Jdi na obsah Jdi na menu
 


HLÍDÁNÍ FRETEK

9. 9. 2010

HLÍDÁNÍ FRETEK

9.9. 2010 Protože sem tam hlídáme nějakou freťulku, rozhodli jsme se vytvořit i stránku pro ně, aby i majitelé mohli sledovat, jak se jejich miláčkové mají..

22.4.2011 - I hlídání freteček má však svá pravidla.. o fretečky hlídané se staráme stejně jako všechny, tudíž jako o naše vlastní, mají vše co potřebují, věnujeme ji lásku, čas, opatrujeme je atd.. Však.. i my se však podle hlídání potřebujeme zařídit.. tudíž bychom byli rádi, kdybyste nám řekli, na jak dlouho chcete fretečku pohlídat (cena za hlídání je 1000,- na měsíc se vším všudy, s granulkama, pamlskama, kočkolitem, stále čistou klecí a jednou týdně praným a voňavým pelíškem :-), s vycházkama atd..). V případě onemocnění fretky - stát se může kdykoliv cokoliv, pochopitelně potřebujeme Váš - nejlépe předem souhlas - s návštěvou veterináře a ošetřením s tím, že účelně vynaložené náklady na léčbu fretečky poté uhradíte. Dále bychom byli rádi, kdybyste si fretečku vyzvedli dle předem domluveného termínu.. může se stát, že budete potřebovat pohlídat fretečku i déle a my ji pochopitelně nevyhodíme na ulici, ale rádi ji pohlídáme i déle, ale byli bychom rádi, kdybyste nás o této skutečnosti včas informovali.. Např. Angela jsme si brali na měsíc.. na náš dotaz, kdy si Angela vyzvednou, prodloužili majitelé hlídání o další měsíc a pak zase.. Nám to nevadí, Angel je super freťák, ale musíme počítat především s místem pro fretečky útulkové a tak bychom byli vždy rády, abchom věděly, na čem jsme.. a ne že vůbec nevíme, kdy a zda vůbec si majitelé svou fretku vyzvednou.

Také prosím počítejte s vlastním dovozem fretečky k nám a také vyzvednutí u nás.. pochopitelně se můžeme domluvit na nějaké alternativě, ale je to velmi individuální.. mějte prosím na mysli, že i my jsme matky od rodin, od rodinných domů, s pracovními povinnostmi a ještě povinnostmi k fretečkám z útulku, které nám kromě všeho ostatního zaberou opravdu několik hodin denně.. a tak abychom my místo vás jezdili sem a tam, a tím musely něco zanedbat - protože jinak to bohužel nejde - jak nastavit čas ještě nikdo nevymyslel - tak to si prostě nemůžeme dovolit.

díky za pochopení. Jinak pochopitelně fretečky pohlídáme velmi rády a s láskou :-)

 

obrazek1.jpg31.01.2011 - dostali jsme na hlídání Angela - už 6ti letého nekastrovaného freťáčka, jehož majitelé se stěhují a tak dali Angela cca na měsíc k nám, aby se vyhnul všemu tomu shonu :-) Angel je velmi vychovaný a hodný... je přeci jen starší a tak jsme zjistili, že nejvíce mu chutnají konzervičky od gourmetu, na ty se vyloženě vrhá... jinak však v ničem nezaostává.. je šikovný a akční - vyleze si z klece, proběhne se, ale vzhledem k věku běhá jen chvilku a zase si zaleze zpět do klece do pelíšku :-)

21.4. Angel by se měl zítra vracet domů.. už si u nás zvykl, snad nebude mít problémy s návratem do své rodiny :-) Je to opravdu osobnost :-) Získat si Angela není jen tak :-) Navíc je to opravdu nádherný, obrovský freťák.. největší ze všech co jsem kdy viděla :-)  a někdy i pěkná potvrůka.. pěkně mě párkrát prohnal.. jak se mi chtěl zakousnout do nohou a já jsem se snažila mu zdrhnout.. je velmi rychlý, kolikrát jsem běžela přes celý barák :-) Rošťák jeden :-)

23.04. Angel odjel domů...:-) svou paničku poznal a tak snad bude vše OK.. dostal od nás na cestu konzervičky a granulky, aby doma věděly, co poslední měsíce papkal a co mu chutná a je zdravé a věříme, že mu bude doma fajn :-)

31.1. nějak jsem opomněla na tyto stránky dopisovat hlídané fretky.. přes vánoce jsme hlídali celkem 4 fretečky, 2 (z toho jeden byl "náš" Piškotek - až do ledna)... všechny byly v pohodě a spokojené se vrátily k majitelům.. 

p1010062.jpg- v červenci 2010jsme měsíc hlídali nádherného samečka Rica – ze začátku jsme se báli jeden druhého, ale po pár dnech už byl Rikoušek miláček rodiny..Rici je takový medvídek - jinak jsme mu snad ani neřekli..  a protože byl červenec a jeho panička zkoumala svět, Rikoušek zkoumal naši zahradu, nejvíce se mu líbilo jezírku se želvama. Pak se pochopitelně vrátil k majitelce... 

cikolinda.jpg- už několikrát jsme hlídali Hance freťulky či freťulky, které si od nás z útulku vzala, a protože i teď musí Hanka do lázní, máme na 10 dní Čikouška a Lindičku.. Hančina naprosto úžasná a dokonalá péče jim u nás bude chybět, protože tak, jak se mají u ní, se u nás mít bohužel nebudou – ale i tak jim dáme vše nej, co můžeme.. vždyť obě jsou i naše fretčí „děti“. Ale co jsou v péči Hanky, z Čikouška je nádherný fretčí sameček, jak má být a z Lindičky je překrásná stříbrná fretčí dáma  Tímto děkujeme moc Hance za veškerou péči, kterou jim dává.. 17.9. se Lindi a Čikoušek vrátili k Hance.. snad u nás byli spokojení oni a Hanka nabrala nové síly v lázních :-)

17.9.-26.9. hlídáme krásný tchoří páreček z Prahy -  Huga a Jessicu.. tak krásného samečka už jsme dlouho neviděli, a to ho paní majitelka "vysvobodila" ze jednoho zverimexu, kde ho nemohla nechat, když viděla, jak strádá... a jaký je z něj krásný "kus chlapa" :-) Oba jsou strašně hodní..

 V neděli odjel Hugo a Jessinka domů, vypadali spokojeně a i majitelka vypadala spokojeně, že se u nás freťulky měly dobře :-) To jsme moc rádi :-)

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Anna Oscar - testimony about the good works of Dr Isikolo

Toto je web, který jsem četl o DR ISIKOLO a kontaktoval jsem ho, aby mi pomohl dostat mého bývalého přítele zpět, abych se oženil během měsíce srpna tohoto roku, a vrátil jsem se sem, abych o něm zveřejnil příspěvek. Doktor Isikolo vám pomůže vyřešit váš problém bez ohledu na to, čím procházíte. Jmenuji se Anna Oscar. Příspěvek o kouzelníkovi je pro mě velmi podivný, protože jsem nikdy nevěřil, že budu schopen říci, že mi kouzelník pomohl přivést mého bývalého přítele zpět, i když mě opustil kvůli nevěře a neustálému zneužívání a bojovali jsme silně a po 6 měsících bez kontaktu. Četl jsem o doktoru Paulovi z jiných webových stránek a kontaktoval jsem ho, aby mi pomohl. Za méně než 48 hodin mi můj bývalý přítel zavolal a byl jsem rád, že se ke mně chce vrátit. Setkali jsme se ve stejném měsíci a on mi navrhl. Byl to nejkrásnější prsten. Prosím, všichni zde, kontaktujte DR ISIKOLO, aby vám vyřešil váš problém a učinil vás spokojeným s vaším vztahem, který vás bolí. Láska je ten nejlepší pocit, jaký kdy zažil. Pošlete mu e-mail na isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196

mary frank - https://www.fretkyboleslav.cz/clanky/akce/hlidani-fretek.4.html

Jsem zde, abych vydal svědectví o tom, jak mi tento mocný kouzelník jménem Dr. Peter pomohl upevnit můj vztah. Byl jsem zlomeninu srdce, když mi moje snoubenka řekla, že už nemá zájem si mě vzít, protože měl poměr s druhou ženou. Plakala jsem a vzlykala každý den, dokud mi to nebylo tak zlé, že jsem se natáhl na internet o pomoc, to bylo, když jsem četl recenzi o skvělé práci Dr. Petera, pak jsem ho kontaktoval, aby mi pomohl získat zpět svého milence, on pomohl mi obsadit mocné (kouzlo smíření o smíření) a k mému největšímu překvapení po 48 hodinách provádění milostného kouzla se moje snoubenec vrátil na kolena a prosil mě, abych mu odpustil. Nyní jsme šťastně ženatí a děkuji všem dr. mě zachránil můj vztah, můžete kontaktovat Dr. Petera prostřednictvím jeho e-mailové adresy: ikhalealovespelltemple@gmail.com nebo WHATSAPP ho na +2348033101068

Maria Alexuta - Originální kouzelník zvaný Dr. Isikolo, který dělá zázraky pro lidi

Originální kouzelník zvaný Dr. Isikolo, který dělá zázraky pro lidi
Byla jsem tak depresivní, když mě můj milenec opustil pro jiného chlapa poté, co jsme chodili po dobu 5 let, zkusil jsem ji prosit, aby se ke mně vrátila, odmítla a řekla, že už pro mě nemá city. Po tom všem, co jsme spolu prožili, jsem se stal smutným mužem, po veškeré lásce, kterou jsme v minulosti sdíleli, jsem si bez ní nedokázal představit svůj život, protože moje láska k ní byla k nezaplacení obchodovat z jakéhokoli důvodu, jednoho dne, když jsem šel přes internet jsem viděl komentář o tom, že má moc přivést zpět milence a rozhodl jsem se vyzkoušet se pro sebe kontaktováním a okamžitě jsem odpověděl a vysvětluji, co prochází a řekl, že ten druhý použijte na ni kouzlo voodoo, proto mě pro něj opustila, navzdory mé péči o ni a slibuji, že mi pomůžu získat zpět mého milence zpět, a také mi pomůže dát mu mrtvé kouzlo, aby mě v budoucnu nemohl bojovat méně než tři dny byl chlap zastřelen neznámými muži na Floridě a do 48 hodin moje přítelkyně byla v mém domě a čekala, až se vrátím z práce, a když jsem to udělala, začala žebrat a říkala, že je mi líto, že nikdy nevěděla, co se s ní stalo. děkuji, doktore Isikolo, jsem nyní s mojí přítelkyní spokojený a vše nyní probíhá hladce. kontaktujte peter pro jakékoli kouzlo pomsty a kouzla ex back přes isikolosolutionhome@gmail.com můžete si ho také povídat na WhatsApse na +2348133261196.

Monica Vedran - Jsem velmi překvapen zázračným zážitkem a zázraky dr. Isikola

Jsem velmi překvapen zázračným zážitkem a zázraky dr. Isikola, které se šířily na internetu i po celém světě. Jak úžasně pomohl lidem na celém světě obnovit zpět své ztracené milence, kontaktoval jsem ho poté, co jsem prošel tolika svědectvím různých lidí, jak on mi pomohl přivést zpět milence zpět, řekl jsem mu o svém manželovi, který mě opustil asi před 8 měsíci, a odešel z domu se vším, co jsem měl, byl jsem zmatený, když mi jen řekl, abych se usmíval a měl jsem klid, který mě ujistil, že zvládne vše za pouhých 48 hodin. Po druhém dni, kdy mi můj manžel zavolal, jsem byl tak šokován, vybral jsem hovor a nemohl uvěřit svým uším, opravdu mě prosil, abych mu odpustil a slíbil telefonicky, Vrátil se domů a také mi dal velmi pěkné dárky, jen aby mu dokázal svou lásku ke mně. Byl jsem tak šťastný, že jsem musel zavolat doktorovi Isikolovi a poděkovat mu, on mi jen řekl, abych se podělil o dobré zprávy po celém světě. No, pokud potřebujete efektivní a opravdové kouzlo pro jakýkoli problém ve vašem životě, můžete se obrátit na doktora Isikola na jeho e-mailu isikolosolutionhome@gmail.com nebo můžete také Whatsapp / Viber ho na +2348133261196.

Masha Franko - svedectvo o Dr. Isikolo

Ahoj kluci, jsem tak nadšený, že se můj manžel vrátí poté, co opustil mě a naše 3 děti pro jinou ženu.
Po dvou letech manželství jsme se já a můj manžel dostali do jedné hádky nebo do té druhé, dokud mě nakonec neopustil a přestěhoval se do Kalifornie, aby tam byl s jinou ženou. Cítil jsem, že můj život skončil a mé děti si myslely, že už nikdy neuvidí svého otce. Snažil jsem se být silný jen pro děti, ale nemohl jsem ovládat bolesti, které trápí mé srdce, mé srdce bylo plné bolestí a bolestí, protože jsem byl do svého manžela opravdu zamilovaný. Každý den a noc na něj myslím a vždycky si přeji, aby se ke mně vrátil, byl jsem opravdu naštvaný a potřeboval jsem pomoc, takže jsem hledal pomoc online a narazil jsem na web, který navrhl, že DR ISIKOLO může pomoci získat zpět zpět rychle . Cítil jsem, že bych ho měl vyzkoušet. Kontaktoval jsem ho a řekl mi, co mám dělat, a udělal jsem to, pak pro mě udělal (kouzlo lásky). O 48 hodin později mi můj manžel opravdu zavolal a řekl mi, že mi a dětem tolik chybí, tak úžasné !! Tak se vrátil ten samý den se spoustou lásky a radosti a omluvil se za svou chybu a za bolest, kterou způsobil mně a dětem. Od toho dne bylo naše manželství silnější, než jak tomu bylo dříve, díky DR ISIKOLO. je tak silný a rozhodl jsem se podělit se o svůj příběh na internetu, že DR ISIKOLO skutečný a silný kouzelník kouzel, který se budu vždy modlit, aby žil dlouho, aby pomohl svým dětem v době potíží, pokud jste tady a potřebujete Ex zpět Nebo se váš manžel přestěhoval do jiné ženy, už neplakejte, kontaktujte nyní tohoto mocného kouzla. Tady je jeho kontakt: Pošlete mu e-mail na: isikolosolutionhome@gmail.com nebo můžete také Whatsapp/Viber ho na +2348133261196.

Masha Franko - testimony about the good works of Dr Isikolo

Ahoj kluci, jsem tak nadšený, že se můj manžel vrátí poté, co opustil mě a naše 3 děti pro jinou ženu.
Po dvou letech manželství jsme se já a můj manžel dostali do jedné hádky nebo do té druhé, dokud mě nakonec neopustil a přestěhoval se do Kalifornie, aby tam byl s jinou ženou. Cítil jsem, že můj život skončil a mé děti si myslely, že už nikdy neuvidí svého otce. Snažil jsem se být silný jen pro děti, ale nemohl jsem ovládat bolesti, které trápí mé srdce, mé srdce bylo plné bolestí a bolestí, protože jsem byl do svého manžela opravdu zamilovaný. Každý den a noc na něj myslím a vždycky si přeji, aby se ke mně vrátil, byl jsem opravdu naštvaný a potřeboval jsem pomoc, takže jsem hledal pomoc online a narazil jsem na web, který navrhl, že DR ISIKOLO může pomoci získat zpět zpět rychle . Cítil jsem, že bych ho měl vyzkoušet. Kontaktoval jsem ho a řekl mi, co mám dělat, a udělal jsem to, pak pro mě udělal (kouzlo lásky). O 48 hodin později mi můj manžel opravdu zavolal a řekl mi, že mi a dětem tolik chybí, tak úžasné !! Tak se vrátil ten samý den se spoustou lásky a radosti a omluvil se za svou chybu a za bolest, kterou způsobil mně a dětem. Od toho dne bylo naše manželství silnější, než jak tomu bylo dříve, díky DR ISIKOLO. je tak silný a rozhodl jsem se podělit se o svůj příběh na internetu, že DR ISIKOLO skutečný a silný kouzelník kouzel, který se budu vždy modlit, aby žil dlouho, aby pomohl svým dětem v době potíží, pokud jste tady a potřebujete Ex zpět Nebo se váš manžel přestěhoval do jiné ženy, už neplakejte, kontaktujte nyní tohoto mocného kouzla. Tady je jeho kontakt: Pošlete mu e-mail na: isikolosolutionhome@gmail.com nebo můžete také Whatsapp/Viber ho na +2348133261196.

Ana Leandro - testimony about the good works of Dr Isikolo

Efektivní silné kouzlo lásky, díky kterému se vaše Ex Lover vrátí zpět: Zkontrolujte DR ISIKOLO
Právě jsem zažil zázraky milostného kouzla Dr.Isikolo, které se rozšířilo na internetu i po celém světě. Jak úžasně pomohl lidem na celém světě obnovit jejich manželství a získat zpět ztracené milence a také pomoci vyhrát loterii. Kontaktoval jsem ho poté, co jsem prošel tolika svědectvími různých lidí, jak mu pomáhá přivést zpět milence zpět, řekl jsem mu o svém manželovi, který mě opustil asi před 8 měsíci, a odešel z domova se vším, co jsem měl. DR ISIKOLO mi jen řekl, abych se třikrát usmál a měl klid, zvládne vše za pouhých 48 hodin. Po druhém dni, kdy mi Toni zavolala, jsem byl tak šokován, vybral jsem hovor a nemohl uvěřit svým uším, byl opravdu mě prosí, abych mu odpustil a slíbil telefonicky. Vrátil se domů a také mi dal nové auto, jen aby pro něj dokázal svou lásku ke mně. Byl jsem tak šťastný a volal DR ISIKOLO a poděkoval mu, on mi jen řekl, abych se podělil o dobré zprávy po celém světě ..Pokud však potřebujete efektivní a opravdové kouzlo pro jakýkoli problém ve vašem životě, můžete se obrátit na DR ISIKOLO jeho e-mail : isikolosolutionhome@gmail.com nebo můžete také Whatsapp ho na +2348133261196.

Leon Dominik - thank you Dr Isikolo

Co mohu říci, jsem zastřelen slovy, pokud ne pro doktora Isikola bych teď nebyl šťastný, udělal pro mě úžasnou věc, že ​​si nemohu udržet sám sebe, nejsem takový druh lidí, kterým pomůžete po Dobrá práce, kterou utekli, proč každý den nechávám lidi, aby věděli, že existuje mocný velký muž, jako jste vy, který bude věřit, že se moje přítelkyně Rita stále může vrátit ke mně a prosit ji o kolena poté, co mě dožila 7 měsíců Dr. Isikolo odvedl pro mě práci, která mě přiměla k tomu, abych uvěřil, že tam jsou opravdu mocní kouzelníci, ale je prostě trpělivý, že mám mocného, ​​jako je Dr. Isikolo. Dokážu to každému, kdo chce kontaktovat tohoto velkého muže, nebude toho litovat Isikolo přivedl mého milence zpět do 48 hodin poté, co jsem byl podveden těmi online kouzelníky, kteří hledají peníze lidí, ale právě teď se chystám oženit, abych se s ní oženil. děláte to samé s lidmi, kteří potřebují pomoc f rom. ještě jednou děkuji svým přátelům tam venku v jakémkoli problému, který chcete zkusit kontaktovat doktora Isikola a prodiskutovat to s ním a zjistit, co se stane dál, zde je email: isikolosolutionhome@gmail.com nebo můžete také Whatsapp ho na +2348133261196.

Leon Dominik - svědectví dr. Isikola

Co mohu říci, jsem zastřelen slovy, pokud ne pro doktora Isikola bych teď nebyl šťastný, udělal pro mě úžasnou věc, že ​​si nemohu udržet sám sebe, nejsem takový druh lidí, kterým pomůžete po Dobrá práce, kterou utekli, proč každý den nechávám lidi, aby věděli, že existuje mocný velký muž, jako jste vy, který bude věřit, že se moje přítelkyně Rita stále může vrátit ke mně a prosit ji o kolena poté, co mě dožila 7 měsíců Dr. Isikolo odvedl pro mě práci, která mě přiměla k tomu, abych uvěřil, že tam jsou opravdu mocní kouzelníci, ale je prostě trpělivý, že mám mocného, ​​jako je Dr. Isikolo. Dokážu to každému, kdo chce kontaktovat tohoto velkého muže, nebude toho litovat Isikolo přivedl mého milence zpět do 48 hodin poté, co jsem byl podveden těmi online kouzelníky, kteří hledají peníze lidí, ale právě teď se chystám oženit, abych se s ní oženil. děláte to samé s lidmi, kteří potřebují pomoc f rom. ještě jednou děkuji svým přátelům tam venku v jakémkoli problému, který chcete zkusit kontaktovat doktora Isikola a prodiskutovat to s ním a zjistit, co se stane dál, zde je email: isikolosolutionhome@gmail.com nebo můžete také Whatsapp ho na +2348133261196.

Zara Lovre - testimony about the good works of Dr Isikolo

Jsem ve vztahu se svým přítelem už 2 roky a měli jsme v plánu se brzy oženit a najednou mě opustil pro jinou dívku, opravdu ho miluji a nikdy si nedokážu představit svůj život bez něj. Dále jsem se snažil, abych ho dostal zpět, ale veškeré úsilí, abych ho dostal zpět v mém životě, nevyšlo. Bylo to v tento věrný den, narazil jsem na několik komentářů na webové stránce o tomto velkém kouzelníkovi jménem Isikolo, tolik lidí tvrdilo, že jim pomáhá obnovit jejich vztah a přivést zpět své bývalé, musel jsem ho kontaktovat, protože byl moje poslední naděje. Kontaktoval jsem ho prostřednictvím jeho e-mailu a řekl mi všechno invlovované, co je třeba udělat, co jsem udělal, a ujistil mě, že za 2 dny můj přítel odejde s tou druhou dívkou a vrátí se ke mně a bylo to velmi skvělé překvapení, když se můj přítel vrací ke mně po dvou dnech. Jsem dnes velmi šťastný, že se ke mně vrátil a toho jsem dosáhl s pomocí Dr. Isikola, a ráda, pokud potřebujete jeho pomoc, pošlete mu také e-mail přímo
E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com
WhatsApp: +2348133261196
Web: drisikolosolutionhome.webnode.com

Dora Sebastian - testimony

Ahoj, jsem tady, abych šířil tuto dobrou zprávu do celého světa o tom, jak jsem se vrátil ze své ex lásky. Zbláznil jsem se, když mě moje láska minulý měsíc opustila pro jinou dívku, ale když potkám přítele, který mě seznámí s DR ISIKOLO, velkým poslem věštce, kterému slouží, vyprávěl jsem svůj problém DR ISIKOLO o tom, jak moje bývalá láska odešla mě a také, jak jsem potřeboval získat práci ve velmi velké společnosti. Řekl mi jen, že jsem přišel na správné místo, kdybych získal svou srdeční touhu bez jakýchkoli vedlejších účinků. Řekl mi, co musím udělat, poté, co se to stalo, V následujících 2 dnech mě moje láska zavolala na telefon a litovala, že mě žiji dříve a také v příštím týdnu poté, co mě láska volala prosit o odpuštění, byl jsem povolán k pohovoru v mé požadované společnosti, když jsem musel pracovat jako generální ředitel. Jsem tak šťastný a ohromen, že to musím říct celému světu, abych kontaktoval DR ISIKOLO na následující e-mailové adrese isikolosolutionhome@gmail.com a vyřešil všechny vaše problémy. Žádný problém není příliš velký na to, aby ho vyřešil ..Kontakt ho přímo na isikolosolutionhome@gmail.com nebo jeho WhatsApp: +2348133261196.

Dora Sebastian - testimony

Ahoj, jsem tady, abych šířil tuto dobrou zprávu do celého světa o tom, jak jsem se vrátil ze své ex lásky. Zbláznil jsem se, když mě moje láska minulý měsíc opustila pro jinou dívku, ale když potkám přítele, který mě seznámí s DR ISIKOLO, velkým poslem věštce, kterému slouží, vyprávěl jsem svůj problém DR ISIKOLO o tom, jak moje bývalá láska odešla mě a také, jak jsem potřeboval získat práci ve velmi velké společnosti. Řekl mi jen, že jsem přišel na správné místo, kdybych získal svou srdeční touhu bez jakýchkoli vedlejších účinků. Řekl mi, co musím udělat, poté, co se to stalo, V následujících 2 dnech mě moje láska zavolala na telefon a litovala, že mě žiji dříve a také v příštím týdnu poté, co mě láska volala prosit o odpuštění, byl jsem povolán k pohovoru v mé požadované společnosti, když jsem musel pracovat jako generální ředitel. Jsem tak šťastný a ohromen, že to musím říct celému světu, abych kontaktoval DR ISIKOLO na následující e-mailové adrese isikolosolutionhome@gmail.com a vyřešil všechny vaše problémy. Žádný problém není příliš velký na to, aby ho vyřešil ..Kontakt ho přímo na isikolosolutionhome@gmail.com nebo jeho WhatsApp: +2348133261196.

Mills Dachin - We Hack for you

Do not be left out as the World is facing global health challenge COVID 19, Banks are shoot down etc. Take the Advantage of BLANK ATM CARD/ BANK TRANSFER/ CREDIT CARD RELOAD. The situation has giving us hands to Hack successful 100%✓guarrantee

* iOS/windows/Android Phone Hacking
* All kind of loans
*University Grades
*Iclouds breaching
*Criminal Records
*Blank ATM Cards
*Binary Recoveries
*BTC Mining
* Cyber Scam recovery
etc...!!!

All you need do just Email:- pointekhack@gmail.com
/hyperhackerone@gmail.com/cyberhackertap@gmail.com
/phdatabasesolution@gmail.com

Mills Dachin - We Hack for you

Do not be left out as the World is facing global health challenge COVID 19, Banks are shoot down etc. Take the Advantage of BLANK ATM CARD/ BANK TRANSFER/ CREDIT CARD RELOAD. The situation has giving us hands to Hack successful 100%✓guarrantee

* iOS/windows/Android Phone Hacking
* All kind of loans
*University Grades
*Iclouds breaching
*Criminal Records
*Blank ATM Cards
*Binary Recoveries
*BTC Mining
* Cyber Scam recovery
etc...!!!

All you need do just Email:- pointekhack@gmail.com
/hyperhackerone@gmail.com/cyberhackertap@gmail.com
/phdatabasesolution@gmail.com

JULIET - andtryou76@yahoo.com

Prosím, můj drahý příteli, omlouvám se, že tuto zprávu čtete takto, vidím jen její způsob, jak pomoci těm, kteří budou potřebovat pomoc, kterou jsem dostal. nezapomeňte si přečíst toto mé svědectví až do konce, protože toto je můj životní příběh, protože je to svědectví, které řeknu každému, aby slyšel. Byl jsem ženatý 3 roky a ve 4. roce mého manželství vzala další žena ode mě milence a můj manžel mě opustil a děti a my jsme trpěli 2 roky, dokud jsem nenarazil na místo, kde muž jménem velekněz Dr. Sacerdote , pomohli někomu a já jsem se rozhodl, že mu pomůžu přivést mého milence zpět domů a věř mi, že mu jen posílám můj obrázek a moje údaje a to mého manžela a po 2 dnech, jak mi řekl, jsem viděl auto vjelo do domu a hle, byl to můj manžel a on přišel ke mně a dětem, a proto jsem rád, že se každý z vás může podobným setkat s tímto mužem, protože mohu přísahat svým životem, velmi silné kouzlo a jeho kouzlo fungují velmi dobře bez jakýchkoli vedlejších účinků, pokud chcete více podrobností o knězi Dr. Sacerdotovi. Opravdu trpíte právě teď ve vašem vztahu? Chcete velekněze Dr, zásah do vašeho vztahu, který vám pomůže opravit váš vztah? pak jej dnes kontaktujte prostřednictvím e-mailu: poderoso1sacerdotetemplo@gmail.com, pokud máte v tomto problému problém
(1) Pokud chcete, aby vaše ex (2), pokud máte vždy špatné sny. (3) Chcete být povýšeni ve své kanceláři. (4) Pokud chcete dítě. (5) Bylinná péče (6) Chcete být bohatý. (7) Chcete svázat svého manžela / manželku, aby byl váš navždy. (8) Pokud potřebujete finanční pomoc. (9) Nechte lidi, aby poslouchali svá slova a splnili vaše přání (10) Řešení případů ETC Kontaktujte je v váš e-mailový chrám
poderoso1sacerdotetemplo@gmail.com a vyřešte všechny své problémy

Billy - trr4@gmail.com

PERFEKTNÍ LOVE SPELL CASTER, KTERÁ SE MŮŽE KONTAKTOVAT PRO VAŠE PROHLÍDANÉ MANŽELSTVÍ A ZÍSKEJTE RYCHLÉ ŘEŠENÍ

Nemohu zapomenout, jak mi web Dr. PADMAN: https://padmanspell.com pomohl obnovit mé manželství po 4 měsících odloučení s manželkou z hádky a ona odešla a nikdy se ke mně nevrátila, tolik jsem dostat ji zpět, ale nic nefungovalo, dokud jsem neviděl online komentář, když někdo svědčil o tom, jak mu Dr. PADMAN pomohl získat zpět jeho manželku, a tak jsem ho kontaktoval prostřednictvím jeho WhatsApp a po napsání mého problému mě ujistil, že on pomůžu mi vrátit se se svou ženou do 24 hodin po obsazení milostného kouzla, a poté, co udělal kouzlo, se moje žena vrátila domů a prosila, že jí bylo velmi líto, že mě opustila, dnes jsem zpátky s mou ženou a jsme oba šťastný a znovu spolu žít. Vím, že existuje mnoho lidí, kteří chtějí získat zpět svou lásku. Obraťte se na doktora Greata, protože je perfektní odpovědí na váš problém. Kontaktujte ho: Zavolejte / WhatsApp him: +19492293867 https://twitter.com/padman_dr. Web: https://padmanspell.com/index-3.html E-mail: padmanlovespell@yahoo.com

SAMUEK JACKSON - THE BEST HACKER TO HIRE

Welcome. BE NOT TROUBLED anymore. you’re at the right place. Nothing like having trustworthy hackers. have you lost

money before or bitcoins and are looking for a hacker to get your money back? You should contact us right away it’s

very affordable and we give guarante to our clients. Our hacking services are as follows:
-hack into any nkind of phone
_Increase Credit Scores
_western union, bitcoin and money gram hacking
_criminal records deletion
_Hacking of phones(that of your spouse, boss, friends, and see whatever is being discussed behind your back)
_Security system hacking...and so much more. Contact THEM now and get whatever you want at
Superior.hack@gmail.com
+16692252253

barrister - ohraničený logikou a abstrakcí?

* ============= * Globálny finančný inštitút: Ponúkame osobné pôžičky online jednotlivcom, spoločnostiam, združeniam atď. Naša pôžička je 100% zaručená, pretože sme osobné pôžičky poskytovali 20 rokov a my Majú veľa záloh a vylepšení v oblasti požičiavania peňazí. Požičiavame takmer do každej krajiny na svete a naša úroková sadzba je najnižšia, akú nájdete. Naše úrokové sadzby sú 2% mesačne a poskytujeme až 10 000 000 USD na osobu.Ak potrebujete viac informácií, kontaktujte nás na adrese.barrister9836@gmail.com

barrister - ohraničený logikou a abstrakcí?

* ============= * Globální finanční institut: Nabízíme osobní půjčky online jednotlivcům, společnostem, sdružením atd. Naše půjčka je 100% zaručena, protože jsme osobní půjčky poskytovali 20 let a my mají mnoho záloh a vylepšení v aspektu půjčky peněz. Půjčujeme téměř každé zemi na světě a naše úroková sazba je nejnižší, co můžete najít. Naše úrokové sazby jsou 2% měsíčně a poskytujeme až 10 000 000 USD na osobu. Pro více informací nás kontaktujte na adrese.barrister9836@gmail.com

Nikita Ramsey - díky za skvělou pomoc

Nikdy jsem nevěřil v kouzlo nebo kouzlo, ale životní situace mě dovedly k kouzelníkovi jménem Aj Aji. Moje 12leté manželství proběhlo hladce, dokud se můj manžel nezačal žena a opil se, toto chování roztrhalo rodinu od sebe, hledal jsem pomoc všude kromě veškerého mého úsilí nebylo dobré výsledky, dokonce jsme šli k nějakému specialistovi na pomoc všechno úsilí bylo plýtvání, jednal jako posedlý člověk, v pondělí odpoledne během oběda jsem slyšel dvě dámy diskutovat o kouzlu caster a jak pomohl jednomu z nich znovu získat mír v jejím domě, po jejich diskusi jsem se přiblížil k lady a vysvětlil mi svou situaci a ona mi dala kontakty kouzla caster Dr Ajayi, napsal jsem kouzlo caster na jeho Whatsapp číslo: +2347084887094, vysvětlil jsem mu to a řekl mi, abych si nedělal starosti, že za tři dny začnu prožívat mír v mém domě, ale abych toho dosáhl, řekl mi také pár věcí, které musím udělat, udělal jsem podle pokynů Když byl Ajellim kouzelníkem, jak se mu slíbilo, všechno se otočilo, můj manžel se nyní stará o věci doma a vše, co získal na svém pracovišti, propagoval. Pokud potřebujete službu kouzla, abyste získali milence nebo jakýkoli problém života, kontaktujte dr. Ajayi na Viber / Whatsapp: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com



 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 7
Celkem: 2844804
Měsíc: 32134
Den: 1352