Jdi na obsah Jdi na menu
 


HLÍDÁNÍ FRETEK

9. 9. 2010

HLÍDÁNÍ FRETEK

9.9. 2010 Protože sem tam hlídáme nějakou freťulku, rozhodli jsme se vytvořit i stránku pro ně, aby i majitelé mohli sledovat, jak se jejich miláčkové mají..

22.4.2011 - I hlídání freteček má však svá pravidla.. o fretečky hlídané se staráme stejně jako všechny, tudíž jako o naše vlastní, mají vše co potřebují, věnujeme ji lásku, čas, opatrujeme je atd.. Však.. i my se však podle hlídání potřebujeme zařídit.. tudíž bychom byli rádi, kdybyste nám řekli, na jak dlouho chcete fretečku pohlídat (cena za hlídání je 1000,- na měsíc se vším všudy, s granulkama, pamlskama, kočkolitem, stále čistou klecí a jednou týdně praným a voňavým pelíškem :-), s vycházkama atd..). V případě onemocnění fretky - stát se může kdykoliv cokoliv, pochopitelně potřebujeme Váš - nejlépe předem souhlas - s návštěvou veterináře a ošetřením s tím, že účelně vynaložené náklady na léčbu fretečky poté uhradíte. Dále bychom byli rádi, kdybyste si fretečku vyzvedli dle předem domluveného termínu.. může se stát, že budete potřebovat pohlídat fretečku i déle a my ji pochopitelně nevyhodíme na ulici, ale rádi ji pohlídáme i déle, ale byli bychom rádi, kdybyste nás o této skutečnosti včas informovali.. Např. Angela jsme si brali na měsíc.. na náš dotaz, kdy si Angela vyzvednou, prodloužili majitelé hlídání o další měsíc a pak zase.. Nám to nevadí, Angel je super freťák, ale musíme počítat především s místem pro fretečky útulkové a tak bychom byli vždy rády, abchom věděly, na čem jsme.. a ne že vůbec nevíme, kdy a zda vůbec si majitelé svou fretku vyzvednou.

Také prosím počítejte s vlastním dovozem fretečky k nám a také vyzvednutí u nás.. pochopitelně se můžeme domluvit na nějaké alternativě, ale je to velmi individuální.. mějte prosím na mysli, že i my jsme matky od rodin, od rodinných domů, s pracovními povinnostmi a ještě povinnostmi k fretečkám z útulku, které nám kromě všeho ostatního zaberou opravdu několik hodin denně.. a tak abychom my místo vás jezdili sem a tam, a tím musely něco zanedbat - protože jinak to bohužel nejde - jak nastavit čas ještě nikdo nevymyslel - tak to si prostě nemůžeme dovolit.

díky za pochopení. Jinak pochopitelně fretečky pohlídáme velmi rády a s láskou :-)

 

obrazek1.jpg31.01.2011 - dostali jsme na hlídání Angela - už 6ti letého nekastrovaného freťáčka, jehož majitelé se stěhují a tak dali Angela cca na měsíc k nám, aby se vyhnul všemu tomu shonu :-) Angel je velmi vychovaný a hodný... je přeci jen starší a tak jsme zjistili, že nejvíce mu chutnají konzervičky od gourmetu, na ty se vyloženě vrhá... jinak však v ničem nezaostává.. je šikovný a akční - vyleze si z klece, proběhne se, ale vzhledem k věku běhá jen chvilku a zase si zaleze zpět do klece do pelíšku :-)

21.4. Angel by se měl zítra vracet domů.. už si u nás zvykl, snad nebude mít problémy s návratem do své rodiny :-) Je to opravdu osobnost :-) Získat si Angela není jen tak :-) Navíc je to opravdu nádherný, obrovský freťák.. největší ze všech co jsem kdy viděla :-)  a někdy i pěkná potvrůka.. pěkně mě párkrát prohnal.. jak se mi chtěl zakousnout do nohou a já jsem se snažila mu zdrhnout.. je velmi rychlý, kolikrát jsem běžela přes celý barák :-) Rošťák jeden :-)

23.04. Angel odjel domů...:-) svou paničku poznal a tak snad bude vše OK.. dostal od nás na cestu konzervičky a granulky, aby doma věděly, co poslední měsíce papkal a co mu chutná a je zdravé a věříme, že mu bude doma fajn :-)

31.1. nějak jsem opomněla na tyto stránky dopisovat hlídané fretky.. přes vánoce jsme hlídali celkem 4 fretečky, 2 (z toho jeden byl "náš" Piškotek - až do ledna)... všechny byly v pohodě a spokojené se vrátily k majitelům.. 

p1010062.jpg- v červenci 2010jsme měsíc hlídali nádherného samečka Rica – ze začátku jsme se báli jeden druhého, ale po pár dnech už byl Rikoušek miláček rodiny..Rici je takový medvídek - jinak jsme mu snad ani neřekli..  a protože byl červenec a jeho panička zkoumala svět, Rikoušek zkoumal naši zahradu, nejvíce se mu líbilo jezírku se želvama. Pak se pochopitelně vrátil k majitelce... 

cikolinda.jpg- už několikrát jsme hlídali Hance freťulky či freťulky, které si od nás z útulku vzala, a protože i teď musí Hanka do lázní, máme na 10 dní Čikouška a Lindičku.. Hančina naprosto úžasná a dokonalá péče jim u nás bude chybět, protože tak, jak se mají u ní, se u nás mít bohužel nebudou – ale i tak jim dáme vše nej, co můžeme.. vždyť obě jsou i naše fretčí „děti“. Ale co jsou v péči Hanky, z Čikouška je nádherný fretčí sameček, jak má být a z Lindičky je překrásná stříbrná fretčí dáma  Tímto děkujeme moc Hance za veškerou péči, kterou jim dává.. 17.9. se Lindi a Čikoušek vrátili k Hance.. snad u nás byli spokojení oni a Hanka nabrala nové síly v lázních :-)

17.9.-26.9. hlídáme krásný tchoří páreček z Prahy -  Huga a Jessicu.. tak krásného samečka už jsme dlouho neviděli, a to ho paní majitelka "vysvobodila" ze jednoho zverimexu, kde ho nemohla nechat, když viděla, jak strádá... a jaký je z něj krásný "kus chlapa" :-) Oba jsou strašně hodní..

 V neděli odjel Hugo a Jessinka domů, vypadali spokojeně a i majitelka vypadala spokojeně, že se u nás freťulky měly dobře :-) To jsme moc rádi :-)

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

silvija patrik - testimony

Jak mám svého manžela zpátky. Am Silvija Patrik jménem Nikdy jsem nevěřil v lásky kouzel nebo kouzel, dokud jsem se nesetkal s tímto kouzelníkem, když jsem šel navštívit můj přítel v Africe v letošním roce na obchodním summitu. Myslel jsem, že muž, který se jmenuje doktor Isikolo, je opravdu mocný a mohl by pomoct kouzlami, které by vám přinesly zpáteční, ztracené, špatné milovníky a magické peníze, kouzlo nebo kouzlo pro dobrou práci nebo štěstí. Jsem teď šťastná a živá svědectví, protože ten muž, kterého jsem chtěl vzít, mě nechal 5 týdnů před svatbou a můj život byl vzhůru nohama, protože náš vztah trvá 3 roky. Opravdu jsem ho miloval, ale jeho matka byla proti nám a neměl dobrou placenou práci. Takže když jsem se setkal s tímto kouzelníkem, řekla jsem mu, co se stalo, a vysvětlil mu situaci věcí. Zpočátku jsem byl nerozhodný, skeptický a pochybný, ale jen jsem to vyzkoušel. A za dva dny, kdy jsem se vrátil do Německa, mi přítel (nyní manžel) mě sám zavolal a přišel ke mně, že se omlouvám, že všechno bylo urovnané se svou matkou a rodinou a dostal nový pracovní pohovor, abychom se mohli oženit. Nevěřil jsem tomu, protože doktor Isikolo se jen zeptal na mé jméno a jméno mého přítele a všechno, co jsem chtěl, aby to udělal. No, teď jsme šťastně ženatí a očekáváme naše malé dítě a můj manžel také dostal novou práci a náš život se stal mnohem lepší. Jeho email je: isikolosolutionhome@gmail.com nebo Whatsapp ho na +2348133261196

nira - nirashalom61@gmail.com

Chci podělit o mé nádherné svědectví o tom, jak jsem se vrátil svého manžela z mého života zpět, chci říct lidem na světě, že je skutečné kouzlo kolečko online a je silné a pravé, Jmenuje se Baba Wale Wiseman, Pomáhal nedávno jsem se spojil se svým manželem, který mě odhodil. Když jsem se obrátil na Wisemana, dal mi kouzlo pro lásku a můj manžel, který říkal, že nemá s mnou nic společného, ​​mě znovu zavolal a začal mě prosit. Každému, kdo čte tento článek a potřebuje jakoukoli pomoc, může Wiseman také nabídnout jakoukoliv pomoc, jako je sjednocení manželství a vztahů, léčba všech typů nemocí, soudní případy, těhotenské kouzlo, jsme nyní velice spokojeni s naším. Wiseman ho uvědomuje, jak moc máme rádi a potřebujeme navzájem. Tento muž je opravdový a dobrý. Může vám také pomoci napravit váš zlomený vztah. Měl jsem svého manžela zpátky! Bylo to jako zázrak! Žádné manželské poradenství a děláme velmi dobře v našem milostném životě. Kontaktujte tohoto skvělého muže, pokud máte nějaký problém s trvalým řešením
prostřednictvím e-mailu: babawalewiseman01@gmail.com
WhatsApp: +2348129806153

Alice edgar - Doktor Isikolo je skutočne muž mnohých zázrakov

Nikdo by se neměl zbavit pravomocí DR ISIKOLA, protože je ve svých pracích skvělý. Jmenuji se Alice Edgarová. Získat mého manžela zpět je to, co jsem očekával a nikdy si nedokázala představit. Já a můj manžel jsem byl ženatý čtyři roky a žijeme šťastně, ale najednou se úplně změnil a odvrátil se od mě a nikdy jsem nevěděl, co se děje, snažil jsem se ho zeptat, ale on mi odmítl říct, co problém je a jak čas pokračoval On hledal rozvod. Byl jsem tak strašný a zmatený a já jsem udělal vše, co bylo možné, aby ho dostal zpátky, ale bylo to všechno marné a myslela jsem si, že veškerá naděje byla ztracena a při hledání cesty ven mi řekl můj přítel, který měl podobný problém o velkém kouzelníkovi, který se jmenoval Dr. Isikolo a pomáhal jí vyřešit svůj problém. Nikdy jsem nevěřil v kouzelnictví v celém svém životě, protože jsem si nikdy nepomyslel, že to bude fungovat, ale snažil jsem se tomuto muži dát šanci a na své největší překvapení, udělal svou práci a přinesl pozitivní výsledek a já jsem se dokázal dostat můj manžel. Dokonce i po tom, co jeho kouzelník udělal svou práci, zjistil jsem, že se můj manžel tak mírně zamiloval se mnou jako dříve. Toto kouzelné odlévání není mytí mozků, ale on otevřel oči, aby viděl, jak moc ho miluji a potřebuji, a teď jsem šťastná Žena znovu a nevím, co mám dělat za toto Velké kouzelnické kolečko, a tak používám toto příležitost říct komukoliv, kdo má podobný problém, aby mu poslal e-mail na isikolosolutionhome@gmail.com. nebo WhatsApp ho na +2348133261196.

Ana Redzematovic - Doktor Isikolo je skutočne muž mnohých zázrakov

Mnoho lidí napsalo články o tom, jak jim pomáhalo kouzelník, ale jsem velmi vděčný tomuto velkému kouzelníkovi, který mi přivedl bývalého manžela. Toto svědectví je pravdivý příběh a mé jméno je Ana Redzematovic. Když jsem se s tímto člověkem dostal do styku, bylo to také svědectvím o něm napsaném a také jsem se setkal s mnoha svědectvím o tom, jak pomáhal druhým svým životem. Získat zpět s ex je jeden z nejvíce vnitřní nejvíce pocit, mnoho lidí by rád zažít obzvláště, protože tyto vzpomínky s naší ex vždy oblaku naši mysl, když někdo dělá některé z těch věcí, které naše bývalá zvyklý dělat. Byl jsem jediný rodič už skoro 6 let a přestože můj bývalý manžel byl daleko od svých dětí, pořád si přeji, aby se jednoho dne vrátil ke mně. Tento kouzelný doktor, se kterým jsem se setkal, známý jako DR ISIKOLO, mi pomohl se svými přáními a rád bych řekl, že jsem zpět se svým bývalým manželem a jsem velmi šťastný, že sdílem svědectví s každým, aby se také mohli setkat s tímto skvělým doktorem a vyřešit problémy. Nevím, co ostatní mohou mít pocit, že by se dostali zpět do svého života, ale vždy vím, že tam je požehnání v přestrojení s jediným re-spojením s ex. Chcete-li se úspěšně vrátit se svým ex, kontaktujte tuto skvělou kouzelnici na adrese Email: isikolosolutionhome@gmail.com. nebo Whatsapp ho na +2348133261196 a sdílet úžasné svědectví příliš jako já.

Anna Philips - TESTIMONIE ZÁVAŽNÉHO KUSTRA

TESTIMONIE ZÁVAŽNÉHO KUSTRA
Jmenuji se Mcdowell Shabis. Toto je svědectvím velkého kouzelníka DR "IMOSE", který mi pomohl vrátit můj milostný život zpět. V den, kdy mě můj manžel opustil, se zdálo, že věci jsou ponuré a atmosféra byla těžká. Všechno se zdálo bledé, a tak jsem se rozhodl hledat pomoc v kouzelných kolečkách, které mají schopnost vrátit mému bývalému manžela zpět. Jak jsem předpokládal, šel jsem na internet a jak jste viděli i při hledání spolehlivého kouzelného seskupení, viděl jsem spoustu svědectví, které kouzelníky provádí při ozdravení bývalých manželů a milovaných. Vedl jsem víru v DR IMOSE, kontaktoval jsem ho a poté, co mu vysvětlil věci, přijal, aby čelil výzvám na zemi. Byl skvěle skvělý. Můj bývalý manžel se ke mně vrátil s větší péčí a náklonností. Proto bych rád využil této příležitosti, aby mu vzdal hold za svou nesobeckou službu mé situaci. Chvályhodný, prokázal velkou odvahu, že se pokouší nalézt řešení pro prakticky jakýkoli daný problém. Kontaktujte jeho e-mail: imosesolutiontemple@gmail.com. volání nebo Whatsapp ho na +1-(619)-830-4690

Sanela Omar - Moje manželství zachránil Dr. IMOSE

Před 9 měsíci mi můj snoubenec opustil další dívku a řekl mi, že se mnou znovu nemůže pokračovat, řekl, že se nemůže oženit se mnou nebo mít s sebou něco společného, protože mě už nemiluje. abych se ho zeptal, jaký je problém, ale on si udržel docela a odešel a po nějaké měsíce mi nevolal ani neodpověděl na telefon, když jsem mu zavolal. Byla jsem zmatená a nevěděla, co dělat, dokud mi přítel neřekl, jak DR IMOSE pomohla s její manželstvím. Kontaktoval jsem DR IMOSE e-mailem a všechno mi řekl a o 48 hodin později mi zavolal Derick, můj snoubenec a začal mě prosit, abych mu odpustil, a od té doby jsem se sliboval, že řeknu slovo, jak mám svého snoubence zpátky ... Jste v nějakém vztahu krize nebo nemocné a potřebujete lék k léčení jakéhokoliv druhu nemoci ???? pak kontaktujte společnost DR IMOSE prostřednictvím e-mailu: imosesolutiontemple@gmail.com. volání nebo Whatsapp ho na + 1-(619)-830-4690

Kristina oren - velké svědectví

Dobrý den mé jméno je Kristina Oren. Chci se podělit s celým světem o tom, jak Dr. Dr Isikolo, hlavní kněz ISIKOLO SPELL TEMPLE, mi pomohl sjednotit své manželství. Prošla jsem hrubé a těžké časy, protože můj manžel mě nechal za druhou ženu a úplně mě ignoroval s dětmi. Chcete-li snížit dlouhý příběh, po dvou letech rozpadu s mým manželem bez telefonních hovorů nebo e-mailových zpráv. Byl jsem tak frustrovaný, protože jsem kontaktoval tolik jiných kouzelníků bez výsledků. když jsem četl o jeho webových stránkách na drisikolosolutionhome.webnode.com, tak jsem se rozhodl kontaktovat jej za pomoc. k mému největšímu překvapení, za pouhých 24 hodin později mi zavolal manžel a začal prosit o odpuštění. Jsem teď šťastná žena s krásnou holčičkou. Všem díky Dr. Isikolo. Můžete kontaktovat Dr. Isikolo přímo na jeho e-mailu: isikolosolutionhome@gmail.com. zavolejte nebo co jej na telefonu +2348133261196 nebo Viber +2347082727576.

Hellen koger - Appreciation

O MŮJ ŽIVOTNÍ PŘÍBĚH

Jmenuji se Hellen Brinkerhoff, jsem ze Skotska, chci se podělit o skvělé zprávy o mém životě všem a těm, kteří potřebují pomoc i v jejich životě. Po dobu 6 let trpím, můj manžel mě opustil a šel dál vzít jinou ženu jen proto, že jeho rodina mě nemiluje, také proto, že jsem mu nedokázala dát dítě, byla jsem v slzách po dobu 6 let trpí, protože když se můj manžel rozvedl, hledal jsem kouzelník, který mi pomohl on-line setkali se tolik kouzelníků, ze mě všechny shromáždili, aniž mi pomohli, ale 14. května 2018 jsem viděl místo ženy online, která sdílí dobrou práci kouzelníka s názvem Dr. Odia, musím odvahu kontaktovat ho, když jsem ho kontaktoval, řekl mi, že můj problém byl vyřešen, protože jsem se s ním spojil, po jeho kouzelném odlévání mi řekl, že se můj manžel vrátí ke mně za necelých 24 hodin, což mi se stalo překvapivě, Řekla mi, že můj manžel říkáme, abych se mi omluvila. ihned poté, co mi to všechno řekl, můj manžel mi zavolal telefonem a začal mě prosit, abych ho přijal zpět po 6 letech rozvedení. dnes sděluji tuto zprávu, protože chci, aby svět věděl o něm a jeho dobré práci. Jsem také velmi ráda, že jsem těhotná teď po svém těhotenském kouzlení a pro ty z vás, kteří potřebují nějaký druh pomoci, problém s penězi, problém s penězi, pojmenujte ji, rád kontaktujete Dr. Odia dnes a máte problém vyřešen tady jsou jeho kontaktní údaje Email: odiasolutioncenter@gmail.com, Pro přímé volání a Viber Chat Číslo: +27638836445.

violet - violete442525@gmail.com

Nikdy nevěřím v deklaraci lásky, dokud jsem se nesetkal s mým přítelem, který mi řekl všechno o DR.Chamberci, který přivedl svého bývalého přítele, i když mi řekla, že jí nevěřím, protože jsem si myslela, že by měla mít stejný falešný kolečko Spell, moje peníze. I když jsem jí dal příležitost vysvětlit vše, co má říct o DR.Chamberci, řekla jsem jí, že je spousta podvodníků, kteří chtějí vzít naše peníze a já jim nikdy nebudou oběť, i když se můj snoubenec má oženit mě pár měsíců, trpělivě čekám na jiného, ​​ale moc ho miluji. Řekla mi, že tento DR.Chamberc není falešný, že je správný a že pomohl mnoha lidem, aby se vrátili své drahé, a pak jsem se jí zeptal, jak to funguje a jaké požadavky mám před tím, než může láska se mě valí? Řekla mi, že mu pošlu e-mail na chamberc564@yahoo.com a musím mu říct, co chci. Opravdu jsem ho poslal a řekl mu, že potřebuju svého bývalého chlápka. Řekla jsem mu, že je to můj přítel, který mě na něj nasměroval, proč jsem pochyboval o jeho práci? Řekl, že jeho práce je 100% bezpečná a zajišťuje, aby se nikdo nikdy nedostal do svého chrámu a zůstane stejný. Stal jsem se ohromen na jeho slovech, který mi řekl, a přišla ke mně nějaká myšlenka, jak to vím o všech věcech, které jsme předtím diskutovali. Řekl, že než začne mou situaci, musím mít víru a důvěřovat mu, nechat ostatní kouzelníky a trpělivě čekat sám, že když mohu říci, že dělám všechno, dostanu svého milence zpátky po dobu 72 hodin. Řekl jsem v pořádku, slibuji, že s vámi pracuji sám, pak mi dal formu, jakou jsem vyplnil, a já mu to posílám se svými obrázky i obrázky mého bývalého milence. On mi odpověděl o 30 minut později a řekl mi, že jeho bohové potřebují nějaké věci, aby hodil pravopis na mě a můj problém je velmi snadné, pokud mohu nabídnout tyto věci. Poté, když se ho zeptám, jak mohu tyto věci dostat a jak ho mohu poslat za házení lásky, řekl mi, že bych se neměl obávat, že zde existuje prodejce ve své vlastní zemi. Získejte věci pro mě. Pak se ho zeptám, kolik stojí za nákup všech těchto výrobků? Řekl mi, co jsem mu s plnou důvěrou poslal. O hodinu později mi zavolal a řekl mi, že můj problém byl vyřešen, že budu čekat 72 hodin, že se mou lásku zeptá na mne tak, jak jsem to udělal podle jeho slov, když to bylo asi osmnáct hodin příští tři dny moje první zavolal mi, jestli je doma, chce mě spěchat. Řekl jsem mu, že doufá, že je všechno dobré, řekl, že ano, když jsem mu řekl, že by mohl přijít, můj bývalý kluk se vrátil ke mně a požádal o odpuštění, že věděl, co se s ním stalo. Právě teď jsem tak ráda, že jsem obnovil svého milence zpět a plánujeme, aby se naše svatba brzy objevila, zavolala jsem DR.Chambercu a moc mu děkuji a ptám se ho, co pro něj dělá jako ocenění, řekl mi měl bych zapomenout a držet své peníze, že není po penězích, ale pomáhat lidem, kteří potřebují pomoc tam, vše, co potřebuje, abych udělal více svědectví o něm tak, aby tam lidé, kteří potřebují pomoc, mu také pošlou co je to proč Dneska dnes vydávám své svědectví. Kéž by váš dobrý pán nadále požehnal a dal mu delší život a moudrost. TOTO JE DR E-mailová adresa chamberc564@yahoo.com

Barbara Perisic - Ďakujem vám papa Isikolo

Jsem venku, abych tuto dobrou zprávu urychlil celý svět o tom, jak jsem dostal mého bývalého manžela zpět. Byla jsem oddělena od svého manžela na průchod 6 let a nebyla jsem spokojená, že jsem potřebovala svého manžela zpátky, protože život osamělosti byl pro mne a mé 3 děti tak strašný, že jsem hledal nějaké možné kouzelnické kolečko, které by mohlo přinést mého manžela, a pak jsem narazil na Dr. Isikolo, viděl jsem komentář o Dr. Isikolo, jak přináší milovníky spolu s kouzelníkem Kontaktoval jsem ho a on mě vedl. Požádal jsem o řešení, začal lék na mé kouzlo, požádal o nějaké informace, které jsem mu poslal a také mi řekl, že musíme koupit nějaké věci pro kouzlo, aby mi pracovaly prospěšné a které jsem cítil peníze pro něj po 48 hodinách mi zavolal můj manžel a začal mě bagovat za odpuštění za všechno, co se stalo, jsem tak šťastná právě teď, když jsme zpátky jako jedna rodina pro každého, kdo může potřebovat pomoc velkého kouzelníka, kterého můžete kontaktovat: isikolosolutionhome@gmail.com. volání nebo Whatsapp nebo Viber ho na +2348133261196

Nelson Olga - Svědectví o tom, jak mé štěstí bylo obnoveno zpět do mého života

Děkuji za váš zázrak Doktor Isikolo Tento článek je věnován Dr. Isikolo. Byl jsem ženatý se svou ženou po dobu 6 let a nedávno se se mnou rozloučila a hluboce mi to zranilo, když mi řekla, abych ji nechala sama a že už mě nemiluje, když jsem jí byla vždy věrná a upřímná. Snažil jsem se všechny způsoby, jak ji zpátky koupit, co chce, jako vždycky, a ona mi stále nechává srdce zlomené a má dokonce i nového přítele, který mě zničil ještě víc, dokud mě můj přítel ze střední školy nenáviděl na tohle skutečné kouzlo Dr. Isikolo. Tenhle člověk mě úplně změnil. Sledoval jsem všechno, co mi řekl, abych udělal, a moje žena se vrátila zpět, aby mě prosila. Byl jsem ohromen, všechno se stalo přesně tak, jak mi řekl. Měl jsem víru ve všechno, co mi řekl, a všechno bylo pravdivé. Také on tam byl každý okamžik, dokud jsem dostal mé štěstí zpátky a on také poskytuje kouzla, která vyléčí impotenci, holosti, nemoci, jako je HIV / AIDS, Herpes, Rakovina E.T.C. Můžete ho kontaktovat prostřednictvím e-mailu na adrese isikolosolutionhome@gmail.com whatsapp nebo Viber +2348133261196.

Edna Rakitic - Testimony

Četl jsem několik svědectví o lásce kouzelníka Dr. Isikolo o tom, jak pomohl spoustě lidí, aby vrátili své ex milovníky do 48 hodin. S pozdravem jsem si jen myslel, jestli to bylo skutečné a kdyby tento muž mohl opravdu pomoci vrátit mého milence koho tak moc miluji. Rozhodl jsem se ho kontaktovat, protože mám moc rád svého přítele a my jsme byli odděleni po pár měsíců, že jsem mu opravdu hodně zapomněl, snažil jsem se všechny ostatní prostředky, abych ho zpátky, ale nemohl. Kontaktoval jsem DR LOVE a on mi řekl že se můj ex se vrátí ke mně v příštích 48 hodinách, doktor Isikolo ho propustil, aby věděl, jak moc jsem ho miloval a chtěl. A otevřel oči, aby ukázal, jak moc jsme spolu sdíleli. Můj ex je nyní zpátky ke mně. Jak píšu toto svědectví právě teď jsem nejšťastnější dívka na zemi a já a můj přítel žijeme šťastný život a naše láska je nyní silnější než jak to bylo ještě předtím rozchod. Všem děkuji Dr. Isikolo za nadměrnou práci, kterou mi udělal, když mi pomohl dostat se zpět se svým bývalým přítelem. Rád bych ztratil adresu Dr. Isikolo a doufám, že uvidíte toto svědectví a kontaktujete ho, pokud máte milenec, který opravdu chcete tak špatně, jeho pošta: isikolosolutionhome@gmail.com a jeho přímý kontakt s Whatsapp nebo Viber +2348133261196.

STACY AMBER - CAILLOLIASA@GMAIL.COM

i want to use this medium to testify of how i got back my ex husband after divorce, i and my husband have been married for 8 years with 2 kids, we have been a happy family. Last year his behavior towards me and the kids changed, i suspected he was meeting another woman outside out marriage, any time i confronted him, he threatened to divorce me, i did all i could to make hings right but all to no avail until i saw a post on a "love and relationship forum" about a spell caster who helps people to cast spell on marriage and relationship issues, when i contacted this spell caster via email, he helped me cast a re-union spell and my husband changed and came apologizing to me and the kids. Contact this great spell caster for your relationship or marriage issues via this email: <chiefdrlucky@gmail.com> or Whats App him on +2349065398067 Good luck

safina - solution

SVĚDECTVÍ:

Jmenuji se Safina jsem z Los Angeles, jsem zde, abych svědčil o skvělé práci velkého kouzelníka, který mi pomohl se všemi svými problémy dnes jsem šťastný kvůli němu, všechno začalo v roce 2002, kdy jsem byl ženatý s mužem Johanem Smithem UK, mě po 15 letech manželství unavuje a není žádné dítě a věci jsou pro nás těžké, finančně jsme nebyli v pořádku a můj manžel se snaží o rozvod, jen aby mě žil sám a tvářil se životu, modlil jsem se k Bohu abych ho vrátil, až do roku 2016, kdy jsem se seznámil s přítelem, který mě odkázal na doktorku Odii kouzelnou kolečku, která jí pomáhala s vlastními problémy, povzbudila jsem mé vlastní a kontaktovala ho, první věc, kterou řekl, bylo, že mé problémy jsou u konce od kontaktovali ho za pomoc. Věřím mu a zeptám se ho, co mám dělat dál, řekl mi, co mám dělat, a poté řekl, že se můj manžel vrátí ke mně, aby mě prosil o kolena za 24 hodin, to bylo po 10 letech rozvodu, překvapivě po jeho práci, můj manžel přišel prosit na kolenou, naléhavě ho přijal a informoval o tom Dr. Odii, řekl, že pro mě bude hodit Money Spell, aby moje rodina byla finančně zvýhodněná a pracoval jsem s ním po 48 hodinách všude jít lidé milují mě a mé podnikání se pohybuje dopředu za to nejlepší, teď jsem šťastná a ráda informovala svět, že je to nejsilnější člověk, se kterým jsem se setkal kdekoliv na světě, že má řešení jakéhokoliv problému, který máš, on není peníze vědomí, že pomůže a počkat, dokud jste v pořádku před očekáváním jeho ocenění, takže moji bratři a sestra, pokud jste v jakékoli situaci a potřebují pomoc i poradenství, měli byste kontaktovat Dr. Odii dnes a vaše problémy vyřešeny. Zde je jeho email: odiasolutioncenter@gmail.com a jeho číslo Whatsapp: +2349065101630 a Viber číslo: +27638836445. pro vás, kteří potřebují pomoc, a pro ty, kteří mi chtějí za mnou děkovat za dobrou práci.

Ogundele - Spell

MUSÍŠ ČÍST:

Jmenuji se Sandra jsem z Los Angeles, jsem zde, abych svědčil o skvělé práci velkého kouzelníka, který mi pomohl se všemi svými problémy dnes jsem šťastný kvůli němu, všechno začalo v roce 2002, kdy jsem byl ženatý s mužem Johanem Smithem UK, mě po 15 letech manželství unavuje a není žádné dítě a věci jsou pro nás obtížné, finančně jsme nebyli v pořádku a můj manžel se snaží o rozvod jen proto, aby mě žil sám a tvářil se životu, modlil jsem se k Bohu abych ho vrátil, až do roku 2016, kdy jsem se setkal s přítelem, který mě vedl k doktoru Ogundeleovi kouzelníkovi, který jí pomohl s vlastními problémy, povzbudil jsem ho a kontaktoval ho, první věc, kterou řekl, bylo, že moje problémy jsou u konce od kontaktovali ho za pomoc. Věřím mu a zeptám se ho, co mám dělat dál, řekl mi, co mám dělat, a poté řekl, že se můj manžel vrátí ke mně, aby mě prosil o kolena za 24 hodin, to bylo po 10 letech rozvodu, překvapivě po jeho práci, můj manžel přišel prosit na kolena, naléhavě ho přijal a informoval o tom Dr. Ogundele, řekl, že pro mě bude hodit Money Spell, aby moje rodina byla finančně výhodná, a pracoval jsem s ním po 48 hodinách všude jít lidé milují mě a mé podnikání se pohybuje dopředu za to nejlepší, teď jsem šťastná a ráda informovala svět, že je to nejsilnější člověk, se kterým jsem se setkal kdekoliv na světě, že má řešení jakéhokoliv problému, který máš, on není peníze vědomí, že pomůže a počkat, dokud jste v pořádku před očekáváním jeho ocenění, takže moji bratři a sestra, pokud jste v jakékoli situaci a potřebují pomoc i poradenství, měli byste kontaktovat Dr. Ogundele dnes a vaše problémy vyřešeny. Zde je jeho email: ogundeletempleofsolution@gmail.com a jeho číslo Whatsapp: +2349065101630 a Viber číslo: +27638836445. pro vás, kteří potřebují pomoc, a pro ty, kteří mi chtějí poděkovat za dobrou práci.

leoclevary900@gmail.com - Maria

Ahoj, já jsem MARIA Po letech ve vztahu k Andersonovi se se mnou rozloučil, udělal jsem všechno, abych ho přivedl zpátky, ale všechno bylo marné, chtěl jsem ho zpět tolik, protože jsem pro něj měl lásku, já prosil ho se všemi, dělal jsem sliby, ale odmítl. Vysvětlil jsem mi
problém s mým přítelem a ona navrhla, že bych měl raději kontaktovat kouzelník, který by mi mohl pomoci kouzlo, aby ho vrátil, ale já jsem ten typ, který nikdy nevěřil kouzlu, neměl jsem jinou možnost, než to zkusit, poslal jsem kouzlo a řekl mi, že není problém, že všechno bude v pořádku před třemi dny, že se můj ex vrátí ke mně před třemi dny, on
kouzlo a překvapivě druhý den, bylo to asi o 16:00. Můj ex mi volal, byl jsem tak překvapen, odpověděl jsem na volání a všechno, co řekl, byl takový, že se mu líbilo všechno, co se stalo, že chtěl, abych se k němu vrátil, že mě tak moc miluje. Byl jsem tak šťastný a šel k němu, a tak jsme znovu začali šťastně žít. Od té doby jsem sliboval, že někdo, koho vím, že má vztahový problém, bych pomohl takové osobě tím, že jsem se obrátil k jedinému skutečnému a mocnému kouzelníkovi, který mi pomohl s mým vlastním problémem, můžete ho kontaktovat
prostřednictvím jeho e-mailu: prophetosula94@gmail.com

Sára Zapletolová - Hlídání fretčích kluků na měsíc

Dobré ráno,

Ráda bych se prosím zeptala, zda je u Vás stále možné ubytovat na týden dva fretčí kluky. Oba jsou zlatí, jednomu jsou 4 roky a druhéhu cca 8 měsíců. Problém je, že starší nenávidí menšího a při každé příležitosti ho napadá. Malého jsem mu pořídila, protože mi v červnu umřel šestiletý a měl ho moc rád tak jsem myslela, aby nebyl sám... Šlo by mi jen o týden na vánoce, protože jedu na svátky do Irska za sestrou.
Doposud mi je hlídala vždy sousedka, až do včera kdy jsem se vrátila domů ze služebky, jenže sousedka nedovřela klec od křečka, ten utekl a umíte si představit jak to dopadlo, krev úplně všude a ani neměla snahu křečka dohledat když věděla, že v klícce není a nechala ho na pospas osudu v jedné místnisti s fretkou



 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 13
Celkem: 2847466
Měsíc: 32289
Den: 1100