Jdi na obsah Jdi na menu
 


HLÍDÁNÍ FRETEK

9. 9. 2010

HLÍDÁNÍ FRETEK

9.9. 2010 Protože sem tam hlídáme nějakou freťulku, rozhodli jsme se vytvořit i stránku pro ně, aby i majitelé mohli sledovat, jak se jejich miláčkové mají..

22.4.2011 - I hlídání freteček má však svá pravidla.. o fretečky hlídané se staráme stejně jako všechny, tudíž jako o naše vlastní, mají vše co potřebují, věnujeme ji lásku, čas, opatrujeme je atd.. Však.. i my se však podle hlídání potřebujeme zařídit.. tudíž bychom byli rádi, kdybyste nám řekli, na jak dlouho chcete fretečku pohlídat (cena za hlídání je 1000,- na měsíc se vším všudy, s granulkama, pamlskama, kočkolitem, stále čistou klecí a jednou týdně praným a voňavým pelíškem :-), s vycházkama atd..). V případě onemocnění fretky - stát se může kdykoliv cokoliv, pochopitelně potřebujeme Váš - nejlépe předem souhlas - s návštěvou veterináře a ošetřením s tím, že účelně vynaložené náklady na léčbu fretečky poté uhradíte. Dále bychom byli rádi, kdybyste si fretečku vyzvedli dle předem domluveného termínu.. může se stát, že budete potřebovat pohlídat fretečku i déle a my ji pochopitelně nevyhodíme na ulici, ale rádi ji pohlídáme i déle, ale byli bychom rádi, kdybyste nás o této skutečnosti včas informovali.. Např. Angela jsme si brali na měsíc.. na náš dotaz, kdy si Angela vyzvednou, prodloužili majitelé hlídání o další měsíc a pak zase.. Nám to nevadí, Angel je super freťák, ale musíme počítat především s místem pro fretečky útulkové a tak bychom byli vždy rády, abchom věděly, na čem jsme.. a ne že vůbec nevíme, kdy a zda vůbec si majitelé svou fretku vyzvednou.

Také prosím počítejte s vlastním dovozem fretečky k nám a také vyzvednutí u nás.. pochopitelně se můžeme domluvit na nějaké alternativě, ale je to velmi individuální.. mějte prosím na mysli, že i my jsme matky od rodin, od rodinných domů, s pracovními povinnostmi a ještě povinnostmi k fretečkám z útulku, které nám kromě všeho ostatního zaberou opravdu několik hodin denně.. a tak abychom my místo vás jezdili sem a tam, a tím musely něco zanedbat - protože jinak to bohužel nejde - jak nastavit čas ještě nikdo nevymyslel - tak to si prostě nemůžeme dovolit.

díky za pochopení. Jinak pochopitelně fretečky pohlídáme velmi rády a s láskou :-)

 

obrazek1.jpg31.01.2011 - dostali jsme na hlídání Angela - už 6ti letého nekastrovaného freťáčka, jehož majitelé se stěhují a tak dali Angela cca na měsíc k nám, aby se vyhnul všemu tomu shonu :-) Angel je velmi vychovaný a hodný... je přeci jen starší a tak jsme zjistili, že nejvíce mu chutnají konzervičky od gourmetu, na ty se vyloženě vrhá... jinak však v ničem nezaostává.. je šikovný a akční - vyleze si z klece, proběhne se, ale vzhledem k věku běhá jen chvilku a zase si zaleze zpět do klece do pelíšku :-)

21.4. Angel by se měl zítra vracet domů.. už si u nás zvykl, snad nebude mít problémy s návratem do své rodiny :-) Je to opravdu osobnost :-) Získat si Angela není jen tak :-) Navíc je to opravdu nádherný, obrovský freťák.. největší ze všech co jsem kdy viděla :-)  a někdy i pěkná potvrůka.. pěkně mě párkrát prohnal.. jak se mi chtěl zakousnout do nohou a já jsem se snažila mu zdrhnout.. je velmi rychlý, kolikrát jsem běžela přes celý barák :-) Rošťák jeden :-)

23.04. Angel odjel domů...:-) svou paničku poznal a tak snad bude vše OK.. dostal od nás na cestu konzervičky a granulky, aby doma věděly, co poslední měsíce papkal a co mu chutná a je zdravé a věříme, že mu bude doma fajn :-)

31.1. nějak jsem opomněla na tyto stránky dopisovat hlídané fretky.. přes vánoce jsme hlídali celkem 4 fretečky, 2 (z toho jeden byl "náš" Piškotek - až do ledna)... všechny byly v pohodě a spokojené se vrátily k majitelům.. 

p1010062.jpg- v červenci 2010jsme měsíc hlídali nádherného samečka Rica – ze začátku jsme se báli jeden druhého, ale po pár dnech už byl Rikoušek miláček rodiny..Rici je takový medvídek - jinak jsme mu snad ani neřekli..  a protože byl červenec a jeho panička zkoumala svět, Rikoušek zkoumal naši zahradu, nejvíce se mu líbilo jezírku se želvama. Pak se pochopitelně vrátil k majitelce... 

cikolinda.jpg- už několikrát jsme hlídali Hance freťulky či freťulky, které si od nás z útulku vzala, a protože i teď musí Hanka do lázní, máme na 10 dní Čikouška a Lindičku.. Hančina naprosto úžasná a dokonalá péče jim u nás bude chybět, protože tak, jak se mají u ní, se u nás mít bohužel nebudou – ale i tak jim dáme vše nej, co můžeme.. vždyť obě jsou i naše fretčí „děti“. Ale co jsou v péči Hanky, z Čikouška je nádherný fretčí sameček, jak má být a z Lindičky je překrásná stříbrná fretčí dáma  Tímto děkujeme moc Hance za veškerou péči, kterou jim dává.. 17.9. se Lindi a Čikoušek vrátili k Hance.. snad u nás byli spokojení oni a Hanka nabrala nové síly v lázních :-)

17.9.-26.9. hlídáme krásný tchoří páreček z Prahy -  Huga a Jessicu.. tak krásného samečka už jsme dlouho neviděli, a to ho paní majitelka "vysvobodila" ze jednoho zverimexu, kde ho nemohla nechat, když viděla, jak strádá... a jaký je z něj krásný "kus chlapa" :-) Oba jsou strašně hodní..

 V neděli odjel Hugo a Jessinka domů, vypadali spokojeně a i majitelka vypadala spokojeně, že se u nás freťulky měly dobře :-) To jsme moc rádi :-)

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

merly - google

Ahoj, Jmenuji se "Merly Ovando" Byl jsem ženatý se svým milencem vysoké školy na 7 let bez dítěte. Snažili jsme se v rámci našich pravomocí nést dítě, ale bez úspěchu bylo všechno úsilí neúspěšné. Provedli jsme různé lékařské testy, ale zdá se, že s námi není nic špatného. Věci se zhoršily s časem do bodu, že jsem téměř podala žádost o rozvod kvůli naší neschopnosti vychovávat děti, ale Maxwell mě stále povzbuzoval. Průlom nastal, když jsem se setkal s Johnem, mým starým přítelem a řekl mu o naší neschopnosti nést dítě a o tom, jak moc jsme prošli, abychom se ujistili, že máme dítě. John nás seznámil s touto úžasnou kouzelnou kouzelnicí, která nám nakonec pomohla ... Ačkoliv jsme nikdy nebyli fanouškem takových věcí, rozhodli jsme se neochotně zkusit, že jsme byli zoufalí a odešli bez možnosti volby ... On dělal zvláštní modlitby a použité kořeny a byliny na nás ... Doktor Jarakun nám dal ujištění, že budu těhotná před koncem 90 dnů (3 měsíce). Hle, já a Maxwell jsou nyní požehnáni dcerou. Slova nedokážou vyjádřit, jak jsme šťastní, že Maxwell a já jsme za úžasný zázrak Doktor Peace za nás. Zavedli jsme ho do mnoha párů s problémy po celém světě a mají dobré zprávy ... Pevně ​​věřím, že někdo tam venku potřebuje jeho pomoc. Doktor Peace můžete kontaktovat prostřednictvím emailu: doctorpeacetemple@gmail.com nebo mu můžete zavolat, pokud potřebujete pomoc ve vašem vztahu nebo v jiném případě. WhatsApp: +2348059073851


1) Láska kouzla
2) Lost Love Spells
3) Rozvodová kouzla
4) Manželská kouzla
5) Závazné kouzlo.
6) Rozpětí kouzla
7) Vyhoďte minulého milence
8.) Chcete být povýšen ve vaší kanceláři
9) chcete uspokojit svého milence
10) Vyléčit jakoukoli z nemocí, které trpíte

Obraťte se na tohoto velkého muže, pokud máte nějaký problém s trvalým řešením prostřednictvím doctorpeacetemple@gmail.com
WhatsApp: +2348059073851

Aneta Johan - testimony

Chci využít této příležitosti a říct všem, že jsem tomuto muži Dr. Isikolovi Spell Casterovi vděčný za to, že mi pomohl vrátit se k mému manželovi poté, co mě opustil šest měsíců s bolestmi a slzami v mém srdci. Před rozchodem, obvykle urážet a vidět nic dobrého ve mně a nic, co dělám, jsem se cítil, jako bych byl prokletý. Moji přátelé mi doporučili, abych pustil, ale nemohl jsem kvůli lásce, kterou mám k němu, která byla tak silná a mohla dokonce pohybovat deseti horami rychlostí světla. Musel jsem tedy hledat pomoc a viděl jsem tolik dobrých svědectví o tomto muži Dr. Isikolo a rozhodl jsem se ho kontaktovat a vysvětlit mu jeho problém a on mě ujistil o dobrém výsledku. Po dvou dnech mého kontaktu s doktorem Isikolo se můj manžel vrátil s omluvami a láskou, které mi nikdy neukázal. teď mě už urazil, spíše mi říká, jak krásné a nádherně každé ráno. Dnes jsem také sdílení mých svědectví a zkušeností o Dr Isikolo, který je tak úžasný a já nikdy nepřestanu publikovat jeho jméno tak, že kdo někdy, že prochází rozchod a problém v jejich vztahu by měl také kontaktovat ho, aby mohl také pomoci. Ještě jednou jsem dr. Isikolo nesmírně vděčný vám isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196

Klara - Greatlapola67@gmail.com

Ahoj, moje jméno je Maria Jsem tu, abych se podělil o své zkušenosti / svědectví s vámi all.i jsem se oženil stejně jako všichni, kde jsme byli šťastní roky, kdy jsem byl povýšen tam, kde pracuji moje děti mají dobré známky ve škole. Manžel se probudil tak rozzlobený Nevím proč !! Když jsem se zeptal, co je špatné, co může udělat, je porazit mě a řekl, že mě nenávidí Byl jsem zdevastovaný, nevím, co se děje Já jsem křičel, ale je to jen moje situace nejhorší Pak jsem si vzal telefon a šel jsem hledat pomoc online. Viděl jsem svědectví o tom, jak muž zvaný velký lapola pomohl lidem s jejich problémy, tak jsem si vzal jeho e-mailovou adresu a naznačil mu, že odpověděl a zeptal se mě, jak může pomoci Já a já jsme mu řekli, co se se mnou děje. Řekla, že jste na správném místě, které mi řekl věci, kterým se nedá věřit, protože jsem křesťan. Pak jsem si vzpomněl na verš v Bibli, který říká, že nebe pomáhá těm, kteří si pomáhají Tak jsem poslouchal, co mi bylo řečeno, ale měl jsem pochybnosti, protože nemám žádný ideál další den Greatlapola mi řekl, že moje problémy jsou pryč, že můj domov od dnešního dne bude znát jen štěstí a růst. Byl jsem šokován a zjistil jsem, že je těžké uvěřit, že jsem dostal hovor od mého manžela, který mi říkal, že jsem to já a děti, které jsme všichni dostali. Můj Bože, byl jsem ohromen radostí. Řekl jsem si, že budu dál říkat světu o tobě ao tvých silách o tom, jak jsi přivedl můj svět, můj muž, kam patří a jsem rád říkám, že všechno bylo dobré pro mě a mou rodinu, protože jsem vás věděl, že vás skvěle lapola a já se postarám o to, aby celý svět věděl o vás a vašich duchovních silách. Může vám také pomoci. Kontaktovat ho: Greatlapola67 @ gmail .com nebo co ho na +2349034970099

Alida Dmiter - testimony

Jsem paní Alida Ditmerová, chci se podělit o svědectví svého života každému. Byl jsem ženatý s manželem Georgem, miluji ho tak moc, že ​​jsme se vdali za posledních 8 let se dvěma dětmi. když šel na dovolenou do Francie, myslel si dáma jménem Mary, řekl mi, že už o manželství nemá zájem. Byl jsem tak zmatený a hledal pomoc, nevím, co mám dělat, dokud jsem nepotkal svého přítele slečnu pashu a neřekl jí o mém problému. Řekla mi, abych se o to nestarala, že měla podobný problém a představila mi muže jménem Dr. Isikolo láska kouzlo, které vrhlo kouzlo na jeho ex a přivedlo ho zpět po 2 dnech. Slečna pasha mě požádá, abych se obrátil na Dr. Obrátil jsem se na něj, aby mi pomohl vrátit manžela a žádal mě, abych se o to nestaral, že bohové jeho čtyř-otců budou bojovat za mě. Řekl mi o dva dny, že mě znovu spojí s mým manželem. Po dvou dnech mi manžel zavolal a řekl mi, že se se mnou vrací a hledal věci, byl jsem překvapen, když jsem ho viděl a začal křičet o odpuštění. Právě teď jsem nejšťastnější žena na světě za to, co pro mě a mého manžela udělal tento kouzelník, můžete kontaktovat Dr. Isikolo email; isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196

TRACY - stanlookman@gmail.com

Já procházím vztahovou ságy s manželem po dobu 2 let, protože se mi podvádí a tato žena, která mě podvádí, je nakloněna k rozbíjení svého domova a dokonce jsme se dostali až k rozvodu a rozhodl se mě opustit. jinou ženu, řekla jsem v úterý mému příteli v kanceláři o rozvodu a ona mi doporučila doktorku Ilekhojie, která mi zachránila manželství a přivedla mého manžela zpět ke mně, klekl včera a omluvil se za všechno a přísahal, že nikdy neodejde mě někdy znovu a jsem tak šťastná, že moje rodina je zpět a moje děti jsou šťastné, že někdo s podobnými problémy s vztahy by se měl kontaktovat na gethelp05@gmail.com nebo zavolat +2348147400259 Jsem tak šťastná, že moje rodina je zpět a chci, aby každý pár pochopil rozvod není nikdy odpovědí

Marie Lucas - Nemůžu tomu uvěřit ... MY EX HUSBAND SE ZPĚT NA MĚ !!!

Nemůžu tomu uvěřit ... MY EX HUSBAND SE ZPĚT NA MĚ !!!
Jmenuji se Marie Lucas. To je příběh doktora Isikola, který mi za tři dny kontaktoval bývalého manžela. Řekl mi, že to udělá, ale nevěřil jsem mu, ale rozhodl se ho zkusit a na své největší překvapení se můj bývalý manžel vrátil domů a začal si hrát s dětmi a políbil na tvář, klekl na kolenou a prosil mě, abych odešel bez rozloučení. Slyšel jsem, že má ženu, kterou viděl předtím, než mě opustil, a já jsem byl zničen, což mě přimělo hledat pomoc v kouzelném kolečku, jako je doktor Isikolo. Také jsem se s tímto svědkem setkal s svědectvím o něm a kontaktoval jsem jeho e-mail na isikolosolutionhome@gmail.com a když jsem mu vysvětlil věci, řekl mi, abych se nemusel bát. Dneska jsem velmi šťastný, že můj manžel, který mě opustil více než 4 měsíce, se vrátil domů. Zeptal jsem se ho, co se týče druhé ženy, a řekl, že to byla jeho minulost a nic ho nikdy neopustí. Děkuji Dr. Isikolo. Obraťte se na něj, aby vám pomohl na isikolosolutionhome@gmail.com. Můžete mu také pomoci na telefonu +2348133261196

Harun Adin - Jak jsem se vrátil můj bývalý kontakt Dr. Isikolo

Jak jsem se vrátil můj bývalý kontakt Dr. Isikolo pro naléhavé a rychlé lásky kouzlo Via isisikolosolutionhome@gmail.com Nikdy jsem nevěřil casting kouzla, ale Po 6 letech datování můj ex-milenec ona se rozlouskala se mnou, já si stále představit, jak Dr Isikolo přivedl mého bývalého milence zpátky ke mně za pouhých 48 hodin. Nikdo mě nikdy nedokázal uvěřit, že existuje skutečné kouzlo, které opravdu funguje. Am Cherry jménem, ​​chci rychle říct světu, že existuje skutečné online kouzelnické kolečko, které je silné a originální, jménem Dr. Isikolo, pomohl mi nedávno, abych znovu spojil svůj vztah s mým bývalým milencem, který mě opustil, kdy Kontaktoval jsem doktora Isikola, který za mne zažil kouzlo lásky a můj bývalý milenec, který říkal, že s mnou nemá nic společného, ​​mě znovu zavolal a začal mě prosit. Vrátila se nyní s takovou láskou a péčí. dnes jsem rád, že všichni víte, že toto kouzelnické seskupení má pravomoc vrátit milovníky zpátky. protože jsem teď šťastná s milencem a nejvíce překvapující je, že naše láska je velmi silná, každý den je štěstí a radost. a neexistuje nic jako u ženy, kterou milujete. Jsem tak šťastná, že moje láska je zpět ke mně s pomocí Dr. Isikolo, pokud máte podobný problém, nebo chcete opravit váš zlomený vztah, přestat rozvést, dostat vaše bývalé zpět, dostat svou manželku nebo manžela rozvodu, radím vám aby se s ním spojil, je tam, aby vám pomohl a dal si na tvář úsměv, požádal mě a ostatním. jeho e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Také jej můžete poslat na +2348133261196

Derby - ahfuhugdedzu@gmail.com

Jmenuji se Jascinta Paul z Holandska, ale v současné době žiji v Německu, setkal jsem se s dr.ologhodo na Googlu, když jsem se snažil hledat řešení mého problému. Každý člověk, který se blíží ke mně, mě žije za jinou ženu. Bylo to tak celé roky, až jsem se setkal s dr.ologhodospellwork, který mi řekl, že všechno, co procházím, a že vše, co potřebuji, je očista, řekl mi, co a co mám dát dohromady, abych byl vyčištěn. Dnes je pro Jeho jméno chválen, že učinil to, co jiný nemůže dělat. Můžete ho kontaktovat s jeho detaily a kontaktem. Dr.ologhodospellwork@gmail.com nebo můžete zavolat nebo nahlásit 2348075180445. Může dělat spoustu věcí, jako je
1 získáte propagační akce na pracovišti
2 vyhrát volby bez stresu
3 přiveďte své bývalé a tak dále, jak si můžete vzpomenout, abyste ho kontaktovali.

Teresa Flor - ahfuhugdedzu@gmail.com

Dobrý den všem! Chci vám vyprávět o velkém kouzelníkovi, černokněžném lordovi, který dělá úžasné věci. Jmenuji se Laura Simon z češtiny, ale zůstávám ve Velké Británii. Jsem vdaná s mým manželem za posledních pět let se dvěma dětmi dohromady ve Velké Británii, najednou můj manžel začal ukládat divné postavy ke mně a dětem, dostal se do bodu, kdy odešel a nechal mě a děti dobré tři měsíce jsme od něho neslyšeli, byla jsem zmatená Nevěděla jsem, co mám dělat, než jsem plakala ke mému příteli, který mi teď pomohl kontaktovat chubygreata o pomoc. Řekl mi, co mám dělat, co mám dostat a co se dát dohromady, než může něco udělat, udělal jsem všechno, co mi řekl, protože můj přítel mi řekl, abych mu věřil, že je pravda. Řekl mi, že mu dám tři dny, abych to všechno dal dohromady, a ten třetí den se určitě vrátí ke mně. K mému největšímu překvapení se všechno stalo tak, jak to řekl.
Je pravda, můžete ho kontaktovat pouze s následujícími detaily. E-mail: chubygreat@gmail.com a můžete se k němu dostat také s jeho číslem na adresu 2348165965904

MILENA - stanlookman@gmail.com

dostat svuj problém vyrešit jednou a pro all.i am
živé svedectví.
(1) Pokud potrebujete ex back.
(2), pokud potrebujete lék na onemocnení HIV
(3) pokud potrebujete lécit kožní onemocnení
(4), pokud potrebujete lécit virus Ebola.
(5), pokud potrebujete vylécit onemocnení obezity
(6) pokud máte vždycky špatné sny.
(7) Chcete být ve vaší kancelári povýšeni.
(8) Chcete, aby ženy / muži behali po vás.
(9) Pokud chcete díte.
(10) Chcete být bohatí.
(11) Chcete, aby byl váš manžel / manželka vázán
navždy tvoje.
(12) Pokud potrebujete financní pomoc.
(13) Jak jste byl podvodníkem a chcete
obnovit ztracené peníze.
(14), pokud chcete zastavit rozvod.
(15), pokud chcete rozvodit svého manžela.
(16), pokud chcete, aby vaše prání byla udelena.
contact.gethelp05@gmail.com

TRACY - tracylee@gmail.com

Jsem velmi štastná, že všem slyším, že mé svedectví rekne. jsem Tracy Johnsonová ze sjednoceného státu, jsem zdravotní sestra, tento príbeh mého milostného života. Byla jsem vdaná za 4 roky a v pátém roce svého manželství musela druhá žena vzít svého milence od mého a muj manžel me opustil a deti a trpeli jsme po dobu 2 let, až jsem se setkal s príspevkem, kde tento muž Dr. Kakuta nekomu pomohl a já jsem se rozhodl, že mu pomuže privést mého milence zpátky domu a ver mi, že mi jen posílám svuj obrázek a to muj manžel a po 48 hodinách, jak mi to rekl, videl jsem, že do domu vcházelo auto a vidím, že to byl muj manžel a že prišel ke mne i k detem, a proto jsem rád, že každý z vás podobný setkal se s tímto mužem a nechal svého milence zpátky k sobe. Mužete ho kontaktovat touto e-mailovou adresou gethelp05@gmail.com

elizabeth james - elizabethjames004@gmail.com

Moje ime je Elizabeth James, ja sam iz SAD-a, ja sam ovdje da svjedočim o dobrom djelu AROZA SPELL CASTER & DUHOVNOG HRAMA.
Bila sam u braku deset godina i bez djeteta, a moj je suprug prijetio da će me razvesti i oženiti drugu ženu.
Upoznao sam prijatelja koji me je upoznao s dr. Arozom koji mi je pomogao da bacim čaroliju i bila sam trudna i sada sretno živim s mužem i djecom.
Prolazite li kroz probleme kao što su .....
Duhovni problemi
Tradicionalni obredi
Problemi s brakom
Novčane čarolije
Barreness
Rješenja o razvodu
Privlačnost
zapošljavanje
Sudski slučaj
Revevge
Zdravstveni problemi
Osjećate li da nemate budućnosti?
Jeste li izgubili žar za životom?
Osjećate li se kao da to gubite?
Jeste li stalno pogođeni lošom srećom?
Tražite li ljubav, prijateljstvo; želite li se prošli ljubavnik vratiti ili se zaljubiti u sadašnjost?
Zatim kontaktirajte AROZA SPELL CASTER i DUHOVNI HRAM
Nazovite ili WhatsApp +79267785378
E-mail. arozatemple@gmail.com
Skype. Hram Aroze
Facebook: Arozatemple2

Enisa Borya - testimony

všichni lidé napsali články o tom, jak jim pomohl kouzelník, ale jsem velmi vděčný tomuto skvělému kouzelníkovi, který mi přivedl bývalého manžela. Toto svědectví je pravdivý příběh a mé jméno je Enisa Borya. Když jsem se s tímto člověkem dostal do styku, bylo to také prostřednictvím svědectví o něm napsaných a také jsem se setkal s mnoha svědectvím o tom, jak pomáhal druhým svým životem. Chcete-li se vrátit s ex je jeden z nejvíce vnitřní nejvíce pocit, mnoho lidí by ráda zažít obzvláště, protože tyto vzpomínky s naší ex vždy oblaku naše mysl, když někdo dělá některé z těch věcí, které naše bývalá zvyklý dělat. Byl jsem jediný rodič už skoro 6 let a přestože můj bývalý manžel byl daleko od svých dětí, pořád si přeji, aby se jednoho dne vrátil ke mně. Tento kouzelný doktor, se kterým jsem se setkal, známý jako doktor Odunga, mi pomohl se svými přáními a rád bych řekl, že jsem zpět se svým bývalým manželem a jsem velmi šťastný, že sdílím svědectví se všemi, aby se také mohli setkat s tímto skvělým doktorem a vyřešit problémy. Nevím, co ostatní mohou mít pocit, že se dostanou zpět do svého života, ale vždycky vím, že tam je požehnání v přestrojení s jediným re-spojení s ex. Pokud se chcete úspěšně vrátit s vaším ex, kontaktujte toto skvělé kouzelník na isisikolosolutionhome@gmail.com Můžete mu také Co sepsat na +2348133261196 a sdílet úžasné svědectví taky jako já

Andrea Maria - dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

Dobrý den, přátelé, jsem Adrea Maria ze Štokholmu. Jsem tu na tomto blogu, nemám opravdu moc vědět, jak to funguje, ale já jsem četl dobré svědectví o tom, jak obnovit ztracené vztahy a dělat práci s partnery blogu blogu a také chci přidat trochu moje vlastní životní zkušenost to bude užitečné pro mnoho z nás tady, kteří hledají odpovědi a řešení problémů se vztahem, jako je návrat s ex láskou partner, jak zachránit rozbité manželství a jak zastavit rozvod.
Přečtěte si můj příběh o skutečném manželském životě. Poté, co jsem byl ženatý s mým manželem Andersonem, po devíti letech nemáme vlastní dítě, nemohla jsem otěhotnět po tolika letech manželství. To byl velký problém, který jsem měl s mým manželem Andersonem, věří, že veškerá naděje je pryč a chyba byla moje, že ne otěhotněla, rozloučil se se mnou kvůli tomu stejnému problému, že nemohl otěhotnět, vysvětlil jsem mu a udělal vše pro to, aby ho pochopil, že ho přivede zpátky domů, navštívil jsem lékaře pro osobní poradenství, chci svého manžela zpět do mého života, že ho tak moc miluji. Modlil jsem se, aby se se všem vrátil, slíbil jsem mu a členové rodiny s ním mluvili, že problém není mým, že nemám dítě, ale odmítl. Vysvětlil jsem svému manželskému problému svému nejlepšímu příteli, kolegu v pracovním úřadě, a navrhla, že bych se spíše obrátil na spirituální láskyplné kouzlo, abych vrátil mého manžela domů a žehnal mi s plodem lůna. Už jsem četl tolik online o tom samém spellcasterovi, že moji přátelé mi radili, abych kontaktoval Dr. Oduduwu, skvělou bylinku z tropické oblasti Sahary afrikana, která mi pomůže spustit kouzlo lásky, aby mě dostal zpět domů. Jsem ten druh, který nikdy nechtěl věřit v duchovní sílu nebo kouzla, neměl jsem jinou možnost, že jsem to zkusil, posílám zprávu soukromé kontaktní adrese Oduduwa pravopisnému kanálu. Oduduwa mi řekl, že mi může pomoct, ujišťuje mě, že s mnou není žádný problém, že všechno bude v pohodě během 7 dnů od hláskování a okouzlujících modliteb, věřím a trpělivě čekalo na sedmý den, který přijde, protože nemůžu čekat, moje srdce touží splnit. Oduduwa duchovního pravopisce hodil hláskování do vzduchu a udělal v mé noci v chrámu všechny ostatní kouzla hláskování.
Překvapivě byl druhý den kolem 16.00 hodin. Dostal jsem telefonát z neznámého čísla. Hle Anderson můj manžel, který mě volal po telefonu, byl jsem tak šťastně ohromen, odpověděl jsem na můj telefonát, hle, to byl hlas mého manžela, měli jsme dlouhý rozhovor a omluvili se mi. vrátí se domů do 7 dnů, jak to řekl Oduduwa. Dva měsíce poté, co jsem se cítil jaksi horečnatě, navštívil jsem rodinného lékaře na vyšetření, hle, tři týdny jsem těhotná poté, co se můj manžel vrátil domů.
Dneska jsem tak šťastná, protože minulý měsíc jsem porodila chlapečka, po tolika letech v manželství bez toho, abych měla dítě, Oduduwa obědl kouzlo kouzla, aby mi vrátil mého manžela domů a on připravil bylinné tradiční otrasy lék na podání těhotenství, abych měl dítě.
Radost a štěstí srdce je příliš mnoho, už jsem slíbil Oduduwovi, aby se podělil o mé dobré svědecké svědectví o jeho dobré práci poté, co byl výsledek úspěšný, bylo velmi snadné a jednoduché pro mě pracovat a následovat instrukce Dr.oduduwa. Dokonale pracuje pro mě bez jakéhokoli vedlejšího účinku. Mám tento dobrý úmysl sdílet tuto dobrou zprávu zde, tak, aby někdo s podobnou krizí manželství / vztahu kontaktovat
(dr.oduduwaspellcaster @ gmail.com) Co: +2348135842629

nira - nirashalom61@gmail.com

Dobrý den, chci se podělit o mé nádherné svědectví. Po dlouhých letech ve vztahu ke svému manželovi se rozloučil se mnou, udělal jsem vše pro to, abych ho přivedl zpátky, ale všechno bylo marné, chtěl jsem ho zpátky tak moc kvůli lásce, kterou mám pro něj jsem ho prosila se vším, dala jsem sliby, ale odmítl. Vysvětlil jsem mému příteli mému problému a navrhla, že bych měl spíše kontaktovat kouzelník, který by mi mohl pomoct odhodit kouzlo, abych ho přivedl zpátky, ale já jsem ten typ, který nikdy nevěřil kouzlu, neměl jsem jinou možnost, než to zkusit, já poslal emailem kouzelník a řekl mi, že není problém, že všechno bude v pořádku před třemi dny, že se můj býval před třemi dny vrátil ke mně, on dal kouzlo a překvapivě druhý den, to bylo kolem 16:00. Můj bývalý mi říkal, byl jsem tak překvapen, že jsem odpověděl na výzvu a všechno, co řekl, bylo, že byl tak líto, že se všechno, co se stalo, že chtěl, abych se k němu vrátil, že mě tak moc miluje. Byl jsem tak šťastný a šel k němu, a tak jsme znovu začali šťastně žít. Od té doby jsem dělal slib, že někdo, koho vím, že má nějaký vztah problém, bych pomohla takové osobě tím, že jsem se obrátil na něho jediného skutečného a mocného kouzelníka, který mi pomohl se svým vlastním problémem. e-mail: babawalewiseman01@gmail.com mu můžete poslat e-mail, pokud potřebujete jeho pomoc ve vašem vztahu nebo jiném případu.

Láska kouzla
Vydělat dobré peníze nebo vyhrát loterii.
Dosáhnout úspěchu v podnikání.
Duchovní problémy.
Vyhrajte soudní věc.
Podívejte se na svého partnera života.
Získejte dobře placenou práci.
Získejte kontrolu nad svým manželstvím.
Získejte laskavost a získat přitažlivost od lidí.
Vraťte ztracené peníze.
Uzdravte všechny nemoci. jak léčitelná, tak nevyléčitelná.
Vyřešte problémy s těhotenstvím a požehnejte s babiessem atd.

Obraťte se na tohoto skvělého muže, pokud máte nějaký problém s trvalým řešením
přes babawalewiseman01@gmail.com
WhatsApp: +2348129806153

Poděkuj mi později

Tess - Jak jsem dostal svého milence zpět

Hurá! Myslím, že jsem nejšťastnější žena na zemi, když jsem svého manžela zpátky do svého života poté, co mě opustil 2 roky a 7 měsíců, co jsem učil, že byl pryč navěky, dokud mi doktor Okpa nepřijel. Dneska jsem šťastná kvůli doktorovi Okpovi, který můžu říct, že je pro mě víceméně bohem, protože jsem nikdy neudělal, že bych mohl znovu získat mého manžela, ale doktor Okpa udělal skvělou práci, kterou jsem nikdy neudělal během 24 hodinového intervalu. Chci použít tato média, abych svět pomohl, abych poděkoval velkému doktorovi Okpovi za to, že jsem vrátil své štěstí. Moje kolegyně tam, které procházejí podobnými záležitostmi, vám poradí, že kontaktujete Dr. Okpu za pomoc prostřednictvím volání okpatempleofsolution@gmail.com nebo pomocí kontaktů +27814706201

Tess od Netherlands

LISA CAILLO - CAILLOLIASA@GMAIL.COM

My love life has changed for better since the interference of the most powerful spell caster on earth called Dr. Azuka in my relationship, My testimony today is in regard of the help that Dr. Azuka render me when my lover departed from me. Am from USA and it gives me joy today in writing this testimony as a way of showing my appreciation to Dr. Azuka and at the same time i am using this opportunity to advise those that are finding stress and pains in their relationship or marriages to contact Dr. Azuka who is the best spell caster in the world through these contact details via email: dr.azukasolutionhome@gmail.com or his number +2348132777335.Because Dr. Azuka is the only one that can restore your marriage or relationship with love. He can also help to win lottery spell,contract,sickness and more.

Shannon - rhodeshia_loanservice@hotmail.com

Jak jsem dostal mého bývalého manžela zpět.

Budu věčně zadlužen velkému doktorovi Ocoloseovi za to, že jsem opravil své rozbité manželství poté, co mě manžel opustil mě za svou milenku po dobu 6 měsíců. Nikdy jsem nevěřil kouzlům, dokud mě můj kamarád nepředstavil. Zpočátku jsem o něm byl skeptický, protože jsem slyšel hodně o falešných kouzelných kolečkách, ale za mnou pochyboval, protože jsem zoufale chtěl vrátit mého manžela zpět a já jsem udělal podle toho, co mi nařídil. Teď se můj manžel vrátí do jednoho týdne od kontaktu s ním. Žiju šťastně s manželem po 6 měsících rozvodu a nebudou si odpočívat, dokud nebude znám po celém světě. On také se specializuje na kouzla peníze, loterie kouzla, kouzla nemoc E.T.C. Spojte se s doktorem Ocolose nyní na jeho emailu: ocolosehelp@gmail.com
Nebo WhatsApp +2348101599658

Meg Akisa - Nepředstavitelné a neuvěřitelné

Jmenuji se Marija Dino. Jedná se o velmi radostný den mého života kvůli pomoci, kterou mi doktor Isikolo poskytl tím, že mi pomohl získat svého bývalého manžela zpět svým kouzlem a láskou. byl jsem ženatý 6 let a bylo to tak hrozné, protože můj manžel opravdu podváděl a hledal rozvod, ale když jsem narazil na Dr. Isikolo email na internetu o tom, jak pomáhá tolika lidem, aby jim dostali zpět a pomohli upevňovat vztahy. a přimět lidi, aby byli šťastní ve svém vztahu. vysvětlil jsem mu svou situaci a pak jsem hledal jeho pomoc, ale k mé největší překvapení mi řekl, že mi pomůže s mým případem a tady teď slaví, protože se můj manžel zcela změnil za dobro. Vždycky chtěl být u mne a nemůžu dělat nic bez mého daru. opravdu se těším svému sňatku, což je velká oslava. budu pokračovat v svědectví na internetu, protože doktor Isikolo je skutečně skutečné kouzelník. POTŘEBUJETE POMOCI KONTAKTUJTE DOPORUČUJÍCÍHO DOCTORU TEĎ PŘIDAT EMAIL: isikolosolutionhome@gmail.com nebo WhatsApp jej na +2348133261196. On je jediná odpověď na váš problém a ve vaší rodině se budete cítit šťastní. jeho prostřednictvím webu sedí: http: drisikolosolutionhome.webnode.com

Martina Petar - Nepředstavitelné a neuvěřitelné

Nepředstavitelné a neuvěřitelné. Tohle je Martina Petar, mám dobrou zprávu, kterou se podělím s celým světem. Potřebujete svého bývalého manžela nebo milence naléhavě? Chci vám říci, že se nemusíte bát, protože mám dobrou zprávu pro ty, kteří se s touto situací potýkají nebo podobní, protože vždy existuje naděje a řešení všech problémů. K dispozici je skvělé kouzelnické kolo nazvané DR Isikolo, které dokáže opravdu řešit všechny vaše problémy. Získat svého milence zpět je to, co si nedokážu představit, ale když jsem ztratil Mike, potřeboval jsem pomoc a někde se obrátit špatně, ale můj bratranec mi vyprávěl o tomto kouzelníku, který jí také pomohl na internetu. Myslel jsem, že to nebude fungovat, ale jen jsem se snažil dát tomuto muži šanci a objednal jsem LOVE SPELL. O dva dny později zazvonil telefon. Mike byl znovu jeho staré já a chtěl se vrátit ke mně! Ne jen se vraťte, je to opravdu zázračné a kouzelník ho otevřel, aby věděl, kolik mě miluje a potřebuje. Toto kouzelné odlévání není vymývání mozků, ale on otevřel oči, aby věděl, kolik lásky musíme společně sdílet. Doporučuji každému, kdo je v mé staré situaci, aby ho vyzkoušel, protože vám pomůže a udělá věci tak, jak by měly být. Máte-li nějaký problém nebo podobný problém, kontaktujte ho prosím na jeho emailu: isikolosolutionhome@gmail.com. nebo Whatsapp ho na +2348133261196 Děkuji vám DR Isikolo ve skutečnosti jste zázračná a mohou vaše bohové někdy odměnit za vaše dobré skutky



 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 8
Celkem: 2847614
Měsíc: 32273
Den: 940