Jdi na obsah Jdi na menu
 


HLÍDÁNÍ FRETEK

9. 9. 2010

HLÍDÁNÍ FRETEK

9.9. 2010 Protože sem tam hlídáme nějakou freťulku, rozhodli jsme se vytvořit i stránku pro ně, aby i majitelé mohli sledovat, jak se jejich miláčkové mají..

22.4.2011 - I hlídání freteček má však svá pravidla.. o fretečky hlídané se staráme stejně jako všechny, tudíž jako o naše vlastní, mají vše co potřebují, věnujeme ji lásku, čas, opatrujeme je atd.. Však.. i my se však podle hlídání potřebujeme zařídit.. tudíž bychom byli rádi, kdybyste nám řekli, na jak dlouho chcete fretečku pohlídat (cena za hlídání je 1000,- na měsíc se vším všudy, s granulkama, pamlskama, kočkolitem, stále čistou klecí a jednou týdně praným a voňavým pelíškem :-), s vycházkama atd..). V případě onemocnění fretky - stát se může kdykoliv cokoliv, pochopitelně potřebujeme Váš - nejlépe předem souhlas - s návštěvou veterináře a ošetřením s tím, že účelně vynaložené náklady na léčbu fretečky poté uhradíte. Dále bychom byli rádi, kdybyste si fretečku vyzvedli dle předem domluveného termínu.. může se stát, že budete potřebovat pohlídat fretečku i déle a my ji pochopitelně nevyhodíme na ulici, ale rádi ji pohlídáme i déle, ale byli bychom rádi, kdybyste nás o této skutečnosti včas informovali.. Např. Angela jsme si brali na měsíc.. na náš dotaz, kdy si Angela vyzvednou, prodloužili majitelé hlídání o další měsíc a pak zase.. Nám to nevadí, Angel je super freťák, ale musíme počítat především s místem pro fretečky útulkové a tak bychom byli vždy rády, abchom věděly, na čem jsme.. a ne že vůbec nevíme, kdy a zda vůbec si majitelé svou fretku vyzvednou.

Také prosím počítejte s vlastním dovozem fretečky k nám a také vyzvednutí u nás.. pochopitelně se můžeme domluvit na nějaké alternativě, ale je to velmi individuální.. mějte prosím na mysli, že i my jsme matky od rodin, od rodinných domů, s pracovními povinnostmi a ještě povinnostmi k fretečkám z útulku, které nám kromě všeho ostatního zaberou opravdu několik hodin denně.. a tak abychom my místo vás jezdili sem a tam, a tím musely něco zanedbat - protože jinak to bohužel nejde - jak nastavit čas ještě nikdo nevymyslel - tak to si prostě nemůžeme dovolit.

díky za pochopení. Jinak pochopitelně fretečky pohlídáme velmi rády a s láskou :-)

 

obrazek1.jpg31.01.2011 - dostali jsme na hlídání Angela - už 6ti letého nekastrovaného freťáčka, jehož majitelé se stěhují a tak dali Angela cca na měsíc k nám, aby se vyhnul všemu tomu shonu :-) Angel je velmi vychovaný a hodný... je přeci jen starší a tak jsme zjistili, že nejvíce mu chutnají konzervičky od gourmetu, na ty se vyloženě vrhá... jinak však v ničem nezaostává.. je šikovný a akční - vyleze si z klece, proběhne se, ale vzhledem k věku běhá jen chvilku a zase si zaleze zpět do klece do pelíšku :-)

21.4. Angel by se měl zítra vracet domů.. už si u nás zvykl, snad nebude mít problémy s návratem do své rodiny :-) Je to opravdu osobnost :-) Získat si Angela není jen tak :-) Navíc je to opravdu nádherný, obrovský freťák.. největší ze všech co jsem kdy viděla :-)  a někdy i pěkná potvrůka.. pěkně mě párkrát prohnal.. jak se mi chtěl zakousnout do nohou a já jsem se snažila mu zdrhnout.. je velmi rychlý, kolikrát jsem běžela přes celý barák :-) Rošťák jeden :-)

23.04. Angel odjel domů...:-) svou paničku poznal a tak snad bude vše OK.. dostal od nás na cestu konzervičky a granulky, aby doma věděly, co poslední měsíce papkal a co mu chutná a je zdravé a věříme, že mu bude doma fajn :-)

31.1. nějak jsem opomněla na tyto stránky dopisovat hlídané fretky.. přes vánoce jsme hlídali celkem 4 fretečky, 2 (z toho jeden byl "náš" Piškotek - až do ledna)... všechny byly v pohodě a spokojené se vrátily k majitelům.. 

p1010062.jpg- v červenci 2010jsme měsíc hlídali nádherného samečka Rica – ze začátku jsme se báli jeden druhého, ale po pár dnech už byl Rikoušek miláček rodiny..Rici je takový medvídek - jinak jsme mu snad ani neřekli..  a protože byl červenec a jeho panička zkoumala svět, Rikoušek zkoumal naši zahradu, nejvíce se mu líbilo jezírku se želvama. Pak se pochopitelně vrátil k majitelce... 

cikolinda.jpg- už několikrát jsme hlídali Hance freťulky či freťulky, které si od nás z útulku vzala, a protože i teď musí Hanka do lázní, máme na 10 dní Čikouška a Lindičku.. Hančina naprosto úžasná a dokonalá péče jim u nás bude chybět, protože tak, jak se mají u ní, se u nás mít bohužel nebudou – ale i tak jim dáme vše nej, co můžeme.. vždyť obě jsou i naše fretčí „děti“. Ale co jsou v péči Hanky, z Čikouška je nádherný fretčí sameček, jak má být a z Lindičky je překrásná stříbrná fretčí dáma  Tímto děkujeme moc Hance za veškerou péči, kterou jim dává.. 17.9. se Lindi a Čikoušek vrátili k Hance.. snad u nás byli spokojení oni a Hanka nabrala nové síly v lázních :-)

17.9.-26.9. hlídáme krásný tchoří páreček z Prahy -  Huga a Jessicu.. tak krásného samečka už jsme dlouho neviděli, a to ho paní majitelka "vysvobodila" ze jednoho zverimexu, kde ho nemohla nechat, když viděla, jak strádá... a jaký je z něj krásný "kus chlapa" :-) Oba jsou strašně hodní..

 V neděli odjel Hugo a Jessinka domů, vypadali spokojeně a i majitelka vypadala spokojeně, že se u nás freťulky měly dobře :-) To jsme moc rádi :-)

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Nataša Dominik - isikolosolutionhome@gmail.com

Jeho svědectví je o dobré práci doktora Isikola, který mi pomáhá. Jsem Nataša Dominik z Londýna. A je mi líto za to, že to na internetu, ale budu muset tento svět top kouzelník, který přinesl zpět svého manžela, který mě opustil za poslední 3 roky, nakonec jsem se setkal s tímto mužem na blogu vysílání jednoho z je klient pro pomoc Vysvětlil jsem mu vše a on mi řekl o kouzelnické kouzelnici jménem DR ISIKOLO, o které slyšel, a on mi dal e-mailovou adresu, abych napsal kouzelníkovi, aby mi řekl své problémy. Za pouhé dva dny se můj manžel vrátil ke mně. Chci vám jen poděkovat za tuto pravdivou a upřímnou kouzelnickou kouzelnici, pane. Prosím, chci říct každému, kdo hledá nějaké řešení problému, doporučuji vám, abyste laskavě konzultovali toto kouzlo, je to skutečné, je mocný a cokoliv, co říká kouzlo, je to, co se stane, protože všechno, co kouzlo řeklo přišel jsem. Můžete ho laskavě kontaktovat: jeho e-mailová adresa je isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp nebo Viber ho na +2348133261196

Adina - adoifheinz1985@gmail.com

Jsem tak nadšený, protože moje zlomené manželství bylo obnoveno a můj manžel je zpátky poté, co mě opustil a naše dvě děti pro jinou ženu. Po 8 letech manželství jsme s manželem byli v jedné nebo druhé hádce, dokud mě nakonec neopustil a přestěhoval se do Kalifornie s jinou ženou. Cítil jsem, že můj život skončil a moje děti si myslely, že svého otce nikdy neuvidí. Snažil jsem se být silný jen pro děti, ale nemohl jsem ovládat bolesti, které mi ublížily srdce, srdce bylo plné zármutku a bolesti, protože jsem byl opravdu zamilovaný do svého manžela. Přemýšlím o něm každý den a noc a vždy si přeji, aby se vrátil, byl jsem opravdu naštvaný a potřeboval jsem pomoc, takže jsem hledal pomoc online a narazil jsem na web, který naznačil, že DR Egbo může pomoci brzy vrátit se . Myslel jsem, že bych to měl zkusit. Obrátil jsem se na něj a on mi řekl, co mám dělat a udělal jsem to poté, co mi udělal (Kouzlo lásky), po dvou dnech mě můj manžel opravdu zavolal a řekl mi, že mě a děti tolik vynechal, tak úžasné! Tak se vrátil ve stejný den, s velkou láskou a radostí, a omluvil se za svou chybu a za bolest, kterou mě a děti způsobil. Od tohoto dne na našem manželství bylo silnější, než tomu bylo dříve, to vše díky dregbosolutioncenter@gmail.com, on je tak mocný a já jsem se rozhodl podělit se o svůj příběh na internetu, že tento muž je skutečný a mocný kouzelník, který jsem vždycky bude se modlit, aby žil dlouho, aby pomohl svým dětem v době potíží, pokud jste zde a potřebujete svůj Ex zpět nebo váš manžel se přestěhoval do jiné ženy, už neplač, kontaktujte tento silný výtok. Zde je jeho kontaktní osoba: e-mail na adresu: dregbosolutioncenter@gmail.com

MAXI - stanlookman@gmail.com

Myslela jsem přítele, který mi nařídil kouzlo kouzelníka jménem Dr. Ilekhojie online, který pomáhá lidem vyřešit jejich vztah a manželské problémy. Byl jsem opravdu skeptický, než jsem mu napsal a on mi řekl, abych se nemusel starat o nic, že ​​bych mu měl dát den, aby mi vrhl kouzlo pro mě a po 2 dnech jsem byl opravdu překvapen mým ex, který mi zavolal a začal prosit o abych ji vzal zpět. Tak se ke mně vrátila moje ex a ona už nemyslí na jiné lidi, ale já a já a já jsem šťastná, že moje peníze nebyly promarněné.
Napište dokument na adresu gethelp05@gmail.com nebo whatsapp +2348147400259
Jsem svědectvím, že tomu tak není. MÁM DOSTALI MÉ ČÁSTI PASOVANÍM TÝCHTO INFORMACÍ Pro lidi venku, kteří mají problémy s láskou a manželskými problémy.

Lana Dominik - Děkuji moc Dr. Isikolo

Jsem tak rád, že jsem se o své fantastické svědectví podělil. Můj život se zcela změnil za 48 hodin. Vidím se v zrcadle a usmívám se. Mám důvěru v sebe a své schopnosti poprvé ve věku. S pomocí doktora Isikola mám svého přítele zpátky v životě. Řekl omluvu 48 hodin po vytvoření kouzla. Řekl, že si uvědomil, že se nikdy nechce rozbít, že nedokáže zvládnout emocionální zavazadlo, které jsem nosil po celou dobu. Řekl, že si myslí, že je to negativní vliv na můj život a myslel, že je nejlepší odejít. Řekl, že je těžké, že jsem pořád mluvil o minulosti. Oba jsme si navzájem odpustili. Mám v kapse peníze, které jsou mé vlastní. (Moje kontrola šeku prošla, když mi bylo řečeno, že je to několik měsíců. Jsem živým důkazem toho, co může doktor Isikolo udělat. Děkuji vám moc děkuji doktoru Isikolovi za úžasnou věc, kterou jste udělali v mém vztahu. Pomohli jsme si, abychom byli schopni vidět a mluvit pravdu k sobě navzájem.Nikdy jsem si nemyslel, že by kouzlo mohlo pomoci pár, než jsem velmi rád, že jsem vás kontaktoval a inicioval všechno, aby se to stalo.Každý, kdo má vztahový problém, může kontaktovat Dr. isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196.

marie - adoifheinz1985@gmail.com

Jsem tak nadšený, protože moje rozbité manželství bylo obnoveno a můj manžel je zpátky poté, co mě opustil a naše dvě děti za jinou ženu. Po 8 letech manželství jsem se mnou a mým manželem ocitl v jedné hádce nebo v jiném, dokud mě konečně neopustil a přestěhoval se do Kalifornie s jinou ženou. Cítil jsem, že můj život skončil a moje děti si myslely, že svého otce nikdy neuvidí. Snažil jsem se být silný jen pro děti, ale nemohl jsem ovládat bolesti, které trápí mé srdce, mé srdce bylo naplněno bolestmi a bolestmi, protože jsem byl opravdu zamilovaný do svého manžela. Každý den a noc na něj přemýšlím a vždy si přeji, aby se ke mně vrátil, byl jsem opravdu naštvaný a potřeboval jsem pomoc, takže jsem hledal pomoc online a narazil jsem na webovou stránku, která naznačovala, že DR Egbo může pomoci rychle se vrátit zpět . Cítil jsem, že bych mu to měl zkusit. Obrátil jsem se na něj a on mi řekl, co mám dělat, a pak jsem to udělal, pak mi udělal (Kouzlo lásky), po dvou dnech mě můj manžel opravdu zavolal a řekl mi, že mi chybí a děti tak moc, tak úžasně !! Tak to bylo, že se vrátil v ten samý den, se spoustou lásky a radosti, a on se omluvil za svou chybu a za bolest, kterou mě a děti způsobil. Od toho dne bylo naše manželství silnější, než jak to bylo předtím, díky dregbosolutioncenter@gmail.com, on je tak silný a já jsem se rozhodl podělit se o můj příběh na internetu, že tento muž je skutečný a mocný kouzelník, který se budu vždy modlit, abych žil dlouho, aby pomohl svým dětem v době potíže, pokud jste tady a potřebujete svůj Ex zpět nebo váš manžel se přestěhoval do jiné ženy, neplačte už, kontaktujte tento mocný kouzelník teď. Zde je jeho kontakt: Pošlete mu e-mail na adresu: dregbosolutioncenter@gmail.com

Danica Mijo - VELKÝ SPELL CASTER DR ISIKOLO, KTERÝ POMÁHAJÍ ZPĚT MY EX LOVER zavolat nebo přidat ho na WhatsApp +2348133261196

VELKÝ SPELL CASTER DR ISIKOLO, KTERÝ POMÁHAJÍ ZPĚT MY EX LOVER zavolat nebo přidat ho na WhatsApp +2348133261196. Jmenuji se Danica Mijo, žiji a pracuji v Londýně. Můj život je zpátky !!! Po dvou letech Zlomeného manželství mě můj manžel opustil se dvěma dětmi, měl jsem pocit, že to všechno skončím, téměř jsem spáchal sebevraždu, protože nás nechal s ničím, byl jsem po celou dobu emocionálně dole. Díky kouzelnické kouzelnici jménem Dr Isikolo věčného kouzla Cast, kterou jsem potkal online. V jeden věrný den, když jsem procházel internetem, jsem narazil na několik svědectví o tomto konkrétním kouzelníkovi, který se jmenoval DR ISIKOLO. Někteří lidé svědčili o tom, že přivedl zpět svého milence Ex, někteří svědčí o tom, že obnovuje dělohu, vyléčí rakovinu a další nemoci. kontaktoval jsem ho a vysvětlil mu své starosti a k ​​mému největšímu překvapení mi dal podrobnosti o tom, jak bude pracovat pro mě, co udělal, a můj manžel se ke mně vrátil za 48 hodin, jak slíbil. Bylo to úžasné a mohu vás ujistit o tom, že od něj dostanete i vaše řešení. můžete ho kontaktovat na jeho e-mailu. isikolosolutionhome@gmail.com. je nejlepším kolektorem, který vám může pomoci s vašimi problémy zavolat nebo přidat ho na WhatsApp +2348133261196.

Deerby - i contacted Dr.ologhodospellwork

Děkuji dr.ologhodovi za jeho velkou pomoc a za vše, co pro mě udělal, protože jsem mu byl představen přítelem, který s ním konzultoval o pomoc, jak může získat funkci předsedy v organizaci, kde pracuje a kde má všechno k práci. pro něj dokonale s pomocí dr.ologhodospellwork@gmail.com převzal a dostal pozici předsedy.
 Pak jsem ho kontaktoval, protože jsem potřeboval svého bývalého přítele a chtěl jsem s ním strávit zbytek života. Dal mi nějaké podmínky a řekl mi, že je třeba nějaký požadavek, a pak bude pracovat pro mě a po tom můžu zaplatit, nabídl jsem mu vše, co potřeboval s některými předměty, které mi řekl, že je třeba se dostat a pracovat. Koneckonců, pak mi řekl, že můj bývalý přítel, kterého jsem požadoval, se ke mně vrátí za tři dny a zůstane se mnou znovu, jak si to přeje. Ve třetím dni k mému největšímu překvapení jsem ho našel v penězích u mých dveří s velkým omluvou na jeho očích. Od té doby jsme byli spolu s dětmi dívka Natalie a chlapec Brown. Díky dr.ologhospellwork pro vaši skvělou práci. Kontaktujte dr.ologhodospellwork@gmail.com nebo můžete whatsapp 2348156911977.

Teresa - thanks to Chubygreat@gmail.com

Chci využít této příležitosti, abych poděkoval a svědčil o této skvělé kouzelné kouzlo chubygreat@gmail.com s pomocí své magie černé moci, kterou byl schopen změnit mnoho životů.
Byl jsem ženatý za posledních deset (10) let se svým manželem bez dítěte, nikdy jsem nebyl potrat, myslel jsem si, že něco není v pořádku, a pak jsem se svým manželem navštívil několik nemocnic a místo ve jménu hledání pomoc, protože nám bylo řečeno, že žádnému z nás nebylo nic špatného.
A pak jsem jednoho dne hledal na Google a viděl jsem svědectví o tomhle velkém kouzelnickém kolegu chubygreat@gmail.com o tom, jak pomohl někomu dostat svou ženu zpátky, když byli odděleni pomocí chubygreat, pak jsem ho kontaktoval a on Řekl mi věci, které jsem potřeboval udělat, dal některá pravidla, instrukce a některá ustanovení, která mám dělat nebo nabízet. Poté, co jsem udělal všechno, jak mi nařídil, mi pak řekl, abych si dal tři týdny, že se mi stane něco zvláštního, a třetí týden jsem se stal pozitivním, byl jsem těhotný. Díky chubygreat@mail.com za jeho velké síly, protože změnil můj život.
Teď jsem matka tří dětí dvou dívek a chlapce a slibuji, že vám řeknu celému světu vašich velkých mocností. Díky chubygreat.
Co ho čeká s 2348165965904 nebo emailem chubygreat@gmail.com

DANIELA - Nikdy som neveril v láska kúzla s toľkými náhodných pripomienok príde

Pozdravy široké veřejnosti, chci dát svědectví o tom, jak jsem byl vyléčen z HIV / AIDS onemocnění lékař ILEKHOJIE jsem procházel internet hledání lék nebo nejnovější léčbu na HIV a viděl jsem mnoho komentářů lidí mluví o tom, jak Lékař ILEKHOJIE vyléčil jejich HIV / AIDS. Byl jsem strach, protože jsem nikdy nevěřil v Internet, ale byl jsem přesvědčen, aby mu zkusit, protože jsem bez naděje na vyléčení z HIV / AIDS, tak jsem se rozhodl kontaktovat ho s jeho e-mailem, který byl uveden na komentář (gethelp05 @ gmail .com) když jsem ho kontaktoval, dal mi naději a poslal mi bylinnou medicínu, kterou jsem si vzal a vážně to pro mě pracovalo, jsem volný člověk teď bez problémů, můj výsledek HIV vyšel negativní. Modlím se za tebe Dr. ILEKHOJIE Bůh ti dá věčný život, nezemřeš před tvým časem, abys byl upřímný a vděčný muž. Jsem dnes tak šťastný, můžete ho také kontaktovat, pokud máte nějaký problém Email: (gethelp05@gmail.com) tel nebo přes aplikaci: +2348147400259

Tereza Ondra - isikolosolutionhome@gmail.com

Ahoj všichni, jsem rád, že jsem mohl rozšířit své svědectví o silném kouzelníkovi, který se jmenuje Dr Isikolo. Jsem Tereza Ondra a žiji v Londýně, můj manžel a já jsme měli trochu boj, protože se mě chtěl rozvést, tak jsem se bál ho ztratit, protože ho miluju tak moc, že jsem hledal pomoc online a viděl jsem spoustu svědectví lidí o tom, jak jim Dr. Isikolo pomáhal a vycházel s pozitivními výsledky, jako jsou rozvody, rakovina, loterie, plodnost a další. Tak jsem mu e-mailem a řekl mu můj problém a on mi řekl, co mám dělat a udělal jsem to tak, jak mu nařídil, o 48 hodin později mi řekl, že je hotový s kouzlem a můj manžel se už se mnou nerozvede a když se můj manžel vrátil z práce mi řekl, že se už se mnou nerozvede, řekl, že nevěděl, co mu přišlo, že je mu líto, že jsem byl tak šťastný, a děkuji doktorovi Isikolo za jeho pomoc Pokud potřebujete doktora Isikolo, napište mu na adresu isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196

Nadia Mak - Děkuji moc Dr. Isikolo

Chci dát neomezené díky tomuto velkému muži jménem Dr Isikolo. Jsem dnes šťastná, protože můj manžel je nyní plný lásky, můj manžel mě opustil pro jinou ženu, jen proto, že jsme měli trochu nedorozumění. opustil mě a slíbil, že se ke mně už nikdy nevrátí. Celý den pláču a hledám řešení, které by mi pomohlo vrátit ho zpět. Pak jsem viděl podíl svědka na internetu Lucka. e-mailem mu a řeknu mu své problémy s mým bývalým manželem a slibuje, že ho vrátí domů do 2 dnů. opravdu je úžasný, že mi pomohl vrátit svého manžela do dvou dnů, což slibuje a můj manžel se ke mně vrátí a slíbí, že mě bude milovat navždy a prosit mě o bolest, kterou mi způsobil. Budu navždy vděčný vám Dr a já se nezastaví zveřejnit své jméno na internetu pro lidi, aby zjistili, jak jste pravdiví. A chci všem na tomto místě říct, že budu vždy vděčný tomuto muži Dr Isikolo za všechno, co pro mě udělal, můj manžel je zpátky s láskou, starostlivostí, pravdivostí a slibuje, že mě bude navždy milovat. Udělal jsem slib, že každé tělo, které znám, nikdy nebude mít problém se vztahem, emailem isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196.

Iva Dalek - Děkuji moc Dr. Isikolo

Jmenuji se Iva Dalek, můj manžel a já jsme se oženili už asi 6yrs. Byli jsme šťastně ženatí se dvěma dětmi, chlapcem a dívkou. Před 3 měsíci jsem si od něj všiml nějakého zvláštního chování a o několik týdnů později jsem zjistil, že můj manžel vidí někoho jiného. Začal přicházet domů pozdě z práce, sotva se o mě nebo o děti staral, Někdy chodí ven a ani se nevrátí domů asi 2-3 dny. Udělal jsem vše, co bylo v mých silách, abych tento problém napravil. Velmi jsem se obával a potřeboval pomoc. Když jsem jednou procházel internetem, narazil jsem na webové stránky, které naznačují, že Dr. Isikolo může pomoci vyřešit manželské problémy, obnovit rozbité vztahy a tak dále. Cítil jsem, že bych mu to měl zkusit. Obrátil jsem se na něj a řekl jsem mu, co mám dělat, a on mi řekl, co mám dělat a udělal jsem to a on mi udělal kouzlo o 48 hodin později, můj manžel ke mně přišel a omluvil se za to, co udělal, a slíbil, že to už nikdy neudělá a naše unie se opět stala nádhernou a šťastnější. Od té doby je Dr. Isikolo nejlepším online kouzelníkem, který je silný a originální. Pokud máte nějaký problém, kontaktujte ho a zaručuji vám, že vám pomůže.
Heres jeho kontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také WhatsApp na +2348133261196

Lana Darijo - testimony

Jsem tak rád, že jsem se o své fantastické svědectví podělil. Můj život se zcela změnil za 48 hodin. Vidím se v zrcadle a usmívám se. Mám důvěru v sebe a své schopnosti poprvé ve věku. S pomocí doktora Isikola mám svého přítele zpátky v životě. Řekl omlouvám se za 24 hodin po vytvoření kouzla. Řekl, že si uvědomil, že se nikdy nechce rozbít, že nedokáže zvládnout emocionální zavazadlo, které jsem nosil po celou dobu. Řekl, že si myslí, že je to negativní vliv na můj život a myslel, že je nejlepší odejít. Řekl, že je těžké, že jsem pořád mluvil o minulosti. Oba jsme si navzájem odpustili. Mám v kapse peníze, které jsou mé vlastní. (Moje kontrola šeku prošla, když mi bylo řečeno, že je to několik měsíců. Jsem živým důkazem toho, co doktor Isikolo dokáže. Děkuji vám moc děkuji doktoru Isikolovi za úžasnou věc, kterou jste v mém vztahu udělal. Pomohli jsme si být schopni vidět a mluvit pravdu k sobě navzájem.Myslel jsem, že kouzlo by pomohlo pár, než jsem velmi rád, že jsem vás kontaktoval a inicioval všechno, aby se to stalo. isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196.

Izeta Enes - testimony

Když jsem našel Dr. Isikola, byl jsem v zoufalé potřebě přivést svého bývalého milence zpět. Nechal mě pro jinou ženu. Stalo se to tak rychle a vůbec jsem neměl žádnou situaci. Prostě mě po 3 letech bez vysvětlení vyhodil. I kontaktovat Dr.Isikolo přes jeho webové stránky a on mi řekl, co musím udělat, než mi může pomoci, a já jsem udělal to, co mi řekl, až poté, co jsem poskytl to, co chtěl, vrhl milostné kouzlo, aby nám pomohl dostat se zpět . Krátce po tom, co udělal své kouzlo, začal můj přítel znovu psát SMS a cítil se hrozně, co mi právě dal. Řekl, že jsem v jeho životě nejdůležitější osobou, a to teď ví. Stěhovali jsme se spolu a byl pro mě otevřenější než dříve a pak se mnou začal trávit více času než dříve. Od chvíle, kdy mi doktor Isikolo pomohl, je můj partner velmi stabilní, věrný a blíže ke mně než dříve. Vřele doporučuji DR ISIKOLO každému, kdo potřebuje pomoc. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196

DANIELA - stanlookman@gmail.com

Tato zpráva je pro ty, kteří jsou zlomení srdce, protože jejich manželka nebo manžel opustil je vím, jak se cítí, protože jsem byl jednou pocit, stejně jako vy, to je důvod, proč chci doporučit vám k této mocné lásce kouzelník s názvem Dr Ilekhojie
kdo může vrátit svou ženu nebo manžela do 24 hodin e-mailem na email gethelp05@gmail.com nebo zprávu na něj
WhatsApp +2348147400259

DANIELA - stanlookman@gmail.com

Byl jsem prošel vztah sága s manželem po dobu dvou let, protože podvádí mě a tato žena hes podvádí
se mnou se snaží rozbít svůj domov a dokonce jsme se dostali k rozvodu a rozhodl se, že mě nechám
tuto jinou ženu, řekl jsem svému příteli v kanceláři o rozvodu v úterý a doporučila mi Dr. Ilekhojieho, který
zachránil mi manželství a přivedl mého manžela ke mně a včera poklekl a omluvil se za všechno a přísahal
nikdy mě neopustí a nepodvádíš mě a jsem tak šťastná, že moje rodina je zpět a moje děti jsou šťastné, že někdo má podobné
vztah problémy by měl kontaktovat ho na gethelp05@gmail.com nebo volání +2348147400259 jsem tak šťastný, moje rodina je zpět a
Chci, aby každý pár pochopil, že rozvod není nikdy odpovědí

Lucas Eden - testimony

Vydávám svědectví o Dr. Isikolo. V loterii jsem vyhrál 100 000 eur, vzal jsem radu od někoho, kdo hovořil o této skvělé kouzelnické kouzelnici jménem DR ISIKOLO, kterou osoba podala svědectví na blogu, jak mu DR ISIKOLO pomohl vyhrát loterii tím, že mu poslal výherní číslo i byl zvědavý a myslel jsem, že to bylo všechno vtip, dokud jsem se obrátil na toto kouzlo kouzlo, abych sám věděl, jak tato práce způsobila, že jsem strávil hodně nákupu vstupenek a nikdy nevyhrál. Obrátil jsem se na něj a on mi řekl, co je třeba udělat, a udělal jsem to a on mi řekl, abych počkal na tři dny a opravdu mi dal vítězná čísla, abych mohl hrát v loterii, kterou jsem udělal. první mezi vítězi. Řekl mi (můj syn vše, co potřebuju, abys pro mě udělal, je ujistit se, že se o toto svědectví podělíš s ostatními, aby mohli také vyhrát v loterii, protože nemám moc času kouzlit na internetu), to je důvod, proč jsem sdílení tohoto svědectví s vámi, že pokud chcete vyhrát v loterii je to způsob, jak on-line tipy vám mohou pomoci, obraťte se na jeho isikolosolutionhome@gmail.com nebo Whatsapp ho na +2348133261196 je jediná odpověď, že váš problém vyhrát loterie

DANIELA - stanlookman@gmail.com

VŠEM DÁMŮM TĚŽKÉ VE SVĚTĚ VE SVĚTĚ ČTĚTE TENTO ČLÁNEK A
KONTAKT ILEKHOJIE ULOŽIT VAŠE MARRIAGE.
Chci říct velmi velké poděkování dr. ​​ILEKHOJIEU za úžasnou práci, kterou mi udělal, aby mi pomohl zachránit mé manželství, můj
Manžel požádá o rozvodový dopis kvůli malému nedorozumění, které jsme měli v posledních několika měsících, a nikdy jsem nechtěl
to proto, že miluji svého manžela tolik a všechny naše investice byly společné podnikání a já nechci být daleko od mého
rodina a moje dvě krásné děti. Můj přítel mi řekl o Ilekhojie a jak jí také pomohl s manželskými problémy, tak jsem
musel ho kontaktovat, protože chci zastavit svého manžela z dokončení rozvodu dopis a chci, aby moje rodina
spolu a poté, co jsem ho kontaktoval, bylo mi řečeno, co potřebuji udělat, a když jsem začal vidět výsledek,
Ilekhojiehas instruoval a po 3 dnech mi můj manžel zavolal a začal žádat o odpuštění a bylo to jako sen
a já všichni spolu šťastně žijeme společně díky Ilekhojie. můžete ho také kontaktovat emailem:
gethelp05@gmail.com Volání / Whatsapp +2348147400259

ELIZABETH - JAK DOSTAT MŮJ EX BOYFRIEND ZPĚT DO 30 HODIN S POMOCÍ DR ILEKHOJIE



JAK DOSTAT MŮJ EX BOYFRIEND ZPĚT DO 30 HODIN S POMOCÍ DR ILEKHOJIE. CALL / WHATSAPP +2348147400259
Jmenuji se Elizabeth Floresová. Vše díky Ilekhojie nejlepší kouzelník na světě, jsem psát jako výsledek
Jeho výkon mi pomohl dostat svého milence zpět ke mně do 30 hodin poté, co jsem ho kontaktoval. Než jsem se obrátil
Dr.Ilekhojie jsem četl tolik svědectví o něm na internetu a dnes jsem velmi šťastný, že jsem také psaní
svědectví o něm a jeho super nápovědě, kterou mi poskytl při získávání mého Ex milence Zpět, Pokud hledáte
věčné řešení, jak dostat svého milence jen kontaktovat Dr. Illekhojie přes emil: gethelp05@gmail.com nebo Call / Whatsapp
+2348147400259 a získejte svého milence zpět trvale 100%

DANIELA - stanlookman@gmail.com


Tato zpráva je pro ty, kteří jsou zlomení srdce, protože jejich manželka nebo manžel opustil je vím, jak se cítí, protože jsem byl
jednou pocit, stejně jako vy, to je důvod, proč chci doporučit vám k této mocné lásce kouzelník s názvem Dr Perfect
kdo může vrátit svou ženu nebo manžela do 24 hodin e-mailem na email gethelp05@gmail.com nebo zprávu na něj
WhatsApp +2348147400259



 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 11
Celkem: 2847640
Měsíc: 32273
Den: 927