Jdi na obsah Jdi na menu
 


HLÍDÁNÍ FRETEK

9. 9. 2010

HLÍDÁNÍ FRETEK

9.9. 2010 Protože sem tam hlídáme nějakou freťulku, rozhodli jsme se vytvořit i stránku pro ně, aby i majitelé mohli sledovat, jak se jejich miláčkové mají..

22.4.2011 - I hlídání freteček má však svá pravidla.. o fretečky hlídané se staráme stejně jako všechny, tudíž jako o naše vlastní, mají vše co potřebují, věnujeme ji lásku, čas, opatrujeme je atd.. Však.. i my se však podle hlídání potřebujeme zařídit.. tudíž bychom byli rádi, kdybyste nám řekli, na jak dlouho chcete fretečku pohlídat (cena za hlídání je 1000,- na měsíc se vším všudy, s granulkama, pamlskama, kočkolitem, stále čistou klecí a jednou týdně praným a voňavým pelíškem :-), s vycházkama atd..). V případě onemocnění fretky - stát se může kdykoliv cokoliv, pochopitelně potřebujeme Váš - nejlépe předem souhlas - s návštěvou veterináře a ošetřením s tím, že účelně vynaložené náklady na léčbu fretečky poté uhradíte. Dále bychom byli rádi, kdybyste si fretečku vyzvedli dle předem domluveného termínu.. může se stát, že budete potřebovat pohlídat fretečku i déle a my ji pochopitelně nevyhodíme na ulici, ale rádi ji pohlídáme i déle, ale byli bychom rádi, kdybyste nás o této skutečnosti včas informovali.. Např. Angela jsme si brali na měsíc.. na náš dotaz, kdy si Angela vyzvednou, prodloužili majitelé hlídání o další měsíc a pak zase.. Nám to nevadí, Angel je super freťák, ale musíme počítat především s místem pro fretečky útulkové a tak bychom byli vždy rády, abchom věděly, na čem jsme.. a ne že vůbec nevíme, kdy a zda vůbec si majitelé svou fretku vyzvednou.

Také prosím počítejte s vlastním dovozem fretečky k nám a také vyzvednutí u nás.. pochopitelně se můžeme domluvit na nějaké alternativě, ale je to velmi individuální.. mějte prosím na mysli, že i my jsme matky od rodin, od rodinných domů, s pracovními povinnostmi a ještě povinnostmi k fretečkám z útulku, které nám kromě všeho ostatního zaberou opravdu několik hodin denně.. a tak abychom my místo vás jezdili sem a tam, a tím musely něco zanedbat - protože jinak to bohužel nejde - jak nastavit čas ještě nikdo nevymyslel - tak to si prostě nemůžeme dovolit.

díky za pochopení. Jinak pochopitelně fretečky pohlídáme velmi rády a s láskou :-)

 

obrazek1.jpg31.01.2011 - dostali jsme na hlídání Angela - už 6ti letého nekastrovaného freťáčka, jehož majitelé se stěhují a tak dali Angela cca na měsíc k nám, aby se vyhnul všemu tomu shonu :-) Angel je velmi vychovaný a hodný... je přeci jen starší a tak jsme zjistili, že nejvíce mu chutnají konzervičky od gourmetu, na ty se vyloženě vrhá... jinak však v ničem nezaostává.. je šikovný a akční - vyleze si z klece, proběhne se, ale vzhledem k věku běhá jen chvilku a zase si zaleze zpět do klece do pelíšku :-)

21.4. Angel by se měl zítra vracet domů.. už si u nás zvykl, snad nebude mít problémy s návratem do své rodiny :-) Je to opravdu osobnost :-) Získat si Angela není jen tak :-) Navíc je to opravdu nádherný, obrovský freťák.. největší ze všech co jsem kdy viděla :-)  a někdy i pěkná potvrůka.. pěkně mě párkrát prohnal.. jak se mi chtěl zakousnout do nohou a já jsem se snažila mu zdrhnout.. je velmi rychlý, kolikrát jsem běžela přes celý barák :-) Rošťák jeden :-)

23.04. Angel odjel domů...:-) svou paničku poznal a tak snad bude vše OK.. dostal od nás na cestu konzervičky a granulky, aby doma věděly, co poslední měsíce papkal a co mu chutná a je zdravé a věříme, že mu bude doma fajn :-)

31.1. nějak jsem opomněla na tyto stránky dopisovat hlídané fretky.. přes vánoce jsme hlídali celkem 4 fretečky, 2 (z toho jeden byl "náš" Piškotek - až do ledna)... všechny byly v pohodě a spokojené se vrátily k majitelům.. 

p1010062.jpg- v červenci 2010jsme měsíc hlídali nádherného samečka Rica – ze začátku jsme se báli jeden druhého, ale po pár dnech už byl Rikoušek miláček rodiny..Rici je takový medvídek - jinak jsme mu snad ani neřekli..  a protože byl červenec a jeho panička zkoumala svět, Rikoušek zkoumal naši zahradu, nejvíce se mu líbilo jezírku se želvama. Pak se pochopitelně vrátil k majitelce... 

cikolinda.jpg- už několikrát jsme hlídali Hance freťulky či freťulky, které si od nás z útulku vzala, a protože i teď musí Hanka do lázní, máme na 10 dní Čikouška a Lindičku.. Hančina naprosto úžasná a dokonalá péče jim u nás bude chybět, protože tak, jak se mají u ní, se u nás mít bohužel nebudou – ale i tak jim dáme vše nej, co můžeme.. vždyť obě jsou i naše fretčí „děti“. Ale co jsou v péči Hanky, z Čikouška je nádherný fretčí sameček, jak má být a z Lindičky je překrásná stříbrná fretčí dáma  Tímto děkujeme moc Hance za veškerou péči, kterou jim dává.. 17.9. se Lindi a Čikoušek vrátili k Hance.. snad u nás byli spokojení oni a Hanka nabrala nové síly v lázních :-)

17.9.-26.9. hlídáme krásný tchoří páreček z Prahy -  Huga a Jessicu.. tak krásného samečka už jsme dlouho neviděli, a to ho paní majitelka "vysvobodila" ze jednoho zverimexu, kde ho nemohla nechat, když viděla, jak strádá... a jaký je z něj krásný "kus chlapa" :-) Oba jsou strašně hodní..

 V neděli odjel Hugo a Jessinka domů, vypadali spokojeně a i majitelka vypadala spokojeně, že se u nás freťulky měly dobře :-) To jsme moc rádi :-)

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Theresa - marvinjohnson994@gmail.com

Ahoj, jmenuji se Theresa, byl jsem ženatý několik let, dokud se věci nezačaly stávat ošklivými a hádali jsme se a hádali se téměř pokaždé ... zhoršilo se to v okamžiku, kdy podal žádost o rozvod ... Snažil jsem se ze všech sil, aby ho změnil. mysli a zůstaň se mnou. Odstěhoval se z domu a stále pokračoval v žádosti o rozvod ... Prosil jsem a zkoušel všechno, ale stále nic nefungovalo. Průlom nastal, když mě někdo seznámil s tímto úžasným, skvělým kouzelníkem, který mi nakonec pomohl ... Nikdy jsem nebyl fanouškem takových věcí, ale rozhodl jsem se to zkusit neochotně, protože jsem byl zoufalý a neměl jsem na výběr ... Tato skvělá baba mukuru dělala speciální modlitby a další věci, které musel dělat ... Během 2 dnů mi zavolal můj manžel a litoval veškerého emočního traumatu, které mě to stálo, přestěhoval se zpět do domu a dál žijeme šťastně. jaký úžasný zázrak pro mě a moji rodinu udělalo baba mukuru a víra, kterou jsem v něj měl. Představil jsem ho spoustě párů s problémy po celém světě a mají dobré zprávy ... Pevně ​​věřím, že někdo tam venku potřebuje jeho pomoc. věnujte proto zvláštní úsilí záchraně svého manželství/vztahu, pokud to opravdu stojí za to. kontaktujte ho e -mailem na (babamukuru61@gmail.com)
můžete ho kontaktovat prostřednictvím WhatsApp ..+2348075362900 .....

Helena Leon - DR ISIKOLO mi POMOHL ZÍSKAT ZPĚT PARTNERA

Jsem Helena Leon z Londýna a s manželem jsme manželé více než 10 let. Potkali jsme se, když mi bylo 22 a jemu 24. Prožili jsme toho spolu hodně emocionálně. V našem manželství bylo několik OBROVSKÝCH bojů a bolestivých situací, ale vždy jsme vypadali, že na druhé straně vyjdeme silnější. Z ničeho nic na mě manžel vrhl rozvodové řeči, byla jsem slepá! Neviděl jsem to přicházet, nerozpoznal jsem znamení. Byl jsem úplně v depresi, dokud jsem nenašel dr. ISIKOLA sesilatele kouzel z Afriky, o kterém všichni mluvili online, a já jsem ho kontaktoval kvůli kouzlu Lásky. Během našeho rozhovoru mě ujistil, že za méně než 48 hodin po kouzlení přivede mého manžela zpět. Mně to připadalo nemožné. Neuvěříte, že můj manžel zavolal okamžitě po 48 hodinách a prosil, abych zapomněl, co řekl o rozvodu poté, co DR ISIKOLO udělal kouzlo obnovy, které obnovilo lásku a emocionální spojení mezi námi. Je úžasný a jeho kouzla fungují tak rychle. Nyní mě můj manžel miluje mnohem víc než předtím. Můžete ho také kontaktovat, pokud máte problémy s manželstvím nebo vztahem. E -mail: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete mu také napsat Whatsapp na +2348133261196

Margret Kings - lordmudaspiritualtemple@gmail.com

Rozchod je bolestivý, někdy předstíráme, že jsme skvělí, ale nejsme, bojem o to, abychom dostali svého milovaného zpět, bojujeme také o získání radosti a štěstí zpět. Když se se mnou rozešel můj roční přítel, Sotva jsem mluvil bez pláče. Cítil jsem se odmítnutý a sklíčený a také jsem nevěděl, co mám dělat. Nevěděl jsem, jestli ho mohu dostat zpět a úzkost byla nesnesitelná. Surfoval jsem po internetu a při čtení článků a webových stránek o nespočet kouzel jsem narazil na dr. muda přes Whatsapp (+234-7083653387). Chtěl jsem náš vztah zpět a LORD MUDA mě ujistil, že se ke mně můj přítel vrátí. Takže jsem se řídil pokyny a plány, které pro mě vytvořil LORD MUDA, a do 48 hodin jsme byli zase spolu a tak zamilovaní! Vím, že to nejde vždy tak rychle, ale syn kudi řekl, že kouzla jsou účinná a stalo se! Jsem tak vděčný a mohu směle říci, že pokud Jste rozvedení a chcete toho člověka získat zpět, prosím, kontaktujte ho, jak LORD MUDA stále zdraví s slovy a také se setkává v kouzlech, která způsobí, že společnice otěhotní, aby uzdravila nemoci nebo nemoci, vyhrála loterii ETC, nikdy nezapomenu, jak mi pomohl. Pošlete mu e -mail prostřednictvím (lordmudaspiritualtemple@gmail.com) a soud vás přesvědčí

Sarah Ben - anthonybeckam22@gmail.com

Právě jsem získal svého bývalého manžela zpět díky pomoci odborníků na kouzla lásky Dr. OBO
Můj manžel mě opustil kvůli jiné ženě, byly to jen 3 roky našeho manželství. Nejbolestivější je, že jsem byla těhotná s naším druhým dítětem. Chtěl jsem ho zpátky. Udělal jsem vše, co bylo v mých silách, abych ho získal, ale bylo to všechno marné, slíbil jsem, ale on odmítl. Vysvětlil jsem svému problému svému příteli a ona mi navrhla, abych se raději obrátil na kouzelníka, aby mi pomohl seslat kouzlo a přivést ho zpět. Nezbylo mi nic jiného, ​​než to zkusit. Poslal jsem zprávu kouzelníkovi jménem DR OBO, který mě ujistil, že není žádný problém a že bude vše v pořádku po dobu 48 hodin. Vrhl kouzlo a obnovil lásku a pouto mezi mnou a mým manželem a vrátil se ke mně po 48 hodinách. Výsledek jeho práce mě stále těší. už neplač, požádej o pomoc DR OBO. Zde jeho kontakt, e-mail: dr.obohealinghome1411@gmail.com Můžete mu také dát WhatsApp na +2348115365326

Lauren Debois - Velký respekt k doktorovi

Velký respekt k doktorovi Ilekhojiemu za obnovení mého manželství po mnoha letech. Od listopadu loňského roku jsme s manželkou u soudu kvůli opatrovnictví mé holčičky. Hluboko v sobě jsem chtěl svou rodinu zpět, protože mi dávala tolik radosti, a od té doby, co tyto problémy začaly, jsem se nemohl soustředit na práci, protože jsem byl emocionálně na dně. Diskutoval jsem s přítelem, který mě seznámil s doktorem Ilekhojiem, a měl jsem od srdce rozhovor s ním, kde mě ujistil, že jeho smírčí kouzlo urovná spor mezi mnou a mou manželkou. Udělal jsem vše, co požadoval, tím, že jsem poskytl malou částku na nákup všech, o které mě předkové požádali, abych nabídl obnovení spojení mezi mnou a mou ženou. Poté, co bylo hotovo, se moje žena jednoho rána probudila a vyzvala nás k rozhovoru, který později po tolika letech skončil nezapomenutelným sexem a od té doby byl v mé rodině a našich přátelích a sousedech klid .
Ačkoli to doktor Ilekhojie možná nevidí, ale dlužím mnoha lidem najít řešení s doktorem Ilekhojiem a usnadnit vám život a manželství. Můžete ho kontaktovat pomocí jeho přímého čísla na WhatsApp nebo Viber (+2348147400259)

Lucas Pierro - Moje žena flirtovala s jiným mužem

Moje žena flirtovala s jiným mužem. dokud nezmizela, byl jsem zoufalý, abych ji dostal zpět, promrhal jsem tolik času a peněz snahou získat svou ženu zpět, vyzkoušel jsem téměř všechny možnosti, jak ji mít zpět a nic nefungovalo. Stala jsem se osamělou. Abych to zkrátil, našel jsem sesilatele kouzel, doktore Ilekhojie. Viděl jsem dobrá svědectví o jeho nádherné práci a po přečtení Osvědčení jsem se rozhodl, že to musím zkusit zkusit naposledy a po kouzlech se stal zázrak, moje žena přišla domů. Bylo to úžasné, každý, kdo potřebuje pomoc, by ho měl kontaktovat:

E -mail: gethelp05@gmail.com
WhatsApp/Zavolejte mu na +234-814-740-0259

Cristine Quame - Opustil váš manžel nebo manželka


Opustil váš manžel nebo manželka váš život bez jakéhokoli dobrého vysvětlení, které by vás zmátlo a vy je chcete zpět do svého života? Doktor Ilekhojie je pro tuto práci tím pravým mužem. Je to silný sesílatel kouzel, požehnaný svými předky a přijatý bohy jako jejich náustek na Zemi. Doktor Ilekhojie mi pomohl zachránit můj rozbitý domov tím, že ke mně přivedl svého manžela svým mocným kouzlem. . Já a můj manžel jsme byli odděleni 9 měsíců bez komunikace, ale díky kouzlu, které seslal doktor Ilekhojie, je zpět a jsme opět jedna šťastná rodina. Kontaktujte doktora Ilekhojieho, pokud máte nějaké životní problémy a potřebujete rychlé řešení. Viber nebo Whatsapp: +2348147400259 nebo e -mail: gethelp05@gmail.com

Cristine Quame - Opustil váš manžel nebo manželka


Opustil váš manžel nebo manželka váš život bez jakéhokoli dobrého vysvětlení, které by vás zmátlo a vy je chcete zpět do svého života? Doktor Ilekhojie je pro tuto práci tím pravým mužem. Je to silný sesílatel kouzel, požehnaný svými předky a přijatý bohy jako jejich náustek na Zemi. Doktor Ilekhojie mi pomohl zachránit můj rozbitý domov tím, že ke mně přivedl svého manžela svým mocným kouzlem. . Já a můj manžel jsme byli odděleni 9 měsíců bez komunikace, ale díky kouzlu, které seslal doktor Ilekhojie, je zpět a jsme opět jedna šťastná rodina. Kontaktujte doktora Ilekhojieho, pokud máte nějaké životní problémy a potřebujete rychlé řešení. Viber nebo Whatsapp: +2348147400259 nebo e -mail: gethelp05@gmail.com

lilian nikky - how i got my husband back

Jmenuji se Lilian N. Toto je velmi radostný den v mém životě díky pomoci, kterou mi Dr. Saguru poskytl tím, že mi pomohl získat zpět svého bývalého manžela jeho kouzlem a kouzlem lásky. Byl jsem ženatý 6 let a bylo to tak hrozné, protože můj manžel mě opravdu podváděl a hledal rozvod, ale když jsem na internetu narazil na e -mail Dr.saguru o tom, jak pomohl tolika lidem získat jejich ex zpět a pomůže napravit vztah. a aby byli lidé ve svém vztahu šťastní. Vysvětlil jsem mu svoji situaci a pak jsem hledal jeho pomoc, ale k mému překvapení mi řekl, že mi pomůže s mým případem, a tady teď slavím, protože můj manžel se navždy nadobro změnil. Vždy chce být u mě a nemůže nic dělat bez mého daru. Opravdu si užívám své manželství, je to skvělá oslava. Budu dále svědčit na internetu, protože Dr.saguru je opravdu skutečný kouzelník. POTŘEBUJETE POMOC POTOM KONTAKTOVAT DOKTORA SAGURU NYNÍ PŘES EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com nebo WhatsApp +12098373537 Je jedinou odpovědí na váš problém a ve vašem vztahu se cítíte šťastní. a je také dokonalý v
1 LÁSKA KOUZLA
2 VYHRAJTE EX ZPĚT
3 OVOCE ŽENY
4 SPELL PROMOTION
5 OCHRANA PROTI KOUZLU
6 OBCHODNÍ KOUZLO
7 DOBRÉ KOUZLO PRÁCE
8 KOUZLO V LOTERII a SOUDNÍ PŘÍPAD

Cristine Quame - Opustil váš manžel nebo manželka

Opustil váš manžel nebo manželka váš život bez jakéhokoli dobrého vysvětlení, které by vás zmátlo a vy je chcete zpět do svého života? Doktor Ilekhojie je pro tuto práci tím pravým mužem. Je to silný sesílatel kouzel, požehnaný svými předky a přijatý bohy jako jejich náustek na Zemi. Doktor Ilekhojie mi pomohl zachránit můj rozbitý domov tím, že ke mně přivedl svého manžela svým mocným kouzlem. . Já a můj manžel jsme byli odděleni 9 měsíců bez komunikace, ale s kouzlem seslaným doktorem Ilekhojiem je zpět a jsme opět jedna šťastná rodina. Kontaktujte doktora Ilekhojieho, pokud máte nějaké životní problémy a potřebujete rychlé řešení. Viber nebo Whatsapp: +2348147400259 nebo e -mail: gethelp05@gmail.com

Mario - Vždy budu voodoo lordovi děkovat

Poté, co jsem měla sedm let vztah s Annie Marie, se se mnou rozešla, snažil jsem se ji přivést zpět, ale všechny zkoušky byly v žilách. Tak moc jsem ji chtěl zpátky kvůli lásce, kterou k ní mám, modlil jsem se, sliboval jsem, ale ona odmítla. Vysvětlil jsem svůj problém někomu online a ona mi navrhla, abych se raději obrátil na sesilatele kouzel, který by mi mohl pomoci seslat kouzlo, aby ji přivedl zpět, ale já jsem člověk, který nikdy nevěřil v pravost kouzel. Nezbylo mi nic jiného, ​​než to zkusit, poslal jsem e -mail sesilateli kouzel a on mi řekl, že není problém, že bude všechno v pořádku, že se ke mně můj bývalý vrátí do tří dnů, kouzlo seslal a překvapivě další den „Bylo kolem 15; 30 hodin, moje bývalá mi zavolala, byla jsem tak překvapená, odpověděla jsem na volání a řekla jen to, že jí bylo líto toho, co udělala, a všeho, co se mezi námi stalo, že chtěla, abych se vrátil. jí, že mě tolik miluje. Byla jsem tak šťastná a také mi řekla, že se mnou chce začít žít, abychom se mohli vzít. Tak jsme spolu začali šťastně žít. Od té doby jsem slíbil, že představím někoho, koho znám, kdo má problém se vztahem k voodoo Lordovi. Jsem velmi šťastný a spokojený, že jsem kontaktoval voodoo Lorda poté, co jsem byl podveden některými falešnými zaklínači kouzel. Můžete kontaktovat voodoo Lord na WhatsApp +2348097014925 a také e -mailem na voodooconnect60@gmail.com, abyste své problémy skutečně vyřešili.

Estelle - vúdú Pán je najlepší

Můj ex mi způsobil tolik bolesti a od té doby jsem byl zlomený a rozbitý. Měl jsem kontakt se spoustou kouzelnických kouzelníků a oni mi bez výsledku utrhli peníze. Poslal jsem e -mailem tolik stránek online, abych hledal opravdového kouzelníka, dokud mě nenasměrovala 45letá žena, která voodoo lord už dříve pomáhala, neochotně jsem kontaktoval voodoo lorda, i když jsem nikdy nevěřil, ale poté, co jsem udělal, co předepsal, následoval jeho instrukce můj bývalý se ke mně vrátil a řekl mi, abych mu odpustil, a já jsem to udělal a dnes jsem se svým manželstvím spokojený. Voodoo Lord můžete kontaktovat e -mailem na (voodooconnect60@gmail.com) nebo prostřednictvím WhatsApp na ( + 234 08097014925) a soud vás přesvědčí.

Estelle - vúdú Pán je najlepší

Můj ex mi způsobil tolik bolesti a od té doby jsem byl zlomený a rozbitý. Měl jsem kontakt se spoustou kouzelnických kouzelníků a oni mi bez výsledku utrhli peníze. Poslal jsem e -mailem tolik stránek online, abych hledal opravdového kouzelníka, dokud mě nenasměrovala 45letá žena, která voodoo lord už dříve pomáhala, neochotně jsem kontaktoval voodoo lorda, i když jsem nikdy nevěřil, ale poté, co jsem udělal, co předepsal, následoval jeho instrukce můj bývalý se ke mně vrátil a řekl mi, abych mu odpustil, a já jsem to udělal a dnes jsem se svým manželstvím spokojený. Voodoo Lord můžete kontaktovat e -mailem na (voodooconnect60@gmail.com) nebo prostřednictvím WhatsApp na ( + 234 08097014925) a soud vás přesvědčí.

Valentino Emil - testimony about the good works of Dr Isikolo

Z hojnosti srdce mluví ústa a zde jsem vděčný DR ISIKOLOVI za jeho velkou pomoc, kterou mi dal. Jmenuji se Valentino Emil. Můj bývalý manžel použil na mou ženu kouzlo a ona se k němu vrátila. Cítil jsem zlomené srdce, protože jsem nevěděl, jak ji dostat zpět. Udělal jsem vše, co jsem mohl, abych ji získal zpět s jejími blízkými přáteli, ale nic nefungovalo. V místě svého zaměstnání jsem tedy zkusil vyhledat pomoc online a našel jsem různé svědky toho, jak byl doktor Isikolo věrný a nápomocný svým kouzlům. Zkusil jsem to tak, že jsem se s ním spojil, a vysvětlil jsem mu svůj problém. Doktor Isikolo mi pomohl kouzlem, které přivedlo mou ženu zpět do 48 hodin poté, co jsem ho kontaktoval, a byl to opravdu zázrak. Ujistil mě, že nás už nic nemůže rozdělit a od letošního srpna až do této chvíle jsem byl se svou ženou plný radosti. Kontaktujte ho dnes pro jakoukoli pomoc, je připraven pomoci. prostřednictvím e -mailu: isikolosolutionhome@gmail.com nebo jeho WhatsApp/Viber ho na: +2348133261196.

Rosanna - latifalmike@gmail.com

Před malou chvílí jsme se s přítelem rozešli, byl jsem zdrcen, připojil jsem se k internetu a našel jsem několik svědectví o tom, jak se snoubenec lásky dr. Fayosa, který pomohl některým lidem přivést své milence zpět, jsem zpočátku považoval za podvod. Když jsem si o tom přečetl více, rozhodl jsem se to vyzkoušet, kontaktoval jsem doktora Fayosu, aby mi pomohl sejdeme se svým bývalým přítelem a mnou a on mi řekl, že mám počkat, až se můj přítel ke mně vrátí do 48 hodin poté, co bylo kouzlo provedeno, druhý den mi můj přítel napsal, že mě prosí, abych ho vzal zpět, teď jsme zase spolu a jsme opět šťastní, kdybych neviděl ty svědectví, nikdy bych nevěděl, že je něco takového možné, Proto jsem se rozhodl sdílet své svědectví, aby se s ním mohl spojit také někdo další, kdo to potřebuje. Žádný strach, podvod nebo cokoli, kontaktujte ho prostřednictvím e -mailu: Fayosasolusionhome@gmail.com nebo Whatsapp +2348151918774

Helena Landeka - testimony about the good works of Dr Isikolo

Jmenuji se Helena Landeka, chci poděkovat muži, který je dnes za mými úsměvy, tím, že se se mnou a mým manželem znovu spojil poté, co se se mnou rozvedl, poté, co odešel, jsem trpěl vážnými zdravotními problémy kvůli přemítání a depresi, dokud jsem se nekontaktoval kouzelník, který mi řekl, co mám dělat, a já jsem vyhověl a vrátil mi ho zpět za 48 hodin. Doktor Isikolo, který je velmi silným kouzelníkem, přivedl ke mně mého manžela a přiměl mě, aby mi odpustil všechno, co mi udělal. Obnovil lásku a štěstí, které jsme sdíleli, a jsem rád, že získal mého manžela zpět. do mého života s jeho velkými schopnostmi. Moji přátelé, kteří procházejí manželskými a rozvodovými problémy, vás ujišťuji, že svého milence můžete dostat zpět do svého života s pomocí doktora Isikola. Můžete ho kontaktovat na: (isikolosolutionhome@gmail.com) Můžete ho také kontaktovat na WhatsApp na +2348133261196.

Melina Marius - DR ISIKOLO mi POMOHL ZÍSKAT ZPĚT PARTNERA

Zle potřebujete kouzlo lásky, abyste přivedli zpět svého bývalého milence nebo znovu sjednotili své manželství? E -mail DR ISIKOLO pro rychlé 48hodinové řešení. Před rokem a šesti měsíci jsem měla s manželem problém, který nás od sebe oddělil. Když se se mnou rozešel, byl jsem zmatený a nevěděl jsem, co dělat, abych ho dostal zpět, cítil jsem se uvnitř tak prázdný. Dokud jsem na internetu nenarazil na DR ISIKOLA, jak pomohl tolik lidem vyřešit tam různé problémy. Poslal jsem mu e -mail a sdělil jsem mu svůj problém a udělal jsem, co po mě požadoval, aby mi pomohl, stručně zkrátil dlouhý příběh. Než jsem to věděl, za méně než 48 HODIN mi můj manžel zavolal a vrátil se ke mně a řekl mi, že ho mrzí, co se mezi námi dvěma děje. Nakonec píši toto svědectví, abych vám poděkoval a hluboce vám poděkoval, DR ISIKOLO, že jste dodrželi svá slova a své sliby, že ho za pouhých 24 hodin po vašem mocném sesílání kouzel přivedete zpět ke mně, a za využití svých nadaných a velkých schopností přiveď ho zpět. Pokud potřebujete jeho pomoc, můžete mu poslat e -mail na adresu: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete mu také poslat WhatsApp na +2348133261196.

Sandra Ferguson - lordmudaspiritualtemple@gmail.com

Ahoj diváci, můj manžel mě po roce našeho manželství opustil kvůli jiné ženě. Zoufale jsem ho potřeboval zpět, protože jsem ho tolik miloval. Měl jsem velké obavy a potřeboval jsem pomoc. V tento věrný den, když jsem procházel internet, jsem narazil na konkrétní svědectví, takže jsem cítil, že bych to měl zkusit. Kontaktoval jsem ho a on mi řekl, co mám dělat, a já to udělal, pak pro mě udělal (návratové kouzlo lásky). O 28 hodin později se ke mně manžel vrátil s pláčem a prosil o mé odpuštění. Dnes jsem tak šťastný a chci doporučit tohoto skvělého sesilatele kouzel každému, kdo skutečně potřebuje naléhavé řešení svých narušených vztahů, na které se specializuje 1. přiveďte ztraceného milence 2. vyhrajte srdce svého milovaného 3. pomoc svobodnému lidé si najdou partnery 4. být ženatý 5. milostná přitažlivost 6. vdané problémy a rozvod 7. část lásky 8. problém s ledvinami všechny druhy nemocí, můžete ho kontaktovat na Whatsapp (+2347083653387) nebo mu poslat e -mail na adresu: lordmudaspiritualtemple@gmail.com

Tamara Franjo - testimony

Co bych udělal, abych dostal svého manžela zpět, když ne za pomoci DR ISIKOLA. jmenuji se Tamara Franjo a byl jsem úplně zmatený, když se se mnou manžel rozvedl a řekl, že je ze mě unavený. Můj život bez něj nebyl nic a snažil jsem se udělat vše pro to, aby zrušil rozvod, ale řekl, že se rozhodl a šli jsme každý svou cestou. když můj přítel při hledání pomoci a bylo mi řečeno, abych se spojil s DR ISIKOLO o pomoc, můj starý přítel, když slyšela, co jsem prožíval, a rychle jsem kontaktoval DR ISIKOLO a vysvětlil mu všechno a on mi řekl, že můj manžel se ke mně vrátí a bude mě prosit, abych ho přijal zpět do 48 hodin, stejně jako všichni, kterým pomohl. DR ISIKOLO obnovil lásku a spojení mezi mnou a mým manželem, opravdu se mi vrátil po 48 hodinách a stále mě to udivuje. Pro více dotazů, jak se spojit s DR ISIKOLO, pošlete e -mail: isikolosolutionhome@gmail.com nebo ho WhatsApp na +2348133261196.

Margret Kings - lordmudaspiritualtemple@gmail.com

Ahoj diváci, můj přítel mě po roce našeho manželství opustil pro jinou přítelkyni. Zoufale jsem ho potřeboval zpět, protože jsem ho tak miloval. Začal jsem mít velké obavy a potřeboval jsem pomoc. V tento věrný den, když jsem procházel internet, jsem narazil na konkrétní svědectví, takže jsem cítil, že bych ho měl zkusit. Kontaktoval jsem ho a on mi řekl, co mám dělat, a udělal jsem to, pak pro mě udělal (návratové kouzlo lásky). O 28 hodin později se ke mně můj přítel vrátil s pláčem a prosil o odpuštění. Dnes jsem tak šťastný a chci doporučit toto skvělé sesilatele kouzel každému, kdo skutečně potřebuje naléhavé řešení jeho rozbitých vztahů, na které se specializuje 1. přivést zpět ztraceného milence 2. získat srdce svého milovaného 3. pomoci svobodnému lidé k nalezení partnerů 4. být ženatý 5. milostná přitažlivost 6. manželské problémy a rozvod 7. milostná část 8. problém s ledvinami všechny druhy nemocí, s nimiž ho můžete kontaktovat na whatsapp (+2347083653387) nebo mu poslat e-mail na adresu: lordmudaspiritualtemple@gmail.com.



 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Statistiky

Online: 20
Celkem: 2814002
Měsíc: 27931
Den: 1207