Jdi na obsah Jdi na menu
 


HLÍDÁNÍ FRETEK

9. 9. 2010

HLÍDÁNÍ FRETEK

9.9. 2010 Protože sem tam hlídáme nějakou freťulku, rozhodli jsme se vytvořit i stránku pro ně, aby i majitelé mohli sledovat, jak se jejich miláčkové mají..

22.4.2011 - I hlídání freteček má však svá pravidla.. o fretečky hlídané se staráme stejně jako všechny, tudíž jako o naše vlastní, mají vše co potřebují, věnujeme ji lásku, čas, opatrujeme je atd.. Však.. i my se však podle hlídání potřebujeme zařídit.. tudíž bychom byli rádi, kdybyste nám řekli, na jak dlouho chcete fretečku pohlídat (cena za hlídání je 1000,- na měsíc se vším všudy, s granulkama, pamlskama, kočkolitem, stále čistou klecí a jednou týdně praným a voňavým pelíškem :-), s vycházkama atd..). V případě onemocnění fretky - stát se může kdykoliv cokoliv, pochopitelně potřebujeme Váš - nejlépe předem souhlas - s návštěvou veterináře a ošetřením s tím, že účelně vynaložené náklady na léčbu fretečky poté uhradíte. Dále bychom byli rádi, kdybyste si fretečku vyzvedli dle předem domluveného termínu.. může se stát, že budete potřebovat pohlídat fretečku i déle a my ji pochopitelně nevyhodíme na ulici, ale rádi ji pohlídáme i déle, ale byli bychom rádi, kdybyste nás o této skutečnosti včas informovali.. Např. Angela jsme si brali na měsíc.. na náš dotaz, kdy si Angela vyzvednou, prodloužili majitelé hlídání o další měsíc a pak zase.. Nám to nevadí, Angel je super freťák, ale musíme počítat především s místem pro fretečky útulkové a tak bychom byli vždy rády, abchom věděly, na čem jsme.. a ne že vůbec nevíme, kdy a zda vůbec si majitelé svou fretku vyzvednou.

Také prosím počítejte s vlastním dovozem fretečky k nám a také vyzvednutí u nás.. pochopitelně se můžeme domluvit na nějaké alternativě, ale je to velmi individuální.. mějte prosím na mysli, že i my jsme matky od rodin, od rodinných domů, s pracovními povinnostmi a ještě povinnostmi k fretečkám z útulku, které nám kromě všeho ostatního zaberou opravdu několik hodin denně.. a tak abychom my místo vás jezdili sem a tam, a tím musely něco zanedbat - protože jinak to bohužel nejde - jak nastavit čas ještě nikdo nevymyslel - tak to si prostě nemůžeme dovolit.

díky za pochopení. Jinak pochopitelně fretečky pohlídáme velmi rády a s láskou :-)

 

obrazek1.jpg31.01.2011 - dostali jsme na hlídání Angela - už 6ti letého nekastrovaného freťáčka, jehož majitelé se stěhují a tak dali Angela cca na měsíc k nám, aby se vyhnul všemu tomu shonu :-) Angel je velmi vychovaný a hodný... je přeci jen starší a tak jsme zjistili, že nejvíce mu chutnají konzervičky od gourmetu, na ty se vyloženě vrhá... jinak však v ničem nezaostává.. je šikovný a akční - vyleze si z klece, proběhne se, ale vzhledem k věku běhá jen chvilku a zase si zaleze zpět do klece do pelíšku :-)

21.4. Angel by se měl zítra vracet domů.. už si u nás zvykl, snad nebude mít problémy s návratem do své rodiny :-) Je to opravdu osobnost :-) Získat si Angela není jen tak :-) Navíc je to opravdu nádherný, obrovský freťák.. největší ze všech co jsem kdy viděla :-)  a někdy i pěkná potvrůka.. pěkně mě párkrát prohnal.. jak se mi chtěl zakousnout do nohou a já jsem se snažila mu zdrhnout.. je velmi rychlý, kolikrát jsem běžela přes celý barák :-) Rošťák jeden :-)

23.04. Angel odjel domů...:-) svou paničku poznal a tak snad bude vše OK.. dostal od nás na cestu konzervičky a granulky, aby doma věděly, co poslední měsíce papkal a co mu chutná a je zdravé a věříme, že mu bude doma fajn :-)

31.1. nějak jsem opomněla na tyto stránky dopisovat hlídané fretky.. přes vánoce jsme hlídali celkem 4 fretečky, 2 (z toho jeden byl "náš" Piškotek - až do ledna)... všechny byly v pohodě a spokojené se vrátily k majitelům.. 

p1010062.jpg- v červenci 2010jsme měsíc hlídali nádherného samečka Rica – ze začátku jsme se báli jeden druhého, ale po pár dnech už byl Rikoušek miláček rodiny..Rici je takový medvídek - jinak jsme mu snad ani neřekli..  a protože byl červenec a jeho panička zkoumala svět, Rikoušek zkoumal naši zahradu, nejvíce se mu líbilo jezírku se želvama. Pak se pochopitelně vrátil k majitelce... 

cikolinda.jpg- už několikrát jsme hlídali Hance freťulky či freťulky, které si od nás z útulku vzala, a protože i teď musí Hanka do lázní, máme na 10 dní Čikouška a Lindičku.. Hančina naprosto úžasná a dokonalá péče jim u nás bude chybět, protože tak, jak se mají u ní, se u nás mít bohužel nebudou – ale i tak jim dáme vše nej, co můžeme.. vždyť obě jsou i naše fretčí „děti“. Ale co jsou v péči Hanky, z Čikouška je nádherný fretčí sameček, jak má být a z Lindičky je překrásná stříbrná fretčí dáma  Tímto děkujeme moc Hance za veškerou péči, kterou jim dává.. 17.9. se Lindi a Čikoušek vrátili k Hance.. snad u nás byli spokojení oni a Hanka nabrala nové síly v lázních :-)

17.9.-26.9. hlídáme krásný tchoří páreček z Prahy -  Huga a Jessicu.. tak krásného samečka už jsme dlouho neviděli, a to ho paní majitelka "vysvobodila" ze jednoho zverimexu, kde ho nemohla nechat, když viděla, jak strádá... a jaký je z něj krásný "kus chlapa" :-) Oba jsou strašně hodní..

 V neděli odjel Hugo a Jessinka domů, vypadali spokojeně a i majitelka vypadala spokojeně, že se u nás freťulky měly dobře :-) To jsme moc rádi :-)

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Chloe Donald - testimony about the good works of Dr Isikolo

Přečetl jsem si několik svědectví o sesilateli kouzel lásky od Dr. Isikola o tom, jak pomohl mnoha lidem přivést zpět své bývalé milence do 48 hodin. koho tolik miluji. Rozhodl jsem se ho kontaktovat, protože miluji svého přítele a jsme několik měsíců od sebe. Opravdu mi tolik chyběl, zkusil jsem všechny ostatní způsoby, jak ho dostat zpět, ale nemohl jsem. Kontaktoval jsem Dr. Isikola a on řekl mi, že se můj bývalý ke mně v příštích 48 hodinách vrátí, doktor Isikolo ho propustil, aby věděl, jak moc ho miluji a chci. A otevřel oči, aby si představil, kolik toho spolu sdílíme. Můj bývalý je teď zase ke mně. Když právě píšu toto svědectví, jsem nejšťastnější dívka na světě a já a můj přítel žijeme šťastným životem a naše láska je nyní silnější, než jaká byla ještě před naší Všechno děkuji dr. Isikolotovi za nadměrnou práci, kterou pro mě udělal tím, že mi pomohl vrátit se k mému bývalému příteli. Chtěl bych upustit e-mailovou adresu Dr. Isikolo a doufám, že uvidíte toto svědectví a kontaktovat ho, pokud máte milence, kterého opravdu chcete tak špatně, Jeho mail: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete mu také WhatsApp na +2348133261196.

Annette - Testimony

Jmenuji se Annette Schmidt. Zdravím všechny, kdo čtou toto svědectví. Byl jsem odmítnut mým manželem po šesti (6) letech manželství jen proto, že na něj měla kouzlo jiná žena a on mě i děti nechal trpět. jednoho dne, když jsem četl přes web, jsem viděl příspěvek o tom, jak toto kouzlo sesilatele na této e-mailové adrese priestezemun908@yahoo.com pomohlo ženě získat zpět svého manžela a já jsem mu odpověděl na jeho adresu a on mi řekl, že žena měla kouzlo na mého manžela a on mi řekl, že mi pomůže a po 2 dnech používání, co mi pošle, že budu mít svého muže zpět. Věřil jsem mu a dnes jsem rád, že vám všem dávám vědět, že toto kouzelné sesilatele má moc přivést milence zpět. protože jsem teď šťastná se svým manželem. Díky Velkému.
Můžete ho kontaktovat prostřednictvím jeho e-mailu: priestezemun908@yahoo.com NEBO prostřednictvím jeho čísla WhatsApp +234 803 042 5673

Anna Oscar - isikolosolutionhome@gmail.com

Toto je web, který jsem četl o DR ISIKOLO a kontaktoval jsem ho, aby mi pomohl získat zpět mého bývalého přítele, aby si mě vzal během měsíce srpna tohoto roku, a vrátil jsem se sem, abych o něm mohl psát. Doktor Isikolo vám pomůže vyřešit váš problém bez ohledu na to, čím procházíte. Jmenuji se Anna Oscar. Zveřejňování příspěvků o sesilateli kouzel je pro mě velmi zvláštní, protože jsem nikdy nevěřil, že budu schopen říci, že mi pomohl sesilatel kouzel přivést mého bývalého přítele zpět ke mně, i když mě kvůli nevěře a neustálému zneužívání opustil. odděleně a po 6 měsících bez kontaktu. Četl jsem o doktorovi Paulovi z jiných webových stránek a kontaktoval ho, aby mi pomohl, a za méně než 48 hodin mi zavolal můj bývalý přítel a já jsem byl šťastný, že se chce dostat zpět. Setkali jsme se stejný měsíc a on mi navrhl. Byl to nejkrásnější prsten. Prosím, všichni tady, kontaktujte DR ISIKOLO, aby za vás vyřešil váš problém a udělal vám radost z vašeho vztahu, který vás bolí. Láska je nejlepší pocit, jaký kdy zažil.
Zašlete mu e-mail na adresu isikolosolutionhome@gmail.com
Můžete ho také Whatsapp na +2348133261196
Web: https://isikololovetemple.com

Senna Rayan - DR ISIKOLO JE ZAPALOVANÉ ŽIVÉ kouzlo

To není vtip. DŮVĚRY SKVĚLÝ DR ISIKOLO. Jmenuji se Senna Rayan. Skvělý DR ISIKOLO je opravdu silný a ví, jak dělat svou práci perfektně. Kdyby nebylo jeho, nedokázal jsem si představit, co by se stalo. Můj bývalý se mnou vždy hádal a vždy se mnou týral. Začal se chovat divně a zábavně a nechal mě bez důvodu pro jinou dívku. Myslel jsem, že veškerá naděje je pryč. Hledal jsem pomoc na internetu a narazil jsem na Great (https://isikololovetemple.com). Viděl jsem o něm tolik svědectví. Byl jsem potěšen a kontaktoval jsem ho na jeho e-mailu a řekl mu, co se děje. Zasmál se a ujistil mě, abych se uklidnil, že mi pomůže a že se můj bývalý vrátí a prosí mě. Udělal svou práci a seslal pro mě kouzlo a za 2 dny se můj bývalý omluvil, jak mi řekl. Dnes oba žijeme společně a jsme ještě více zamilovaní, než jak jsme zvyklí být předtím, než odešel. Požádejte o pomoc Velkou DR ISIKOLO. Můžete ho kontaktovat na e-mailu: isikolosolutionhome@gmail.com nebo na jeho webu: https://isikololovetemple.com Můžete ho také WhatsApp / Viber 2348133261196.

Ivona Adam - webu: (https://isikololovetemple.com)

Nikdy jsem nevěřil v kouzla ani kouzla, dokud jsem nepotkal toto speciální kouzlo s názvem DR ISIKOLO (https://isikololovetemple.com).
Muž, kterého jsem si chtěl vzít, mi nechal 3 měsíce na náš svatební obřad a můj život byl vzhůru nohama. Byl se mnou 4 roky a opravdu ho tolik miluji. bezdůvodně mě opustil pro jinou ženu. když jsem mu zavolal, nikdy nezvedl moje hovory a nechce mě vidět kolem sebe. takže, když jsem tomu muži řekl, co se stalo. pomohl mi s několika čteními a po těchto čteních mě donutil uvědomit si, že ta druhá žena udělala nějaká kouzla nad mým Manželem, a proto mě opustil ... řekl mi, že mi pomůže seslat kouzlo přivést ho zpět. Nejprve jsem byl skeptický, ale jen jsem to zkusil a za 2 dny mi můj manžel zavolal sám a přišel za mnou se omlouvat. Nemůžu uvěřit, že se ke mě někdy může vrátit, ale teď jsem šťastný, že je zpět, a teď jsme manželé a žijeme jako šťastná rodina. Zveřejňuji to na fóru, pokud někdo potřebuje pomoc tohoto muže. Můžete ho kontaktovat prostřednictvím tohoto WhatsApp: +2348133261196 nebo e-mailu isikolosolutionhome@gmail.com i na jeho webu: (https://isikololovetemple.com)

Hannah - Testimony

Ahoj diváci, jmenuji se Hannah jane, můj manžel mě po jednom roce našeho manželství opustil pro jinou ženu. Zoufale jsem ho potřeboval zpátky, protože jsem ho tak miloval. Začal jsem mít velké obavy a potřeboval jsem pomoc. V tento věrný den, když jsem procházel internetem, jsem narazil na konkrétní svědectví o VELKÉM KNÍŽI EZEMUNOVI. Cítil jsem, že bych ho měl zkusit. Kontaktoval jsem ho a on mi řekl, co mám dělat, a udělal jsem to, pak pro mě udělal (návratové kouzlo lásky). O 28 hodin později se ke mně můj manžel vrátil s pláčem a prosil o odpuštění. Dnes jsem tak šťastný a chci doporučit toto skvělé sesilatele kouzel každému, kdo skutečně potřebuje naléhavé řešení jeho rozbitých vztahů, na které se specializuje 1. přivést zpět ztraceného milence 2. získat své milované srdce 3. pomoci svobodnému lidé si najdou partnery 4. být ženatý 5. milostná přitažlivost 6. manželské problémy a rozvod 7. milostná část 8. problém s ledvinami všechny druhy nemocí, na které se s ním můžete obrátit (+234 803 042 5673) nebo mu poslat e-mail na: priestezemun908 @ yahoo.com

Chloe Elizabeth - USA

Urgent effective love Spell caster to help you bring back ex lover & save your marriage fast, (drogunsnya@gmail.com) is certainly the best spell caster online and his result is 100% guarantee!..a whole lot of people are still suffering from all manner of issues of life. What is that particular thing that bothers you? Sometimes, the problem is not the problem but the problem is the inability to identify those who have the solution. I'm Chloe Elizabeth From Edinburgh United Kingdom and I like to introduce you to Dr ogunsnya a man who is come to rescue humanity from all issues of life. Ever since the day I had an encounter with him, that was the day my problem got terminated. When wisdom is blinking, it becomes a word for the wise. I would encourage you to relate whatsoever problem you are facing with Dr ogunsnya and be rest assured that with God all things would work together for your good. You can contact Dr ogunsnya via email: (drogunsnya@gmail.com) I congratulate you as you do so, indeed you are the next testifier.you can also call him or add him on Whats-app: +2347064365391

Chloe Elizabeth - USA

Urgent effective love Spell caster to help you bring back ex lover & save your marriage fast, (drogunsnya@gmail.com) is certainly the best spell caster online and his result is 100% guarantee!..a whole lot of people are still suffering from all manner of issues of life. What is that particular thing that bothers you? Sometimes, the problem is not the problem but the problem is the inability to identify those who have the solution. I'm Chloe Elizabeth From Edinburgh United Kingdom and I like to introduce you to Dr ogunsnya a man who is come to rescue humanity from all issues of life. Ever since the day I had an encounter with him, that was the day my problem got terminated. When wisdom is blinking, it becomes a word for the wise. I would encourage you to relate whatsoever problem you are facing with Dr ogunsnya and be rest assured that with God all things would work together for your good. You can contact Dr ogunsnya via email: (drogunsnya@gmail.com) I congratulate you as you do so, indeed you are the next testifier.you can also call him or add him on Whats-app: +2347064365391

Klara Marlon - svedectvo o Dr. Isikolo

Slíbil jsem, že vypovím své svědectví po celém světě, jakmile se můj muž vrátí ke mně a můj manžel přišel, stejně jako mi DR ISIKOLO řekl, když mi pomohl. Rozhodl jsem se správně a kontaktoval jsem DR ISIKOLO, velkého sesilatele kouzel, který vám může pomoci vyřešit vaše problémy. Můj muž mě nechal trpět a nikdy jsem nevěřil, že se ke mně znovu vrátí, ale když jsem kontaktoval DR ISIKOLO, ujistil mě, že můj muž přijde znovu. dal mi nějaký seznam věcí ke koupi, ale nemohl jsem je získat v mé zemi, a tak jsem mu poslal peníze a on koupil věci a připravil dokonalé kouzlo lásky. Můj manžel za mnou běžel za 48 hodin a prosil o odpuštění TOTO JE SKUTEČNÉ A PRAVÉ. Byl jsem tak překvapen, že kouzlo fungovalo přesně tak, jak mi řekl. To je tak úžasné a chci, abyste věřili, protože DR ISIKOLO je tak skutečný a žádám vás, abyste ho kontaktovali nyní na jeho e-mailu, aby vám také mohl pomoci způsobem, jakým pomohl mně. e-mail je isikolosolutionhome@gmail.com Můžete ho také Whatsapp na +2348133261196.

Hallie - thanks

Život je záhadou s mnoha otázkami, které vyžadují odpovědi, jakým problémům čelíte na Zemi?
Opustil váš manžel nebo manželka váš život bez dobrého vysvětlení, které vás dělá zmateným a chcete je zpět ve svém životě? Dr. Ajayi je tím správným mužem, je to mocný kouzelný kouzelník požehnaný svými předky a uznávaný bohy jako jejich náustek na zemi, Dr. Ajayi mi pomůže zachránit můj rozbitý domov tím, že mi přivede zpět mého manžela svým mocným kouzlem . Já a můj manžel jsme byli odděleni 9 měsíců bez komunikace, ale díky kouzlu vrženému Dr. Ajayim je zpět a jsme zase jedna šťastná rodina. Pokud se potýkáte s jakýmikoli životními problémy a potřebujete rychlé řešení, obraťte se na kouzelníka Dr Ajayi. Viber nebo Whatsapp: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com

Lernny - lernny@gmail.com

Ahoj diváci, jmenuji se Olga Bottova, můj manžel mě po jednom roce našeho manželství opustil pro jinou ženu. Zoufale jsem ho potřeboval zpátky, protože jsem ho tak miloval. Začal jsem mít velké obavy a potřeboval jsem pomoc. V tento věrný den, když jsem procházel internet, jsem narazil na konkrétní svědectví o VELKÉM PRIEASTU AZEMOUN. Cítil jsem, že bych ho měl zkusit. Kontaktoval jsem ho a on mi řekl, co mám dělat, a udělal jsem to, pak pro mě udělal (návratové kouzlo lásky). O 28 hodin později se ke mně můj manžel vrátil s pláčem a prosil o odpuštění. Dnes jsem tak šťastný a chci doporučit toto skvělé sesilatele kouzel každému, kdo skutečně potřebuje naléhavé řešení jeho rozbitých vztahů, na které se specializuje 1. přivést zpět ztraceného milence 2. získat své milované srdce 3. pomoci svobodnému lidé si najdou partnery 4. být ženatý 5. milostná přitažlivost 6. manželské problémy a rozvod 7. milostná část 8. problém s ledvinami všechny druhy nemocí, s nimiž ho můžete kontaktovat na whatsapp (+2349034537532) nebo mu poslat e-mail na adresu: priestazemoun @ gmail. com

maitre tagnon - dahtagnon@hotmail.com

E-mail: dahtagnon@hotmail.com
Tel / whatsapp: +229 98 83 03 64
Webové stránky: https://www.puissant-rituelretouraffectif.com/

Vidět médium, mistrovský marabout, skvělá okultní celebrita, 40 let zkušeností.
Skvělý specialista na emoční problémy:
Milovat
Definitivní návrat milovaného člověka
Manželská krize
Rodinné problémy
Zklamání páru
Zrada
Ochrana před duchy šílenství a neřesti
Manželská smůla.
Rozčarování lásky
Rychlé spojení
Zoufalý případ návratu náklonnosti
Sexuální impotence
Nejvyšší mistr TAGNON vynaloží veškeré své znalosti, aby vám poskytl větší spokojenost. Možné posunutí

a korespondenční práce.
Nečekejte, až se váš problém zhorší, pro každý problém existují řešení.
Nečekejte, až vás opustí, nečekejte, až na něj jiná osoba vrhne kouzlo lásky.
Staňte se základem vašeho vztahu.
Neváhejte mě kontaktovat, i když je to jednoduchá otázka. Mým potěšením je pomoci těm, kteří to opravdu potřebují.
Rychlá a diskrétní práce, 100% zaručený výsledek.
Bílá magie návrat náklonnosti, vúdú pracuje pro návrat náklonnosti
Nabízím vám své služby. Jsem otevřen jakýmkoli diskusím a obavám, pokud máte nějaké. Vaše spokojenost mě učiní

potěšení.
Moje odborné oblasti:
- Jasnovidectví, ezoterika
- Okultní díla
- Obecný návrat náklonnosti
- Voodoo a africká maraboutage
- Zotavení bývalého kouzlem
- Návrat náklonnosti a manželství
- Romantické sblížení
- Očarování láskou
- Očarování pro věrnost partnerů
- Bílá magie, abyste se soustředili
- Bílá magie, aby se zabránilo nevěře
- Bílá magie, aby vás milovali lidé kolem vás
Čarodějnictví a ochrana
- Ochrana před zlým duchem všeho druhu.
- Ochrana proti duchu smrti, který vás trápí.
- Ochrana před útoky černé a červené magie.
- Ochrana před nehodami všeho druhu.
- Ochrana před chorobami před černou magií.
- Ochrana proti gri-gri, hračce nebo dokonce vúdú atd.
Čarodějnictví a láska
- Návrat náklonnosti
* Návrat vaší lásky navždy
* Návrat vaší lásky (e) na pevnou dobu
* Nechte svého partnera opít láskou k vám
* Dominovat doma i všude
* Aby byl hloupý v lásce do té míry, že může odpustit nevěru atd ...
- Pro oddělení páru
* Oddělení rvačkou
* Oddělení bez historie
* Oddělení smrtí
* Odloučení šílenstvím
* Oddělení náhodou
* Oddělení smrtelnými chorobami atd ...
Všechna moje díla jsou bez možnosti návratu a nebudou mít na vás žádné následky, protože jsou zde o magii

prázdný. Moje práce začíná tam, kde končí vaše naděje.
Dělejte jako všichni ostatní, odvážte se a buďte spokojeni.
Pro více informací
Pro vaše poradenské potřeby
Pro vaše objednávky mě prosím kontaktujte na:
Kontakt:
E-mail: dahtagnon@hotmail.com Tel / whatsapp: +229 98 83 03 64
Webové stránky: https://www.puissant-rituelretouraffectif.com/

Anne - Testimony

Jmenuji se Anne. Zdravím všechny, kdo čtou toto svědectví. Byl jsem odmítnut mým manželem po šesti (6) letech manželství jen proto, že na něj měla kouzlo jiná žena a on mě i děti nechal trpět. jednoho dne, když jsem četl přes web, jsem viděl příspěvek o tom, jak toto kouzlo sesilatele na této e-mailové adrese priestezemun908@yahoo.com pomohlo ženě získat zpět svého manžela a já jsem mu odpověděl na jeho adresu a on mi řekl, že žena měla kouzlo na mého manžela a on mi řekl, že mi pomůže a po 2 dnech používání, co mi pošle, že budu mít svého muže zpět. Věřil jsem mu a dnes jsem rád, že vám všem dávám vědět, že toto kouzelné sesilatele má moc přivést milence zpět. protože jsem teď šťastná se svým manželem. Díky Velkému.
Můžete ho kontaktovat prostřednictvím jeho e-mailu: priestezemun908@yahoo.com NEBO prostřednictvím jeho čísla WhatsApp +234 803 042 5673

Katarina Bennet - testimony about the good works of Dr Isikolo

Děkuji, DR ISIKOLO, největší ze všech za to, co jsi pro mě udělal, jsem tak vděčný, že se ke mně vrátil můj milenec a nyní žijeme šťastně společně. Kouzlo lásky DR ISIKOLO Leo je velmi silné a účinné a nemá žádné vedlejší účinky, jak slíbil Rozhodl jsem se zkusit DR ISIKOLO vyzkoušet, když mě můj milenec opustil kvůli jinému, pomohl mi vrhnout kouzlo lásky na mého milence, který ho zpět za 48 hodin, jak mi slíbil a ujistil mě. to, co mě nejvíce vzrušuje, je to, že můj milenec ani nevěděl, že je pod kouzlem, pokud procházíte problémem lásky ve vztahu. Doporučuji vám kontaktovat DR ISIKOLO, aby váš problém vyřešil. Je velmi těžké ztratit lásku a já vím, jaké to je, takže nedovolte, aby vám někdo vzal vašeho milence. Kontaktujte DR ISIKOLO leo ještě dnes a získejte řešení problému. Pokud potřebujete jeho pomoc, zde je jeho e-mailová adresa: isikolosolutionhome@gmail.com nebo přímo WhatsApp +2348133261196.

oberoj - Nabídka půjčky 50 000 až 60 000 000 Kč

Obracím se na celou Českou republiku, na ty, kdo hledají upřímnou a velmi čestnou osobu, která ti může poskytnout spolehlivou půjčku v maximální lhůtě 24 hodin bez obav a bez protokolu, jsem ti k dispozici Abych vám mohl vyhovět, začíná moje nabídka půjčky od 30.000 Kč do 90.000.000 Kč při úrokové sazbě 2%. Můžete ji splatit (12 - 300 měsíců). Představuji vám své oblasti pomoci.

- Finanční pomoc,
- Půjčka okamžitě,
- Nebankovní půjčka,
- Půjčka na konsolidaci,
- Půjčka na vaše projekty,
- Půjčka na podporu rodiny,
- Půjčka na školení vašich dětí.
- Půjčka pro vaše potřeby.

Dostanete úvěr ve vší upřímnosti a rychle do 24 hodin, váš úvěr vám bude poskytnut bankovním převodem úspěšně a bez jakéhokoli protokolu, vy, kdo to potřebuje, naléhavě. Žádáme vás, abyste nás kontaktovali , tady jsou naše kontakty:

E-mail: obermajerjosef701@gmail.com

Anne - Testimony

Jmenuji se Anne. Zdravím všechny, kdo čtou toto svědectví. Byl jsem odmítnut mým manželem po šesti (6) letech manželství jen proto, že na něj měla kouzlo jiná žena a on mě i děti nechal trpět. jednoho dne, když jsem četl přes web, jsem viděl příspěvek o tom, jak toto kouzlo sesilatele na této e-mailové adrese priestezemun908@yahoo.com pomohlo ženě získat zpět svého manžela a já jsem mu odpověděl na jeho adresu a on mi řekl, že žena měla kouzlo na mého manžela a on mi řekl, že mi pomůže a po 2 dnech používání, co mi pošle, že budu mít svého muže zpět. Věřil jsem mu a dnes jsem rád, že vám všem dávám vědět, že toto kouzelné sesilatele má moc přivést milence zpět. protože jsem teď šťastná se svým manželem. Díky Velkému.
Můžete ho kontaktovat prostřednictvím jeho e-mailu: priestezemun908@yahoo.com NEBO prostřednictvím jeho čísla WhatsApp +234 803 042 5673

Sandra Feguson - drwalespellhome@gmail.com

Získejte svého manžela, snoubence nebo přítele zpět a nechte si ho trvale. “Dr. Wale je opravdové a skutečné kouzlo lásky. Právě jsem svého manžela získala zpět pomocí expertů na kouzla lásky Dr. Wale. Můj manžel mě opustil pro jinou ženu. Byly to jen 3 roky našeho manželství. Nejbolestivější je, že jsem byla těhotná s naším druhým dítětem. Chtěl jsem ho zpátky. Udělal jsem vše, co bylo v mých silách, abych ho přivedl zpět, ale všechno bylo marné, chtěl jsem ho tak strašně zpět kvůli lásce, kterou jsem k němu měl, prosil jsem ho o všechno, slíbil jsem, ale on odmítl. Vysvětlil jsem svému příteli svůj problém a ona mi navrhla, abych se raději obrátil na sesilatele kouzel, který by mi mohl pomoci seslat kouzlo, abych ho přivedl zpět, neměl jsem jinou možnost, než to zkusit. Poslal jsem zprávu o sesilateli kouzel zvaném Dr Wale a on mě ujistil, že není problém a že do 48 hodin bude všechno v pořádku. Vrhl kouzlo a překvapivě o 48 hodin mi zavolal můj manžel. Byl jsem tak překvapený, odpověděl jsem na hovor a jediné, co řekl, bylo, že ho tak mrzí všechno, co se stalo. Chtěl, abych se k němu vrátil. Také řekl, že mě tolik miluje. Byl jsem tak šťastný a šel jsem k němu, tak jsme znovu začali šťastně žít spolu. díky Dr Wale. pokud jste zde a váš milenec vás odmítá, nebo se váš manžel přestěhoval k jiné ženě, už neplačte, požádejte o pomoc nyní Dr. Wale .. Zde jeho kontakt, WhatsApp mu: +2349015141346 Pošlete mu e-mail na adresu: drwalespellhome@gmail.com

Sandra Feguson - cancan90@freemail.hu

Získejte svého manžela, snoubence nebo přítele zpět a nechte si ho trvale. “Dr. Wale je opravdové a skutečné kouzlo lásky. Právě jsem svého manžela získala zpět pomocí expertů na kouzla lásky Dr. Wale. Můj manžel mě opustil pro jinou ženu. Byly to jen 3 roky našeho manželství. Nejbolestivější je, že jsem byla těhotná s naším druhým dítětem. Chtěl jsem ho zpátky. Udělal jsem vše, co bylo v mých silách, abych ho přivedl zpět, ale všechno bylo marné, chtěl jsem ho tak strašně zpět kvůli lásce, kterou jsem k němu měl, prosil jsem ho o všechno, slíbil jsem, ale on odmítl. Vysvětlil jsem svému příteli svůj problém a ona mi navrhla, abych se raději obrátil na sesilatele kouzel, který by mi mohl pomoci seslat kouzlo, abych ho přivedl zpět, neměl jsem jinou možnost, než to zkusit. Poslal jsem zprávu o sesilateli kouzel zvaném Dr Wale a on mě ujistil, že není problém a že do 48 hodin bude všechno v pořádku. Vrhl kouzlo a překvapivě o 48 hodin mi zavolal můj manžel. Byl jsem tak překvapený, odpověděl jsem na hovor a jediné, co řekl, bylo, že ho tak mrzí všechno, co se stalo. Chtěl, abych se k němu vrátil. Také řekl, že mě tolik miluje. Byl jsem tak šťastný a šel jsem k němu, tak jsme znovu začali šťastně žít spolu. díky Dr Wale. pokud jste zde a váš milenec vás odmítá, nebo se váš manžel přestěhoval k jiné ženě, už neplačte, požádejte o pomoc nyní Dr. Wale .. Zde jeho kontakt, WhatsApp mu: +2349015141346 Pošlete mu e-mail na adresu: drwalespellhome@gmail.com

oberoj - Nabídka půjčky 50 000 až 60 000 000 Kč

Obracím se na celou Českou republiku, na ty, kdo hledají upřímnou a velmi čestnou osobu, která ti může poskytnout spolehlivou půjčku v maximální lhůtě 24 hodin bez obav a bez protokolu, jsem ti k dispozici Abych vám mohl vyhovět, začíná moje nabídka půjčky od 30.000 Kč do 90.000.000 Kč při úrokové sazbě 2%. Můžete ji splatit (12 - 300 měsíců). Představuji vám své oblasti pomoci.

- Finanční pomoc,
- Půjčka okamžitě,
- Nebankovní půjčka,
- Půjčka na konsolidaci,
- Půjčka na vaše projekty,
- Půjčka na podporu rodiny,
- Půjčka na školení vašich dětí.
- Půjčka pro vaše potřeby.

Dostanete úvěr ve vší upřímnosti a rychle do 24 hodin, váš úvěr vám bude poskytnut bankovním převodem úspěšně a bez jakéhokoli protokolu, vy, kdo to potřebuje, naléhavě. Žádáme vás, abyste nás kontaktovali , tady jsou naše kontakty:

E-mail: obermajerjosef701@gmail.com

Selina Ravi - svedectvo o Dr. Isikolo

Po roce rozbitého manželství mě můj milenec opustil s jedním dítětem, měl jsem chuť to všechno ukončit, málem jsem spáchal sebevraždu, protože nám nic nezanechala, byl jsem po celou tu dobu citově na dně. Díky kouzelníkovi s názvem DR ISIKOLO, se kterým jsem se setkal online a který mi za 2 dny přinesl svého milence zpět, když mě ujistil. Jednoho věrného dne, kdy jsem procházel internet, jsem se dozvěděl o jeho práci. Narazil jsem na několik svědectví o DR ISIKOLO Někteří lidé svědčili o tom, že přivedl svého milence Ex zpět, někteří svědčili o tom, že obnovuje lůno, léčí rakovinu a další nemoci, a já jsem součástí těch, kteří od něj dostali řešení. můžete ho kontaktovat na jeho e-mailu: e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com nebo WhatsApp číslo +2348133261196.



 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 7
Celkem: 2844841
Měsíc: 32108
Den: 1276