Jdi na obsah Jdi na menu
 


HLÍDÁNÍ FRETEK

9. 9. 2010

HLÍDÁNÍ FRETEK

9.9. 2010 Protože sem tam hlídáme nějakou freťulku, rozhodli jsme se vytvořit i stránku pro ně, aby i majitelé mohli sledovat, jak se jejich miláčkové mají..

22.4.2011 - I hlídání freteček má však svá pravidla.. o fretečky hlídané se staráme stejně jako všechny, tudíž jako o naše vlastní, mají vše co potřebují, věnujeme ji lásku, čas, opatrujeme je atd.. Však.. i my se však podle hlídání potřebujeme zařídit.. tudíž bychom byli rádi, kdybyste nám řekli, na jak dlouho chcete fretečku pohlídat (cena za hlídání je 1000,- na měsíc se vším všudy, s granulkama, pamlskama, kočkolitem, stále čistou klecí a jednou týdně praným a voňavým pelíškem :-), s vycházkama atd..). V případě onemocnění fretky - stát se může kdykoliv cokoliv, pochopitelně potřebujeme Váš - nejlépe předem souhlas - s návštěvou veterináře a ošetřením s tím, že účelně vynaložené náklady na léčbu fretečky poté uhradíte. Dále bychom byli rádi, kdybyste si fretečku vyzvedli dle předem domluveného termínu.. může se stát, že budete potřebovat pohlídat fretečku i déle a my ji pochopitelně nevyhodíme na ulici, ale rádi ji pohlídáme i déle, ale byli bychom rádi, kdybyste nás o této skutečnosti včas informovali.. Např. Angela jsme si brali na měsíc.. na náš dotaz, kdy si Angela vyzvednou, prodloužili majitelé hlídání o další měsíc a pak zase.. Nám to nevadí, Angel je super freťák, ale musíme počítat především s místem pro fretečky útulkové a tak bychom byli vždy rády, abchom věděly, na čem jsme.. a ne že vůbec nevíme, kdy a zda vůbec si majitelé svou fretku vyzvednou.

Také prosím počítejte s vlastním dovozem fretečky k nám a také vyzvednutí u nás.. pochopitelně se můžeme domluvit na nějaké alternativě, ale je to velmi individuální.. mějte prosím na mysli, že i my jsme matky od rodin, od rodinných domů, s pracovními povinnostmi a ještě povinnostmi k fretečkám z útulku, které nám kromě všeho ostatního zaberou opravdu několik hodin denně.. a tak abychom my místo vás jezdili sem a tam, a tím musely něco zanedbat - protože jinak to bohužel nejde - jak nastavit čas ještě nikdo nevymyslel - tak to si prostě nemůžeme dovolit.

díky za pochopení. Jinak pochopitelně fretečky pohlídáme velmi rády a s láskou :-)

 

obrazek1.jpg31.01.2011 - dostali jsme na hlídání Angela - už 6ti letého nekastrovaného freťáčka, jehož majitelé se stěhují a tak dali Angela cca na měsíc k nám, aby se vyhnul všemu tomu shonu :-) Angel je velmi vychovaný a hodný... je přeci jen starší a tak jsme zjistili, že nejvíce mu chutnají konzervičky od gourmetu, na ty se vyloženě vrhá... jinak však v ničem nezaostává.. je šikovný a akční - vyleze si z klece, proběhne se, ale vzhledem k věku běhá jen chvilku a zase si zaleze zpět do klece do pelíšku :-)

21.4. Angel by se měl zítra vracet domů.. už si u nás zvykl, snad nebude mít problémy s návratem do své rodiny :-) Je to opravdu osobnost :-) Získat si Angela není jen tak :-) Navíc je to opravdu nádherný, obrovský freťák.. největší ze všech co jsem kdy viděla :-)  a někdy i pěkná potvrůka.. pěkně mě párkrát prohnal.. jak se mi chtěl zakousnout do nohou a já jsem se snažila mu zdrhnout.. je velmi rychlý, kolikrát jsem běžela přes celý barák :-) Rošťák jeden :-)

23.04. Angel odjel domů...:-) svou paničku poznal a tak snad bude vše OK.. dostal od nás na cestu konzervičky a granulky, aby doma věděly, co poslední měsíce papkal a co mu chutná a je zdravé a věříme, že mu bude doma fajn :-)

31.1. nějak jsem opomněla na tyto stránky dopisovat hlídané fretky.. přes vánoce jsme hlídali celkem 4 fretečky, 2 (z toho jeden byl "náš" Piškotek - až do ledna)... všechny byly v pohodě a spokojené se vrátily k majitelům.. 

p1010062.jpg- v červenci 2010jsme měsíc hlídali nádherného samečka Rica – ze začátku jsme se báli jeden druhého, ale po pár dnech už byl Rikoušek miláček rodiny..Rici je takový medvídek - jinak jsme mu snad ani neřekli..  a protože byl červenec a jeho panička zkoumala svět, Rikoušek zkoumal naši zahradu, nejvíce se mu líbilo jezírku se želvama. Pak se pochopitelně vrátil k majitelce... 

cikolinda.jpg- už několikrát jsme hlídali Hance freťulky či freťulky, které si od nás z útulku vzala, a protože i teď musí Hanka do lázní, máme na 10 dní Čikouška a Lindičku.. Hančina naprosto úžasná a dokonalá péče jim u nás bude chybět, protože tak, jak se mají u ní, se u nás mít bohužel nebudou – ale i tak jim dáme vše nej, co můžeme.. vždyť obě jsou i naše fretčí „děti“. Ale co jsou v péči Hanky, z Čikouška je nádherný fretčí sameček, jak má být a z Lindičky je překrásná stříbrná fretčí dáma  Tímto děkujeme moc Hance za veškerou péči, kterou jim dává.. 17.9. se Lindi a Čikoušek vrátili k Hance.. snad u nás byli spokojení oni a Hanka nabrala nové síly v lázních :-)

17.9.-26.9. hlídáme krásný tchoří páreček z Prahy -  Huga a Jessicu.. tak krásného samečka už jsme dlouho neviděli, a to ho paní majitelka "vysvobodila" ze jednoho zverimexu, kde ho nemohla nechat, když viděla, jak strádá... a jaký je z něj krásný "kus chlapa" :-) Oba jsou strašně hodní..

 V neděli odjel Hugo a Jessinka domů, vypadali spokojeně a i majitelka vypadala spokojeně, že se u nás freťulky měly dobře :-) To jsme moc rádi :-)

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Vanessa Erik - testimony about the good works of Dr Isikolo

DR ISIKOLO to pro mě udělal znovu poté, co mi pomohl získat zpět mého manžela. Chci dát světu vědět o DR ISIKOLO, Velkém kouzelníkovi, který ke mně přivedl mého odcizeného manžela, když jsem si myslel, že je veškerá naděje ztracena. tak jsem ho kontaktoval a splnil vše, co mi řekl, abych udělal, a skutečně jsem dostal výsledek za 48 hodin, jak mě ujistil. DR ISIKOLO použil své mocné kouzlo k vykouzlení úsměvu na mé tváři tím, že přivedl mého muže zpět svým kouzlem, nejprve jsem si myslel, že sním, když se ke mně manžel vrátil na kolenou a prosil mě, abych jí odpustil a přijal její záda a dokonce od té doby mě miluje víc, než jsem kdy očekával, a tak jsem svému slibu slíbil, že dám světu vědět o DR ISIKOLO, protože je to skvělý člověk. Máte problémy ve vztahu? rozešel se s tebou partner a ty ho stále miluješ a chceš ho? Máte problém s financemi? nebo potřebujete pomoc jakéhokoli druhu, pak kontaktujte DR ISIKOLO ještě dnes, protože vám dávám 100% záruku, že vám pomůže stejně jako on mně. Web DR ISIKOLO: https://isikololovetemple.com a e -mailová adresa je: isikolosolutionhome@gmail.com nebo jeho WhatsApp/Viber ho na: +2348133261196.

Sandra Filipova - svedectvo o Dr. Isikolo

Dnes se cítím tak radostně, protože jsem součástí těch, kteří se radují ze všech kvůli pomoci, kterou mi poskytl DR ISIKOLO, když jsem dostal mého manžela zpět. Jsem ženatý 6 let a bylo to tak hrozné, protože mě manžel podváděl a hledal rozvod. Ale když jsem na internetu narazil na radostná svědectví o DR ISIKOLO, která zveřejnilo několik lidí. Rozhodl jsem se tedy s ním spojit a vysvětlil jsem mu svou situaci a poté vyhledal jeho pomoc, ale k mému největšímu překvapení mi řekl, že mi pomůže s mým případem, protože bez řešení není problém. řekl mi, co mám dělat, což jsem udělal, a pracoval pro mě a můj manžel se ke mně vrátil po 2 dnech, jak slíbil, a láska a štěstí byly obnoveny. Budu nadále svědčit na internetu, protože DR ISIKOLO je opravdu pomocník, kterého Bůh poslal, aby nám všem pomohl. Proč nekontaktovat DR ISIKOLO nyní, pokud čelíte jakýmkoli výzvám ve svém partnerském životě. Můžete kontaktovat jeho e -mailovou adresu: isikolosolutionhome@gmail.com nebo jeho WhatsApp na: +2348133261196.

Marian Zepa - thank you Dr Joe

Chci poděkovat DR JOE za přivedení mého bývalého manžela. Nikdy jsem nevěřil na kouzelná kouzla ani nic podobného, ​​ale spolehlivý zdroj (velmi blízký spolupracovník) mi řekl, že Trust je velmi oddaný, nadaný a talentovaný člověk. Byla to jedna z nejlepších věcí, jaké jsem kdy měl. Hotovo. Můj milostný život byl v troskách; Prošel jsem dvěma rozvody a byl jsem na pokraji třetiny. Nemohla jsem čelit dalšímu rozvodu a chtěla jsem se více snažit, aby náš vztah fungoval, ale manželovi to bylo jedno. a znovu se mnou zabrzdil. Byl jsem zmatený a nevěděl jsem, co dělat znovu, spíše aby se dostali do kontaktu s DR JOE. Udělal kouzlo lásky, díky kterému se ke mně můj manžel vrátil. nyní jsme se sebou velmi spokojeni. DR JOE, aby si uvědomil, jak moc se milujeme a potřebujeme. Tento muž je SKUTEČNÝ a pro dobro. může vám také pomoci napravit váš rozpadlý vztah. Měl jsem svého manžela zpět! Bylo to jako zázrak! Najednou chtěl jít na manželskou poradnu a nám se v milostném životě daří velmi, velmi dobře. kontaktní e-mail: drjoesolutionspells@gmail.com nebo whatsApp číslo +1-7252404536

Isabel15 - I'm looking a lover like you

Hello dear. Im looking a lover!!!
I love sex. Here are my erotic photos - is.gd/zaRk3W

Evatg - I'm looking a lover like you

Hey dear.. my name Julia..
I want sex! Write me - tinyurl.com/yg74w9xe

Debra8i - Take your Coca Cola Pack! Congratulations!

Try Your luck and win a Free Coca-Cola Set! - bit.ly/3mLSKsb

Elkeyd - I saw you yesterday, I'm looking a lover like you

Hey dear... Im looking a lover.
I dream of hard sex! Write me - is.gd/lE6MRG

Floriag3 - I saw you today, I'm looking a lover like you

hallo !! Im looking a man!!
I want sex! Write me - bit.ly/3kFcQ7z

Ivona Adam - isikolosolutionhome@gmail.com

Nikdy jsem nevěřil na kouzla nebo kouzla, dokud jsem nepotkal tohoto zvláštního sesilatele kouzel zvaného DR ISIKOLO. Muž, kterého jsem si chtěl vzít, mi nechal 3 měsíce na náš svatební obřad a můj život byl vzhůru nohama. Byl se mnou 4 roky a já ho opravdu miluji. bezdůvodně mě opustil kvůli jiné ženě. když jsem mu zavolal, nikdy nezvedl moje hovory a nechtěl mě vidět kolem sebe. takže když jsem tomu muži řekl, co se stalo. pomohl mi udělat nějaké konzultace a přiměl mě, abych si uvědomil, že ta druhá žena udělala nějaká kouzla na mého manžela, a to je důvod, proč mě opustil. Řekl mi, že mi pomůže seslat kouzlo, které ho přivede zpět. Zpočátku jsem byla skeptická, ale prostě jsem to zkusila a za 2 dny mi můj manžel zavolal sám a přišel za mnou s omluvou. Nemůžu uvěřit, že se ke mně může ještě někdy vrátit, ale teď jsem šťastný, že je zpět a teď jsme manželé a žijeme jako šťastná rodina. Zveřejňuji to na fóru, pokud někdo potřebuje pomoc tohoto muže, můžete ho kontaktovat prostřednictvím tohoto WhatsApp: +2348133261196 nebo e -mailu: isikolosolutionhome@gmail.com

Sofietw - I'm looking a man like you

heey dear!! Im looking a lover..
I love sex. Write me - is.gd/DBw7FZ

Gloriaa2 - I'm looking a lover like you

Hey baby!!! Im looking a lover.
I love sex. Here are my erotic photos - is.gd/VTOEp2

Alicevz - I saw you yesterday, I'm looking a lover like you

hey . my name is Laura!
I love oral sex! Write me - tinyurl.com/yeerwzpg

Celiae1 - Congratulations! You are selected.

Try Your luck and win a FREE $500 or $1000 coupon! - bit.ly/3zTVNCX

Floria7o - You are selected. Take your $1000 Voucher!

Fill out this simple form and win a Free $500 or $1000 voucher! - tinyurl.com/yhwtwbeb

Violav5 - I saw you today, I'm looking a lover like you

hallo baby... Im looking a lover.
I love sex. Write me - tinyurl.com/ye9n7bsm

Jeant6 - I saw you yesterday. I'm looking a lover like you

hello baby.. my name Carolyn...
I dream of hard sex. Write me on this site - is.gd/VTOEp2

Irenexz - I'm looking a man like you

Hi dear! Im looking a man!!!
If you want to meet me, I'm here - is.gd/n7oscW

Raylanv9 - Catch best in the world brand and generic medication products here!

If you desire to treat ED properly, you will need this innovative treatment. It has helped over 99% of guys to retain their sexual living in just couple hours. Start being healthy immediately and buy this drug using a private promo code. Enter Here Now - bit.ly/3m4Ksej
Using this personal code 'gk-7772' you will get a massive discount in our drug shop.

Klaraze - I'm looking a man like you

Hello dear!!! Im looking a man.
I love oral sex! Write me - tinyurl.com/ydr8uo57

Tiaidoxy - I'm looking a lover like you

hallo ... Im looking a man!!!
I love sex. Here are my erotic photos - bit.ly/3CFLPXE



 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 7
Celkem: 2844629
Měsíc: 32214
Den: 1494