Jdi na obsah Jdi na menu
 


HLÍDÁNÍ FRETEK

9. 9. 2010

HLÍDÁNÍ FRETEK

9.9. 2010 Protože sem tam hlídáme nějakou freťulku, rozhodli jsme se vytvořit i stránku pro ně, aby i majitelé mohli sledovat, jak se jejich miláčkové mají..

22.4.2011 - I hlídání freteček má však svá pravidla.. o fretečky hlídané se staráme stejně jako všechny, tudíž jako o naše vlastní, mají vše co potřebují, věnujeme ji lásku, čas, opatrujeme je atd.. Však.. i my se však podle hlídání potřebujeme zařídit.. tudíž bychom byli rádi, kdybyste nám řekli, na jak dlouho chcete fretečku pohlídat (cena za hlídání je 1000,- na měsíc se vším všudy, s granulkama, pamlskama, kočkolitem, stále čistou klecí a jednou týdně praným a voňavým pelíškem :-), s vycházkama atd..). V případě onemocnění fretky - stát se může kdykoliv cokoliv, pochopitelně potřebujeme Váš - nejlépe předem souhlas - s návštěvou veterináře a ošetřením s tím, že účelně vynaložené náklady na léčbu fretečky poté uhradíte. Dále bychom byli rádi, kdybyste si fretečku vyzvedli dle předem domluveného termínu.. může se stát, že budete potřebovat pohlídat fretečku i déle a my ji pochopitelně nevyhodíme na ulici, ale rádi ji pohlídáme i déle, ale byli bychom rádi, kdybyste nás o této skutečnosti včas informovali.. Např. Angela jsme si brali na měsíc.. na náš dotaz, kdy si Angela vyzvednou, prodloužili majitelé hlídání o další měsíc a pak zase.. Nám to nevadí, Angel je super freťák, ale musíme počítat především s místem pro fretečky útulkové a tak bychom byli vždy rády, abchom věděly, na čem jsme.. a ne že vůbec nevíme, kdy a zda vůbec si majitelé svou fretku vyzvednou.

Také prosím počítejte s vlastním dovozem fretečky k nám a také vyzvednutí u nás.. pochopitelně se můžeme domluvit na nějaké alternativě, ale je to velmi individuální.. mějte prosím na mysli, že i my jsme matky od rodin, od rodinných domů, s pracovními povinnostmi a ještě povinnostmi k fretečkám z útulku, které nám kromě všeho ostatního zaberou opravdu několik hodin denně.. a tak abychom my místo vás jezdili sem a tam, a tím musely něco zanedbat - protože jinak to bohužel nejde - jak nastavit čas ještě nikdo nevymyslel - tak to si prostě nemůžeme dovolit.

díky za pochopení. Jinak pochopitelně fretečky pohlídáme velmi rády a s láskou :-)

 

obrazek1.jpg31.01.2011 - dostali jsme na hlídání Angela - už 6ti letého nekastrovaného freťáčka, jehož majitelé se stěhují a tak dali Angela cca na měsíc k nám, aby se vyhnul všemu tomu shonu :-) Angel je velmi vychovaný a hodný... je přeci jen starší a tak jsme zjistili, že nejvíce mu chutnají konzervičky od gourmetu, na ty se vyloženě vrhá... jinak však v ničem nezaostává.. je šikovný a akční - vyleze si z klece, proběhne se, ale vzhledem k věku běhá jen chvilku a zase si zaleze zpět do klece do pelíšku :-)

21.4. Angel by se měl zítra vracet domů.. už si u nás zvykl, snad nebude mít problémy s návratem do své rodiny :-) Je to opravdu osobnost :-) Získat si Angela není jen tak :-) Navíc je to opravdu nádherný, obrovský freťák.. největší ze všech co jsem kdy viděla :-)  a někdy i pěkná potvrůka.. pěkně mě párkrát prohnal.. jak se mi chtěl zakousnout do nohou a já jsem se snažila mu zdrhnout.. je velmi rychlý, kolikrát jsem běžela přes celý barák :-) Rošťák jeden :-)

23.04. Angel odjel domů...:-) svou paničku poznal a tak snad bude vše OK.. dostal od nás na cestu konzervičky a granulky, aby doma věděly, co poslední měsíce papkal a co mu chutná a je zdravé a věříme, že mu bude doma fajn :-)

31.1. nějak jsem opomněla na tyto stránky dopisovat hlídané fretky.. přes vánoce jsme hlídali celkem 4 fretečky, 2 (z toho jeden byl "náš" Piškotek - až do ledna)... všechny byly v pohodě a spokojené se vrátily k majitelům.. 

p1010062.jpg- v červenci 2010jsme měsíc hlídali nádherného samečka Rica – ze začátku jsme se báli jeden druhého, ale po pár dnech už byl Rikoušek miláček rodiny..Rici je takový medvídek - jinak jsme mu snad ani neřekli..  a protože byl červenec a jeho panička zkoumala svět, Rikoušek zkoumal naši zahradu, nejvíce se mu líbilo jezírku se želvama. Pak se pochopitelně vrátil k majitelce... 

cikolinda.jpg- už několikrát jsme hlídali Hance freťulky či freťulky, které si od nás z útulku vzala, a protože i teď musí Hanka do lázní, máme na 10 dní Čikouška a Lindičku.. Hančina naprosto úžasná a dokonalá péče jim u nás bude chybět, protože tak, jak se mají u ní, se u nás mít bohužel nebudou – ale i tak jim dáme vše nej, co můžeme.. vždyť obě jsou i naše fretčí „děti“. Ale co jsou v péči Hanky, z Čikouška je nádherný fretčí sameček, jak má být a z Lindičky je překrásná stříbrná fretčí dáma  Tímto děkujeme moc Hance za veškerou péči, kterou jim dává.. 17.9. se Lindi a Čikoušek vrátili k Hance.. snad u nás byli spokojení oni a Hanka nabrala nové síly v lázních :-)

17.9.-26.9. hlídáme krásný tchoří páreček z Prahy -  Huga a Jessicu.. tak krásného samečka už jsme dlouho neviděli, a to ho paní majitelka "vysvobodila" ze jednoho zverimexu, kde ho nemohla nechat, když viděla, jak strádá... a jaký je z něj krásný "kus chlapa" :-) Oba jsou strašně hodní..

 V neděli odjel Hugo a Jessinka domů, vypadali spokojeně a i majitelka vypadala spokojeně, že se u nás freťulky měly dobře :-) To jsme moc rádi :-)

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Mary Steve - anthonybeckam22@gmail.com

Chtěl bych využít této příležitosti a poděkovat Dr.obovi za jeho pomoc, za to, že mi pomohl získat zpět mého manžela, když mě opustil pro jinou ženu. Kontaktoval jsem dr.obohealinghome1411@gmail.com, řekl mi, co bych měl udělat a co potřebuji dostat a do 48 hodin můj manžel přijdeme s prosbou k tobě. Když jsem do 48 hodin bez pochyby udělal to, co řekl, zavolal mi a prosil, jestli může přijít domů, byl jsem tak ohromen. Můžete kontaktovat Dr.obo o pomoc s jeho podrobnostmi, WhatsApp +2348115365326 nebo e-mail: Dr.obohealinghome1411@gmail.com

Mary Ann - chiefdodoru@gmail.com

Chtěl bych poděkovat šéfovi Dodoruovi, který mi pomohl přivést zpět mého manžela ... Před dvěma (2) lety jsem měl vážný problém s mým manželem, a to do té míry, že opustil dům a začal chodit s jinou ženou, zatímco zůstal s tou ženou jsem se ho snažil přivést zpět, ale všechno mé úsilí bylo zbytečné až do dne, kdy můj přítel přišel do mého domu a řekl jsem jí všechno, co se stalo mezi mnou a mým manželem, pak mi o tom řekla mocný kouzelník, který jí pomáhal, když měla stejný problém.
Pak jsem kontaktoval šéfa Dodoru a řekl mu všechno, pak řekl urprise do 48 hodin, můj manžel se opravdu vrátil a prosil mě, abych mu odpustil.
Nemůžu vystát tuto Joy sám, proto jsem se rozhodl podělit se o své svědectví .. pokud existuje někdo, kdo potřebuje jeho pomoc, můžete ho kontaktovat pomocí jeho e-mailu - Chiefdodoru@gmail.com, whatsapp + 2349015088017..On je ochoten pomoci jakýkoli orgán, který potřebuje jeho pomoc.

Branka Savic - navštivte jeho web (DR ISIKOLO): https://isikololovetemple.com

Četl jsem několik svědectví DR ISIKOLO o tom, jak pomohl mnoha lidem přivést zpět své milence za 3 dny kouzlem lásky. Měl jsem problém se svým přítelem, tak jsem se rozhodl ho kontaktovat, protože svého přítele tolik miluji. odešel z domova a řekl, že už se o tento vztah nezajímá, byl jsem v šoku. Kontaktoval jsem DR ISIKOLO a on mi řekl, že se můj přítel ke mně v příštích 3 dnech vrátí. Když píšu toto svědectví, jsem nejšťastnější dívka na zemi. můj přítel a já žijeme šťastný život a naše láska je nyní silnější, než byla předtím, než jsme se rozešli. Děkuji DR ISIKOLO za nadměrnou práci, kterou pro mě udělal, a pomohl mi dostat se zpět s mým přítelem. pokud čelíte jakémukoli problému ve vztahu a chcete rychlé řešení, kontaktujte DR ISIKOLO na e-mailu: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete mu také WhatsApp na +2348133261196. navštivte jeho web (DR ISIKOLO): https://isikololovetemple.com

Dorothy - chiefdodoru@gmail.com

Chtěl bych poděkovat šéfovi Dodoruovi, který mi pomohl přivést zpět mého manžela ... Před dvěma (2) lety jsem měl vážný problém s mým manželem, a to do té míry, že opustil dům a začal chodit s jinou ženou, zatímco zůstal s tou ženou jsem se ho snažil přivést zpět, ale všechno mé úsilí bylo zbytečné až do dne, kdy můj přítel přišel do mého domu a řekl jsem jí všechno, co se stalo mezi mnou a mým manželem, pak mi o tom řekla mocný kouzelník, který jí pomáhal, když měla stejný problém.
Pak jsem kontaktoval šéfa Dodoru a řekl mu všechno, pak řekl urprise do 48 hodin, můj manžel se opravdu vrátil a prosil mě, abych mu odpustil.
Nemůžu vystát tuto Joy sám, proto jsem se rozhodl podělit se o své svědectví .. pokud existuje někdo, kdo potřebuje jeho pomoc, můžete ho kontaktovat pomocí jeho e-mailu - Chiefdodoru@gmail.com, whatsapp + 2349015088017..On je ochoten pomoci jakýkoli orgán, který potřebuje jeho pomoc.

Amy Dylan - svedectvo o Dr. Isikolo

Toto je svědectví DR ISIKOLO Duchovní pomoc pro mě bude deklarována na celém internetu, aby zveřejnila jeho jméno lidem a umožnila mu pomáhat ostatním, kteří mají problémy ve vztazích. Důvěra je klíčem k úspěšnému kouzlu. Jmenuji se Amy Dylan. Toto svědectví jsem začal psát 28. června a záměrně jsem sem uvedl datum, abych si vzpomněl, že můj dlouho ztracený vztah s mou bývalou manželkou byl konečně za pouhé 2 dny od kontaktu s DR ISIKOLO Spiritual. Během 2 dnů jsem se znovu připojil k muži, můj bývalý milenec se ke mně vrátil poté, co se od něj oddělil více než 7 měsíců. Byl to zázrak, protože jsem nikdy nevěřil, že to bude možné. jeho síly obnoví lásku a spojení mezi námi do 48 hodin a jsme spolu šťastní. laskavě ho kontaktujte, pokud potřebujete pomoc. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete mu také WhatsApp na +2348133261196

Ivanka Fabijan - svedectvo o Dr. Isikolo

Jsem Ivanka Fabijan, byla jsem vdaná za svého manžela Amose Fabijana, miluji ho tak moc, že ​​jsme manželé posledních 8 let se dvěma dětmi. když odjel na dovolenou do Francie, měl na mysli dámu jménem Mary, řekl mi, že už o manželství nemá zájem. Byl jsem tak zmatený a hledal pomoc, nevím, co mám dělat, dokud jsem nepotkal svou přítelkyni, slečnu paši, a neřekl jí o svém problému. řekla mi, abych si nedělal starosti s tím, že už měla podobný problém, a představila mi muže jménem Love Isellino kouzlo Dr. Isikolo, které vrhlo kouzlo na svou bývalou a po 2 dnech ho přivedlo zpět k ní požádala mě, abych požádal o pomoc dr. Isikolo, kouzlo lásky. Kontaktoval jsem ho, aby mi pomohl přivést zpět mého manžela a on mě požádal, abych si nedělal starosti s tím, že obnoví lásku a spojení mezi ním a on to udělal a můj manžel se ke mně vrátil domů po 48 hodinách. Právě teď jsem nejšťastnější žena na světě za to, co pro mě a mého manžela toto skvělé kouzlo sesilatele, můžete kontaktovat e-mail Dr. Isikolo: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete ho také WhatsApp na +2348133261196

Rosaline Comma - Spell Caster

Ahoj diváci, jsem Rosaline Comma z USA, chci využít této příležitosti a poděkovat knězi Bacasimovi za skvělou práci, kterou odvedl v mém životě. Měl jsem s manželem velmi velké nedorozumění a on řekl, že mě už nechce znovu, že potřebuje rozvod, bylo mi zlomené srdce, byl jsem odveden a zmaten, nevěděl jsem, co dělat, dokud jsem jednoho věrného dne neuviděl svědectví někoho svědčícího o tom, co pro ni kněz Bacasim udělal, nikdy jsem nevěřil v kouzla ani kouzla, ale neměl jsem na výběr, rozhodl jsem se to zkusit, tak jsem ho kontaktoval prostřednictvím jeho e-mailu (pristbacasim2000@gmail.com) řekl co jsem musel udělat, co jsem udělal a on mi slíbil, že do 48 hodin mě můj manžel kontaktuje, nevěřil jsem tomu na 100%, takže druhý den ráno, když jsem se připravoval na práci, jsem měl zazvonil telefon a šel jsem to vyzvednout překvapilo mě, že volá můj manžel, odpověděl jsem a on se mi začal omlouvat, odpustil jsem mu, protože ho tolik miluji, a teď změnil nový život, zastavil všechno špatné věci, které dříve dělal, mě teď miluje víc než dřív. Můžete ho také kontaktovat, pokud také procházíte a druh manželských problémů nebo problémů ve vztazích je velmi mocným kouzelníkem a věřím, že vám také pomůže pristbacasim2000@gmail.com, nebo mu můžete také WhatsApp na +15202103368 nebo navštívit jeho web na adrese https://priestbacasima2001.wixsite.com/priest

Loreta Emilio - DR ISIKOLO VYROBIL, ŽE MÔJ MÔŽEM MÔŽE SPÔSOBIŤ MÔJ manžela SPÄŤ

DR ISIKOLO je prostě nejlepší kouzelník a pomocník. Jmenuji se Loreta Emilio, z úcty k vám a vašim kouzlům musím toto svědectví všem oznámit. Byl jsem u jiných kouzelníků, aniž bych viděl jakýkoli výsledek. Jen jsem si přál, abych k vám přišel dříve, dostal jsem od vás to nejlepší. Můj bývalý manžel byl pryč rok a já jsem chodil všude a další kouzla na pomoc, ale žádný výsledek, dokud mě můj přítel nepředstavil Dr. Isikolo. Po skončení kouzla lásky a za 48 hodin, jak slíbil, jsem konečně dostal volání . Jeho kouzla dokázala zázraky a můj manžel je zpět plný lásky. Je to zázrak! Najednou se vrátil s květinami a řekl, že bych mu měl odpustit, byl jsem opravdu ohromen a šokován, když můj manžel poklekl a prosil o odpuštění a abych ho přijal zpět. Opravdu mi chybí slova a radost, A teď jsem opět radostná žena. Děkuji moc, doktore Isikolo. Každý, kdo hledá opravdové sesilatele kouzel, by měl kontaktovat DR ISIKOLO Na: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete ho také Whatsapp na +2348133261196

Emmanuela Dino - DR ISIKOLO mi POMOHL ZÍSKAT ZPĚT PARTNERA

Jsem Emmanuela Dino. Poté, co s ním byl ve vztahu sedm let, se se mnou rozešel, udělal jsem vše pro to, abych ho přivedl zpět, ale všechno bylo zbytečné, tolik jsem ho chtěl zpět kvůli lásce, kterou k němu mám, vysvětlil jsem svůj problém někdo online a ona navrhla, že bych měl raději kontaktovat sesilatele kouzel DR ISIKOLO, který by mi mohl pomoci seslat kouzlo, abych ho přivedl zpět, ale já jsem ten typ, který kouzlu nikdy nevěřil, neměl jsem jinou možnost, než to zkusit, poslal jsem kouzlo poštou sesilatel a řekl mi, že není problém, že do dvou dnů bude všechno v pořádku, že se můj bývalý ke mně vrátí před třemi dny, kouzlil a překvapivě druhý den to bylo kolem 16 hodin. Můj bývalý mi volal, byl jsem tak překvapený, odpověděl jsem na volání a vše, co řekl, bylo, že ho tak mrzí všechno, co se stalo, že chce, abych se k němu vrátil, že mě tak miluje. Byl jsem tak šťastný a šel jsem k němu, tak jsme znovu začali šťastně žít spolu. Kdokoli může potřebovat pomoc sesilatele kouzel, protože je skutečný a mocný, jeho e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com nebo jeho WhatsApp na: +2348133261196

Chloe Donald - testimony about the good works of Dr Isikolo

Četl jsem několik svědectví o sesilateli kouzel lásky od Dr. Isikola o tom, jak pomohl mnoha lidem přivést zpět své bývalé milence do 48 hodin. S pozdravem jsem se rozhodl ho kontaktovat, protože miluji svého přítele a jsme několik měsíců od sebe. Opravdu mi tolik chyběl, zkusil jsem všechny ostatní způsoby, jak ho získat zpět, ale nemohl. Kontaktoval jsem doktora Isikola a ten mi řekl, že můj bývalý se ke mně v příštích 48 hodinách vrátí, doktor Isikolo ho propustil, aby věděl, jak moc ho miluji a chci. A otevřel oči, aby si představil, kolik toho spolu sdílíme. Můj bývalý je nyní znovu ke mně. Když právě píšu toto svědectví, všechno proto, že jsem věřil doktoru Isikolovi a ten mi geniálně pomohl se svými schopnostmi. obnovil lásku a spojení mezi námi. Všechno děkuji dr. Isikolovi za nadměrnou práci, kterou pro mě udělal tím, že mi pomohl vrátit se k mému bývalému příteli. Chtěl bych upustit e-mailovou adresu Dr. Isikolo a doufám, že uvidíte toto svědectví a kontaktovat ho, pokud máte milence, kterého opravdu chcete tak špatně, Jeho e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete ho také WhatsApp na +2348133261196.

lily stratowski - Pán vúdú je vždy pripravený skutočne vyriešiť problémy

Můj manžel mě po jednom roce manželství opustil pro jinou ženu. Zoufale jsem ho potřeboval zpět, protože jsem ho tak miloval. Měl jsem velké obavy a potřeboval jsem pomoc. Tento věrný den při surfování na internetu jsem narazil na zvláštní svědectví o pánovi vúdú. Poté, co jsem utratil peníze za tolik falešných kouzelníků, cítil jsem, že bych to měl naposledy vyzkoušet, kontaktoval jsem voodoo lorda a on mi řekl, co mám dělat, a udělal jsem je všechny, pak pro mě vytvořil kouzlo lásky. O 28 hodin později se můj manžel ke mně vrátil a rozplakal se a požádal o odpuštění. Dnes jsem tak šťastný a doporučil bych toto skvělé sesilatele kouzel každému, kdo opravdu potřebuje naléhavé řešení svého rozbitého vztahu, který se specializuje na přivedení zpět ztracené přítelkyně, získání vašeho milovaného srdce, pomoc svobodným lidem při hledání partnerů, pomoc při kouzlení Chcete-li, aby byla vaše půjčka poskytnuta, sesílejte kouzla, abyste získali přízeň, milostnou přitažlivost, problémy s manželstvím a rozvod, specializuje se také na léčbu problémů s ledvinami a jakýchkoli jiných druhů nemocí, které vás trápí, a může dokonce pomoci neplodným ženám otěhotnět. Tak je dobrý, je nejlepší v tom, co dělá. Můžete ho kontaktovat na whatsapp přes +234 - 08097014925 nebo mu poslat e-mail na voodooconnect60@gmail.com

lily stratowski - Pán vúdú je vždy pripravený skutočne vyriešiť problémy

Můj manžel mě po jednom roce manželství opustil pro jinou ženu. Zoufale jsem ho potřeboval zpět, protože jsem ho tak miloval. Měl jsem velké obavy a potřeboval jsem pomoc. Tento věrný den při surfování na internetu jsem narazil na zvláštní svědectví o pánovi vúdú. Poté, co jsem utratil peníze za tolik falešných kouzelníků, cítil jsem, že bych to měl naposledy vyzkoušet, kontaktoval jsem voodoo lorda a on mi řekl, co mám dělat, a udělal jsem je všechny, pak pro mě vytvořil kouzlo lásky. O 28 hodin později se můj manžel ke mně vrátil a rozplakal se a požádal o odpuštění. Dnes jsem tak šťastný a doporučil bych toto skvělé sesilatele kouzel každému, kdo opravdu potřebuje naléhavé řešení svého rozbitého vztahu, který se specializuje na přivedení zpět ztracené přítelkyně, získání vašeho milovaného srdce, pomoc svobodným lidem při hledání partnerů, pomoc při kouzlení Chcete-li, aby byla vaše půjčka poskytnuta, sesílejte kouzla, abyste získali přízeň, milostnou přitažlivost, problémy s manželstvím a rozvod, specializuje se také na léčbu problémů s ledvinami a jakýchkoli jiných druhů nemocí, které vás trápí, a může dokonce pomoci neplodným ženám otěhotnět. Tak je dobrý, je nejlepší v tom, co dělá. Můžete ho kontaktovat na whatsapp prostřednictvím (+234 - 08097014925) nebo mu poslat e-mail na (voodooconnect60@gmail.com).

lily stratowski - Pán vúdú je vždy pripravený skutočne vyriešiť problémy

Můj manžel mě po jednom roce manželství opustil pro jinou ženu. Zoufale jsem ho potřeboval zpět, protože jsem ho tak miloval. Měl jsem velké obavy a potřeboval jsem pomoc. Tento věrný den při surfování na internetu jsem narazil na zvláštní svědectví o pánovi vúdú. Poté, co jsem utratil peníze za tolik falešných kouzelníků, cítil jsem, že bych to měl naposledy vyzkoušet, kontaktoval jsem voodoo lorda a on mi řekl, co mám dělat, a udělal jsem je všechny, pak pro mě vytvořil kouzlo lásky. O 28 hodin později se můj manžel ke mně vrátil a rozplakal se a požádal o odpuštění. Dnes jsem tak šťastný a doporučil bych toto skvělé sesilatele kouzel každému, kdo opravdu potřebuje naléhavé řešení svého rozbitého vztahu, který se specializuje na přivedení zpět ztracené přítelkyně, získání vašeho milovaného srdce, pomoc svobodným lidem při hledání partnerů, pomoc při kouzlení Chcete-li, aby byla vaše půjčka poskytnuta, sesílejte kouzla, abyste získali přízeň, milostnou přitažlivost, problémy s manželstvím a rozvod, specializuje se také na léčbu problémů s ledvinami a jakýchkoli jiných druhů nemocí, které vás trápí, a může dokonce pomoci neplodným ženám otěhotnět. Tak je dobrý, je nejlepší v tom, co dělá. Můžete ho kontaktovat na whatsapp prostřednictvím (+234 - 08097014925) nebo mu poslat e-mail na (voodooconnect60@gmail.com).

lily stratowski - Pán vúdú je vždy pripravený skutočne vyriešiť problémy

Můj manžel mě po jednom roce manželství opustil pro jinou ženu. Zoufale jsem ho potřeboval zpět, protože jsem ho tak miloval. Měl jsem velké obavy a potřeboval jsem pomoc. Tento věrný den při surfování na internetu jsem narazil na zvláštní svědectví o pánovi vúdú. Poté, co jsem utratil peníze za tolik falešných kouzelníků, cítil jsem, že bych to měl naposledy vyzkoušet, kontaktoval jsem voodoo lorda a on mi řekl, co mám dělat, a udělal jsem je všechny, pak pro mě vytvořil kouzlo lásky. O 28 hodin později se můj manžel ke mně vrátil a rozplakal se a požádal o odpuštění. Dnes jsem tak šťastný a doporučil bych toto skvělé sesilatele kouzel každému, kdo opravdu potřebuje naléhavé řešení svého rozbitého vztahu, který se specializuje na přivedení zpět ztracené přítelkyně, získání vašeho milovaného srdce, pomoc svobodným lidem při hledání partnerů, pomoc při kouzlení Chcete-li, aby byla vaše půjčka poskytnuta, sesílejte kouzla, abyste získali přízeň, milostnou přitažlivost, problémy s manželstvím a rozvod, specializuje se také na léčbu problémů s ledvinami a jakýchkoli jiných druhů nemocí, které vás trápí, a může dokonce pomoci neplodným ženám otěhotnět. Tak je dobrý, je nejlepší v tom, co dělá. Můžete ho kontaktovat na whatsapp prostřednictvím (+234 - 08097014925) nebo mu poslat e-mail na (voodooconnect60@gmail.com).

lily stratowski - Pán vúdú je vždy pripravený skutočne vyriešiť problémy

Můj manžel mě po jednom roce manželství opustil pro jinou ženu. Zoufale jsem ho potřeboval zpět, protože jsem ho tak miloval. Měl jsem velké obavy a potřeboval jsem pomoc. Tento věrný den při surfování na internetu jsem narazil na zvláštní svědectví o pánovi vúdú. Poté, co jsem utratil peníze za tolik falešných kouzelníků, cítil jsem, že bych to měl naposledy vyzkoušet, kontaktoval jsem voodoo lorda a on mi řekl, co mám dělat, a udělal jsem je všechny, pak pro mě vytvořil kouzlo lásky. O 28 hodin později se můj manžel ke mně vrátil a rozplakal se a požádal o odpuštění. Dnes jsem tak šťastný a doporučil bych toto skvělé sesilatele kouzel každému, kdo opravdu potřebuje naléhavé řešení svého rozbitého vztahu, který se specializuje na přivedení zpět ztracené přítelkyně, získání vašeho milovaného srdce, pomoc svobodným lidem při hledání partnerů, pomoc při kouzlení Chcete-li, aby byla vaše půjčka poskytnuta, sesílejte kouzla, abyste získali přízeň, milostnou přitažlivost, problémy s manželstvím a rozvod, specializuje se také na léčbu problémů s ledvinami a jakýchkoli jiných druhů nemocí, které vás trápí, a může dokonce pomoci neplodným ženám otěhotnět. Tak je dobrý, je nejlepší v tom, co dělá. Můžete ho kontaktovat na whatsapp prostřednictvím (+234 - 08097014925) nebo mu poslat e-mail na (voodooconnect60@gmail.com).

Rita Francis - anthonybeckam22@gmail.com

Nyní jsem šťastný člověk, a to vše díky DR.OBO, který jsem se oženil v roce 2014. Nemohl jsem porodit pět let, můj manžel se bál a plánoval mě poslat ze svého domu, řekl mi, že se se mnou rozvede. To vše v srdci vyvolává velkou bolest. S mým srdcem v bolesti zde sdílím svůj problém s přítelem, o kterém vím, že měl také manželské problémy. Řekla, že během své těžké doby, DR. Kontaktovala OBO a DR. OBO přivedla svého manžela zpět do 3 dnů a oba jsou spolu opět šťastní. Vzal jsem kontakt DR. OBO od ní a mluvil s DR. OBO na WhatsApp +2348115365326 Řekl jsem DR OBO všechno, co trápilo mé srdce, a on mi řekl, abych už neplakal. DR. OBO Kouzlo pro mě kouzlo za pár měsíců Kouzlo pro mě kouzlo Byla jsem těhotná. V roce 2019 jsem porodila dítě, můj manžel byl šťastný a my žijeme šťastní. Pokud tedy potřebujete urgentní pomoc s jakýmikoli problémy, jste v DR OBO tou pravou osobou, na kterou se můžete obrátit. E-mail: dr.obohealinghome1411@gmail.com NEBO WhatsApp +2348115365326.

Donald Mara - anthonybeckam22@gmail.com

Ahoj všichni, Toto je situace, kdy jsem byl přede mnou a můj manžel se rozvedl na 2 roky, opravdu ho tolik miluji, Jednoho věrného dne jsem procházel webem, narazil jsem na svědectví Dr.Obo, jak pomohl ženě získat zpět jejího manžela zpět, také jsem ho kontaktoval prostřednictvím jeho e-mailu: dr.obohealinghome1411@gmail.com, aby mi pomohl přivést zpět mého manžela, který mě nechal na 2 roky jiné ženě, řekl mi, co mám dělat, a já jsem to udělal a on kouzlo lásky a řekl mi, abych počkal, že ho brzy uslyším, naštěstí mi můj manžel opravdu zavolal a prosil, že je mi to líto a opravdu mi chybělo a on se chce vrátit domů ... a já jsem byl tak šťastný a teď šťastně odcházím dobře s mým manželem děkuji Dr.Obo za to, že mi znovu úsměv na tváři můžete také kontaktovat na WhatsApp: +2348115365326 .... e-mail: dr.obohealinghome1411@gmail.com

suzanne - seawaydr22@gmail.com

Toto je moje svědectví o dobré práci velkého MOŘSKÉHO MASTERA, já jsem Lydia vstala ze Severní Karolíny USA. A omlouvám se, že jsem to vložil na síť, ale budu muset, díky tomuto nejlepšímu kouzelníkovi na světě, který přivedl zpět mého manžela, který mě nechal na poslední 3 roky, jsem se nakonec setkal s tímto mužem na blogu, který zveřejnil jeden z nich, pomoc, všechno jsem mu vysvětlil a on mi řekl o kouzelníkovi, o kterém slyšel, a on mi dal e-mailovou adresu, abych mu napsal kouzelník, abych mu řekl mé problémy. Za pouhý 1 den byl můj manžel zpět. Chci jen poděkovat tomuto pravdivému a upřímnému kouzelníkovi, pane, vše, co jste mi řekl, se stalo a děkuji vám, pane. Prosím, chci říct každému, kdo hledá řešení svého problému, radím vám, abyste laskavě konzultovali toto sesilatele kouzel, on je skutečný, je mocný a cokoli sesilatel kouzel řekne, co se stane, protože vše, co sesilatel kouzel je řekl mi, že se stalo. Může také sesílat kouzla jako Láska, Rozvod, Vítězný soudní spor, Lék na jakoukoli nemoc jako [rakovina, cukrovka, HIV / AIDS a mnoho dalších], Vítězství v loterii, Těhotenské kouzlo a mnoho dalších .... Můžete laskavě kontaktovat ho na jeho e-mailovou adresu na seawaydr22@gmail.com nebo přímo na whatsapp na +2348158911896

Joan - seawaydr22@gmail.com

Silné a silné kouzlo lásky, které vám pomůže vyhrát vaši ex zpět. kontaktujte skvělého SEA MASTER seawaydr22@gmail.com

Rozhodl jsem se, že budu trávit celý den na internetu, abych se ujistil, že spousta lidí bude moci přečíst toto mé svědectví o SEA MASTEROVI, který je mocným kouzelníkem z Afriky. Poté, co mě opustil můj milenec, jsem byl tak osamělý, že každý den, kdy jsem se rozhodl projít sítí několik tipů na vztahy, jsem nikdy nevěděl, že toto je plán, který zajistí návrat mého milence. Po přečtení mnoha tipů, jak obnovit svůj vztah lepším způsobem, jsem zjistil, že SEA MASTER má mnoho doporučení než ostatní kouzelníci, takže s tím jsem si vymyslel, že SEA MASTER je tou pravou osobou pro tuto práci , A kontaktoval jsem skvělého SEA MASTERA prostřednictvím jeho podrobností, které jsem viděl na internetu, a byl jsem tak šťastný, že jsem se rozhodl pracovat s velkým SEA MASTEREM, protože jeho práce byla 100% dokonalá a kouzlo mi rychle přivedlo moji milenku úleva, můžete ho také kontaktovat o pomoc nyní e-mailem .. seawaydr22@gmail.com whatsApp číslo +2348158911896

Helena Leon - svedectvo o Dr. Isikolo

Jsem Helena Leon, můj manžel a já jsme manželé více než 10 let. Prožili jsme spolu hodně emocionálně. V našem manželství proběhlo několik OBROVSKÝCH bojů a bolestivých situací, ale na druhé straně jsme vždy vypadali silnější. Z ničeho nic na mě můj manžel vyvolal rozvodovou řeč, byla jsem slepá! Neviděl jsem to přicházet, nepoznal jsem znamení. Už mě nepovažuje za sexuálně atraktivní. Nemohl jsem si pomoci, abych pořád plakal, protože jsem byl nesmírně zraněný. Byl jsem úplně v depresi, dokud jsem nenašel dr. ISIKOLO kouzelníka, o kterém všichni mluvili online, a kontaktoval jsem ho pro kouzlo lásky. Během našeho rozhovoru mě ujistil, že přivede mého manžela zpět za méně než 48 hodin od seslání kouzla. Mně to připadalo nemožné. Nebudete věřit, že můj manžel zavolal hned po 48 hodinách a prosil mě, abych zapomněl na všechno, co řekl o rozvodu. Byl jsem naprosto ohromen! V mé rodině je tolik lásky, protože jsem použil jeho kouzla. Je úžasný a jeho kouzla fungují tak rychle. Můj manžel mě teď miluje mnohem víc než dříve. Mohli byste se na něj také obrátit, pokud máte problémy s manželstvím nebo vztahem. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete mu také WhatsApp na +2348133261196



 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 11
Celkem: 2845169
Měsíc: 31805
Den: 771