Jdi na obsah Jdi na menu
 


HLÍDÁNÍ FRETEK

9. 9. 2010

HLÍDÁNÍ FRETEK

9.9. 2010 Protože sem tam hlídáme nějakou freťulku, rozhodli jsme se vytvořit i stránku pro ně, aby i majitelé mohli sledovat, jak se jejich miláčkové mají..

22.4.2011 - I hlídání freteček má však svá pravidla.. o fretečky hlídané se staráme stejně jako všechny, tudíž jako o naše vlastní, mají vše co potřebují, věnujeme ji lásku, čas, opatrujeme je atd.. Však.. i my se však podle hlídání potřebujeme zařídit.. tudíž bychom byli rádi, kdybyste nám řekli, na jak dlouho chcete fretečku pohlídat (cena za hlídání je 1000,- na měsíc se vším všudy, s granulkama, pamlskama, kočkolitem, stále čistou klecí a jednou týdně praným a voňavým pelíškem :-), s vycházkama atd..). V případě onemocnění fretky - stát se může kdykoliv cokoliv, pochopitelně potřebujeme Váš - nejlépe předem souhlas - s návštěvou veterináře a ošetřením s tím, že účelně vynaložené náklady na léčbu fretečky poté uhradíte. Dále bychom byli rádi, kdybyste si fretečku vyzvedli dle předem domluveného termínu.. může se stát, že budete potřebovat pohlídat fretečku i déle a my ji pochopitelně nevyhodíme na ulici, ale rádi ji pohlídáme i déle, ale byli bychom rádi, kdybyste nás o této skutečnosti včas informovali.. Např. Angela jsme si brali na měsíc.. na náš dotaz, kdy si Angela vyzvednou, prodloužili majitelé hlídání o další měsíc a pak zase.. Nám to nevadí, Angel je super freťák, ale musíme počítat především s místem pro fretečky útulkové a tak bychom byli vždy rády, abchom věděly, na čem jsme.. a ne že vůbec nevíme, kdy a zda vůbec si majitelé svou fretku vyzvednou.

Také prosím počítejte s vlastním dovozem fretečky k nám a také vyzvednutí u nás.. pochopitelně se můžeme domluvit na nějaké alternativě, ale je to velmi individuální.. mějte prosím na mysli, že i my jsme matky od rodin, od rodinných domů, s pracovními povinnostmi a ještě povinnostmi k fretečkám z útulku, které nám kromě všeho ostatního zaberou opravdu několik hodin denně.. a tak abychom my místo vás jezdili sem a tam, a tím musely něco zanedbat - protože jinak to bohužel nejde - jak nastavit čas ještě nikdo nevymyslel - tak to si prostě nemůžeme dovolit.

díky za pochopení. Jinak pochopitelně fretečky pohlídáme velmi rády a s láskou :-)

 

obrazek1.jpg31.01.2011 - dostali jsme na hlídání Angela - už 6ti letého nekastrovaného freťáčka, jehož majitelé se stěhují a tak dali Angela cca na měsíc k nám, aby se vyhnul všemu tomu shonu :-) Angel je velmi vychovaný a hodný... je přeci jen starší a tak jsme zjistili, že nejvíce mu chutnají konzervičky od gourmetu, na ty se vyloženě vrhá... jinak však v ničem nezaostává.. je šikovný a akční - vyleze si z klece, proběhne se, ale vzhledem k věku běhá jen chvilku a zase si zaleze zpět do klece do pelíšku :-)

21.4. Angel by se měl zítra vracet domů.. už si u nás zvykl, snad nebude mít problémy s návratem do své rodiny :-) Je to opravdu osobnost :-) Získat si Angela není jen tak :-) Navíc je to opravdu nádherný, obrovský freťák.. největší ze všech co jsem kdy viděla :-)  a někdy i pěkná potvrůka.. pěkně mě párkrát prohnal.. jak se mi chtěl zakousnout do nohou a já jsem se snažila mu zdrhnout.. je velmi rychlý, kolikrát jsem běžela přes celý barák :-) Rošťák jeden :-)

23.04. Angel odjel domů...:-) svou paničku poznal a tak snad bude vše OK.. dostal od nás na cestu konzervičky a granulky, aby doma věděly, co poslední měsíce papkal a co mu chutná a je zdravé a věříme, že mu bude doma fajn :-)

31.1. nějak jsem opomněla na tyto stránky dopisovat hlídané fretky.. přes vánoce jsme hlídali celkem 4 fretečky, 2 (z toho jeden byl "náš" Piškotek - až do ledna)... všechny byly v pohodě a spokojené se vrátily k majitelům.. 

p1010062.jpg- v červenci 2010jsme měsíc hlídali nádherného samečka Rica – ze začátku jsme se báli jeden druhého, ale po pár dnech už byl Rikoušek miláček rodiny..Rici je takový medvídek - jinak jsme mu snad ani neřekli..  a protože byl červenec a jeho panička zkoumala svět, Rikoušek zkoumal naši zahradu, nejvíce se mu líbilo jezírku se želvama. Pak se pochopitelně vrátil k majitelce... 

cikolinda.jpg- už několikrát jsme hlídali Hance freťulky či freťulky, které si od nás z útulku vzala, a protože i teď musí Hanka do lázní, máme na 10 dní Čikouška a Lindičku.. Hančina naprosto úžasná a dokonalá péče jim u nás bude chybět, protože tak, jak se mají u ní, se u nás mít bohužel nebudou – ale i tak jim dáme vše nej, co můžeme.. vždyť obě jsou i naše fretčí „děti“. Ale co jsou v péči Hanky, z Čikouška je nádherný fretčí sameček, jak má být a z Lindičky je překrásná stříbrná fretčí dáma  Tímto děkujeme moc Hance za veškerou péči, kterou jim dává.. 17.9. se Lindi a Čikoušek vrátili k Hance.. snad u nás byli spokojení oni a Hanka nabrala nové síly v lázních :-)

17.9.-26.9. hlídáme krásný tchoří páreček z Prahy -  Huga a Jessicu.. tak krásného samečka už jsme dlouho neviděli, a to ho paní majitelka "vysvobodila" ze jednoho zverimexu, kde ho nemohla nechat, když viděla, jak strádá... a jaký je z něj krásný "kus chlapa" :-) Oba jsou strašně hodní..

 V neděli odjel Hugo a Jessinka domů, vypadali spokojeně a i majitelka vypadala spokojeně, že se u nás freťulky měly dobře :-) To jsme moc rádi :-)

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Monica Vedran - DR ISIKOLO mi POMOHL ZÍSKAT ZPĚT PARTNERA

Jsem velmi překvapen zázračným zážitkem a zázraky Dr. Isikola, které se šíří po internetu a po celém světě. Jak úžasně pomohl lidem po celém světě, aby jim obnovili své ztracené milenky. Kontaktoval jsem ho poté, co jsem prošel tolika svědectvími různých lidí, jak pomáhá přivést zpět bývalého milence, řekl jsem mu o mém manželovi, který mě opustil asi před 8 měsíci, a odešel z domova se vším, co jsem měl, byl jsem zmatený, když jen řekl mi, abych se usmál a měl klid a ujistil mě, že vše zvládne za pouhých 48 hodin, vyhověl jsem jeho postupům, jak mi pomoci, a pracoval pro mě. Po druhém dni, kdy mi zavolal můj manžel, jsem byl tak šokovaný, vybral jsem hovor a nemohl uvěřit svým uším, opravdu mě prosil, abych mu odpustil a slíbil mi telefonicky, Vrátil se domů a také mě dostal velmi pěkné dárky jen pro něj, aby dokázal svou lásku ke mně. Byl jsem tak šťastný, že jsem musel zavolat doktoru Isikolo a poděkoval mu, jen mi řekl, abych se podělil o dobré zprávy po celém světě. Pokud tedy potřebujete efektivní a skutečné kouzlo pro jakýkoli problém ve vašem životě, můžete kontaktovat doktora Isikola na jeho e-mailu isikolosolutionhome@gmail.com nebo můžete také WhatsApp/Viber ho na +2348133261196.

Ana Leandro - svědectví o dobrých skutcích Dr. Isikola

Efektivní silné kouzlo lásky, které vám pomůže získat zpět svého milovníka Ex, zkontrolujte DR ISIKOLO
Právě jsem zažil zázraky milostného kouzla Dr.Isikolo, které se šíří po internetu a po celém světě. Jak úžasně pomohl lidem po celém světě obnovit jejich manželství a získat zpět ztracené milence a také pomoci vyhrát loterii. Kontaktovala jsem ho poté, co jsem prošla tolika svědectvími různých lidí, jak pomáhá přivést zpět bývalého milence, řekla jsem mu o mém manželovi, který mě opustil před 8 měsíci a odešel z domova se vším, co jsem měl. DR ISIKOLO mi jen řekl, abych se třikrát usmál a měl klid, že vše zvládne za pouhých 48 hodin. Po druhém dni, kdy mi Toni zavolala, jsem byl tak šokovaný, vybral jsem hovor a nemohl jsem uvěřit svým uším, byl opravdu mě prosil, abych mu odpustil a slíbil po telefonu. Vrátil se domů a také mi přinesl nové auto, aby dokázal svou lásku ke mně. Byl jsem tak šťastný, že jsem zavolal DR ISIKOLO a poděkoval mu, jen mi řekl, abych se podělil o dobrou zprávu po celém světě .. No, pokud potřebujete efektivní a skutečné kouzlo kouzelníka pro jakýkoli problém ve vašem životě, můžete kontaktovat DR ISIKOLO jeho e-mail : isikolosolutionhome@gmail.com nebo můžete také Whatsapp ho na +2348133261196.

Renata Daivuze - svedectvo o Dr. Isikolo

Dnes se cítím tak radostně díky pomoci, kterou mi DR ISIKOLO poskytlo za získání mého manžela zpět. Jsem vdaná 6 let a bylo to tak hrozné, protože můj manžel mě podváděl a hledal rozvod. Ale když jsem na internetu narazil na e-mail DR ISIKOLO (send@isikololovetemple.com), který zveřejnila dáma, rozhodl jsem se s ním kontaktovat a vysvětlil jsem mu svou situaci a poté hledal jeho pomoc, ale k mému největšímu překvapení řekl mi, že mi s mým případem pomůže, protože bez řešení není problém. řekl mi, co mám dělat, co jsem udělal, a pracoval pro mě a můj manžel se k vám vrátil po 2 dnech, jak slíbil. Zde oslavuji, protože můj manžel je doma a opravdu si užívám své manželství a velkou oslavu. Budu dál vydávat svědectví na internetu, protože DR ISIKOLO je skutečně pomocník, kterého Bůh poslal, aby nám všem pomohl. Proč nekontaktovat DR ISIKOLO hned teď, pokud čelíte výzvám ve svém partnerském životě. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com nebo můžete také Whatsapp ho na +2348133261196. Web: https://isikololovetemple.com

Kamenice Ládví - Originální kouzelník zvaný Dr. Isikolo, který dělá zázraky pro lidi

S tak velkým srdcem jsem zde, abych se vyjádřil k tomu, jak doktor Isikolo zachránil mé manželství před rozvodem. Já a můj manžel jsme měli určité nedorozumění a roztrhalo to naše manželství natolik, že můj manžel hledal rozvod. Takže nemám jinou možnost, než jít na internet hledat řešení mého problému, tam jsem narazil na podrobnosti doktora Isikola a na to, jak tolik lidí o něm a jeho úžasných dílech píše dobré věci a o tom, jak pomohl mnoho lidí obnovením vztahu. Kontaktuji doktora Isikola a ten mi řekl vše, co jsem potřeboval udělat, a to za necelých 48 hodin můj manžel zrušil rozvodové papíry. Nyní já a můj manžel žijeme společně v míru a harmonii s našimi dcerami. Děkuji Dr. Isikolo za záchranu mého manželství před rozpadem. Kontaktní informace Dr. Isikolo jsou na webu: https://isikololovetemple.com, e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com nebo můžete také Whatsapp ho na +2348133261196.

Lora Panti - testimony

VYHRAJTE LOTERII, LOTTO A KACKPOT S DR ISIKOLO KOUZELEM ÚSPĚCHU.
Ahoj kluci. Chci jen poděkovat (DR ISIKOLO) za to, co pro mě a moji rodinu udělal tím, že mi pomohl vyhrát loterii. Vyhrál jsem čtyři sta dvacet tisíc eur. ((420 000,00)). Jeho loterijní kouzlo je nejlepší a tak úžasné. Nikdy jsem nevěřil, že to bude možné, dokud mi nedal šťastná čísla, abych vyhrál hru, když pro mě seslal kouzlo vítězství. Můj život je nyní vyrovnaný a já jsem teď velmi bohatý Jak jsem vždy chtěl a jsem na pochybách. Hledáte skutečné a originální sesilatele kouzel, které vám pomohou vyhrát v jakékoli loterii jakéhokoli druhu? můžete kontaktovat DR ISIKOLO, dnes se všechny vaše plány vyhrát Big in Lottery splní a dobře vám vyjdou. Jeho kouzlo je velmi skutečné a pravé, stále tomu nemohu uvěřit a jeho kouzlo také funguje velmi rychle. Moc vám děkuji, doktore Petere, že jste věnoval svůj čas tomu, aby pro mě seslal kouzlo loterie. Nechal jsem zaplatit své účty a můj dluh se vyrovnal a stále jsem mega bohatý. Pokud potřebujete skutečné a originální sesilatele kouzel, který vám pomůže vyhrát loterii, laskavě ho kontaktujte a požádejte o rychlou a naléhavou pomoc isikolosolutionhome@gmail.com nebo Whatsapp ho na +2348133261196

Sandica Vlad - thank you Dr Isikolo

Co mohu říci, jsem vystřelen ze slov, kdyby ne pro doktora Isikola, teď bych nebyl šťastný, udělal pro mě úžasnou věc, kterou si nemohu nechat jen na sebe, nejsem ten druh lidí, kterým budete pomáhat po dobrá práce, budou utíkat, že proč každý den nechávám lidi, aby věděli, že existuje mocný skvělý muž, jako jsi ty, který bude někdy věřit, že Rita, moje přítelkyně, se mi stále může vrátit a žebrat na kolenou poté, co mě žije v 7 měsících Dr. Isikolo udělal pro mě práci, díky níž jsem věřil, že tam jsou skuteční mocní kouzelníci, ale je trpělivé mít mocného jako Dr. Isikolo. Dokážu to každému, kdo chce kontaktovat tohoto velkého muže, nebude toho litovat, protože Dr. Isikolo přivedl zpět mého milence do 48 hodin poté, co jsem byl podveden těmi online kouzelníky, kteří hledají peníze lidí, ale právě teď se s ní chystám oženit, jsem tak rád, děkuji moc Dr. Isikolo, opravdu si vážím, modlím se, aby to samé děláte lidem, kteří potřebují pomoc f od tebe. ještě jednou děkuji, moji přátelé, v jakémkoli problému, který máte, zkuste kontaktovat Dr. Isikola a proberte to s ním a podívejte se, co se bude dít dál, zde je web: https://isikololovetemple.com a e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com nebo můžete také Whatsapp ho na +2348133261196.

Laura Ivano - testimony

Pomozte mi oslavit Dr. Isikola (https://isikololovetemple.com) za jeho velkou pomoc. Jsem jedním z těch lidí, kteří říkali, že nikdy nebudu volat psychika nebo kouzelníka nebo cokoli, co by mi pomohlo s mými problémy - nejméně ze všech mých problémů s láskou, ale dosáhl jsem bodu, kdy jsem věděl, že potřebuji nějaké vedení, a jsem tak rád, že jsem našel toho muže jménem Dr. Isikolo. Když jsem téměř ztratil Omar v jednom z našich hloupých bojů a neustálých hádek (rozešel se se mnou), myslel jsem si, že jsem ztratil všechno. Celý den brečím a myslím si, že se ke mně už nikdy nevrátí. Přečetl jsem tolik svědectví o milostném kouzlu Dr. Isikola, jak pomohl přivést zpět bývalého milence zpět. Rychle jsem mu poslal e-mail. a také získat zpět mého manžela s jeho kouzlem lásky. A když jsem byl nejzoufalejší, nevyužil mě. Provedli jste velmi dobrou službu pro osobu, která to skutečně potřebuje. Nevím, jak jste to udělali, ani jak tato magie funguje, ale vím jen to, že to funguje a můj muž se ke mně vrátil za 48 hodin, jak mi slíbil !! David, můj manžel a já jsme šťastně zase spolu a já budu vždy vděčná Dr. Isikolo. pošlete mu e-mail s jakýmkoli druhem pomoci, je velmi schopný a spolehlivý pro pomoc: isikolosolutionhome@gmail.com nebo mu můžete také WhatsApp na +2348133261196

Laura Ivano - DR ISIKOLO mi POMOHL ZÍSKAT ZPĚT PARTNERA

Pomozte mi oslavit Dr. Isikola (https://isikololovetemple.com) za jeho velkou pomoc. Jsem jedním z těch lidí, kteří říkali, že nikdy nebudu volat psychika nebo kouzelníka nebo cokoli, co by mi pomohlo s mými problémy - nejméně ze všech mých problémů s láskou, ale dosáhl jsem bodu, kdy jsem věděl, že potřebuji nějaké vedení, a jsem tak rád, že jsem našel toho muže jménem Dr. Isikolo. Když jsem téměř ztratil Omar v jednom z našich hloupých bojů a neustálých hádek (rozešel se se mnou), myslel jsem si, že jsem ztratil všechno. Celý den brečím a myslím si, že se ke mně už nikdy nevrátí. Přečetl jsem tolik svědectví o milostném kouzlu Dr. Isikola, jak pomohl přivést zpět bývalého milence zpět. Rychle jsem mu poslal e-mail. a také získat zpět mého manžela s jeho kouzlem lásky. A když jsem byl nejzoufalejší, nevyužil mě. Provedli jste velmi dobrou službu pro osobu, která to skutečně potřebuje. Nevím, jak jste to udělali, ani jak tato magie funguje, ale vím jen to, že to funguje a můj muž se ke mně vrátil za 48 hodin, jak mi slíbil !! David, můj manžel a já jsme šťastně zase spolu a já budu vždy vděčná Dr. Isikolo. pošlete mu e-mail s jakýmkoli druhem pomoci, je velmi schopný a spolehlivý pro pomoc: isikolosolutionhome@gmail.com nebo mu můžete také WhatsApp na +2348133261196

Zara Acifi - isikolosolutionhome@gmail.com

Byl jsem ve vztahu s mým přítelem už 2 rok a plánovali jsme se brzy oženit a najednou mě opustil pro jinou dívku, opravdu miluji toho chlapa a nikdy si nedokážu představit svůj život bez něj. Dále jsem se snažil ze všech sil ho dostat zpět, ale veškerá moje snaha dostat ho zpět do mého života nevyšla. Bylo to v tento věrný den a na webu jsem narazil na několik komentářů k tomuto velkému kouzelníkovi s názvem Dr Isikolo, takže mnoho lidí tvrdilo, že jim pomáhá obnovit jejich vztah a přivést jejich bývalého zpět, musel jsem ho kontaktovat, protože byl moje poslední naděje. Kontaktoval jsem ho prostřednictvím jeho e-mailu a řekl mi všechno, co je potřeba udělat, což jsem udělal, a on mě ujistil, že za 2 dny můj přítel opustí druhou dívku a vrátí se ke mně a bylo to velmi skvělé překvapení, že můj přítel se ke mně vrací po dvou dnech. Jsem dnes velmi šťastný, že se ke mně vrátil, a toho jsem dosáhl pomocí Dr. Isikola a já vám poradím, pokud potřebujete jeho pomoc, pošlete mu e-mail přímoEmail: isikolosolutionhome@gmail.comWhatsApp: +2348133261196 Web: https://isikololovetemple.com

Lara Rafael - DR ISIKOLO mi POMOHL ZÍSKAT ZPĚT PARTNERA

Přečtěte si a také kontaktujte DR ISIKOLO, pokud potřebujete silné kouzlo lásky k nápravě vašeho narušeného vztahu.
Když jsem byla v šestém měsíci těhotenství se svým druhým dítětem, rozvedla jsem se s manželem. Nonstop jsme se hádali a hádali od chvíle, kdy bylo počato naše první dítě, už od něj žádná láska ani důvěra, takže se se mnou rozvedl. A všechny tyhle pokusy, jak jsem ho zkoušel různými způsoby, jak ho získat zpět, jsem také vyzkoušel několik různých kouzelnických kouzel tady v mé zemi, ale žádný z nich mi Richarda nemohl přivést zpět. Byl to jen DR ISIKOLO, kdo mi zaručil naléhavé sesílání kouzel na 48 hodin, a ujistil mě, že můj manžel bude znovu se mnou. Píšu vám, abych vám poděkoval a vyjádřil hlubokou vděčnost za to, že jste dodrželi své sliby a že jste využili své nadané a velké síly k tomu, abyste ho přivedli zpět domů. Byl jsem nadšený, když jsem věděl, že se specializujete na znovusjednocení Milenců. Děkuji vám, pane, že jste mi pomohli v nejhorších dobách mého života, že jsem byl tak velkým kouzelníkem a že jste mi dali kouzlo lásky, které mi přineslo tolik radosti z mého manželství. Můj manžel je zpět a slibuje, že mě už nikdy neopustí. Pokud pochybujete o jeho schopnostech, věřte mi. Měli byste riskovat. Vyplácí se to způsoby, které byste si nikdy nedokázali ani představit. Pokud jste právě teď a potřebujete silné a naléhavé kouzlo lásky, které vám přivede zpět, laskavě kontaktujte DR ISIKOLO právě teď, je jedinou odpovědí na obnovení vašeho rozbitého vztahu nebo manželství. isikolosolutionhome@gmail.com nebo jeho WhatsApp: +2348133261196.

Dora Sebastian - isikolosolutionhome@gmail.com

Dobrý den, jsem tu, abych šířil tuto dobrou zprávu do celého světa o tom, jak jsem získal svou bývalou lásku zpět. Byl jsem blázen, když mě moje láska minulý měsíc opustila pro jinou dívku, ale když potkám přítele, který mi představí DR ISIKOLO, velkého posla věštce, kterému slouží, vyprávěl jsem svému problému DR ISIKOLO o tom, jak odešla moje bývalá láska já a také to, jak jsem potřeboval získat práci ve velmi velké společnosti. Řekl mi jen, že jsem přišel na správné místo, pokud dostanu svoji srdeční touhu bez vedlejších účinků. Řekl mi, co musím udělat, Poté, co to bylo hotové, V příštích 2 dnech mi Moje láska zavolala na telefon a omlouvala se, že mě dosud žila a také příští týden poté, co mě moje láska zavolala prosil o odpuštění, byl jsem povolán na pohovor do mé požadované společnosti, kdybych potřeboval pracovat jako výkonný ředitel. Jsem tak šťastný a ohromený, že musím říct celému světu, aby kontaktoval DR ISIKOLO na následující webové stránce: https://isikololovetemple.com a vyřešil všechny vaše problémy .. Žádný problém není příliš velký na to, aby jej vyřešil. Kontaktujte ho přímo na: isikolosolutionhome@gmail.com nebo jeho WhatsApp: +2348133261196.

Barbara Damjam - svedectvo o Dr. Isikolo

Vrácení se svým bývalým milencem, naléhavě s kouzlem lásky, je opravdu nejlepší kouzlo se 100% zárukou .. jmenuji se Kimberly Johnson. Nikdy jsem nevěřil na kouzla lásky nebo magii, dokud jsem nekontaktoval toto kouzelné sesilatele zvané DR ISIKOLO, které tolik lidí testovalo online, je mocné. Můj partner se po drsných a těžkých dobách začal chovat špatně a milovat se s mi neznámou dámou a opustil mě. prošli jsme spolu a můj život byl vzhůru nohama, protože náš vztah trvá 4 roky, opravdu jsem ho miloval. Jeho matka byla proti mně a neměl žádnou dobře placenou práci, takže když jsem potkal toto kouzelné sesilatele, řekl jsem mu, co se stalo, a vysvětlil mu situaci věcí zpočátku, byl jsem nerozhodný, skeptický a pochybný, ale prostě jsem to zkusil a za 2 dny, poté, co mi vyhověl a poskytl vše, co pro mě potřeboval, mi zavolal sám a přišel za mnou s omluvou, že všechno bylo urovnáno s jeho matkou a rodinou a dostal nový pracovní pohovor, takže bychom měli dostat ženatý, nevěřil jsem, že to takto funguje, a bylo to opravdu úžasné a jsem hrdý, že mohu vydat svědectví a ocenit DR ISIKOLO, protože je prostě tím nejlepším, co kdy najdete. potřebujete efektivní a skutečné sesilatele kouzel pro jakýkoli problém ve vašem životě můžete kontaktovat Dr. ISIKOLO přes Web: https://isikololovetemple.com nebo jeho e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com.com nebo jeho WhatsApp/Viber ho na: +2348133261196

Barbara Damjam - svedectvo o Dr. Isikolo

Vrácení se svým bývalým milencem, naléhavě s kouzlem lásky, je opravdu nejlepší kouzlo se 100% zárukou .. jmenuji se Kimberly Johnson. Nikdy jsem nevěřil na kouzla lásky nebo magii, dokud jsem nekontaktoval toto kouzelné sesilatele zvané DR ISIKOLO, které tolik lidí testovalo online, je mocné. Můj partner se po drsných a těžkých dobách začal chovat špatně a milovat se s mi neznámou dámou a opustil mě. prošli jsme spolu a můj život byl vzhůru nohama, protože náš vztah trvá 4 roky, opravdu jsem ho miloval. Jeho matka byla proti mně a neměl žádnou dobře placenou práci, takže když jsem potkal toto kouzelné sesilatele, řekl jsem mu, co se stalo, a vysvětlil mu situaci věcí zpočátku, byl jsem nerozhodný, skeptický a pochybný, ale prostě jsem to zkusil a za 2 dny, poté, co mi vyhověl a poskytl vše, co pro mě potřeboval, mi zavolal sám a přišel za mnou s omluvou, že všechno bylo urovnáno s jeho matkou a rodinou a dostal nový pracovní pohovor, takže bychom měli dostat ženatý, nevěřil jsem, že to takto funguje, a bylo to opravdu úžasné a jsem hrdý, že mohu vydat svědectví a ocenit DR ISIKOLO, protože je prostě tím nejlepším, co kdy najdete. potřebujete efektivní a skutečné sesilatele kouzel pro jakýkoli problém ve vašem životě můžete kontaktovat Dr. ISIKOLO přes Web: https://isikololovetemple.com nebo jeho e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com.com nebo jeho WhatsApp/Viber ho na: +2348133261196

Vanessa Erik - DR ISIKOLO mi POMOHL ZÍSKAT ZPĚT PARTNERA

DR ISIKOLO to pro mě udělal znovu poté, co mi pomohl získat zpět mého manžela. Chci informovat svět o kouzelníkovi kouzel DR ISIKOLO, který mi přivedl zpět mého odcizeného manžela, když jsem si myslel, že je ztracena veškerá naděje. tak jsem ho kontaktoval a vyhověl všem, co mi řekl, a výsledek jsem dostal za 48 hodin, když mě ujistil. DR ISIKOLO použil své mocné kouzlo k vyčarování úsměvu na mé tváři tím, že přivedl zpět mého muže svým kouzlem, zpočátku jsem si myslel, že sním, když se můj manžel vrátil ke mně na kolenou a prosil mě, abych jí odpustil a přijal ji zpět a dokonce od té doby mě miluje víc, než jsem kdy čekal, a tak jsem se zavázal svým vlastním já, že dám světu vědět o DR ISIKOLO, protože je to skvělý muž. Máte problémy ve vztahu? rozešel se s vámi váš partner a vy ho stále milujete a chcete? Máte problém s financemi? nebo potřebujete pomoc jakéhokoli druhu, kontaktujte dnes DR ISIKOLO, protože vám dávám 100% záruku, že vám pomůže stejně, jako pomohl mně. E-mailová adresa DR ISIKOLO je: isikolosolutionhome@gmail.com.com nebo jeho WhatsApp/Viber na: +2348133261196.
Web: https://isikololovetemple.com

Vanessa Erik - DR ISIKOLO mi POMOHL ZÍSKAT ZPĚT PARTNERA

DR ISIKOLO to pro mě udělal znovu poté, co mi pomohl získat zpět mého manžela. Chci informovat svět o kouzelníkovi kouzel DR ISIKOLO, který mi přivedl zpět mého odcizeného manžela, když jsem si myslel, že je ztracena veškerá naděje. tak jsem ho kontaktoval a vyhověl všem, co mi řekl, a výsledek jsem dostal za 48 hodin, když mě ujistil. DR ISIKOLO použil své mocné kouzlo k vyčarování úsměvu na mé tváři tím, že přivedl zpět mého muže svým kouzlem, zpočátku jsem si myslel, že sním, když se můj manžel vrátil ke mně na kolenou a prosil mě, abych jí odpustil a přijal ji zpět a dokonce od té doby mě miluje víc, než jsem kdy čekal, a tak jsem se zavázal svým vlastním já, že dám světu vědět o DR ISIKOLO, protože je to skvělý muž. Máte problémy ve vztahu? rozešel se s vámi váš partner a vy ho stále milujete a chcete? Máte problém s financemi? nebo potřebujete pomoc jakéhokoli druhu, kontaktujte dnes DR ISIKOLO, protože vám dávám 100% záruku, že vám pomůže stejně, jako pomohl mně. E-mailová adresa DR ISIKOLO je: isikolosolutionhome@gmail.com.com nebo jeho WhatsApp/Viber na: +2348133261196.
Web: https://isikololovetemple.com

Sandra Filipova - thank you Dr Isikolo

Dnes se cítím tak radostně, protože jsem součástí těch, kteří se radují ze všech kvůli pomoci, kterou mi doktor Isikolo poskytl za získání mého manžela zpět. Jsem vdaná 6 let a bylo to tak hrozné, protože můj manžel mě podváděl a hledal rozvod. Ale když jsem na internetu narazil na e-mail doktora Isikola (isikolosolutionhome@gmail.com.com), který zveřejnila dáma, rozhodl jsem se s ním kontaktovat a vysvětlil jsem mu svou situaci a poté vyhledal jeho pomoc, ale největší překvapení mi řekl, že mi s mým případem pomůže, protože bez řešení není problém. řekl mi, co mám dělat, co jsem udělal, a pracoval pro mě a můj manžel se k vám vrátil po 2 dnech, jak slíbil. Zde oslavuji, protože můj manžel je doma a opravdu si užívám své manželství a velkou oslavu. Budu dál vydávat svědectví na internetu, protože doktor Isikolo je skutečně pomocník, kterého nám Bůh poslal, aby nám všem pomohl. Proč nekontaktovat doktora Isikola hned teď, pokud čelíte výzvám ve svém partnerském životě. Můžete ho kontaktovat s kteroukoli z níže uvedených podrobností.
e-mailová adresa: isikolosolutionhome@gmail.com
WhatsApp na: +2348133261196.
Web: https://isikololovetemple.com

Sandra Filipova - thank you Dr Isikolo

Dnes se cítím tak radostně, protože jsem součástí těch, kteří se radují ze všech kvůli pomoci, kterou mi doktor Isikolo poskytl za získání mého manžela zpět. Jsem vdaná 6 let a bylo to tak hrozné, protože můj manžel mě podváděl a hledal rozvod. Ale když jsem na internetu narazil na e-mail doktora Isikola (isikolosolutionhome@gmail.com.com), který zveřejnila dáma, rozhodl jsem se s ním kontaktovat a vysvětlil jsem mu svou situaci a poté vyhledal jeho pomoc, ale největší překvapení mi řekl, že mi s mým případem pomůže, protože bez řešení není problém. řekl mi, co mám dělat, co jsem udělal, a pracoval pro mě a můj manžel se k vám vrátil po 2 dnech, jak slíbil. Zde oslavuji, protože můj manžel je doma a opravdu si užívám své manželství a velkou oslavu. Budu dál vydávat svědectví na internetu, protože doktor Isikolo je skutečně pomocník, kterého nám Bůh poslal, aby nám všem pomohl. Proč nekontaktovat doktora Isikola hned teď, pokud čelíte výzvám ve svém partnerském životě. Můžete ho kontaktovat s kteroukoli z níže uvedených podrobností.
e-mailová adresa: isikolosolutionhome@gmail.com
WhatsApp na: +2348133261196.
Web: https://isikololovetemple.com

Malin Antonio - testimony

VÝKONNÁ LÁSKA KOUZLA A KOUZLA ZTRÁTY LÁSKY PŘINÁŠÍ ZPĚT LOST LOVER, KONTAKT DR ISIKOLOL VIA WHATSAPP +2348133261196
Vrátil jsem se se svým bývalým přítelem pomocí DR ISIKOLO nejlepšího kouzelníka online a velmi doporučuji DR ISIKOLO každému, kdo potřebuje pomoc. Chci svědčit o tom, jak jsem se vrátil svému příteli po rozchodu se mnou, jsme spolu 3 roky, nedávno jsem zjistil, že můj přítel má poměr s jinou dívkou, když jsem ho konfrontoval, vedlo to k hádkám a on Nakonec se se mnou rozešel, viděl jsem příspěvek ve fóru o vztazích o kouzelníkovi, který pomáhá lidem získat zpět jejich ztracenou lásku pomocí kouzla lásky, zpočátku jsem o tom pochyboval, ale rozhodl jsem se to zkusit, když jsem kontaktoval toto kouzlo kouzelníka jeho e-mail a on mi řekl, co mám dělat, a udělal jsem to, pak pro mě udělal kouzlo lásky. O 48 hodin později mi můj přítel opravdu zavolal a řekl mi, že mi tolik chybí, tak úžasný !! Tak se toho dne vrátil se spoustou lásky a radosti a omluvil se za svou chybu a za bolest, kterou mi způsobil. pokud jste tady a potřebujete svého Ex zpět nebo se váš manžel přestěhoval k jiné ženě, už neplačte, obraťte se nyní na toto mocné sesilatelství kouzel. Tady je jeho kontakt: Pošlete mu e-mail na: isikolosolutionhome@gmail.com.com nebo jeho WhatsApp na: +2348133261196

Malin Antonio - testimony about the good works of Dr Isikolo

VÝKONNÁ LÁSKA KOUZLA A KOUZLA ZTRÁTY LÁSKY PŘINÁŠÍ ZPĚT LOST LOVER, KONTAKT DR ISIKOLOL VIA WHATSAPP +2348133261196
Vrátil jsem se se svým bývalým přítelem pomocí DR ISIKOLO nejlepšího kouzelníka online a velmi doporučuji DR ISIKOLO každému, kdo potřebuje pomoc. Chci svědčit o tom, jak jsem se vrátil svému příteli po rozchodu se mnou, jsme spolu 3 roky, nedávno jsem zjistil, že můj přítel má poměr s jinou dívkou, když jsem ho konfrontoval, vedlo to k hádkám a on Nakonec se se mnou rozešel, viděl jsem příspěvek ve fóru o vztazích o kouzelníkovi, který pomáhá lidem získat zpět jejich ztracenou lásku pomocí kouzla lásky, zpočátku jsem o tom pochyboval, ale rozhodl jsem se to zkusit, když jsem kontaktoval toto kouzlo kouzelníka jeho e-mail a on mi řekl, co mám dělat, a udělal jsem to, pak pro mě udělal kouzlo lásky. O 48 hodin později mi můj přítel opravdu zavolal a řekl mi, že mi tolik chybí, tak úžasný !! Tak se toho dne vrátil se spoustou lásky a radosti a omluvil se za svou chybu a za bolest, kterou mi způsobil. pokud jste tady a potřebujete svého Ex zpět nebo se váš manžel přestěhoval k jiné ženě, už neplačte, obraťte se nyní na toto mocné sesilatelství kouzel. Tady je jeho kontakt: Pošlete mu e-mail na: isikolosolutionhome@gmail.com.com nebo jeho WhatsApp na: +2348133261196

Vanessa Dunkova - svědectví o dobrých skutcích Dr. Isikola

Já a můj přítel jsme byli spolu 8 měsíců a je to 6 měsíců, co jsme se rozešli. Stále ho miluji, ale někteří cítí, že je to nefér. Proč milovat někoho, kdo vás evidentně nemiluje zpět? Modlil jsem se a modlil se za tyto měsíce a za nic. Pořád je se svou novou přítelkyní (se kterou žije), a pak jemně komentuji online, jak sesilatel kouzel pomáhá obnovenému vztahu získat bývalého milence zpět, “tak jsem se rozhodl to zkusit, protože miluji svého přítele. tak jsem kontaktoval doktora Isikola a řekl jsem mu o všech mých problémech a dal mi 100% záruku, že po kouzlu budu mít svého přítele zpět, takže jsem byl nadaný a měl jsem štěstí, že jsem ho kontaktoval, udělal jsem všechno, co ode mě požadoval, a k mému největšímu překvapení 2 den po kouzlu mi můj přítel zavolal a omluvil se za to, co mi udělal, a požádal mě o odpuštění, aby se pro mě vrátil domů, opravdu jsem se zranil a prošel těmi okamžiky, ve kterých mě opustil, koneckonců to udělal Dr. Isikolo pro mě jsem mu odpustil a on se vrátil domů s větší láskou a štěstím díky Dr. Isikolovi, skutečnému kouzelníkovi v Africe, který Google doposud doporučil tento rok. Dr. Isikolo je dobrý kouzelník se skutečnými kouzly, takže mu zavolejte nebo si ho přidejte na Whats-App: +2348133261196 nebo mu pošlete e-mail na jeho e-mailovou adresu: isikolosolutionhome@gmail.com.



 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 19
Celkem: 2845220
Měsíc: 31806
Den: 730