Jdi na obsah Jdi na menu
 


HLÍDÁNÍ FRETEK

9. 9. 2010

HLÍDÁNÍ FRETEK

9.9. 2010 Protože sem tam hlídáme nějakou freťulku, rozhodli jsme se vytvořit i stránku pro ně, aby i majitelé mohli sledovat, jak se jejich miláčkové mají..

22.4.2011 - I hlídání freteček má však svá pravidla.. o fretečky hlídané se staráme stejně jako všechny, tudíž jako o naše vlastní, mají vše co potřebují, věnujeme ji lásku, čas, opatrujeme je atd.. Však.. i my se však podle hlídání potřebujeme zařídit.. tudíž bychom byli rádi, kdybyste nám řekli, na jak dlouho chcete fretečku pohlídat (cena za hlídání je 1000,- na měsíc se vším všudy, s granulkama, pamlskama, kočkolitem, stále čistou klecí a jednou týdně praným a voňavým pelíškem :-), s vycházkama atd..). V případě onemocnění fretky - stát se může kdykoliv cokoliv, pochopitelně potřebujeme Váš - nejlépe předem souhlas - s návštěvou veterináře a ošetřením s tím, že účelně vynaložené náklady na léčbu fretečky poté uhradíte. Dále bychom byli rádi, kdybyste si fretečku vyzvedli dle předem domluveného termínu.. může se stát, že budete potřebovat pohlídat fretečku i déle a my ji pochopitelně nevyhodíme na ulici, ale rádi ji pohlídáme i déle, ale byli bychom rádi, kdybyste nás o této skutečnosti včas informovali.. Např. Angela jsme si brali na měsíc.. na náš dotaz, kdy si Angela vyzvednou, prodloužili majitelé hlídání o další měsíc a pak zase.. Nám to nevadí, Angel je super freťák, ale musíme počítat především s místem pro fretečky útulkové a tak bychom byli vždy rády, abchom věděly, na čem jsme.. a ne že vůbec nevíme, kdy a zda vůbec si majitelé svou fretku vyzvednou.

Také prosím počítejte s vlastním dovozem fretečky k nám a také vyzvednutí u nás.. pochopitelně se můžeme domluvit na nějaké alternativě, ale je to velmi individuální.. mějte prosím na mysli, že i my jsme matky od rodin, od rodinných domů, s pracovními povinnostmi a ještě povinnostmi k fretečkám z útulku, které nám kromě všeho ostatního zaberou opravdu několik hodin denně.. a tak abychom my místo vás jezdili sem a tam, a tím musely něco zanedbat - protože jinak to bohužel nejde - jak nastavit čas ještě nikdo nevymyslel - tak to si prostě nemůžeme dovolit.

díky za pochopení. Jinak pochopitelně fretečky pohlídáme velmi rády a s láskou :-)

 

obrazek1.jpg31.01.2011 - dostali jsme na hlídání Angela - už 6ti letého nekastrovaného freťáčka, jehož majitelé se stěhují a tak dali Angela cca na měsíc k nám, aby se vyhnul všemu tomu shonu :-) Angel je velmi vychovaný a hodný... je přeci jen starší a tak jsme zjistili, že nejvíce mu chutnají konzervičky od gourmetu, na ty se vyloženě vrhá... jinak však v ničem nezaostává.. je šikovný a akční - vyleze si z klece, proběhne se, ale vzhledem k věku běhá jen chvilku a zase si zaleze zpět do klece do pelíšku :-)

21.4. Angel by se měl zítra vracet domů.. už si u nás zvykl, snad nebude mít problémy s návratem do své rodiny :-) Je to opravdu osobnost :-) Získat si Angela není jen tak :-) Navíc je to opravdu nádherný, obrovský freťák.. největší ze všech co jsem kdy viděla :-)  a někdy i pěkná potvrůka.. pěkně mě párkrát prohnal.. jak se mi chtěl zakousnout do nohou a já jsem se snažila mu zdrhnout.. je velmi rychlý, kolikrát jsem běžela přes celý barák :-) Rošťák jeden :-)

23.04. Angel odjel domů...:-) svou paničku poznal a tak snad bude vše OK.. dostal od nás na cestu konzervičky a granulky, aby doma věděly, co poslední měsíce papkal a co mu chutná a je zdravé a věříme, že mu bude doma fajn :-)

31.1. nějak jsem opomněla na tyto stránky dopisovat hlídané fretky.. přes vánoce jsme hlídali celkem 4 fretečky, 2 (z toho jeden byl "náš" Piškotek - až do ledna)... všechny byly v pohodě a spokojené se vrátily k majitelům.. 

p1010062.jpg- v červenci 2010jsme měsíc hlídali nádherného samečka Rica – ze začátku jsme se báli jeden druhého, ale po pár dnech už byl Rikoušek miláček rodiny..Rici je takový medvídek - jinak jsme mu snad ani neřekli..  a protože byl červenec a jeho panička zkoumala svět, Rikoušek zkoumal naši zahradu, nejvíce se mu líbilo jezírku se želvama. Pak se pochopitelně vrátil k majitelce... 

cikolinda.jpg- už několikrát jsme hlídali Hance freťulky či freťulky, které si od nás z útulku vzala, a protože i teď musí Hanka do lázní, máme na 10 dní Čikouška a Lindičku.. Hančina naprosto úžasná a dokonalá péče jim u nás bude chybět, protože tak, jak se mají u ní, se u nás mít bohužel nebudou – ale i tak jim dáme vše nej, co můžeme.. vždyť obě jsou i naše fretčí „děti“. Ale co jsou v péči Hanky, z Čikouška je nádherný fretčí sameček, jak má být a z Lindičky je překrásná stříbrná fretčí dáma  Tímto děkujeme moc Hance za veškerou péči, kterou jim dává.. 17.9. se Lindi a Čikoušek vrátili k Hance.. snad u nás byli spokojení oni a Hanka nabrala nové síly v lázních :-)

17.9.-26.9. hlídáme krásný tchoří páreček z Prahy -  Huga a Jessicu.. tak krásného samečka už jsme dlouho neviděli, a to ho paní majitelka "vysvobodila" ze jednoho zverimexu, kde ho nemohla nechat, když viděla, jak strádá... a jaký je z něj krásný "kus chlapa" :-) Oba jsou strašně hodní..

 V neděli odjel Hugo a Jessinka domů, vypadali spokojeně a i majitelka vypadala spokojeně, že se u nás freťulky měly dobře :-) To jsme moc rádi :-)

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ilatw - I saw you yesterday. I'm looking a man like you

hallo dear!! my name is Diane.
If you want to meet me, I'm here - is.gd/eP3qxP

Klara Marlon - DR ISIKOLO mi POMOHL ZÍSKAT ZPĚT PARTNERA

Jmenuji se Klára Marlon a slíbila jsem, že své svědectví vypovím po celém světě, jakmile se můj muž vrátí ke mně a můj manžel přijde přesně tak, jak mi řekl DR ISIKOLO, když mi pomohl. Udělal jsem správnou volbu a kontaktoval jsem DR ISIKOLO, skvělého kouzelníka, který je schopen vám pomoci vyřešit vaše problémy. Můj muž mě nechal trpět a nikdy jsem nevěřila, že se ke mně znovu vrátí, ale když jsem kontaktovala DR ISIKOLO, ujistil mě, že můj muž přijde znovu. dal mi nějaký seznam věcí k nákupu, ale nemohl jsem je sehnat ve své zemi, a tak jsem mu poslal peníze a on ty věci koupil a připravil dokonalé kouzlo lásky. Můj manžel ke mně za 48 hodin přiběhl a prosil o odpuštění. TOTO JE TAK SKUTEČNÉ A PRAVDIVÉ. Byl jsem tak překvapen, že kouzlo fungovalo přesně tak, jak mi řekl. To je tak úžasné a chci, abyste tomu věřili, protože DR ISIKOLO je tak skutečný a naléhavě vás žádám, abyste ho nyní kontaktovali na jeho e-mailu, aby vám také mohl pomoci tak, jak pomohl mně. e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete ho také WhatsApp na +2348133261196.

Greg Joy - Thanks Alot Dr

S bývalým jsme se rozešli před pár měsíci a já byla v šestém měsíci těhotenství. Oba se milujeme a byl to pro mě šok a opravdu mi to zlomilo srdce. Zkusila jsem zavolat jeho rodičům a oni mi řekli, že jejich syn řekl, že mě nemiluje a nechce mě vidět a oni neví, co se děje. Brečela jsem a brečela každý den, protože jsem ho moc milovala. Dokud jsem neporodila a dítěti nebyl rok, nemohla jsem svou lásku získat zpět. Zase jsem byl zmatený. Kontaktoval jsem DR OBO přes WhatsApp a řekl, že mi pomůže, a řekl mi, že ta žena začarovala mého manžela a řekla, že mi pomůže kouzlo zlomit, aby se můj manžel ke mně vrátil a byl po 48 hodinách můj. . Bylo pro mě velkým překvapením, že se vše, co řekl, stalo. Můj manžel se ke mně okamžitě vrátil a řekl, že bych mu měla odpustit. Moc děkuji tomuto mocnému a skutečnému kouzelníkovi. musíte kontaktovat tohoto mocného kouzelníka! Může vám to pomoci. Nezklame vás, dávám vám 100% záruku, že vám pomůže, Zde je jeho kontakt:
E-mail: dr.obohealinghome1411@gmail.com
Whatsapp: +2348115365326

Ingridjm - I'm looking a man like you

Hello baby.. my name Kimberly...
I love oral sex! Write me - is.gd/nVMghs

Maria Artur - DR ISIKOLO mi POMOHL ZÍSKAT ZPĚT PARTNERA

Navždy budu zavázán skvělému DOKTORU ISIKOLOVI za napravení mého rozpadlého manželství. Jmenuji se Maria Artur a poté, co mě můj manžel na 3 měsíce opustil kvůli své milence. Nikdy jsem nevěřil na kouzla, dokud mě s ním můj přítel nepředvedl. Zpočátku jsem k němu byla skeptická, protože jsem hodně slyšela o sesilatelích falešných kouzel, ale své pochybnosti jsem zahnala, protože jsem zoufale toužila získat svého manžela zpět a udělala jsem podle toho, co mi přikázal. Nyní je můj manžel zpět jen do 48 hodin poté, co jsem ho kontaktoval. Po 6 měsících rozvodu žiji opět šťastně se svým manželem a nedám si pokoj, dokud ho nebude znát celý svět. Specializuje se také na ochranná kouzla, loterijní kouzla, elevační kouzla E.T.C. Spojte se nyní s DOKTOREM ISIKOLOM, jeho e-mailem: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete ho také WhatsApp na +2348133261196.

Amanda5m - I saw you today. I'm looking a man like you

hello dear!!! my name is Evelyn!
I love sex. Write me - bit.ly/3DdTgVT

Denis Zvonimir - isikolosolutionhome@gmail.com

Autentická láska kouzla práce za 48 hodin
Já jsem Denis Zvonimir a já jsem měl svou ex přítelkyni zpět s pomocí Dr. Isikolo přes WhatsApp: +2348133261196. Viděl jsem lidi, kteří psali svědectví o kouzlu, kdy byli požehnáni a komu chci také říct můj. Je také s těmito svědectví, které jsem potkal Dr isikolo a kontaktoval ho, aby mi přivedl svůj ex Katrina zpět, abychom mohli strávit dovolenou spolu, jak jsme se rozešli na několik měsíců a mé srdce nebylo stejné. Miluji tuto ženu celým svým srdcem. S pomocí doktora Isikolo, můj ex se ke mně vrátil do 48 hodin poté, co jsem splnil a udělal to, co mě nutný. Láska a štěstí byla obnovena a teď mě miluje, tím více je velmi reálné. I já byl šokován a nemohl jsem uvěřit, že to vlastně fungovalo. Řekl bych vám, abyste se obrátili na tento muž, pokud si přejete mít svůj milovaný záda s rychlými výsledky na jeho e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com nebo WhatsApp +2348133261196.

Helenmd - I'm looking a lover like you

heey baby... Im looking a man..
I love sex. Here are my erotic photos - is.gd/RpEAXS

Sarah Ben - Thanks for your help dr

Právě jsem získala svého bývalého manžela zpět díky pomoci odborníků na magii lásky Dr. OBO Můj manžel mě opustil kvůli jiné ženě, byly to jen 3 roky našeho manželství. Nejbolestivější je, že jsem byla těhotná s naším druhým dítětem. Chtěl jsem ho zpátky. Udělal jsem všechno, co jsem mohl, abych ho dostal, ale to bylo všechno. "Slíbil jsem, ale on odmítl. Vysvětlil jsem svůj problém své přítelkyni a ona mi navrhla, abych se obrátil na kouzelníka, aby mi pomohl kouzlit." Nezbylo mi nic jiného, ​​než to zkoušet, poslal jsem zprávu kouzelníkovi jménem DR OBO, který mě ujistil, že není žádný problém a že vše bude 48 hodin v pořádku. manžela a vrátil se mi po 48 hodinách.S výsledkem jeho práce jsem stále spokojen.Už neplačte, pro pomoc kontaktujte DR OBO.Zde jeho kontakt, e-mail: dr.obohealinghome1411@gmail.com Můžete také dát mu WhatsApp na +2348115365326

Zara Mateo - svedectvo o Dr. Isikolo

Děkuji vám, pane, za vaše opravdová kouzla. Jmenuji se Zara Matteo. To je opravdu neuvěřitelné a nic takového jsem v životě nezažil. Než jsem vás poznala, pane, zkusila jsem všechny možné způsoby, jak dostat svého manžela zpět, ale ve skutečnosti jsem si uvědomila, že mi nic nefunguje a že můj manžel ke mně choval hodně nenávisti. Myslela jsem si, že není žádná naděje, že bych se mohla sejít se svým bývalým manželem. Ale když jsem si přečetl dobré recenze o tom, jak DR ISIKOLO pomáhá ostatním, rozhodl jsem se mu poslat e-mail, aby to zkusil, a udělal jsem vše, co mi nařídil a důvěřoval jsem mu a řídil se jeho pokyny, jak mi zaručil do 48 hodin, a to bylo přesně, když mi můj bývalý zavolal. Pane, jsme teď spokojenější než kdy jindy. Všechno vypadá dokonale a tak přirozeně! Děkuji mnohokrát, pane, za vaše autentická a nesporná kouzla. zde opět jeho e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete ho také WhatsApp na +2348133261196. Díky pane za vaši pomoc.

Maureen Ben - Thanks for your help

Rozchod je bolestivý, někdy předstíráme, že jsme skvělí, ale nejsme, bojem za to, abychom získali zpět svého milovaného, ​​bojujeme také o to, abychom získali zpět svou radost a štěstí. Když se se mnou rozešel můj o rok starší přítel, sotva jsem mohla mluvit, aniž bych se rozplakala. Cítil jsem se odmítnutý a sklíčený a také jsem nevěděl, co mám dělat. Nevěděl jsem, jestli ho dokážu získat zpět, a úzkost byla nesnesitelná. Surfoval jsem na internetu a při čtení článků a webů o nespočtu kouzel jsem přes Whatsapp narazil na dr. Obo (+2348115365326). Chtěla jsem náš vztah zpět a dr. Obo mě ujistil, že se ke mně můj přítel vrátí. Tak jsem postupovala podle pokynů a plánů, které mi udělal dr.Obo a do 48 hodin jsme byli zase spolu a tak zamilovaní! Vím, že se to ne vždy děje tak rychle, ale dr. Obo řekl, že kouzla jsou účinná a stalo se! Jsem tak vděčný a mohu směle říci, že pokud jste rozvedení a chcete toho člověka získat zpět, kontaktujte ho, protože dr.Obo dodržuje svá slova a také se socializuje v kouzlech, díky nimž společnice otěhotní, aby se uzdravila všechny nemoci nebo nemoci, vyhrajte v loterii atd., nikdy nezapomenu, jak mi pomohl. Pošlete mu e-mail přes (dr.obohealinghome1411@gmail.com) a zkušební verze vás přesvědčí

William Madu - thanks for help

Na světě je jen jeden kouzelník, kterému tolik věřím v obnovení vztahu a spojení dvou milenců dohromady a já jsem jedním z těch, kdo svědčí. jeho jméno je chubygreat, chubygreat vám může pomoci vyřešit jakýkoli problém, o kterém si myslíte, že čelíte jeho černé magii (voodoo). Kontaktujte ho pomocí jeho e-mailu chubygreat@gmail.com nebo mu napište na whatsapp +2349056504566. Udělal to pro mě a já mu tolik věřím, proto přicházím na tuto platformu, abych o něm svědčil. kontaktujte chubygreat, pokud máte jakýkoli problém, má řešení.

William Madu - thanks for help

Na světě je jen jeden kouzelník, kterému tolik věřím v obnovení vztahu a spojení dvou milenců dohromady a já jsem jedním z těch, kdo svědčí. jeho jméno je chubygreat, chubygreat vám může pomoci vyřešit jakýkoli problém, o kterém si myslíte, že čelíte jeho černé magii (voodoo). Kontaktujte ho pomocí jeho e-mailu chubygreat@gmail.com nebo mu napište na whatsapp +2349056504566. Udělal to pro mě a já mu tolik věřím, proto přicházím na tuto platformu, abych o něm svědčil. kontaktujte chubygreat, pokud máte jakýkoli problém, má řešení.

Katarina Bennet - svedectvo o Dr. Isikolo

Děkuji DR ISIKOLO ze všech největší za to, co jste pro mě udělal. Jmenuji se Katarina Bennetová a jsem tak ráda, že je můj milenec zpět ke mně a nyní spolu šťastně žijeme. DR ISIKOLO kouzlo opětovného shledání lásky je velmi silné a účinné a nemá žádné vedlejší účinky. Protože mi slíbil pomoc, rozhodla jsem se vyzkoušet DR ISIKOLO, když mě můj milenec opustil kvůli jiné paní. Pomohl mi seslat kouzlo lásky, abych obnovil lásku a štěstí pro mě a mého milence, které ho přivedly zpět ke mně v roce 48, jak mi slíbil a ujistil. nejvíc mě vzrušuje, že můj milenec ani nevěděl, že byl pod kouzlem, které ho přimělo zničit to, co jsme v průběhu let sdíleli. pokud procházíte vztahovým problémem, doporučuji vám kontaktovat DR ISIKOLO a váš problém bude vyřešen. Kontaktujte DR ISIKOLO leo ještě dnes a vyřešte svůj problém, a pokud potřebujete jeho pomoc, níže je jeho e-mailová adresa: isikolosolutionhome@gmail.com nebo přímo WhatsApp: +2348133261196.

Selene brozovic - Oceňuji vaši dobrou práci voodoo pane

Láska je krásná, když ji má někdo doplnit. Voodoo Lord je skutečný kouzelník a velmi jedinečný a mocný muž s moudrostí. Nemohla jsem otěhotnět, protože jsem měla problémy s plodností. Manžel se se mnou kvůli tomu rozvedl. Měl jsem takový strach, pořád jsem plakal a dokonce jsem přemýšlel o sebevraždě, ale moje kamarádka mě seznámila se skvělým mužem známým jako Voodoo Lord, který jí také pomohl vyřešit její vlastní problém. Dala mi jeho email, kontaktoval jsem ho a vše vysvětlil. Ujistil mě, že mi pomůže, že se nemám bát. Voodoo Lord přinesl radost do mého života a do mé rodiny, přivedl ke mně mého manžela svými duchovními silami, otěhotněl, vyléčil rakovinu mé sestry svými zvláštními schopnostmi a také pomohl mému nevlastnímu bratrovi vyhrát v loterii 1 milion dolarů. Voodoo Lord je opravdu talentovaný a velmi dobrý muž, který opravdu ví, jak dělat svou práci. Nebýt Voodoo Lorda, můj život by byl v troskách. Děkuji mnohokrát Voodoo Pane, nikdy nepřestanu mluvit o tom, jak velký a mocný jsi. Slovy nelze vyjádřit, jak dobře jste pro mě a mou rodinu udělali, a věřím, že slova budou stačit k popisu vaší dobré a skvělé práce. Pokud potřebujete duchovní pomoc, proč neběžet za Voodoo Lordem, kontaktujte ho prostřednictvím jeho e-mailu: voodooconnect60@gmail.com nebo whatsapp +234 8097014925 nebo Telegram +234 8097014925 a on vám pomůže. Voodoo Lord je neškodný, bezpečný a spolehlivý, proto ho nyní kontaktujte, abyste vyřešili jakýkoli problém, který máte.

Andre martini - vúdú Pán je najlepší

Můj život je opět plný štěstí díky Pánu Voodoo. To, co se mi stalo, si nemohu nechat pro sebe, ale také to říct světu, aby ti, kdo mají ve vztahu nebo manželství jakýkoli problém, mohli přivést zpět své blízké a být zase šťastní. Můj milenec a já jsme měli vážné problémy, které vedly k našemu rozchodu, protože poté už můj život nebyl stejný. Snažil jsem se ji všemi způsoby získat zpět, ale byla to jen ztráta úsilí a ztráta času. Jednoho dne jsem ale při hledání na internetu narazil na několik svědectví o  Pánovi Voodoo. Kontaktoval jsem ho a vysvětlil mu svůj problém a byl jsem velmi překvapen, jak se mu podařilo získat mého milence zpět do 48 hodin. Díky této skvělé věci, která se stala v mém životě, jsem se rozhodl říct celému světu o tom velkém muži jménem Voodoo Lord. Pro ty, kteří potřebují řešení svých problémů, mi řekl, že v jeho chrámu není nic nemožného. Tolik mu věřím, pro každého, kdo čte mé svědectví, pokud potřebujete pomoci získat svého bývalého partnera zpět nebo chcete mít své dítě, nebo chcete být zvýhodněni, laskavě ho kontaktujte prostřednictvím e-mailu - Voodooconnect60@gmail.com ... Whatsapp +234 8097014925... Telegram +234 8097014925

Laura Mattis - svedectvo o Dr. Isikolo

Jmenuji se Laura Mattis a zoufale jsem hledala způsob, jak přimět mého bývalého přítele, aby se do mě znovu zamiloval. Měli jsme své vzestupy a pády, ale za posledních 6 měsíců náš vztah šel na jih. Utratil jsem 500+ za sesilatele kouzel, o kterém jsem si myslel, že mi pomůže, aniž bych věděl, že nepomohla. Natahuji ruku, protože chci být žádoucí ženou, kterou jsem býval, a on se do mě znovu zamiluje a vezme si mě. Nedokážu si představit tohoto chlapce s nikým jiným, dokud jsem opravdu nekontaktoval Dr. ISIKOLO, který učinil touhu mého srdce splněnou. Dal mi podrobnosti o tom, jak mi pomoci, což udělal, když jsem vyhověl, a zachránil mého muže ze zlých rukou paní, která ho zhypnotizovala, a můj muž se k vám vrátil za 48 hodin a byl jsem opravdu ohromen, že takový projev sil je skutečně skutečný. Nyní mohu s radostí říci lidem, aby DR ISIKOLO zkusili své problémy a čekali na okamžité výsledky. kontaktujte ho pomocí jeho e-mailu: isikolosolutionhome@gmail.com nebo přímo na WhatsApp +2348133261196.

Viktoria Andro - testimony

Ahoj všichni, jmenuji se Viktoria Andro. Nikdy jsem si nemyslela, že se budu znovu usmívat, Můj manžel mě opustil se dvěma dětmi na jeden rok a dva týdny, Veškerá snaha přivést ho zpět selhala Myslela jsem, že ho už neuvidím, dokud jsem nepotkala paní jménem Christina, která mi řekla mi o kouzelníkovi jménem DR ISIKOLO, Dala mi jeho e-mailovou adresu a mobilní číslo, kontaktoval jsem ho a on mě ujistil, že do 48 hodin se mi manžel vrátí, Za méně než 48 hodin se můj manžel vrátil a začal prosit o odpuštění říká, že to byla ďábelská práce, takže jsem stále překvapený tím zázrakem, opravdu nevěřím v žádné duchovní doktory. DR ISIKOLO obnovil lásku a štěstí v mém spojení a jsem se svým mužem a navždy je náš. pokud potřebujete pomoc při získávání řešení, můžete jej bez prodlení kontaktovat. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com nebo přímo na WhatsApp +2348133261196.

Teresar4 - I'm looking a lover like you

heey baby!!! Im looking a lover!
I love sex. Write me - tinyurl.com/yf44kqmn

Helena Bila - Skvělé šance, že se váš muž vrátí k vám a vašim dětem s pomocí DR ISIKOLO.

Skvělé šance, že se váš muž vrátí k vám a vašim dětem s pomocí DR ISIKOLO.
můj manžel mě a naše 2 děti opustil asi 10 měsíců, prošla jsem si spoustou bolesti, dělala jsem všechno, snažila jsem se, aby se vrátil ke mně ak dětem, ale nic nefungovalo. bylo to pro mě opravdu stresující období, protože jsem nikdy nechtěl prožít zármutek. Bylo mi řečeno, abych kontaktoval lékaře pro kouzlo lásky, aby mi pomohl, což jsem udělal, měl jsem štěstí, že jsem dostal kontakt na DR ISIKOLO, který mi byl schopen pomoci, kontaktoval jsem ho a vše mu vysvětlil a dodržel jeho postupy a on to udělal kouzlo opětovného shledání lásky, které přivedlo mého manžela zpět ke mně a jeho dětem za 2 dny. díky moc, DR ISIKOLO Opravdu si vážím toho, co jste pro mě udělal. Zde je jeho kontakt, pokud to budete potřebovat při řešení vašich vztahových problémů. e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete ho také WhatsApp na +2348133261196



 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 20
Celkem: 2840898
Měsíc: 30502
Den: 1157