Jdi na obsah Jdi na menu
 


HLÍDÁNÍ FRETEK

9. 9. 2010

HLÍDÁNÍ FRETEK

9.9. 2010 Protože sem tam hlídáme nějakou freťulku, rozhodli jsme se vytvořit i stránku pro ně, aby i majitelé mohli sledovat, jak se jejich miláčkové mají..

22.4.2011 - I hlídání freteček má však svá pravidla.. o fretečky hlídané se staráme stejně jako všechny, tudíž jako o naše vlastní, mají vše co potřebují, věnujeme ji lásku, čas, opatrujeme je atd.. Však.. i my se však podle hlídání potřebujeme zařídit.. tudíž bychom byli rádi, kdybyste nám řekli, na jak dlouho chcete fretečku pohlídat (cena za hlídání je 1000,- na měsíc se vším všudy, s granulkama, pamlskama, kočkolitem, stále čistou klecí a jednou týdně praným a voňavým pelíškem :-), s vycházkama atd..). V případě onemocnění fretky - stát se může kdykoliv cokoliv, pochopitelně potřebujeme Váš - nejlépe předem souhlas - s návštěvou veterináře a ošetřením s tím, že účelně vynaložené náklady na léčbu fretečky poté uhradíte. Dále bychom byli rádi, kdybyste si fretečku vyzvedli dle předem domluveného termínu.. může se stát, že budete potřebovat pohlídat fretečku i déle a my ji pochopitelně nevyhodíme na ulici, ale rádi ji pohlídáme i déle, ale byli bychom rádi, kdybyste nás o této skutečnosti včas informovali.. Např. Angela jsme si brali na měsíc.. na náš dotaz, kdy si Angela vyzvednou, prodloužili majitelé hlídání o další měsíc a pak zase.. Nám to nevadí, Angel je super freťák, ale musíme počítat především s místem pro fretečky útulkové a tak bychom byli vždy rády, abchom věděly, na čem jsme.. a ne že vůbec nevíme, kdy a zda vůbec si majitelé svou fretku vyzvednou.

Také prosím počítejte s vlastním dovozem fretečky k nám a také vyzvednutí u nás.. pochopitelně se můžeme domluvit na nějaké alternativě, ale je to velmi individuální.. mějte prosím na mysli, že i my jsme matky od rodin, od rodinných domů, s pracovními povinnostmi a ještě povinnostmi k fretečkám z útulku, které nám kromě všeho ostatního zaberou opravdu několik hodin denně.. a tak abychom my místo vás jezdili sem a tam, a tím musely něco zanedbat - protože jinak to bohužel nejde - jak nastavit čas ještě nikdo nevymyslel - tak to si prostě nemůžeme dovolit.

díky za pochopení. Jinak pochopitelně fretečky pohlídáme velmi rády a s láskou :-)

 

obrazek1.jpg31.01.2011 - dostali jsme na hlídání Angela - už 6ti letého nekastrovaného freťáčka, jehož majitelé se stěhují a tak dali Angela cca na měsíc k nám, aby se vyhnul všemu tomu shonu :-) Angel je velmi vychovaný a hodný... je přeci jen starší a tak jsme zjistili, že nejvíce mu chutnají konzervičky od gourmetu, na ty se vyloženě vrhá... jinak však v ničem nezaostává.. je šikovný a akční - vyleze si z klece, proběhne se, ale vzhledem k věku běhá jen chvilku a zase si zaleze zpět do klece do pelíšku :-)

21.4. Angel by se měl zítra vracet domů.. už si u nás zvykl, snad nebude mít problémy s návratem do své rodiny :-) Je to opravdu osobnost :-) Získat si Angela není jen tak :-) Navíc je to opravdu nádherný, obrovský freťák.. největší ze všech co jsem kdy viděla :-)  a někdy i pěkná potvrůka.. pěkně mě párkrát prohnal.. jak se mi chtěl zakousnout do nohou a já jsem se snažila mu zdrhnout.. je velmi rychlý, kolikrát jsem běžela přes celý barák :-) Rošťák jeden :-)

23.04. Angel odjel domů...:-) svou paničku poznal a tak snad bude vše OK.. dostal od nás na cestu konzervičky a granulky, aby doma věděly, co poslední měsíce papkal a co mu chutná a je zdravé a věříme, že mu bude doma fajn :-)

31.1. nějak jsem opomněla na tyto stránky dopisovat hlídané fretky.. přes vánoce jsme hlídali celkem 4 fretečky, 2 (z toho jeden byl "náš" Piškotek - až do ledna)... všechny byly v pohodě a spokojené se vrátily k majitelům.. 

p1010062.jpg- v červenci 2010jsme měsíc hlídali nádherného samečka Rica – ze začátku jsme se báli jeden druhého, ale po pár dnech už byl Rikoušek miláček rodiny..Rici je takový medvídek - jinak jsme mu snad ani neřekli..  a protože byl červenec a jeho panička zkoumala svět, Rikoušek zkoumal naši zahradu, nejvíce se mu líbilo jezírku se želvama. Pak se pochopitelně vrátil k majitelce... 

cikolinda.jpg- už několikrát jsme hlídali Hance freťulky či freťulky, které si od nás z útulku vzala, a protože i teď musí Hanka do lázní, máme na 10 dní Čikouška a Lindičku.. Hančina naprosto úžasná a dokonalá péče jim u nás bude chybět, protože tak, jak se mají u ní, se u nás mít bohužel nebudou – ale i tak jim dáme vše nej, co můžeme.. vždyť obě jsou i naše fretčí „děti“. Ale co jsou v péči Hanky, z Čikouška je nádherný fretčí sameček, jak má být a z Lindičky je překrásná stříbrná fretčí dáma  Tímto děkujeme moc Hance za veškerou péči, kterou jim dává.. 17.9. se Lindi a Čikoušek vrátili k Hance.. snad u nás byli spokojení oni a Hanka nabrala nové síly v lázních :-)

17.9.-26.9. hlídáme krásný tchoří páreček z Prahy -  Huga a Jessicu.. tak krásného samečka už jsme dlouho neviděli, a to ho paní majitelka "vysvobodila" ze jednoho zverimexu, kde ho nemohla nechat, když viděla, jak strádá... a jaký je z něj krásný "kus chlapa" :-) Oba jsou strašně hodní..

 V neděli odjel Hugo a Jessinka domů, vypadali spokojeně a i majitelka vypadala spokojeně, že se u nás freťulky měly dobře :-) To jsme moc rádi :-)

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Berenice Nikolaosová - navždy jste dobrý, DR WALE

Můj manžel se ke mně dramaticky změnil, už nekomunikuje. Nerespektuje mě a falešně mě obviňuje z nevěry kvůli zlým klepům…ale jsem prostě Ohromen výsledky DR WALE, který pro mě udělal kouzlo lásky k opětovnému shledání. Všechno jde tak dobře a PŘESNĚ, jak řekl, že to bude. I když to trvalo týdny, než se plně pokročilo, stálo to za to, protože věci jsou téměř dokonalé! Jak vzal mou situaci a úplně ji otočil, aby mi dal přesně to, co jsem chtěl, je mimo mě, ale něco, co nikdy nebudu zpochybňovat a budu naprosto vděčný, Bůh žehnej DR WALE za to, že pro mě proměnil smutek ve štěstí. Kontakt DR WALE: WhatsApp/Viber:+2347054019402 nebo
drwalespellhome@gmail.com

Danae Christos - máte pravdu, DR WALE

VÝKONNÝ KOULEL, KTERÝ VRÁTIL MÉHO MANŽELA ZPĚT DO ŽIVOTA POTÉ, co mě opustil
Dobrý den, přátelé, chci tímto médiem poděkovat DR WALE, protože přivedl zpět mého manžela. můj manžel mě opustil kvůli své bývalé přítelkyni, kterou měl předtím, než si mě vzal, je to pro mě těžká situace Volal jsem a prosil ho, aby se vrátil odmítl řekl, že už mě nemiluje Zkoušel jsem všechny možné způsoby, jak ho dostat zpět, všechno bylo Marně jsem o tom řekl své přítelkyni a ona mi dala kontakt na DR WALE a já jsem mu WhatsApp řekl a řekl mu svůj problém a on mi řekl, co mám dělat a já to udělal a on seslal kouzlo lásky, které během týdnů přivedlo zpět manžela. Pokud potřebujete pomoc při opětovném spojení se svým bývalým, chatujte s DR WALE přes WhatsApp/Viber: +2347054019402 nebo drwalespellhome@gmail.com

Naome Augusto - Oceňuji vaši práci voodoo Pane

Dnes jsem tak šťastná za pomoc, kterou mi Pán Voodoo poskytl, abych získal svého manžela zpět. Jsem vdaná pět (5) let a bylo to tak hrozné, protože mě můj manžel podvedl a požádal o rozvod. Během tohoto procesu jsem na internetu narazil na kontakt pána Voodoo, který zveřejnilo mnoho lidí. Rozhodl jsem se ho kontaktovat, vysvětlil jsem mu svou situaci a pak jsem hledal jeho pomoc, k mému překvapení mi řekl, že mi s mým případem pomůže, protože není problém bez řešení. . Řekl mi, co mám dělat, pracoval pro mě a můj manžel se po dvou (2) dnech vrátil, jak slíbil. Tady slavím, protože můj manžel je zase doma a opravdu si užíváme můj manželský život. I nadále budu psát na internet o dobré práci pána Voodoo. Obraťte se nyní na Voodoo Lord, pokud čelíte výzvám ve svém milostném životě nebo v jakémkoli jiném aspektu života. Napište mu voodooconnect60@gmail.com nebo přes WhatsApp na čísle +2348097014925


Naome Augusto - Oceňuji vaši práci voodoo Pane

Dnes jsem tak šťastná za pomoc, kterou mi Pán Voodoo poskytl, abych získal svého manžela zpět. Jsem vdaná pět (5) let a bylo to tak hrozné, protože mě můj manžel podvedl a požádal o rozvod. Během tohoto procesu jsem na internetu narazil na kontakt pána Voodoo, který zveřejnilo mnoho lidí. Rozhodl jsem se ho kontaktovat, vysvětlil jsem mu svou situaci a pak jsem hledal jeho pomoc, k mému překvapení mi řekl, že mi s mým případem pomůže, protože není problém bez řešení. . Řekl mi, co mám dělat, pracoval pro mě a můj manžel se po dvou (2) dnech vrátil, jak slíbil. Tady slavím, protože můj manžel je zase doma a opravdu si užíváme můj manželský život. I nadále budu psát na internet o dobré práci pána Voodoo. Obraťte se nyní na Voodoo Lord, pokud čelíte výzvám ve svém milostném životě nebo v jakémkoli jiném aspektu života. Napište mu voodooconnect60@gmail.com nebo přes WhatsApp na čísle +2348097014925


Martin Nagl - Seriózní nabídka půjčky

Seriózní nabídka půjčky
Dobrý den, Hledáte půjčku na oživení svých aktivit nebo projektů, zpřístupňujeme všem jednotlivcům i firmám hotovostní půjčky v rozmezí od 30 000 Kč do 50 000 000 Kč s velmi výhodnými podmínkami splácení a dostupné všem. Úrokové sazby se pohybují od 3 % po dobu maximálně 1 až 30 let. Tyto půjčky jsou skutečně poskytovány v souladu s pravidly a zákony platnými v den vydání a s regulací půjčování peněz mezi jednotlivci v Evropě. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat. Děkujeme a s pochopením.Email: naglmartin11@gmail.com

Martin Nagl - RYCHLÁ A SNADNÁ PUJCKA

RYCHLÁ A SNADNÁ PŮJČKA
Poctivá a spolehlivá půjčka do 24 hodin Vážná nebankovní půjčka od 40 000 do 45 000 000 Kč, kde není potřeba ručit nemovitostí. Podmínkou je pravidelný měsíční příjem a státní občanství ČR. Osobní přístup ke každé aplikaci. Zaručuji rychlé a seriózní jednání. Celá půjčka i se splacením finančních prostředků do 24 hodin. Půjčku můžete využít i na konsolidaci závazků. Vysoká propustnost schválených aplikací. Prosím kontaktujte mě:
E-mail: naglmartin11@gmail.com

Martin Nagl - Potřebujete naléhavě peníze?

Potřebujete naléhavě peníze?
Hledáte půjčku na zahájení podnikání, ať už se jedná o dokončení projektu nebo potřebujete peníze z jiných důvodů nebo z jakéhokoli důvodu. Jsme připraveni půjčit každému, kdo má nárok na kompenzaci Email:-naglmartin11@gmail.com

Calista Georgios - Jsem vděčný, DR WALE

PROFESIONÁLNÍ KOUZELNÍK, KTERÝ VÁM POMŮŽE S KULZEM LÁSKY, ABYSTE SVÉHO BÝVALÉHO MILENCE PO ROZVODU/Rozvodu NALÉHAVĚ ZPĚT, I KDYŽ SE VAŠE SITUACE ZDÁ BEZNADĚJNÁ! KONTAKT: DR WALE NA WHATSAPP/VIBER: +2347054019402 JE URČITĚ NEJLEPŠÍ KOUZELNÍK ONLINE A JEHO VÝSLEDEK JE 100% ZÁRUKA..
Po šesti letech v manželství s mým manželem začal můj manžel chodit s jinými dívkami a projevovat mi chladnou lásku, několikrát mi vyhrožoval, že se se mnou rozvede, pokud se ho odvážím zeptat na jeho poměr s jinými dívkami, byla jsem totálně zničená a zmatený, dokud mi můj starý přítel neřekl o kouzelníkovi na internetu DR WALE, který pomáhá lidem s jejich vztahovým a manželským problémem pomocí sil lásky Kouzla, Když jsem kontaktoval DR WALE, řekl mi vše, co jsem potřeboval udělat, a já dodržoval všechny pokyny, které mi dal, a udělal jsem vše, oč mě požádal. po několika týdnech se vše začalo obracet k mému dobru, nyní přestal chodit s dívkami a je se mnou navždy a doopravdy. Kontaktujte DR WALE skvělé kouzlo Caster pro váš vztah nebo manželský problém.
Tady je jeho kontakt..
WhatsApp /Viber: +2347054019402 nebo
drwalespellhome@gmail.com

Krzysztof Piatek - To vše díky DR WALE

DR WALE, KTEŘÍ POMÁHAJÍ LIDEM V JAKÉKOLI TYPU LOTERNÍCH ČÍSEL Je to velmi těžká situace, když hrajete v loterii a nikdy nevyhrajete, nebo vyhrajete málo peněz, ne do 100 babek, stal jsem se obětí tak těžkého života, největší fond, který jsem kdy vyhrál, bylo 100 babek, a Hraji loterii již téměř osm let, věci se náhle změní v okamžiku, kdy jsem na internetu narazil na tajemství, svědectví kouzelníka jménem DR WALE, který pomáhá lidem v jakémkoli typu loterijních čísel, nebylo snadné přesvědčit, ale rozhodl jsem se zkusit to, teď jsem hrdým vítězem loterie s pomocí DR WALE, vyhrál jsem 1 000 000,00 eur a dávám to vědět každému, kdo se celý den snažil vyhrát v loterii, věřte mi, že je to tak jediný způsob, jak vyhrát v loterii. WhatsApp/Viber: +2347054019402 nebo e-mail: drwalespellhome@gmail.com

Althaia Gianniotis - Jste dobrý člověk, DR WALE

Jste vítáni, abyste si přečetli mé setkání s DR WALE, mocným duchovním mužem, kterému jeho předkové požehnali, aby vyléčil nemoc pomocí bylin a také obnovil rozbitý domov, potkal jsem DR WALE, protože můj milovaný manžel chce, abychom se rozvedli, a to je po deseti letech manželství požehnané se dvěma krásnými dětmi, chlapcem pět let a dívkou dva roky, vzal naši dceru z domu a zůstal se svou matkou a já ho prosím, aby se vrátil domů, ale odmítl, byla jsem opravdu zmatená, takže jsem hledala pomoc, když Četl jsem o DR WALE, jak pomohl ženě získat vlastní dítě poté, co byl devět let bezdětný vdaná, kontaktoval jsem DR WALE, vysvětlil mu mou situaci, požádal o nějaké informace o sobě, které jsem mu dal, po po nějaké konzultaci mi řekl, co je třeba udělat, a já jsem udělala podle pokynů, zatímco toto píšu, můj manžel dělá svou kancelářskou práci v obývacím pokoji. Pokud potřebujete pomoc skutečného duchovního muže, DR WALE je vaší poslední zastávkou, kontaktujte ho na WhatsApp / Viber: +2347054019402 nebo E-mail: drwalespellhome@gmail.com

Zara Landeka - isikolosolutionhome@gmail.com

Jsem Zara Landeka a jsem se svým přítelem ve vztahu již 2 roky a plánovali jsme brzkou svatbu a najednou mě opustil kvůli jiné dívce, opravdu toho kluka miluji a nikdy si bez něj nedokážu představit svůj život . Dále jsem se ze všech sil snažil získat ho zpět, ale veškerá moje snaha získat ho zpět ve svém životě nevyšla. V tento věrný den jsem narazil na několik komentářů na webové stránce o tomto skvělém sesilateli kouzel jménem Dr Isikolo, takže mnoho lidí tvrdilo, že jim pomohl obnovit jejich vztah a přivést jejich ex zpět, musel jsem ho kontaktovat, protože byl moje poslední naděje. Kontaktoval jsem ho prostřednictvím jeho e-mailu a řekl mi vše, co je třeba udělat, což jsem udělal, a on mě ujistil, že za 2 dny můj přítel opustí druhou dívku a vrátí se ke mně a bylo to velmi skvělé překvapení, když vidím, že se můj přítel po dvou dnech vrací ke mně. Dnes jsem tak velmi šťastný, že se ke mně vrátil a dosáhl jsem toho s pomocí doktora Isikola a radím, pokud potřebujete jeho pomoc, napište mu přímo.
E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com
WhatsApp: +2348133261196

Jennifer Woodward - jenniferwoodward54@gmail.com

Jmenuji se Jennifer Woodward a jsem z Kanady. tady je moje krátké svědectví o tom, jak jsem získal svou lásku zpět ... Po 5 letech manželství jsme se s manželem dostali do jedné nebo druhé hádky, dokud mě nakonec neopustil a přestěhoval se do Kalifornie za jinou ženou. Cítil jsem, že můj život skončil a moje děti si myslely, že už svého otce nikdy neuvidí, byl jsem velmi dlouho emocionálně na dně. Snažila jsem se být silná jen pro děti, ale nedokázala jsem ovládat bolesti, které trápily mé srdce, mé srdce bylo plné bolestí a bolestí, protože jsem byla opravdu zamilovaná do svého manžela. Každý den a noc na něj myslím a vždycky bych si přál, aby se ke mně vrátil, byl jsem opravdu rozrušený a potřeboval jsem pomoc, tak jsem hledal pomoc online a narazil jsem na web, který navrhl, aby dr. OGBOKO. mi může pomoci získat mého manžela zpět s jeho zkušenostmi a vedením. Cítil jsem, že bych ho měl zkusit. Kontaktoval jsem ho a on mi řekl, co mám dělat, a udělal jsem to, a také jsem dodržoval všechny jeho pokyny. O 48 hodin později mi můj manžel opravdu zavolal a řekl mi, že mu tolik chybí mi a dětem a slíbil, že mě a děti už nikdy neopustí, takže úžasné !! Tak se vrátil se spoustou lásky a radosti a omluvil se za svou chybu a za bolest, kterou způsobil mně i dětem. Od té doby je naše manželství nyní silnější než předtím, a to vše díky Dr. OGBOKO. je tak silný a rozhodl jsem se sdílet svůj příběh na internetu, že Dr, OGBOKO je skutečný a mocný kouzelník, který se vždy bude modlit, aby žil dlouho, aby pomohl svým dětem v době potíží, pokud jste zde a potřebujete své Ex zpět nebo se váš manžel přestěhoval k jiné ženě, už neplačte, obraťte se na toto mocné a originální kouzlo kouzel.
níže jsou jeho kontaktní údaje ...
EMAIL: spellcasterogboko@gmail.com

Blessing - Re: jenniferwoodward54@gmail.com

Po čtyřech letech manželství se můj manžel rozhodl odejít. Dělala jsem vše, co jsem mohla, abych ho přivedla zpět, ale bylo to všechno marné, moc jsem ho chtěla zpátky z lásky k němu, o všechno jsem ho prosila, slíbila, ale on odmítl. Vysvětlil jsem svůj problém příteli a ona mi navrhla, abych raději kontaktoval Dr.Sango, aby mi pomohl vyhodit kouzlo usmíření a získat ho zpět. Nezbylo mi nic jiného, ​​než to vyzkoušet. Informoval jsem Dr.Sanga a ten mě před třemi dny ujistil, že nejsou žádné problémy a že bude vše v pořádku. Byl uchvácen a k mému překvapení mi druhý den manžel zavolal. Byl jsem velmi překvapen, odpověděl jsem na hovor a on jen řekl, že je mu velmi líto, co se stalo, chtěl, abych se k němu vrátil. Pokud potřebujete pomoc, můžete také kontaktovat Dr.Sango
1) Kouzla lásky
2) Kouzla ztracené lásky
3) Rozvodová kouzla
4) Vázací kouzla.
5} Zvětšení penisu a další úpravy
6) Demontážní kouzla
7) Odeberte bývalého milence
8.) Chcete být povýšeni ve své kanceláři/loterii
9) Zvětšení penisu
10) Problém s těhotenstvím
pokud máte nějaké problémy, kontaktujte Dr.Sango na jeho e-mailu; spellspecialistcaster937@gmail.com

Valentino Emil - testimony about the good works of Dr Isikolo

Z hojnosti srdce mluví ústa. Jmenuji se Valentino Emil. Moje žena EX manžel použil kouzlo na mou ženu a ona se k němu vrátila. Cítil jsem zlomené srdce, protože jsem nevěděl, jak ji získat zpět. Udělal jsem vše, co jsem mohl, abych ji dostal zpět k jejím blízkým přátelům, ale nic nefungovalo. A tak jsem na svém pracovišti zkusil vyhledat pomoc online a našel jsem různá svědectví o tom, jak byl doktor Isikolo věrný a nápomocný svými kouzly. Zkusil jsem to tak, že jsem se s ním spojil a vysvětlil jsem mu svůj problém. Doktor Isikolo mi pomohl s kouzlem pro mě, které přivedlo mou ženu zpět do 48 hodin poté, co jsem ho kontaktoval, a byl to skutečně zázrak. Ujistil mě, že nás už nic nemůže rozdělit a od letošního LEDNA až do tohoto okamžiku jsem se svou ženou plný radosti. Kontaktujte ho ještě dnes pro jakoukoli pomoc, je připraven pomoci. prostřednictvím e-mailu: isikolosolutionhome@gmail.com nebo jeho WhatsApp/Viber ho na: +2348133261196.

Larisa Ciobotaru - Děkuji, doktore Ajayi, jste nejlepší. Nikdy nevěřím, že můj manžel zruší rozvod

Dobrý den přátelé, jsem Larisa a povoláním lékař. Nikdy jsem moc nevěřil v sesilatele kouzel kvůli mému profesionálnímu zázemí, dokud jsem nenarazil na doktora Ajayi, mocného kouzelníka, který je ve své práci úžasný. Měla jsem problémy ve svém 12letém manželství, když jsem zjistila, že můj manžel měl poměr se svou kolegyní, tak jsem ho konfrontovala, jediné, co mi řekl, bylo, že bych měla být připravena na rozvod, protože mě už nebaví, to bylo opravdu překvapivé protože za dva dny od něj dostanu rozvodový papír, prosím ho, aby přestal, ale choval se divně, ani nepřemýšlel o tom, jak to ovlivní naše děti, tehdy jsem diskutoval s kamarádkou o svém problému a řekla mi, jak byla v podobné situaci, ale doktor Ajayi pro ni provedl kouzlo lásky, které zachránilo její manželství, byl jsem skeptický, ale opravdu nechci neúspěšné manželství, tak jsem kontaktoval doktora o pomoc, poté, co jsem mu vysvětlil svou situaci, bylo mi řečeno, co má být hotovo a dnes je můj manžel se mnou opět v míru a přerušil všechny své špatné činy vůči mně. Pokud máte problém ve vztahu, doktor Ajayi je vaší poslední zastávkou pro řešení. Můžete kontaktovat na Whatsapp / Viber: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com

Ecaterina Hanga - jak moje manželství zachránil mocný kouzelník jménem doktor Ajayi

Chci poděkovat skvělému muži jménem doktor Ajayi, přivedl mého manžela zpět domů poté, co jsme se rozvedli a žili odděleně 9 měsíců. Nikdy nevěřím, že se k sobě někdy vrátíme kvůli okolnostem, které vedly k našemu rozvodu, ale doktor Ajayi mi to umožnil kouzlem lásky a jsem mu velmi vděčný, můžete ho kontaktovat na Whatsapp: +2347084887094, pokud ano máte manželské problémy a on vám pomůže, můžete ho také kontaktovat na e-mailu: drajayi1990@gmail.com

Quincy Leonard - Mám svého manžela zpět díky doktoru Ajayimu, kouzelníkovi

Před měsíci jsem se nikdy neviděl, jak to dělám, ale protože jsem šťastný a chci, aby ostatní našli svůj klid ve svých manželských domovech nebo ve vztahu, rozhodl jsem se podělit o své setkání s doktorem Ajayim. Jsem vdaná se třemi dětmi 13 let a s mým manželem to bylo opravdu skvělé. Asi před 3 lety můj manžel začal lhát, podvádět, smilovat se mimo naše manželství a mně to nebylo příjemné, takže jsem zůstala jednu noc a bezesně přemýšlela. Vzal jsem si telefon a byl jsem online, když jsem uviděl zápis s názvem. PROBLÉMY, KTERÉ VĚTŠINA LIDÍ BĚŽNĚ MÁ V MANŽELSTVÍ, VYŘEŠIL DOKTOR AJAYI. Kontaktoval jsem ho a diskutoval o svých manželských problémech a on došel k závěru, že na mého manžela seslala kouzlo jiná žena“, jejíž manžel už není, takže jsme prošli procesy a bylo provedeno nějaké zaklínadlo, abychom manžela osvobodili, a to manžela zastavilo. jeho špatné chování v našem manželství a nyní můj manžel byl na svém skutečném já, toto svědectví má lidem radit, aby se nikdy nerozcházeli se svým manželstvím, ale aby hledali řešení na správných místech. můžete kontaktovat Dr Ajayi na Whatsapp / Viber :+2347084887094 Nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com pro trvalé řešení.

Maria Tomescu - testimony about the good works of Dr Isikolo

Zbytečně potřebujete kouzlo lásky, abyste přivedli zpět svého bývalého milence nebo znovu spojili své manželství? kontaktujte Dr. Isikolo pro rychlé 48hodinové řešení. Před rokem a půl rokem jsem měla problém s manželem, který nás vedl od sebe. Když se se mnou rozešel, byla jsem zmatená a nevěděla, co mám dělat, abych ho dostala zpět, cítila jsem se uvnitř tak prázdná. Dokud jsem na internetu nenarazil na Dr. Isikolo, jak pomohl tolika lidem vyřešit různé problémy. Poslal jsem Mu e-mail a řekl jsem Mu svůj problém a udělal jsem, o co mě požádal, aby mi pomohl. Abych ten dlouhý příběh stručně zkrátil, než jsem se nadál, za necelých 48 hodin mi můj manžel zavolal, vrátil se ke mně a řekl mi, že ho mrzí, co se mezi námi oběma stalo. Nakonec píšu toto svědectví, abych vám nabídl své poděkování a hlubokou vděčnost vám, doktore Isikolo, za to, že jste dodržel svá slova a své sliby, že jste mi ho přivedli zpět za pouhých 48 hodin vašeho mocného sesílání kouzel a že jste použili své nadané a skvělé schopnosti k přivést ho zpět. Pokud potřebujete jeho pomoc, můžete mu poslat e-mail na: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete mu také WhatsApp/Viber na +2348133261196.

Melis Gallegos - To vše díky DR WALE

Chci tady všem říct o tom, jak DR WALE změnil můj osud. Pracovala jsem jako prodavačka v automobilové společnosti téměř patnáct let a sotva jsem dostala provizi, abych zaplatila účty, zatímco jeden konkrétní kolega kupoval domy. Byl jsem z ní zmatený, protože jí všichni záviděli, kolik provizí udělala. Nechápal jsem, co je špatně, protože jsem byl ve své práci dobrý a ona nedělala nic, co by ji odlišovalo, a skoro pět let jsem nenašel odvahu se jí vyjádřit. Jednoho dne, když mě svezla, jsem ji prosil, aby mi dala nějaké tipy, a rozhodl jsem se, že se od ní budu učit, ale řekla, že jsem v té práci lepší, což mě ještě více zmátlo, protože ona byla evidentně lepší. Po mnoha rozhovorech mě informovala o DR WALE, který pro ni provedl kouzlo štěstí, což ji udělalo výjimečnou. Dala mi jeho kontakt a požádala mě, abych si s ním promluvil a udělal vše, oč mě požádá. Už je to sedm měsíců a právě jsem si koupil svůj první dům a našetřil dost peněz, abych mohl poslat svá dvojčata na vysokou školu. Byl jsem zlomený a bez domova a nikdy by mě nenapadlo, že budu tak brzy vlastnit domov. Děkuji, DR WALE. Požádejte ho o pomoc as jeho svolením zanechám jeho přímé kontaktní číslo WhatsApp / Viber: +2347054019402 NEBO E-mail: drwalespellhome@gmail.com

Chloe Donald - svedectvo o Dr. Isikolo

Četl jsem několik svědectví o sesilateli milostných kouzel od Dr. Isikolo o tom, jak pomohl spoustě lidí přivést zpět jejich bývalé milence do 48 hodin. Upřímně jsem jen přemýšlela, jestli je to skutečné a jestli by tento muž mohl skutečně pomoci přivést zpět mého milence, kterého tak miluji. Rozhodla jsem se ho kontaktovat, protože svého přítele moc miluji a už jsme od sebe pár měsíců, opravdu mi moc chyběl. Zkoušel jsem všechny ostatní způsoby, jak ho dostat zpět, ale nepodařilo se. Kontaktoval jsem doktora Isikolo a řekl mi, že můj bývalý se ke mně vrátí během příštích 48 hodin, jakmile dodržím postup, jak se vše dělá. Doktor Isikolo mi ho propustil, abych věděl, jak moc ho miluji a chci. A otevřel oči, aby si představil, kolik toho spolu sdílíme. Můj bývalý je teď zase zpátky ke mně. Když právě píšu toto svědectví, jsem ta nejšťastnější dívka na světě a já a můj přítel žijeme šťastný život a naše láska je nyní silnější než kdy jindy. kontaktujte ho a on vás nezklame. také. Jeho e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete ho také Whatsapp na +2348133261196.



 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Statistiky

Online: 19
Celkem: 2814405
Měsíc: 28090
Den: 1216