Jdi na obsah Jdi na menu
 


HLÍDÁNÍ FRETEK

9. 9. 2010

HLÍDÁNÍ FRETEK

9.9. 2010 Protože sem tam hlídáme nějakou freťulku, rozhodli jsme se vytvořit i stránku pro ně, aby i majitelé mohli sledovat, jak se jejich miláčkové mají..

22.4.2011 - I hlídání freteček má však svá pravidla.. o fretečky hlídané se staráme stejně jako všechny, tudíž jako o naše vlastní, mají vše co potřebují, věnujeme ji lásku, čas, opatrujeme je atd.. Však.. i my se však podle hlídání potřebujeme zařídit.. tudíž bychom byli rádi, kdybyste nám řekli, na jak dlouho chcete fretečku pohlídat (cena za hlídání je 1000,- na měsíc se vším všudy, s granulkama, pamlskama, kočkolitem, stále čistou klecí a jednou týdně praným a voňavým pelíškem :-), s vycházkama atd..). V případě onemocnění fretky - stát se může kdykoliv cokoliv, pochopitelně potřebujeme Váš - nejlépe předem souhlas - s návštěvou veterináře a ošetřením s tím, že účelně vynaložené náklady na léčbu fretečky poté uhradíte. Dále bychom byli rádi, kdybyste si fretečku vyzvedli dle předem domluveného termínu.. může se stát, že budete potřebovat pohlídat fretečku i déle a my ji pochopitelně nevyhodíme na ulici, ale rádi ji pohlídáme i déle, ale byli bychom rádi, kdybyste nás o této skutečnosti včas informovali.. Např. Angela jsme si brali na měsíc.. na náš dotaz, kdy si Angela vyzvednou, prodloužili majitelé hlídání o další měsíc a pak zase.. Nám to nevadí, Angel je super freťák, ale musíme počítat především s místem pro fretečky útulkové a tak bychom byli vždy rády, abchom věděly, na čem jsme.. a ne že vůbec nevíme, kdy a zda vůbec si majitelé svou fretku vyzvednou.

Také prosím počítejte s vlastním dovozem fretečky k nám a také vyzvednutí u nás.. pochopitelně se můžeme domluvit na nějaké alternativě, ale je to velmi individuální.. mějte prosím na mysli, že i my jsme matky od rodin, od rodinných domů, s pracovními povinnostmi a ještě povinnostmi k fretečkám z útulku, které nám kromě všeho ostatního zaberou opravdu několik hodin denně.. a tak abychom my místo vás jezdili sem a tam, a tím musely něco zanedbat - protože jinak to bohužel nejde - jak nastavit čas ještě nikdo nevymyslel - tak to si prostě nemůžeme dovolit.

díky za pochopení. Jinak pochopitelně fretečky pohlídáme velmi rády a s láskou :-)

 

obrazek1.jpg31.01.2011 - dostali jsme na hlídání Angela - už 6ti letého nekastrovaného freťáčka, jehož majitelé se stěhují a tak dali Angela cca na měsíc k nám, aby se vyhnul všemu tomu shonu :-) Angel je velmi vychovaný a hodný... je přeci jen starší a tak jsme zjistili, že nejvíce mu chutnají konzervičky od gourmetu, na ty se vyloženě vrhá... jinak však v ničem nezaostává.. je šikovný a akční - vyleze si z klece, proběhne se, ale vzhledem k věku běhá jen chvilku a zase si zaleze zpět do klece do pelíšku :-)

21.4. Angel by se měl zítra vracet domů.. už si u nás zvykl, snad nebude mít problémy s návratem do své rodiny :-) Je to opravdu osobnost :-) Získat si Angela není jen tak :-) Navíc je to opravdu nádherný, obrovský freťák.. největší ze všech co jsem kdy viděla :-)  a někdy i pěkná potvrůka.. pěkně mě párkrát prohnal.. jak se mi chtěl zakousnout do nohou a já jsem se snažila mu zdrhnout.. je velmi rychlý, kolikrát jsem běžela přes celý barák :-) Rošťák jeden :-)

23.04. Angel odjel domů...:-) svou paničku poznal a tak snad bude vše OK.. dostal od nás na cestu konzervičky a granulky, aby doma věděly, co poslední měsíce papkal a co mu chutná a je zdravé a věříme, že mu bude doma fajn :-)

31.1. nějak jsem opomněla na tyto stránky dopisovat hlídané fretky.. přes vánoce jsme hlídali celkem 4 fretečky, 2 (z toho jeden byl "náš" Piškotek - až do ledna)... všechny byly v pohodě a spokojené se vrátily k majitelům.. 

p1010062.jpg- v červenci 2010jsme měsíc hlídali nádherného samečka Rica – ze začátku jsme se báli jeden druhého, ale po pár dnech už byl Rikoušek miláček rodiny..Rici je takový medvídek - jinak jsme mu snad ani neřekli..  a protože byl červenec a jeho panička zkoumala svět, Rikoušek zkoumal naši zahradu, nejvíce se mu líbilo jezírku se želvama. Pak se pochopitelně vrátil k majitelce... 

cikolinda.jpg- už několikrát jsme hlídali Hance freťulky či freťulky, které si od nás z útulku vzala, a protože i teď musí Hanka do lázní, máme na 10 dní Čikouška a Lindičku.. Hančina naprosto úžasná a dokonalá péče jim u nás bude chybět, protože tak, jak se mají u ní, se u nás mít bohužel nebudou – ale i tak jim dáme vše nej, co můžeme.. vždyť obě jsou i naše fretčí „děti“. Ale co jsou v péči Hanky, z Čikouška je nádherný fretčí sameček, jak má být a z Lindičky je překrásná stříbrná fretčí dáma  Tímto děkujeme moc Hance za veškerou péči, kterou jim dává.. 17.9. se Lindi a Čikoušek vrátili k Hance.. snad u nás byli spokojení oni a Hanka nabrala nové síly v lázních :-)

17.9.-26.9. hlídáme krásný tchoří páreček z Prahy -  Huga a Jessicu.. tak krásného samečka už jsme dlouho neviděli, a to ho paní majitelka "vysvobodila" ze jednoho zverimexu, kde ho nemohla nechat, když viděla, jak strádá... a jaký je z něj krásný "kus chlapa" :-) Oba jsou strašně hodní..

 V neděli odjel Hugo a Jessinka domů, vypadali spokojeně a i majitelka vypadala spokojeně, že se u nás freťulky měly dobře :-) To jsme moc rádi :-)

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Filip Bardan - potřebujete pomoc, kontaktujte doktora Isikola

Děkuji vám za vaše pravá kouzla. Jmenuji se Filip Bardan. To je opravdu neuvěřitelné a ve svém životě jsem nikdy nic takového nezažil. Než jsem se s tebou setkal, pane, vyzkoušel jsem všechny pravděpodobné, že jsem mohl dostat svou ženu zpět, ale skutečně jsem si uvědomil, že pro mě nic nefunguje a že moje žena pro mě vyvinula hodně nenávisti. Myslela jsem si, že s mou bývalou manželkou není žádná naděje. Ale když jsem četl dobré recenze o tom, jak DR Isikolo pomáhá ostatním, rozhodl jsem se mu poslat e-mail na isikolosolutionhome@gmail.com. zkusit to a udělal jsem vše, co mi nařídil, věřil jsem v něj a řídil se jeho pokyny, stejně jako mi to zaručil za 48 hodin, a to bylo přesně tehdy, když mě můj bývalý volal. Pane, nyní jsme spokojenější než kdy jindy. Všechno vypadá perfektně a tak přirozeně! Mockrát vám děkuji za vaše autentická a nesporná kouzla. zde znovu jeho e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196

Vanessa Ruphin - DR ISIKOLO JE ZAPALOVANÉ ŽIVÉ kouzlo

Jak jsem se vrátil mému bývalému manželovi poté, co mě opustil a jak jsem se vrátil mému bývalému manželovi poté, co opustil mě a naše děti “
Navrhuji, abyste si přečetli moje svědectví. Jsem Vanessa Ruphin, jsem tak nadšená, že můj manžel je zpět poté, co mě opustil pro jinou ženu. Můj manžel měl poměr se spolupracovníkem a miluji svého manžela tak moc, ale on mě podváděl se svým spolupracovníkem a touto dívkou myslím, že na čarodějnici nebo černou magii na mého manžela, aby ho nenáviděl, a to bylo tak kritická a nepožádaná, protože volám celý den a noc, aby mi Bůh poslal pomocníka, aby mi přivedl zpět svého manžela! Byl jsem opravdu naštvaný a potřeboval jsem pomoc, takže jsem hledal pomoc online a narazil jsem na web, který naznačoval, že DR ISIKOLO může pomoci získat bývalého přítele rychle zpět. Cítil jsem, že bych ho měl vyzkoušet. Kontaktoval jsem ho a řekl mi, co mám dělat, a udělal jsem to, pak mi udělal kouzlo lásky. 11 hodin později mi můj manžel opravdu volal a řekl mi, že mi tolik chybí, ó můj bože! Byl jsem tak šťastný a dnes jsem opět šťastný se svým mužem a my spolu radostně žijeme a děkuji mocnému kouzelníkovi DR ISIKOLO, je tak mocný a rozhodl jsem se zde svůj příběh podělit. Pokud jste tady a váš milenec vás odmítá, nebo se váš manžel přestěhoval do jiné ženy, už neplakejte, požádejte o pomoc DR ISIKOLO. Zde je jeho kontakt E-mail mu isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také WhatsApp ho na +2348133261196.

Barbara Derek - Dr. Isikolo mi opravdu pomohl a jsem tak rád, že to fungovalo

Jak to můžu vysvětlit světu, že existuje muž jménem DR ISIKOLO, který mi pomohl přivést zpět mého bývalého milence a obnovit můj lůno. když se ztratila veškerá naděje. Já a můj milenec jsme manželé posledních 5 let bez dítěte, které jsme žili šťastně. Až jednoho dne jsme měli nedorozumění, protože jsem pro něj nemohl mít dítě, a tak se rozhodl žít pro jiné ženy, byl jsem tak smutný a frustrovaný a nemohl jsem ani jíst, až jednoho dne jsem procházel Internet, kde jsem viděl dámu jménem Sandra, která svědčí o kouzlu zavolat DR ISIKOLO, který jí pomohl přivést jejího manžela zpět domů, a tak jsem se rozhodl zkusit kontaktovat kouzla DR ISIKOLO, takže vysvětlím svůj problém DR ISIKOLO a on řekla mi, že bych se neměla bát, že mi pomůže vyřešit můj problém, že se můj milenec vrátí domů, k mému největšímu překvapení za pouhých 48 hodin mě můj manžel začal volat a prosit o odpuštění to byl skutečně zázrak, teď jsme jsou zpět jako manžel a manželka, týden poté, co byl můj lůno obnoven, a právě teď jsem za měsíc pryč všechno mé poděkování patří DR ISIKOLO, nebojte se, protože DR ISIKOLO je tu, aby vám všem pomohl, udělám vám laskavost zavěsil svou e-mailovou adresu: isikolosolutionhome@gmail.com Y ou může také Whatsapp ho na +2348133261196.

Lorena Cadet - svedectvo o Dr. Isikolo

Jak to můžu vysvětlit světu, že existuje muž jménem DR ISIKOLO, který mi pomohl přivést zpět mého bývalého milence a obnovit můj lůno. když se ztratila veškerá naděje. Já a můj milenec jsme manželé posledních 5 let bez dítěte, žili jsme šťastně .. až jednoho dne jsme měli nedorozumění, protože jsem pro něj nemohl mít dítě, a tak se rozhodl žít pro jiné ženy „Byl jsem tak smutný a frustrovaný a nemohl jsem ani jíst, až jednoho dne jsem procházel internet, kde jsem viděl paní Sandru, která vypovídala o volání kouzlem s kouzlem DR ISIKOLO, který jí pomohl přivést jejího manžela zpět domů, a tak jsem se rozhodl vyzkoušet kontaktování kouzelníka DR ISIKOLO, takže vysvětlím svůj problém DR ISIKOLO a řekl mi, že bych se neměl bát, že mi pomůže vyřešit můj problém, že se můj milenec vrátí domů, k mému největší překvapení za pouhých 48 hodin můj manžel mě začal volat a prosit o odpuštění to byl opravdu zázrak, teď jsme zpět znovu jako manžel a manželka, týden poté, co byl můj lůno obnoven a právě teď jsem za měsíc pryč všechny mé poděkování patří DR ISIKOLO, nedělej si starosti, protože DR ISIKOLO je tu na pomoc p vás všechny, udělám vám laskavost, že jsem mu visel jeho Whatsapp +2348133261196 nebo e-mail isikolosolutionhome@gmail.com

Barbara Hugo - testimony

Jsem zde, abych se podělil o svědectví o tom, jak mi DR ISIKOLO pomohl. Po 1/5letém vztahu s mým přítelem se náhle změnil a přestal mě pravidelně kontaktovat, vymyslel výmluvy, že mě pořád nevidí. Přestal odpovídat na moje hovory a moje sms a přestal mě pravidelně vidět. Poté jsem ho začal několikrát chytat u různých dívek, ale pokaždé, když řekl, že mě miluje a že potřebuje nějaký čas, aby přemýšlel o našem vztahu. Ale nemůžu přestat myslet na něj, tak jsem se rozhodl jít online a viděl jsem tolik dobrých rozhovorů o tomto kouzelníkovi jménem DR ISIKOLO a kontaktuji ho a vysvětlím mu své problémy. Vrhl na mě milostné kouzlo, které používám, a po 48 hodinách se můj přítel ke mně vrátil a začal se mnou pravidelně kontaktovat a po několika měsících jsme se společně nastěhovali a byl ke mně otevřenější než dříve a začal trávit více času se mnou než s jeho přáteli. Nakonec jsme se vzali a teď jsme šťastně ženatí 3 roky se synem. Od té doby, co mi DR ISIKOLO pomohl, je můj partner velmi stabilní, věrný a blíž ke mně než dříve. Můžete se také obrátit na toto kouzlo a získat svůj vztah opravit Email: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196.

Nora Sebastian - DR ISIKOLO JE ZAPALOVANÉ ŽIVÉ kouzlo

Jaké nádherné a přímo vpřed kouzlo, které mi vrátilo radost a štěstí do mého života! Dávám toto svědectví, protože jsem tak šťastný, chci poděkovat DR ISIKOLU za skvělou věc, kterou udělal v mém životě, přinesl štěstí zpět do mého života, nikdy jsem nevěřil v kouzla, dokud se můj život nerozpadl, když můj milenec 6 let se rozhodlo nazvat to quit téměř když jsme se chtěli oženit. Byl jsem tak emocionální zhroucení do té míry, že jsem nemohl udělat nic rozumného znovu, po 2měsících v bolesti, než mě můj starý přítel představil kouzlu na linii s názvem Dr. Iwisa, to bylo poté, co jsem byl scammed různými falešnými kouzly . Představil jsem mě DR ISIKOLU jako opravdového kouzelníka. Za méně než 48 hodin jsem viděl zázraky, můj milenec se ke mně vrátil a můj život se vrátil jako dokončená hádanka, a po 1 měsíci jsme se oženili a bylo to pro mě jako sen, protože jsem si myslel, že jsem ho navždy ztratil . Děkuji DR ISIKOLO za pomoc, ale především za vaši upřímnost a rychlé přesné výsledky. email: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196.

eric12123 - najmout profesionálního hackera

Nikdy nevím, že mobilní telefon lze hacknout na dálku pouze pomocí telefonního čísla, dokud jsem nebyl představen hackerovi jménem Vlad, který mi pomohl proniknout do telefonu mé ženy pouze pomocí jejího čísla mobilního telefonu. Nyní mohu sledovat její telefonní polohu, její WhatsApp zprávy, Facebook a všechny její hovory jsou zaznamenány, takže je mohu poslouchat. Pokud si myslíte, že váš partner nebo manžel podvádí, doporučujeme vám kontaktovat hackera na WhatsApp +79045147090 nebo [arturplavnik @ gMail. com], řekněte mu, že o vás Leonard řekl. Tímto způsobem prokazuji uznání za to, že mi pomohl s problémy s mojí zradenou manželkou

Roxana Anderson - isikolosolutionhome@gmail.com

Můj život je plný štěstí, protože DR ISIKOLO mě nutí být šťastným. Jmenuji se Roxana Andersonová. Co se mi stalo, není to, co si mohu ponechat jen pro sebe, ale také pro svět, aby ti, kteří mají nějaký problém s jejich vztahem nebo manželstvím, dostali své milované zpět a byli opět šťastní. Já a můj milenec jsme měli nějaké vážné problémy, které vedly k našemu rozpadu, protože poté, co můj život nikdy nebyl stejný, jsem se pokusil všechny metody, aby ho zpět. ale byla to jen ztráta úsilí a ztráta času. Ale jednoho dne jsem při hledání na internetu narazil na někoho, kdo svědčí o DR ISIKOLO. Kontaktuji ho a vysvětluji mu svůj problém, až dosud jsem velmi překvapený, jak dokázal vrátit mého milence do 48 hodin. S touto skvělou věcí, která se stala v mém životě, jsem se rozhodl vyprávět celému světu o tomto velkém muži jménem DR ISIKOLO. Pro ty, kteří něco potřebovali, mi řekl, že v jeho chrámu není nic nemožného. Tolik mu věřím. Přátelé nebo kdokoli, kdo čte moje svědectví, potřebujete-li pomoc s přivedením svého bývalého milence / bývalého manžela nebo chcete-li mít své dítě, laskavě ho kontaktujte e-mailem; Pošlete mu e-mail na adresu isikolosolutionhome@gmail.com nebo jeho WhatsApp/Viber ho na: +2348133261196 .. A slibuji vám, že se k vám váš milenec určitě vrátí.

Helena Lukas - DR SISIKOLO POMÁHAJÍ V LÉTĚ 2020 loterii.

DR SISIKOLO POMÁHAJÍ V LÉTĚ 2020 loterii.
Ahoj kluci ... Chci jen poděkovat (DR ISIKOLO) za to, co udělal pro mě a mou rodinu tím, že mi pomohl vyhrát loterii. Vyhrál jsem čtyři sta dvacet tisíc eur. (420 000,00). Jeho loterijní kouzlo je nejlepší a tak úžasné. Můj život je nyní v rovnováze a já jsem nyní velmi bohatý, jak jsem vždycky chtěl, a nepochybuji. Hledáte skutečné a originální kouzlo, které vám pomůže vyhrát velké v jakékoli loterii, kterou hrajete? můžete kontaktovat DR ISIKOLO, dnes se všechny vaše plány na výhru Big v loterii splní a bude pro vás dobře fungovat. Jeho kouzlo velmi reálné a pravé, nemohu tomu uvěřit a jeho kouzlo také funguje velmi rychle. Děkuji mnohokrát, doktore Petře, že jste věnovali svůj čas na to, abych pro mě vydal kouzlo loterie. Dostal jsem své účty zaplaceno a můj dluh se vyjasnil a jsem stále bohatý na mega. Pokud potřebujete skutečné a pravé kouzlo, které vám pomůže vyhrát loterii, laskavě se s ním obraťte na rychlou a naléhavou pomoc isikolosolutionhome@gmail.com nebo Whatsapp ho na +2348133261196

Garry - garry@gmail.com

Dr..Sango, který mi pomohl ušetřit moje vztahy.
Chci svědčit o velkém a mocném kouzelníkovi, který moje žena opustila mě a děti na 2 roky, když jsem jí zavolal, opustila nás pro jinou ženu a když jsem jí zavolala, řekla, že chce rozvod, byla jsem tak smutná, že jsem plakala celou noc jsem tak osaměle hledal něco online, když jsem našel kouzelníka jménem Dr.Sango, který pomohl mnoha lidem řešit jejich problémy, tak jsem ho kontaktoval ohledně jeho problémů, řekl mi, že to bude trvat 24 hodin a moje žena vrátil se ke mně. Udělal jsem všechno, co mi řekl, abych udělal. Následující den se moje žena vrátila na kolena a prosila o zrušení rozvodu, který si nyní užíváme společně. Pokud potřebujete pomoc, můžete se obrátit na kouzelnického muže, který mi pomůže prostřednictvím jeho e-mailu spellspecialistcaster937@gmail.com

mark - mark@gmail.com

Přečtěte si, jak jsem se někdy cítil
Všechny připomínky jsem četl od roku 2015. a trochu se mi ulevilo, když nikdo kolem nic takového nezažívá, někdy se zdá, že jednoho zažijete úplně na celém světě, ale tady jsou skutečné a skutečné lidské zkušenosti, které dělají uvědomíte si, že všechny emoce, slzy, bolest atd. - normální proces po oddělení, i když to trvá dlouho. Je velmi těžké se s tím vyrovnat, když tě opustí bez vážného důvodu, dokonce i samotné oddělení skončilo pouhým polibkem na rtech, takže o něm ani nemůžu přestat myslet po 4 měsících, přestat myslet, proč to potřebovala . Zatím jsem se probudil a šel spát přemýšlet jen o ní, samozřejmě, existují dny, kdy mám pocit, že se zotavuji a jsem silný pustit všechny myšlenky, ale pak přijde další den a je to po všem znovu ji nemohu přestat sledovat ve společenském prostoru a tam ji vždy vidím cestovat po iv. zemi, dobře se bavit s přáteli atd., pak si na sebe pohryzla myšlenka, že mě mohla nechat jít a užívat si života, a jsem zaseknutý a nepohnul se vpřed, když na něco budu jednat, opravdu ne. “ Když ten okamžik plně prožívám, moje myšlenky se pohybují jinde. Jsem upřímně rád, že se jí daří dobře, nepřeji jí nic špatného a nikdy bych jí nepřála nic, ale to „tlačítko soucitnosti“ stále přichází, stále žiji v naději, že jednoho dne bude psát mě a zeptejte se mě, jak to dělám, ale takové naděje se zdají prázdné. , protože po oddělení nekomunikujeme úplně. Někdo chce mluvit, sdílet myšlenky nebo je dokonce vyměňovat, ale přátelé, kteří něco takového nezažili, nechtějí neustále zatěžovat členy rodiny.
konečně se moje přítelkyně později ke mně vrátila a milovala mě ještě lépe než dříve, ale je to jen duchovní člověk, který mi pomáhá a pokud potřebujete pomoc, neváhejte kontaktovat Dr.Pellara a kontaktovat ho prostřednictvím tohoto e-mailu,
drpellar@gmail.com

Doris Arsen - isikolosolutionhome@gmail.com

Úžasné kouzlo lásky, které vám umožní vrátit se se svým partnerem a opravit váš zlomený vztah
Můj manžel se se mnou rozešel před 3 měsíci a přinutil mě podepsat rozvodové papíry, a já jsem byl úplně zlomený. A nemohl jsem se emocionálně vrátit do žádné podoby. Děkuji Bohu za toto úžasné a brilantní kouzlo, které mi přišlo na záchranu. Wow! Toto kouzlo mě tak moc pomohlo. Doktor Isikolo mi zaručil naléhavé obsazení kouzla 24 hodin, což jsem přijal. Šokující! tento měsíc, 5. září 2019, mi můj manžel zavolal zpět se spoustou omluv po 48 hodinách, což mě ujistil, a udělal vše možné, aby stáhl rozvodové papíry, které dříve probíhaly s mocí tohoto zázračného pracovníka kouzel. Někteří lidé dosvědčili, že přivedl svého milence Ex zpět, jiní svědčili o tom, že obnovuje lůno, vyléčí rakovinu, virus herpes simplex a další nemoc, děkuji vám tolik Pane za vaše mocná kouzla. výrazy nestačí, abych vám poděkoval. E-mail Dr. Isikoloovi nyní pro naléhavou lásku Pravopis isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196.

Elena Branko - testimony about the good works of Dr Isikolo

Můj přítel se se mnou rozešel před 2 měsíci, protože měl pocit, že jsem na něj podváděl se svým kamarádem, snažil jsem se mu všechno, co jsem mu mohl vysvětlit, ale zaplatil hluché uši, byl jsem emocionálně zdevastovaný, protože jsem ho opravdu miloval až do Viděl jsem příspěvek na internetu o DR ISIKOLO, který pomáhá lidem získat zpět jejich ztraceného milence, zpočátku jsem pochyboval, jestli je to skutečné, protože jsem nikdy nevěřil v takové věci, ale rozhodl jsem se ho vyzkoušet, kontaktoval jsem ho a řekl mu mě, co mám dělat, a udělal jsem to, pak pro mě udělal kouzlo Láska Proces kouzla, aby se sjednotili milenci, je velmi jednoduchý a pracuje nezištně lidem stejným způsobem, jakým obnovil můj vztah do 48 hodin a můj přítel zavolal a prosil znovu se se mnou, pokud potřebujete pomoc s opravou vašeho vztahu nebo manželského problému. Zde je jeho kontakt, WhatsApp/Viber ho na: +2348133261196, E-mail mu (isikolosolutionhome@gmail.com)

Emanuela Dino - isikolosolutionhome@gmail.com

Poté, co jsem s ním seděl sedm let, se se mnou rozešel, udělal jsem vše, co bylo v jeho silách, abych ho přivedl zpět, ale všechno bylo marné, chtěl jsem ho tolik zpátky kvůli lásce, kterou k němu mám, prosil jsem ho o všechno „Slíbil jsem, ale on odmítl. Vysvětlil jsem svůj problém někomu online a navrhla, že bych se měl raději spojit s kouzelníkem DR ISIKOLO, který by mi mohl pomoci seslat kouzlo, abych ho přivedl zpět, ale já jsem typ, kterému nikdy v kouzlo neveril, neměl jsem na výběr, než to zkusit „Poslal jsem kouzla na kouzlo a řekl mi, že není problém, že všechno bude v pořádku před dvěma dny, že se můj bývalý vrátí ke mně před třemi dny, vrhl kouzlo a překvapivě druhý den, bylo kolem 16:00 . Můj bývalý mě volal, byl jsem tak překvapený, odpověděl jsem na volání a vše, co řekl, bylo to, že byl tak líto všeho, co se stalo, že chtěl, abych se k němu vrátil, že mě tolik miluje. Byl jsem tak šťastný a šel k němu, tak jsme spolu začali šťastně žít společně. Od té doby jsem slíbil, že kdokoli, koho znám, má problém se vztahem, pomohl bych takové osobě tím, že ho odkážu na jediného skutečného a mocného kouzelníka, který mi pomohl s mým vlastním problémem a který se liší od mého všechny ty falešné tam venku. Kdokoli by mohl potřebovat pomoc s kouzlem, jeho e-mailem: isikolosolutionhome@gmail.com nebo jeho WhatsApp ho na: +2348133261196.

Enora Lucas - thank you Dr Isikolo

Jsem tak šťastný, že se mohu podělit o své fantastické svědectví. Můj život se za 48 hodin úplně změnil. Vidím sám sebe v zrcadle a úsměv. Poprvé jsem věřil v sebe a své schopnosti. Mám přítele zpět ve svém životě s pomocí Dr. Isikola. Omluvil 24 hodin po vytvoření kouzla. Řekl, že si uvědomil, že se nikdy nechce rozejít, že nedokáže zvládnout emoční zavazadlo, které jsem pořád nosil. Řekl, že si myslel, že má negativní vliv na můj život, a považoval za nejlepší odejít. Řekl, že je těžké, že jsem pořád mluvil o minulosti. Oba jsme se navzájem odpouštěli. Mám v kapse peníze, které jsou konečně moje vlastní. (Moje kompenzační kontrola prošla, bylo mi řečeno, že to bylo o několik měsíců pryč. Jsem živým důkazem toho, co může Dr. Isikolo udělat. Děkuji vám tolik Dr. Isikolo za úžasnou věc, kterou jste udělali v mém vztahu. Jsem nyní tak šťastný. Pomohli jsme oba vidět a mluvit pravdu k sobě navzájem. Nikdy jsem si myslel, že kouzlo by mohlo pomoci pár, než jsem velmi potěšen, kontaktoval vás a inicioval to všechno se stalo. Každý, kdo má problém se vztahem, může kontaktovat Dr Isikolo e-mailem isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196.

Olivia Hugo - DR ISIKOLO VYROBIL, ŽE MÔJ MÔŽEM MÔŽE SPÔSOBIŤ MÔJ manžela SPÄŤ

Vrátil jsem se zpět se svým bývalým přítelem s pomocí Dr. Isikola, nejlepšího kouzelníka na internetu a vřele doporučuji Dr. Isikolo každému, kdo potřebuje pomoc. Chci svědčit o tom, jak jsem se vrátil můj přítel poté, co se rozešel se mnou, jsme spolu spolu 3 roky, nedávno jsem zjistil, že můj přítel měl poměr s jinou dívkou, když jsem ho konfrontoval, vedlo to k hádkám a on konečně se se mnou rozešel, snažil jsem se vše, co jsem mohl, abych ho dostal zpět, ale bezvýsledně, dokud jsem neuviděl příspěvek ve fóru vztahů o kouzelníkovi, který pomáhá lidem získat zpět svou ztracenou lásku pomocí kouzla Love, zpočátku jsem o tom pochyboval ale rozhodl se to zkusit, když jsem kontaktoval tohoto kouzla pomocí jeho e-mailu a on mi řekl, co mám dělat, a udělal jsem to, Pak mi udělal kouzlo Love. O 48 hodin později mi můj přítel opravdu volal a řekl mi, že mi tolik chybí, tak úžasné !! Tak se vrátil ten samý den se spoustou lásky a radosti a omluvil se za svou chybu a za bolest, kterou mi způsobil. Od toho dne byl náš vztah nyní silnější, než jak tomu bylo dříve, díky děkuji doktoru Isikolovi. je tak mocný a rozhodl jsem se sdílet svůj příběh na internetu, že Dr. Isikolo skutečný a mocný kouzelník, který se budu vždy modlit, aby žil dlouho, aby pomohl svým dětem v době problémů, pokud jste tady a potřebujete Ex zpět Nebo se váš manžel přestěhoval do jiné ženy, už neplakejte, kontaktujte nyní tohoto mocného kouzla. Tady je jeho kontakt: Pošlete mu e-mail na: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196, DĚKUJI dr. Isikolo.

Maria Tomescu - Potřebujete špatně kouzlo lásky, abyste přivedli zpět svého bývalého milence nebo znovu sjednotili své manželství?

Potřebujete špatně kouzlo lásky, abyste přivedli zpět svého bývalého milence nebo znovu sjednotili své manželství? Pošlete doktorovi Isikolovi rychlé 48 hodinové řešení. Před rokem a šesti měsíci jsem měl problém se svým manželem, což nás oddělilo. Když se se mnou rozešel, byl jsem zmatený a nevěděl, co mám dělat, abych ho dostal zpátky, uvnitř jsem se cítil tak prázdný. Dokud jsem na internetu nenarazil na doktora Isikola, jak pomohl tolika lidem vyřešit různé problémy. Poslal jsem mu e-mailem a řekl jsem mu svůj problém a udělal jsem to, co mě požádal, abych mu pomohl, stručně zkrátil dlouhý příběh, než jsem to věděl, za méně než 48 hodin mi můj manžel zavolal a vrátil se ke mně a řekl mi, že je mu líto, co se mezi námi děje. Nakonec píšu toto svědectví, abych vám poděkoval a hlubokou vděčnost, doktore Isikolo, že dodržujete svá slova a vaše sliby, že ho přivedete zpět ke mně za pouhých 48 hodin od svého mocného kouzla a za využití svých nadaných a velkých sil k přiveď ho zpět. Pokud potřebujete jeho pomoc, můžete mu poslat e-mail na: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp/Viber ho na +2348133261196.

Maria Tomescu - testimony about the good works of Dr Isikolo

Potřebujete špatně kouzlo lásky, abyste přivedli zpět svého bývalého milence nebo znovu sjednotili své manželství? Pošlete doktorovi Isikolovi rychlé 48 hodinové řešení. Před rokem a šesti měsíci jsem měl problém se svým manželem, což nás oddělilo. Když se se mnou rozešel, byl jsem zmatený a nevěděl, co mám dělat, abych ho dostal zpátky, uvnitř jsem se cítil tak prázdný. Dokud jsem na internetu nenarazil na doktora Isikola, jak pomohl tolika lidem vyřešit různé problémy. Poslal jsem mu e-mailem a řekl jsem mu svůj problém a udělal jsem to, co mě požádal, abych mu pomohl, stručně zkrátil dlouhý příběh, než jsem to věděl, za méně než 48 hodin mi můj manžel zavolal a vrátil se ke mně a řekl mi, že je mu líto, co se mezi námi děje. Nakonec píšu toto svědectví, abych vám poděkoval a hlubokou vděčnost, doktore Isikolo, že dodržujete svá slova a vaše sliby, že ho přivedete zpět ke mně za pouhých 48 hodin od svého mocného kouzla a za využití svých nadaných a velkých sil k přiveď ho zpět. Pokud potřebujete jeho pomoc, můžete mu poslat e-mail na: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp/Viber ho na +2348133261196.

Mayruris Camplelo - Svědectví

Láska je vždy krásná, když jste s pravou osobou, vy a skutečný milenec. Jsem Mayruris Camplelo Můj přítel se se mnou rozešli a byl jsem osamělý, takže jsem byl nasměrován na velmi laskavý a velké kouzlo zaklínač Dr ADELEKE, který mi pomohl přivést zpět svého milence ke mně a požádal mě o 340 eur za položky potřebné pro kouzlo a dnes jsem s ním teď a my jsme spolu šťastní. Jsem velmi vděčný za to, co jste udělali pro mě Dr ADELEKE můžete E-mail mu aoba5019@gmail.com nebo Whatsapp mě přes +27740386124 .

Anna Oscar - testimony about the good works of Dr Isikolo

Toto je web, který jsem četl o DR ISIKOLO a kontaktoval jsem ho, aby mi pomohl dostat mého bývalého přítele zpět, abych se oženil během měsíce srpna tohoto roku, a vrátil jsem se sem, abych o něm zveřejnil příspěvek. Doktor Isikolo vám pomůže vyřešit váš problém bez ohledu na to, čím procházíte. Jmenuji se Anna Oscar. Příspěvek o kouzelníkovi je pro mě velmi podivný, protože jsem nikdy nevěřil, že budu schopen říci, že mi kouzelník pomohl přivést mého bývalého přítele zpět, i když mě opustil kvůli nevěře a neustálému zneužívání a bojovali jsme silně a po 6 měsících bez kontaktu. Četl jsem o doktoru Paulovi z jiných webových stránek a kontaktoval jsem ho, aby mi pomohl. Za méně než 48 hodin mi můj bývalý přítel zavolal a byl jsem rád, že se ke mně chce vrátit. Setkali jsme se ve stejném měsíci a on mi navrhl. Byl to nejkrásnější prsten. Prosím, všichni zde, kontaktujte DR ISIKOLO, aby vám vyřešil váš problém a učinil vás spokojeným s vaším vztahem, který vás bolí. Láska je ten nejlepší pocit, jaký kdy zažil. Pošlete mu e-mail na isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196



 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 10
Celkem: 2845186
Měsíc: 31803
Den: 763