jsem, že tohle jsou pověrčivé přesvědčení a kouzlo nebylo vědecky prokázáno jako pravdivé, ale toto kouzelné kouzlo mě donutilo věřit jinak. JE TO DOBRÝ ČLOVĚK. Po čtyřech letech pokusu jsem se s pomocí tohoto muže vrátila s mou ex-manželkou, ale zdálo se, že se nejeví žádné možné prostředky. Pokud čtete nějaké svědectví o DR ISIKOLO, je to pravda. Moje žena Sharon mě opustila už více než 4 roky a chtěla jsem ji vrátit a pokusila se ji prosit, aby se vrátila ke mně, ale ona mi zaplatila hluché uši a veřejně jsem ze mě udělala blázna. DR ISIKOLO mě odkázal můj přítel, kterému také pomáhal na mém pracovišti, a řekl jsem mu, že je pověrčivý a blázen, aby věřil v takové věci. Ale poté, co tolik myšlenek na to, šel jsem on-line hledat ho a rozhodl jsem se ho kontaktovat na jeho e-mailu. Brzy mi dal své mobilní číslo a taky jsme si povídali. On je nejlepší. Než jeho kouzlo fungovalo, už jsem měl jistotu. Do dvou dnů, moje ex manželka po 4 letech výsměchu, že je zbytečný člověk, přišel ke mně tentokrát prosit. Nevěděl jsem, co ten muž udělal, ale je pro mě velmi dobrý. Děkuji mu a mému kamarádovi za to, že ho v životě každodenně znají. Věřím, že pomůže každému, kdo k němu přijde, o pomoc. Budete ho kontaktovat na adrese isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp nebo Viber ho na +2348133261196, pokud chcete, aby vaše ex zpět nebo chcete nějaké řešení vašeho problému

Sonia - Thanks to Dr Onima for helping my me in my relationship

Každý den jsem se probudil s úsměvem na tváři a zpíval chvály tomuto mocnému kouzelníkovi, kterému se říká Dr, ONIMA, který mi udělal velkou laskavost tím, že zachránil můj vztah od rozpadu. Kdysi jsem si myslela, že mám dokonalý vztah, až když můj milenec začal přicházet domů pozdě a každý den mi dal různé výmluvy, pak jsem se rozhodl, že ho budu pozorně sledovat a pak zjistím, že má poměr s jinou dívkou. Byl jsem zlomen v srdci, protože jsem mu věřil tolik a věděl jsem, že má tajný vztah, hodně mě bolí. Ale děkuji všem, kteří do internetu vložili kontaktní informace Dr, Onimy, protože díky tomu jsem byl schopen kontaktovat Dr, ONIMA a dnes můj vztah byl obnoven s láskou a více romantiky než kdy předtím. Pokud jste v nějakém druhu vztahu nebo manželství stresu budu vám laskavost tím, že upustí kontaktní informace Dr, ONIMA, které jsou prostřednictvím e-mailu: onimatempleofsolution1@hotmail.com Nebo volání +2347018807531.

Sonia - Thanks to Dr Onima for helping my me in my relationship

Každý den jsem se probudil s úsměvem na tváři a zpíval chvály tomuto mocnému kouzelníkovi, kterému se říká Dr, ONIMA, který mi udělal velkou laskavost tím, že zachránil můj vztah od rozpadu. Kdysi jsem si myslela, že mám dokonalý vztah, až když můj milenec začal přicházet domů pozdě a každý den mi dal různé výmluvy, pak jsem se rozhodl, že ho budu pozorně sledovat a pak zjistím, že má poměr s jinou dívkou. Byl jsem zlomen v srdci, protože jsem mu věřil tolik a věděl jsem, že má tajný vztah, hodně mě bolí. Ale děkuji všem, kteří do internetu vložili kontaktní informace Dr, Onimy, protože díky tomu jsem byl schopen kontaktovat Dr, ONIMA a dnes můj vztah byl obnoven s láskou a více romantiky než kdy předtím. Pokud jste v nějakém druhu vztahu nebo manželství stresu budu vám laskavost tím, že upustí kontaktní informace Dr, ONIMA, které jsou prostřednictvím e-mailu: onimatempleofsolution1@hotmail.com Nebo volání +2347018807531.

Sonia - Thanks to Dr Onima for helping my me in my relationship

Každý den jsem se probudil s úsměvem na tváři a zpíval chvály tomuto mocnému kouzelníkovi, kterému se říká Dr, ONIMA, který mi udělal velkou laskavost tím, že zachránil můj vztah od rozpadu. Kdysi jsem si myslela, že mám dokonalý vztah, až když můj milenec začal přicházet domů pozdě a každý den mi dal různé výmluvy, pak jsem se rozhodl, že ho budu pozorně sledovat a pak zjistím, že má poměr s jinou dívkou. Byl jsem zlomen v srdci, protože jsem mu věřil tolik a věděl jsem, že má tajný vztah, hodně mě bolí. Ale děkuji všem, kteří do internetu vložili kontaktní informace Dr, Onimy, protože díky tomu jsem byl schopen kontaktovat Dr, ONIMA a dnes můj vztah byl obnoven s láskou a více romantiky než kdy předtím. Pokud jste v nějakém druhu vztahu nebo manželství stresu budu vám laskavost tím, že upustí kontaktní informace Dr, ONIMA, které jsou prostřednictvím e-mailu: onimatempleofsolution1@hotmail.com Nebo volání +2347018807531.

Sonia - Thanks to Dr Onima for helping my me in my relationship

Každý den jsem se probudil s úsměvem na tváři a zpíval chvály tomuto mocnému kouzelníkovi, kterému se říká Dr, ONIMA, který mi udělal velkou laskavost tím, že zachránil můj vztah od rozpadu. Kdysi jsem si myslela, že mám dokonalý vztah, až když můj milenec začal přicházet domů pozdě a každý den mi dal různé výmluvy, pak jsem se rozhodl, že ho budu pozorně sledovat a pak zjistím, že má poměr s jinou dívkou. Byl jsem zlomen v srdci, protože jsem mu věřil tolik a věděl jsem, že má tajný vztah, hodně mě bolí. Ale děkuji všem, kteří do internetu vložili kontaktní informace Dr, Onimy, protože díky tomu jsem byl schopen kontaktovat Dr, ONIMA a dnes můj vztah byl obnoven s láskou a více romantiky než kdy předtím. Pokud jste v nějakém druhu vztahu nebo manželství stresu budu vám laskavost tím, že upustí kontaktní informace Dr, ONIMA, které jsou prostřednictvím e-mailu: onimatempleofsolution1@hotmail.com Nebo volání +2347018807531.

Sonia - Thanks to Dr Onima for helping my me in my relationship

Každý den jsem se probudil s úsměvem na tváři a zpíval chvály tomuto mocnému kouzelníkovi, kterému se říká Dr, ONIMA, který mi udělal velkou laskavost tím, že zachránil můj vztah od rozpadu. Kdysi jsem si myslela, že mám dokonalý vztah, až když můj milenec začal přicházet domů pozdě a každý den mi dal různé výmluvy, pak jsem se rozhodl, že ho budu pozorně sledovat a pak zjistím, že má poměr s jinou dívkou. Byl jsem zlomen v srdci, protože jsem mu věřil tolik a věděl jsem, že má tajný vztah, hodně mě bolí. Ale děkuji všem, kteří do internetu vložili kontaktní informace Dr, Onimy, protože díky tomu jsem byl schopen kontaktovat Dr, ONIMA a dnes můj vztah byl obnoven s láskou a více romantiky než kdy předtím. Pokud jste v nějakém druhu vztahu nebo manželství stresu budu vám laskavost tím, že upustí kontaktní informace Dr, ONIMA, které jsou prostřednictvím e-mailu: onimatempleofsolution1@hotmail.com Nebo volání +2347018807531.

Maria Filips - fastservice422@gmail.com

Hledal jsem radu, co mám dělat, abych se vrátil ke svému manželovi EX, Můj příběh je o ženě, která pracovala s mým manželem ve stejné kanceláři, měli tajnou záležitost a já jsem je chytil, z toho důvodu jsme měli my rozdělit, ale stále ho miluju, ale zdá se, že byl hluboce v lásce s druhou dámou a nechal mě k ničemu, po několika týdnech hledání pomoci jsem narazil na DR EVANS, který mi může pomoci, kontaktoval jsem DR EVANS pro pomoc vzhledem k tomu, že jsem potřeboval svého milence EX zoufale, protože je to moje všechno a můj život. Bůh se stal slávou, můj manžel EX se ke mně vrátil do 24 hodin a přísahal, že mě nebude znovu podvádět a slíbil mi, že mě bude navždy milovat, diváci, kteří čtou můj článek, který také potřebuje jeho pomoc, by ho měli kontaktovat s jeho e-mailem: ikhaleasolutiontemple @ gmail.com nebo WhatsApp ho +2348167472976

maria - dregbedcaster@gmail.com

DĚKUJÍ VELKÉM DR Sunny ZA ŘEŠENÍ MŮJCH PROBLÉMŮ JE JEHO EMAIL IS (drsunnydsolution1@gmail.com
Jmenuji se slečna Maria, byla jsem vdaná za svého manžela po dobu 5 let, kde jsme spolu šťastně žili letos a ne až do doby, kdy odcestoval do Austrálie na služební cestu, kde potkal tuto dívku a od té doby mě nenávidí a děti a lásku jen jí. takže když se můj manžel vrátil z cesty, řekl, že mě nechce vidět znovu a znovu s dětmi, takže nás vyvedl ven z domu a teď jede do Austrálie, aby viděl tu jinou ženu. tak jsem s dětmi byl tak frustrovaný a já jsem zůstal jen s maminkou a nebyl jsem léčeni dobře, protože moje matka se po mém otcově smrti oženila s jiným mužem, takže muž, který se oženil, ji neošetřoval dobře, a moje děti byly tak zmatené a já jsem hledal způsob, jak dostat svého manžela zpět domů, protože ho miluju a vážím si ho tolik, takže jednoho dne, když jsem procházel na svém počítači, jsem viděl svědectví o této kouzelné kouzlo DR Sunny, svědectví sdílená na internetu paní a to na mě zapůsobilo tak moc, že ​​jsem si to zkusil. Zpočátku jsem se bál, ale když jsem přemýšlel o tom, co já a moje děti procházejí, tak jsem ho kontaktoval a on mi řekl, abych zůstal klidný jen 24 hodin, aby se můj manžel vrátil ke mně a ke svému nejlepšímu překvapení jsem dostal hovor od mého manžela na druhý den ptát se po dětech a já jsem zavolal DR Sunny a on řekl, že vaše problémy jsou vyřešeny mé dítě. tak to bylo, jak jsem se dostat svou rodinu zpět po dlouhém stresu brzdit se zlá dáma, takže se všemi tyto pomoci od DR Sunny, chci, abyste všichni na tomto fóru, aby se se mnou řekl obrovský díky DR Sunny a já budu také radu pro někoho v takových nebo podobných problémech nebo jakýkoli druh problémů by měl také kontaktovat jeho e-mail je) (drsunnydsolution1@gmail.com) on je řešením všech vašich problémů a nesnází v životě. jeho e-mailová adresa je opět (drsunnydsolution1@gmail.com)

JE SPECIALIZOVAT V NÁSLEDUJÍCÍM SPELLU.

(1) Pokud chcete své ex zpět.

(2) pokud máte vždy špatné sny.

(3) Pokud chcete být povýšeni ve vaší kanceláři.

(4) Pokud chcete, aby po vás běžely ženy / muži.

(5) Pokud chcete dítě.

(6) Pokud chcete být bohatí.

(7) Pokud chcete svému manželovi navázat navždy.

(8) Pokud potřebujete finanční pomoc.

(9) Jak jste byli scammed a chcete obnovit vás ztratili peníze.

(10) pokud chcete zastavit rozvod.

(11) pokud se chcete rozvést se svým manželem.

(12) pokud chcete, aby vaše přání bylo uděleno.

(13) Kouzlo těhotenství k otěhotnění dítěte

(14) Zaručujeme, že vyhrajete znepokojující soudní případy a rozvod bez ohledu na to, v jaké fázi

(15) Zastavte rozpad vašeho manželství nebo vztahu.

(16) jestliže máte jakoukoliv nemoc (H I V), (CANCER) nebo jakoukoliv nemoc.

(17) pokud potřebujete modlitby za vysvobození svého dítěte nebo sebe samého.

(18) chcete vyléčit lék na cukrovku, léčbu herpes, vyléčení Hiv a AIDS, léčbu rakoviny prsu a léčbu rakoviny,

ještě jednou se ujistěte, že ho budete kontaktovat, pokud máte nějaký problém, který vám pomůže. jeho e-mailová adresa je (drsunnydsolution1@gmail.com), kontaktujte ho okamžitě .... zavolejte nebo co se mu stalo číslo na +2349030731985

marie - adoifheinz1985@gmail.com

Jsem tak nadšený, protože moje zlomené manželství bylo obnoveno a můj manžel je zpátky poté, co mě opustil a naše dvě děti pro jinou ženu. Po 8 letech manželství jsme s manželem byli v jedné nebo druhé hádce, dokud mě nakonec neopustil a přestěhoval se do Kalifornie s jinou ženou. Cítil jsem, že můj život skončil a moje děti si myslely, že svého otce nikdy neuvidí. Snažil jsem se být silný jen pro děti, ale nemohl jsem ovládat bolesti, které mi ublížily srdce, srdce bylo plné zármutku a bolesti, protože jsem byl opravdu zamilovaný do svého manžela. Přemýšlím o něm každý den a noc a vždy si přeji, aby se vrátil, byl jsem opravdu naštvaný a potřeboval jsem pomoc, takže jsem hledal pomoc online a narazil jsem na web, který naznačil, že DR Egbo může pomoci brzy vrátit se . Myslel jsem, že bych to měl zkusit. Obrátil jsem se na něj a on mi řekl, co mám dělat a udělal jsem to poté, co mi udělal (Kouzlo lásky), po dvou dnech mě můj manžel opravdu zavolal a řekl mi, že mě a děti tolik vynechal, tak úžasné! Tak se vrátil ve stejný den, s velkou láskou a radostí, a omluvil se za svou chybu a za bolest, kterou mě a děti způsobil. Od tohoto dne na našem manželství bylo silnější, než tomu bylo dříve, to vše díky dregbosolutioncenter@gmail.com, on je tak mocný a já jsem se rozhodl podělit se o svůj příběh na internetu, že tento muž je skutečný a mocný kouzelník, který jsem vždycky bude se modlit, aby žil dlouho, aby pomohl svým dětem v době potíží, pokud jste zde a potřebujete svůj Ex zpět nebo váš manžel se přestěhoval do jiné ženy, už neplač, kontaktujte tento silný výtok. Zde je jeho kontaktní osoba: e-mail na adresu: dregbosolutioncenter@gmail.com



 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 18
Celkem: 2847501
Měsíc: 32293
Den: 1064