Jdi na obsah Jdi na menu
 


HLÍDÁNÍ FRETEK

9. 9. 2010

HLÍDÁNÍ FRETEK

9.9. 2010 Protože sem tam hlídáme nějakou freťulku, rozhodli jsme se vytvořit i stránku pro ně, aby i majitelé mohli sledovat, jak se jejich miláčkové mají..

22.4.2011 - I hlídání freteček má však svá pravidla.. o fretečky hlídané se staráme stejně jako všechny, tudíž jako o naše vlastní, mají vše co potřebují, věnujeme ji lásku, čas, opatrujeme je atd.. Však.. i my se však podle hlídání potřebujeme zařídit.. tudíž bychom byli rádi, kdybyste nám řekli, na jak dlouho chcete fretečku pohlídat (cena za hlídání je 1000,- na měsíc se vším všudy, s granulkama, pamlskama, kočkolitem, stále čistou klecí a jednou týdně praným a voňavým pelíškem :-), s vycházkama atd..). V případě onemocnění fretky - stát se může kdykoliv cokoliv, pochopitelně potřebujeme Váš - nejlépe předem souhlas - s návštěvou veterináře a ošetřením s tím, že účelně vynaložené náklady na léčbu fretečky poté uhradíte. Dále bychom byli rádi, kdybyste si fretečku vyzvedli dle předem domluveného termínu.. může se stát, že budete potřebovat pohlídat fretečku i déle a my ji pochopitelně nevyhodíme na ulici, ale rádi ji pohlídáme i déle, ale byli bychom rádi, kdybyste nás o této skutečnosti včas informovali.. Např. Angela jsme si brali na měsíc.. na náš dotaz, kdy si Angela vyzvednou, prodloužili majitelé hlídání o další měsíc a pak zase.. Nám to nevadí, Angel je super freťák, ale musíme počítat především s místem pro fretečky útulkové a tak bychom byli vždy rády, abchom věděly, na čem jsme.. a ne že vůbec nevíme, kdy a zda vůbec si majitelé svou fretku vyzvednou.

Také prosím počítejte s vlastním dovozem fretečky k nám a také vyzvednutí u nás.. pochopitelně se můžeme domluvit na nějaké alternativě, ale je to velmi individuální.. mějte prosím na mysli, že i my jsme matky od rodin, od rodinných domů, s pracovními povinnostmi a ještě povinnostmi k fretečkám z útulku, které nám kromě všeho ostatního zaberou opravdu několik hodin denně.. a tak abychom my místo vás jezdili sem a tam, a tím musely něco zanedbat - protože jinak to bohužel nejde - jak nastavit čas ještě nikdo nevymyslel - tak to si prostě nemůžeme dovolit.

díky za pochopení. Jinak pochopitelně fretečky pohlídáme velmi rády a s láskou :-)

 

obrazek1.jpg31.01.2011 - dostali jsme na hlídání Angela - už 6ti letého nekastrovaného freťáčka, jehož majitelé se stěhují a tak dali Angela cca na měsíc k nám, aby se vyhnul všemu tomu shonu :-) Angel je velmi vychovaný a hodný... je přeci jen starší a tak jsme zjistili, že nejvíce mu chutnají konzervičky od gourmetu, na ty se vyloženě vrhá... jinak však v ničem nezaostává.. je šikovný a akční - vyleze si z klece, proběhne se, ale vzhledem k věku běhá jen chvilku a zase si zaleze zpět do klece do pelíšku :-)

21.4. Angel by se měl zítra vracet domů.. už si u nás zvykl, snad nebude mít problémy s návratem do své rodiny :-) Je to opravdu osobnost :-) Získat si Angela není jen tak :-) Navíc je to opravdu nádherný, obrovský freťák.. největší ze všech co jsem kdy viděla :-)  a někdy i pěkná potvrůka.. pěkně mě párkrát prohnal.. jak se mi chtěl zakousnout do nohou a já jsem se snažila mu zdrhnout.. je velmi rychlý, kolikrát jsem běžela přes celý barák :-) Rošťák jeden :-)

23.04. Angel odjel domů...:-) svou paničku poznal a tak snad bude vše OK.. dostal od nás na cestu konzervičky a granulky, aby doma věděly, co poslední měsíce papkal a co mu chutná a je zdravé a věříme, že mu bude doma fajn :-)

31.1. nějak jsem opomněla na tyto stránky dopisovat hlídané fretky.. přes vánoce jsme hlídali celkem 4 fretečky, 2 (z toho jeden byl "náš" Piškotek - až do ledna)... všechny byly v pohodě a spokojené se vrátily k majitelům.. 

p1010062.jpg- v červenci 2010jsme měsíc hlídali nádherného samečka Rica – ze začátku jsme se báli jeden druhého, ale po pár dnech už byl Rikoušek miláček rodiny..Rici je takový medvídek - jinak jsme mu snad ani neřekli..  a protože byl červenec a jeho panička zkoumala svět, Rikoušek zkoumal naši zahradu, nejvíce se mu líbilo jezírku se želvama. Pak se pochopitelně vrátil k majitelce... 

cikolinda.jpg- už několikrát jsme hlídali Hance freťulky či freťulky, které si od nás z útulku vzala, a protože i teď musí Hanka do lázní, máme na 10 dní Čikouška a Lindičku.. Hančina naprosto úžasná a dokonalá péče jim u nás bude chybět, protože tak, jak se mají u ní, se u nás mít bohužel nebudou – ale i tak jim dáme vše nej, co můžeme.. vždyť obě jsou i naše fretčí „děti“. Ale co jsou v péči Hanky, z Čikouška je nádherný fretčí sameček, jak má být a z Lindičky je překrásná stříbrná fretčí dáma  Tímto děkujeme moc Hance za veškerou péči, kterou jim dává.. 17.9. se Lindi a Čikoušek vrátili k Hance.. snad u nás byli spokojení oni a Hanka nabrala nové síly v lázních :-)

17.9.-26.9. hlídáme krásný tchoří páreček z Prahy -  Huga a Jessicu.. tak krásného samečka už jsme dlouho neviděli, a to ho paní majitelka "vysvobodila" ze jednoho zverimexu, kde ho nemohla nechat, když viděla, jak strádá... a jaký je z něj krásný "kus chlapa" :-) Oba jsou strašně hodní..

 V neděli odjel Hugo a Jessinka domů, vypadali spokojeně a i majitelka vypadala spokojeně, že se u nás freťulky měly dobře :-) To jsme moc rádi :-)

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Joan - seawaydr22@gmail.com

Silné a silné kouzlo lásky, které vám pomůže vyhrát vaši ex zpět. kontaktujte skvělého SEA MASTER seawaydr22@gmail.com

Rozhodl jsem se, že budu trávit celý den na internetu, abych se ujistil, že spousta lidí bude moci přečíst toto mé svědectví o SEA MASTEROVI, který je mocným kouzelníkem z Afriky. Poté, co mě opustil můj milenec, jsem byl tak osamělý, že každý den, kdy jsem se rozhodl projít sítí několik tipů na vztahy, jsem nikdy nevěděl, že toto je plán, který zajistí návrat mého milence. Po přečtení mnoha tipů, jak obnovit svůj vztah lepším způsobem, jsem zjistil, že SEA MASTER má mnoho doporučení než ostatní kouzelníci, takže s tím jsem si vymyslel, že SEA MASTER je tou pravou osobou pro tuto práci , A kontaktoval jsem skvělého SEA MASTERA prostřednictvím jeho podrobností, které jsem viděl na internetu, a byl jsem tak šťastný, že jsem se rozhodl pracovat s velkým SEA MASTEREM, protože jeho práce byla 100% dokonalá a kouzlo mi rychle přivedlo moji milenku úleva, můžete ho také kontaktovat o pomoc nyní e-mailem .. seawaydr22@gmail.com whatsApp číslo +2348158911896

Helena Leon - svedectvo o Dr. Isikolo

Jsem Helena Leon, můj manžel a já jsme manželé více než 10 let. Prožili jsme spolu hodně emocionálně. V našem manželství proběhlo několik OBROVSKÝCH bojů a bolestivých situací, ale na druhé straně jsme vždy vypadali silnější. Z ničeho nic na mě můj manžel vyvolal rozvodovou řeč, byla jsem slepá! Neviděl jsem to přicházet, nepoznal jsem znamení. Už mě nepovažuje za sexuálně atraktivní. Nemohl jsem si pomoci, abych pořád plakal, protože jsem byl nesmírně zraněný. Byl jsem úplně v depresi, dokud jsem nenašel dr. ISIKOLO kouzelníka, o kterém všichni mluvili online, a kontaktoval jsem ho pro kouzlo lásky. Během našeho rozhovoru mě ujistil, že přivede mého manžela zpět za méně než 48 hodin od seslání kouzla. Mně to připadalo nemožné. Nebudete věřit, že můj manžel zavolal hned po 48 hodinách a prosil mě, abych zapomněl na všechno, co řekl o rozvodu. Byl jsem naprosto ohromen! V mé rodině je tolik lásky, protože jsem použil jeho kouzla. Je úžasný a jeho kouzla fungují tak rychle. Můj manžel mě teď miluje mnohem víc než dříve. Mohli byste se na něj také obrátit, pokud máte problémy s manželstvím nebo vztahem. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete mu také WhatsApp na +2348133261196

Krešimir Šimić - DR ISIKOLO mi POMOHL ZÍSKAT ZPĚT PARTNERA

Originální kouzelník jménem Isikolo, který dělá lidem divy
Byl jsem tak depresivní, když mě můj milenec opustil kvůli jinému muži poté, co jsme spolu chodili 5 let, snažil jsem se ji prosit, aby se ke mně vrátila, odmítla a řekla, že ke mně už nemá city. po té lásce, kterou jsme v minulosti sdíleli, jsem si bez ní nedokázal představit svůj život, protože moje láska k ní byla z jakéhokoli důvodu neocenitelná, jednoho dne, když jsem procházel internetem, jsem viděl komentář o tom, že má síla přivést zpět bývalého milence a já jsem se rozhodl zkusit se přesvědčit sám tím, že jsem ho kontaktoval a okamžitě jsem odpověděl a vysvětlil jsem, co prožívám, a řekl, že ten druhý na ni použil kouzlo vúdú, proto mě nechala i přes mou péči o ni a slib, že mi pomůže získat zpět mého milence zpět a také mi pomůže uvrhnout na něj mrtvé kouzlo, aby se mi v budoucnu nemohl bránit, za méně než tři dny byl muž zastřelen neznámými muži na Floridě a do 48 hodin byla moje přítelkyně v mém domě a čekala, až se vrátím z práce, a když jsem to udělala, začala prosit, že jí je líto, že nikdy neví, co na ni přišlo. děkuji Dr. Isikolo za vaši pomoc. kontaktujte DR ISIKOLO o pomoc nyní prostřednictvím e-mailu: isikolosolutionhome@gmail.com, můžete s ním také chatovat na whatsApp prostřednictvím +2348133261196.

Jojo Ivan - testimony about the good works of Dr Isikolo

Ano, je pravda, že Dr. Isikolo je nejlepší pro obnovení rozbitých domovů a vztahů. Jmenuji se Jojo Ivan a byl jsem klientem pro DR ISIKOLO a musím vám říct, že je opravdovým kouzelníkem. Když jsem kontaktoval toto sesilatele kouzel, můj přítel mě opustil na 2 roky a vždy jsem ho chtěl zpátky. Kontaktoval jsem DR ISIKOLO, aby mi pomohl asi před dvěma týdny, a znovu jsem se spojil se svým přítelem. Když mě můj bývalý přítel opustil, bylo to pro mě nepokoje. To se pro mě stalo katastrofou, že jsem měl fyziologické trauma a moje rodina se velmi obávala o mé zdraví. Po 2 letech jsem se také setkal s DR ISIKOLO prostřednictvím svědectví a on mi řekl, abych se uklidnil, že bez ohledu na problém je v pořádku a je připraven pomoci každému, kdo k němu přijde. Jen za 2 dny mi zavolal bývalý a chtěl se setkat. Souhlasil jsem a připravil se na setkání s ním a on mi řekl, jak se cítil provinile za to, co udělal, a chtěl mě zpátky. Chválil jsem DR ISIKOLO za jeho úžasnou práci a doporučím ho každému, kdo potřebuje kouzlo. Kontaktujte ho, aby vám pomohl, a rychle na jeho e-mailu: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete mu také WhatsApp na +2348133261196.

liza - abolospell@gmail.com

Are you having issues in your relationship, or finding it difficult to have a child of your own or are you the type having any diseases in your body. I will advice you to contact Dr. Abolo of Abolospell@gmail.com . The potency of his spell is so effective and can reunite broken relationship and can also make one get pregnant know matter the situation and not only that, he also has the power to cure all type of diseases within the period of 48hours.. Contact him today and thank me later.

Contact details : Abolospell@gmail.com

Donald Mara - anthonybeckam22@gmail.com

Nikdy jsem nevěřil v kouzla ani kouzla, dokud jsem nepotkal toto speciální kouzlo zvané Dr.Obo. Muž, kterého jsem si chtěl vzít, mi nechal 3 měsíce na náš svatební obřad a můj život byl vzhůru nohama. Byl se mnou 4 roky a já opravdu miluji ho tolik. bezdůvodně mě opustil pro jinou ženu. když jsem mu zavolal, nikdy neodpověděl na moje volání a nechtěl mě vidět kolem sebe. takže když jsem řekl muži, co se stalo. pomohl mi s pár čtení a po těchto čteních jsem si uvědomil, že ta druhá žena vrhla na mého manžela nějaká kouzla, takže mě opustil ... řekl mi, že mi pomůže seslat kouzlo, abych ho přivedl zpět. Zpočátku jsem byl skeptický , ale zkusil jsem to a za 2 dny mi manžel zavolal sám a přišel se omluvit. Nemůžu uvěřit, že se ke mně někdy může vrátit, ale teď jsem šťastný, že je zpět, a teď jsme ženatí a my žít jako šťastná rodina. Zveřejňuji to na fóru, pokud někdo potřebuje pomoc tohoto muže. Můžete ho kontaktovat prostřednictvím této WhatsApp: +2348115365326 nebo e-mailu: dr.obohealinghome1411@g mail.com

Cristina Alen - testimony

Jak mi tento skvělý muž jménem Dr. Isikolo pomohl přivést zpět mého milence do 48 hodin. Jsem Cristina Alen, moje milenka, která se se mnou rozešla od loňského května letošního roku a veškerá moje snaha o jeho zpět se ukázala jako neúspěšná. Miluji ho tak moc, že ​​kdykoli ho vidím s jinou dívkou, budu se hněvat. Jednoho dne jsem tedy procházel internet, když jsem viděl svědectví ženy, jak jí toto veliké jméno DR ISIKOLO pomohlo dostat se zpět se svým manželem, takže pro mě měl štěstí, že zrušil kontakt s mužem, takže jsem rychle zavolal číslo, které nevybral, jsem mu poslal e-mailem asi po 2 hodinách, kdy mi zavolal zpět a on odpověděl na můj e-mail. Vysvětlil jsem mu všechno a on mi dal úplné informace o postupu a co dělat. tak řekl, že potřebuje nějaké věci k modlitbám za mě, které jsem udělal, udělal jsem vše, co bylo v jeho silách, abych pro něj zajistil, aby mé modlitby byly hotové, a do 48 hodin, jak mě už ujistil, se můj milenec vrátil ke mně a prosil já žádám o odpuštění, teď mě miluje, váží si mě a slibuje, že mě už nikdy neopustí. vše díky DR ISIKOLO, můžete mu také poslat e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com nebo jeho WhatsApp/Viber: +2348133261196.

Peter denis - anthonybeckam22@gmail.com

Moje cesta k obnovení mého manželství začala před 7 dny, kdy se ze mé 42leté ženy stala o 10 let mladší muž. Je mi 57 a jí je 55. Prošel jsem pouští a cestou jsem našel doktora OBO. Bůh to použil k uzdravení mého zlomeného srdce a vzal mou bolest pryč s jeho kouzlem Mocné lásky. Bylo to pro mě těžké, když jsem se pokusil dostat ji zpět domů bez úspěchu, a to se stalo mučením pro mé děti i pro mě. Vím, že se chystá obnovit mé manželství. Vysvětlil jsem mu všechno a on mi řekl, co mám dělat, co jsem udělal, a on udělal svou část a moje žena se ke mně a našim dětem vrátila domů za méně než 48 hodin. víra. Víra je ujištění o věcech, v které doufáme, a víra ve věci, které nevidíme. Muži a ženy, prosím, nevzdávejte to, Bůh může použít Dr. Obo k obnovení vašeho manželství nebo vašeho vztahu. naděje. Musíte se zamilovat do Pána. Obraťte se na Dr. Obo o mocnou magii lásky zaslanou Bohem. prostřednictvím e-mailu: dr.obohealinghome1411@gmail.com nebo jeho WhatsApp: +2348115365 326

Jennifer Woodward - jenniferwoodward54@gmail.com

Jmenuji se Jennifer Woodward a jsem z Kanady. tady je moje krátké svědectví o tom, jak jsem získal svou lásku zpět ... Po 5 letech manželství jsme se s manželem dostali do jedné nebo druhé hádky, dokud mě nakonec neopustil a přestěhoval se do Kalifornie za jinou ženou. Cítil jsem, že můj život skončil a moje děti si myslely, že už svého otce nikdy neuvidí, byl jsem velmi dlouho emocionálně na dně. Snažila jsem se být silná jen pro děti, ale nedokázala jsem ovládat bolesti, které trápily mé srdce, mé srdce bylo plné bolestí a bolestí, protože jsem byla opravdu zamilovaná do svého manžela. Každý den a noc na něj myslím a vždycky bych si přál, aby se ke mně vrátil, byl jsem opravdu rozrušený a potřeboval jsem pomoc, tak jsem hledal pomoc online a narazil jsem na web, který navrhl, aby dr. OGBOKO. mi může pomoci získat mého manžela zpět s jeho zkušenostmi a vedením. Cítil jsem, že bych ho měl zkusit. Kontaktoval jsem ho a on mi řekl, co mám dělat, a udělal jsem to, a také jsem dodržoval všechny jeho pokyny. O 48 hodin později mi můj manžel opravdu zavolal a řekl mi, že mu tolik chybí mi a dětem a slíbil, že mě a děti už nikdy neopustí, takže úžasné !! Tak se vrátil se spoustou lásky a radosti a omluvil se za svou chybu a za bolest, kterou způsobil mně i dětem. Od té doby je naše manželství nyní silnější než předtím, a to vše díky Dr. OGBOKO. je tak silný a rozhodl jsem se sdílet svůj příběh na internetu, že Dr, OGBOKO je skutečný a mocný kouzelník, který se vždy bude modlit, aby žil dlouho, aby pomohl svým dětem v době potíží, pokud jste zde a potřebujete své Ex zpět nebo se váš manžel přestěhoval k jiné ženě, už neplačte, obraťte se na toto mocné a originální kouzlo kouzel.
níže jsou jeho kontaktní údaje ...
EMAIL: spellcasterogboko@gmail.com

Kira kosarin - vúdú Pán je najlepší

JSTE V ŽÁDNÉM DRUHU ŽIVOTNÍHO OBTÍŽE A CHCETE TRVALÉ ŘEŠENÍ ?, KONTAKTUJTE VOODOO LORDE, JE VELMI VÝKONNÝ KOUZEL KOUZEL VIA WHATSAPP ON (+234 08097014935), NEBO E-MAIL NA (VOODOOCONNECT60@GMAIL.COM. Můj manžel se se mnou chtěl rozvést a řekl, že je unavený z našeho svazku. Překvapilo mě to, protože to přišlo najednou a můj instinkt mi řekl, že se něco pokazí. Později jsem zjistil, že můj manžel měl manželku venku, zeptal jsem se ho na to, velmi se rozzlobil a řekl, že proto chce, abychom se rozvedli. Odešel z domova na 6 měsíců, byl jsem znepokojený a zmatený a začal jsem surfovat po internetu a hledat způsoby, jak přimět svého manžela, aby se vrátil, když jsem viděl četné svědectví, které lidé komentovali o vúdú lordovi, zejména o tom, jak pomáhá ženě otěhotnět a otěhotnět její vlastní dítě s kouzly a bylinnými léky po 9 letech manželství. Spojil jsem se s ním a vysvětlil jsem mu svou situaci s manželem, řekl mi, že můj manžel byl zmanipulován temnou silou, řekl mi, co mám udělat, seslal kouzlo a udělal za mě určité obřady. Po sedmi dnech kouzla, které můj manžel přišel domů a roztrhl rozvodový papír, jsme díky VOODOO LORDI zpět šťastnější než kdy dříve. Nestyďte se za své problémy, vyhledejte pomoc a nechte ji vyřešit.

Kira kosarin - vúdú Pán je najlepší

JSTE V ŽÁDNÉM DRUHU ŽIVOTNÍHO OBTÍŽE A CHCETE TRVALÉ ŘEŠENÍ ?, KONTAKTUJTE VOODOO LORDE, JE VELMI VÝKONNÝ KOUZEL KOUZEL VIA WHATSAPP ON (+234 08097014935), NEBO E-MAIL NA (VOODOOCONNECT60@GMAIL.COM. Můj manžel se se mnou chtěl rozvést a řekl, že je unavený z našeho svazku. Překvapilo mě to, protože to přišlo najednou a můj instinkt mi řekl, že se něco pokazí. Později jsem zjistil, že můj manžel měl manželku venku, zeptal jsem se ho na to, velmi se rozzlobil a řekl, že proto chce, abychom se rozvedli. Odešel z domova na 6 měsíců, byl jsem znepokojený a zmatený a začal jsem surfovat po internetu a hledat způsoby, jak přimět svého manžela, aby se vrátil, když jsem viděl četné svědectví, které lidé komentovali o vúdú lordovi, zejména o tom, jak pomáhá ženě otěhotnět a otěhotnět její vlastní dítě s kouzly a bylinnými léky po 9 letech manželství. Spojil jsem se s ním a vysvětlil jsem mu svou situaci s manželem, řekl mi, že můj manžel byl zmanipulován temnou silou, řekl mi, co mám udělat, seslal kouzlo a udělal za mě určité obřady. Po sedmi dnech kouzla, které můj manžel přišel domů a roztrhl rozvodový papír, jsme díky VOODOO LORDI zpět šťastnější než kdy dříve. Nestyďte se za své problémy, vyhledejte pomoc a nechte ji vyřešit.

Kira kosarin - vúdú Pán je najlepší

JSTE V ŽÁDNÉM DRUHU ŽIVOTNÍHO OBTÍŽE A CHCETE TRVALÉ ŘEŠENÍ ?, KONTAKTUJTE VOODOO LORDE, JE VELMI VÝKONNÝ KOUZEL KOUZEL VIA WHATSAPP ON (+234 08097014935), NEBO E-MAIL NA (VOODOOCONNECT60@GMAIL.COM. Můj manžel se se mnou chtěl rozvést a řekl, že je unavený z našeho svazku. Překvapilo mě to, protože to přišlo najednou a můj instinkt mi řekl, že se něco pokazí. Později jsem zjistil, že můj manžel měl manželku venku, zeptal jsem se ho na to, velmi se rozzlobil a řekl, že proto chce, abychom se rozvedli. Odešel z domova na 6 měsíců, byl jsem znepokojený a zmatený a začal jsem surfovat po internetu a hledat způsoby, jak přimět svého manžela, aby se vrátil, když jsem viděl četné svědectví, které lidé komentovali o vúdú lordovi, zejména o tom, jak pomáhá ženě otěhotnět a otěhotnět její vlastní dítě s kouzly a bylinnými léky po 9 letech manželství. Spojil jsem se s ním a vysvětlil jsem mu svou situaci s manželem, řekl mi, že můj manžel byl zmanipulován temnou silou, řekl mi, co mám udělat, seslal kouzlo a udělal za mě určité obřady. Po sedmi dnech kouzla, které můj manžel přišel domů a roztrhl rozvodový papír, jsme díky VOODOO LORDI zpět šťastnější než kdy dříve. Nestyďte se za své problémy, vyhledejte pomoc a nechte ji vyřešit.

Kira kosarin - vúdú Pán je najlepší

JSTE V ŽÁDNÉM DRUHU ŽIVOTNÍHO OBTÍŽE A CHCETE TRVALÉ ŘEŠENÍ ?, KONTAKTUJTE VOODOO LORDE, JE VELMI VÝKONNÝ KOUZEL KOUZEL VIA WHATSAPP ON (+234 08097014935), NEBO E-MAIL NA (VOODOOCONNECT60@GMAIL.COM. Můj manžel se se mnou chtěl rozvést a řekl, že je unavený z našeho svazku. Překvapilo mě to, protože to přišlo najednou a můj instinkt mi řekl, že se něco pokazí. Později jsem zjistil, že můj manžel měl manželku venku, zeptal jsem se ho na to, velmi se rozzlobil a řekl, že proto chce, abychom se rozvedli. Odešel z domova na 6 měsíců, byl jsem znepokojený a zmatený a začal jsem surfovat po internetu a hledat způsoby, jak přimět svého manžela, aby se vrátil, když jsem viděl četné svědectví, které lidé komentovali o vúdú lordovi, zejména o tom, jak pomáhá ženě otěhotnět a otěhotnět její vlastní dítě s kouzly a bylinnými léky po 9 letech manželství. Spojil jsem se s ním a vysvětlil jsem mu svou situaci s manželem, řekl mi, že můj manžel byl zmanipulován temnou silou, řekl mi, co mám udělat, seslal kouzlo a udělal za mě určité obřady. Po sedmi dnech kouzla, které můj manžel přišel domů a roztrhl rozvodový papír, jsme díky VOODOO LORDI zpět šťastnější než kdy dříve. Nestyďte se za své problémy, vyhledejte pomoc a nechte ji vyřešit.

Kira kosarin - vúdú Pán je najlepší

JSTE V ŽÁDNÉM DRUHU ŽIVOTNÍHO OBTÍŽE A CHCETE TRVALÉ ŘEŠENÍ ?, KONTAKTUJTE VOODOO LORDE, JE VELMI VÝKONNÝ KOUZEL KOUZEL VIA WHATSAPP ON (+234 08097014935), NEBO E-MAIL NA (VOODOOCONNECT60@GMAIL.COM. Můj manžel se se mnou chtěl rozvést a řekl, že je unavený z našeho svazku. Překvapilo mě to, protože to přišlo najednou a můj instinkt mi řekl, že se něco pokazí. Později jsem zjistil, že můj manžel měl manželku venku, zeptal jsem se ho na to, velmi se rozzlobil a řekl, že proto chce, abychom se rozvedli. Odešel z domova na 6 měsíců, byl jsem znepokojený a zmatený a začal jsem surfovat po internetu a hledat způsoby, jak přimět svého manžela, aby se vrátil, když jsem viděl četné svědectví, které lidé komentovali o vúdú lordovi, zejména o tom, jak pomáhá ženě otěhotnět a otěhotnět její vlastní dítě s kouzly a bylinnými léky po 9 letech manželství. Spojil jsem se s ním a vysvětlil jsem mu svou situaci s manželem, řekl mi, že můj manžel byl zmanipulován temnou silou, řekl mi, co mám udělat, seslal kouzlo a udělal za mě určité obřady. Po sedmi dnech kouzla, které můj manžel přišel domů a roztrhl rozvodový papír, jsme díky VOODOO LORDI zpět šťastnější než kdy dříve. Nestyďte se za své problémy, vyhledejte pomoc a nechte ji vyřešit.

Diana - ďakujem chubygreat za pomoc.

Ahoj všichni, jsem tak nadšená, že se můj manžel vrátil poté, co mě opustil pro jinou ženu. Můj manžel měl poměr se spolupracovníkem a já velmi miluji svého manžela, ale on mě podváděl se svým spolupracovníkem a touto dívkou, myslím, že použila čarodějnictví nebo černou magii na mého manžela, aby mě nenáviděl a že to bylo tak kritické a zbytečné, brečím dnem i nocí, aby mi Bůh poslal pomocníka, který přivede mého manžela zpět! Byl jsem velmi rozrušený a potřeboval pomoc, tak jsem hledal pomoc online a narazil jsem na e-mail, který mi pomůže rychle získat bývalého přítele. Cítil jsem tedy, že bych mu měl dát šanci. Kontaktoval jsem ho a on mi řekl, co mám dělat, a udělal jsem to, takže pro mě udělal kouzlo lásky. O 24 hodin později mi můj manžel opravdu zavolal a řekl, že mi tolik chybí, bože můj! Byl jsem velmi šťastný a dnes jsem opět šťastný se svým mužem a jsme šťastní, že žijeme společně a děkuji mocnému kouzelníkovi chunygreat, je tak silný a rozhodl jsem se zde sdílet svůj příběh. pokud jste zde a váš milenec vás odmítá, nebo váš manžel přešel k jiné ženě, už neplačte, kontaktujte chubygreat o pomoc hned .. Zde je jeho e-mail, chubygreat @ gmail. s
Udělá také následující kouzlo
Těhotenské kouzlo, kouzlo milenců, kouzlo
opar pro nemoci, vítězství kouzlo
WhatsApp +2348165965904

Lilian - Liliannikky12@gmail.com

Jmenuji se Lilian N. Toto je velmi radostný den mého života kvůli pomoci, kterou mi Dr.saguru poskytl tím, že mi pomohl získat bývalého manžela zpět s jeho kouzlem a kouzlem lásky. Byl jsem ženatý 6 let a bylo to tak hrozné, protože můj manžel mě opravdu podváděl a hledal rozvod, ale když jsem narazil na e-mail Dr.saguru na internetu o tom, jak pomohl tolika lidem získat jejich ex zpět a pomáhat s opravováním vztahů. a aby lidé byli ve svém vztahu šťastní. Vysvětlil jsem mu svou situaci a poté vyhledal jeho pomoc, ale k mému překvapení mi řekl, že mi s mým případem pomůže, a tady nyní oslavuji, protože můj manžel se úplně navždy změnil. Vždycky chce být mnou a bez mého daru nemůže dělat nic. opravdu si užívám manželství, jaká skvělá oslava. Budu dál vydávat svědectví na internetu, protože Dr.saguru je opravdu opravdové kouzlo. POTŘEBUJETE POMOCI POTOM KONTAKTUJTE LÉKAŘE SAGURU HNED E-MAILEM: drsagurusolutions@gmail.com Je jedinou odpovědí na váš problém a ve vašem vztahu se budete cítit šťastní.
1 LÁSKA KOUZLA
2 VYHRAJTE ZPĚT
3 OVOCE DĚLKY
4 PODPORA KOUZEL
5 OCHRANA KOUZEL
6 OBCHODNÍ KOUZLO
7 DOBRÉ PRÁCE KOUZLO
8 KOUZLO LOTTERY a KOUZLO SOUDNÍHO KASE.

Donna Burkley - můj úžasný příběh

Moje nekonečná chvála patří tomuto hlubokému zaklínačovi, který stojí za napodobení Děkuji, doktore. Ahoj lidi, jmenuji se Donna 38, žiji v San Francisco Bay v Kalifornii. Můj emocionální život nabral velký spád a bylo mi požehnáno, protože mi byl doporučen rodinným přítelem, který se stal sestrou, bolest byla tak nesnesitelná, že mě traumatizovalo, protože mě trápily noci, díky nimž jsem málem mizel a byl prázdný asi rok před mým setkáním s Dr. Egwali, který mi pomohl oživit to, o čem jsem si myslel, že je pryč. Věřte mi, zpočátku jsem byl také nedůvěřivý kvůli mým různým setkáním s řadou kouzelníků a webových stránek, které byly na pokraji přivedení mého milého manžela zpět ke mně, vždy jsem stál silný a také jsem věděl, že musí existovat spolehlivé místo, které by pomohlo mému vlastní divočina, byla to opravdu velmi špatná situace, pak Kathy našla článek doktora Egwaliho a dala mi ho, kontaktoval jsem ho a vysvětlil, čím procházím, pak musel provést určitý rituál, při kterém byly dodrženy všechny nezbytné postupy, protože to úžasné setkání, v němž byl náš život tak barevný, protože od té doby byl ideálním manželem, kterého jsem kdysi ztratil a miluji vůči sobě i dětem .. Ještě jednou díky, doktore, můžete se k němu připojit na kterémkoli z těchto médií a být šťastnou duší jako já doufám, že najdeš štěstí!

Viber / WhatsApp: +2348122948392
E-mail: dregwalispellbinder@gmail.com

EVELYN JENKINS - shledání

Ahoj milí diváci, jmenuji se EVELYN JENKINS a jsem z (FLORIDA, USA). Jsem velmi nadšený, že mohu sdílet toto nádherné svědectví. Když mě manžel opustil s naším dítětem, bylo mi ublíženo a zlomené srdce. Byl jsem zmatený a nevěděl jsem, znal jsem ho tak dobře, že jsem ho tak miloval, že jsem se snažil všechno, abych ho získal zpět, ale všechno mé úsilí bylo marné. Jednoho věrného dne jsem vysvětlil svůj problém příteli a ona mi řekla o úžasném kouzlu lásky s názvem „Dr. wazobia“. která ji také otěhotněla při hledání dítěte. Nikdy jsem nevěřil v magii, jen jsem se musel pokusit zjistit, jestli se to zlepšilo. Kontaktoval jsem Dr. wazobia pomocí kontaktních informací, které mi dal můj přítel. Po několika hodinách čaroděj odpověděl, řekl mi, abych zůstal, a dal mi nějaké pokyny, co mám dělat. Udělal jsem přesně to, co mi bylo řečeno, k mému největšímu překvapení, manželovi. Kdokoli mi nezavolal tři roky, volal mi, že se omlouvám za všechny škody, které mi způsobili, a požádal mě, abych přišel domů se mnou a dětmi, teď mě milovali víc než kdy jindy, moji vážení kolemjdoucí Bratři a sestry, pokud máte udělal to na jakýkoli problém, kontaktujte ho a já vám dám 100% záruku, že vyřeší vaše problémy. Jedná se o jeho kontakty: drwazobiatemple@gmail.com Můžete ho také přidat na WhatsApp na: +2349074303650

Ameal - Testimony

Ahoj diváci, jmenuji se Olga Bottova, můj manžel mě po jednom roce našeho manželství opustil pro jinou ženu. Zoufale jsem ho potřeboval zpět, protože jsem ho tak miloval. Začal jsem mít velké obavy a potřeboval jsem pomoc. V tento věrný den, když jsem procházel internet, jsem narazil na konkrétní svědectví o SKVĚLÉM CHRÁNIČI GLADSPELL, takže jsem cítil, že bych ho měl zkusit. Kontaktoval jsem ho a on mi řekl, co mám dělat, a udělal jsem to, pak pro mě udělal (návratové kouzlo lásky). O 28 hodin později se ke mně můj manžel vrátil s pláčem a prosil o odpuštění. Dnes jsem tak šťastný a chci doporučit toto skvělé sesilatele kouzel každému, kdo skutečně potřebuje naléhavé řešení svých narušených vztahů, na které se specializuje 1. přivést zpět ztraceného milence 2. získat srdce svého milovaného 3. pomoci svobodnému lidé k nalezení partnerů 4. být ženatý 5. milostná přitažlivost 6. manželské problémy a rozvod 7. milostná část 8. problém s ledvinami všechny druhy nemocí, na které jej můžete poslat e-mailem: priestezemun908@yahoo.com

Mary - Testimony

Ahoj diváci, jmenuji se Olga Bottova, můj manžel mě po jednom roce našeho manželství opustil pro jinou ženu. Zoufale jsem ho potřeboval zpět, protože jsem ho tak miloval. Začal jsem mít velké obavy a potřeboval jsem pomoc. V tento věrný den, když jsem procházel internet, jsem narazil na konkrétní svědectví o SKVĚLÉM CHRÁNIČI GLADSPELL, takže jsem cítil, že bych ho měl zkusit. Kontaktoval jsem ho a on mi řekl, co mám dělat, a udělal jsem to, pak pro mě udělal (návratové kouzlo lásky). O 28 hodin později se ke mně můj manžel vrátil s pláčem a prosil o odpuštění. Dnes jsem tak šťastný a chci doporučit toto skvělé sesilatele kouzel každému, kdo skutečně potřebuje naléhavé řešení svých narušených vztahů, na které se specializuje 1. přivést zpět ztraceného milence 2. získat srdce svého milovaného 3. pomoci svobodnému lidé k nalezení partnerů 4. být ženatý 5. milostná přitažlivost 6. manželské problémy a rozvod 7. milostná část 8. problém s ledvinami všechny druhy nemocí, na které jej můžete poslat e-mailem: priestezemun908@yahoo.com



 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 9
Celkem: 2845574
Měsíc: 31993
Den: 921