Jdi na obsah Jdi na menu
 


HLÍDÁNÍ FRETEK

9. 9. 2010

HLÍDÁNÍ FRETEK

9.9. 2010 Protože sem tam hlídáme nějakou freťulku, rozhodli jsme se vytvořit i stránku pro ně, aby i majitelé mohli sledovat, jak se jejich miláčkové mají..

22.4.2011 - I hlídání freteček má však svá pravidla.. o fretečky hlídané se staráme stejně jako všechny, tudíž jako o naše vlastní, mají vše co potřebují, věnujeme ji lásku, čas, opatrujeme je atd.. Však.. i my se však podle hlídání potřebujeme zařídit.. tudíž bychom byli rádi, kdybyste nám řekli, na jak dlouho chcete fretečku pohlídat (cena za hlídání je 1000,- na měsíc se vším všudy, s granulkama, pamlskama, kočkolitem, stále čistou klecí a jednou týdně praným a voňavým pelíškem :-), s vycházkama atd..). V případě onemocnění fretky - stát se může kdykoliv cokoliv, pochopitelně potřebujeme Váš - nejlépe předem souhlas - s návštěvou veterináře a ošetřením s tím, že účelně vynaložené náklady na léčbu fretečky poté uhradíte. Dále bychom byli rádi, kdybyste si fretečku vyzvedli dle předem domluveného termínu.. může se stát, že budete potřebovat pohlídat fretečku i déle a my ji pochopitelně nevyhodíme na ulici, ale rádi ji pohlídáme i déle, ale byli bychom rádi, kdybyste nás o této skutečnosti včas informovali.. Např. Angela jsme si brali na měsíc.. na náš dotaz, kdy si Angela vyzvednou, prodloužili majitelé hlídání o další měsíc a pak zase.. Nám to nevadí, Angel je super freťák, ale musíme počítat především s místem pro fretečky útulkové a tak bychom byli vždy rády, abchom věděly, na čem jsme.. a ne že vůbec nevíme, kdy a zda vůbec si majitelé svou fretku vyzvednou.

Také prosím počítejte s vlastním dovozem fretečky k nám a také vyzvednutí u nás.. pochopitelně se můžeme domluvit na nějaké alternativě, ale je to velmi individuální.. mějte prosím na mysli, že i my jsme matky od rodin, od rodinných domů, s pracovními povinnostmi a ještě povinnostmi k fretečkám z útulku, které nám kromě všeho ostatního zaberou opravdu několik hodin denně.. a tak abychom my místo vás jezdili sem a tam, a tím musely něco zanedbat - protože jinak to bohužel nejde - jak nastavit čas ještě nikdo nevymyslel - tak to si prostě nemůžeme dovolit.

díky za pochopení. Jinak pochopitelně fretečky pohlídáme velmi rády a s láskou :-)

 

obrazek1.jpg31.01.2011 - dostali jsme na hlídání Angela - už 6ti letého nekastrovaného freťáčka, jehož majitelé se stěhují a tak dali Angela cca na měsíc k nám, aby se vyhnul všemu tomu shonu :-) Angel je velmi vychovaný a hodný... je přeci jen starší a tak jsme zjistili, že nejvíce mu chutnají konzervičky od gourmetu, na ty se vyloženě vrhá... jinak však v ničem nezaostává.. je šikovný a akční - vyleze si z klece, proběhne se, ale vzhledem k věku běhá jen chvilku a zase si zaleze zpět do klece do pelíšku :-)

21.4. Angel by se měl zítra vracet domů.. už si u nás zvykl, snad nebude mít problémy s návratem do své rodiny :-) Je to opravdu osobnost :-) Získat si Angela není jen tak :-) Navíc je to opravdu nádherný, obrovský freťák.. největší ze všech co jsem kdy viděla :-)  a někdy i pěkná potvrůka.. pěkně mě párkrát prohnal.. jak se mi chtěl zakousnout do nohou a já jsem se snažila mu zdrhnout.. je velmi rychlý, kolikrát jsem běžela přes celý barák :-) Rošťák jeden :-)

23.04. Angel odjel domů...:-) svou paničku poznal a tak snad bude vše OK.. dostal od nás na cestu konzervičky a granulky, aby doma věděly, co poslední měsíce papkal a co mu chutná a je zdravé a věříme, že mu bude doma fajn :-)

31.1. nějak jsem opomněla na tyto stránky dopisovat hlídané fretky.. přes vánoce jsme hlídali celkem 4 fretečky, 2 (z toho jeden byl "náš" Piškotek - až do ledna)... všechny byly v pohodě a spokojené se vrátily k majitelům.. 

p1010062.jpg- v červenci 2010jsme měsíc hlídali nádherného samečka Rica – ze začátku jsme se báli jeden druhého, ale po pár dnech už byl Rikoušek miláček rodiny..Rici je takový medvídek - jinak jsme mu snad ani neřekli..  a protože byl červenec a jeho panička zkoumala svět, Rikoušek zkoumal naši zahradu, nejvíce se mu líbilo jezírku se želvama. Pak se pochopitelně vrátil k majitelce... 

cikolinda.jpg- už několikrát jsme hlídali Hance freťulky či freťulky, které si od nás z útulku vzala, a protože i teď musí Hanka do lázní, máme na 10 dní Čikouška a Lindičku.. Hančina naprosto úžasná a dokonalá péče jim u nás bude chybět, protože tak, jak se mají u ní, se u nás mít bohužel nebudou – ale i tak jim dáme vše nej, co můžeme.. vždyť obě jsou i naše fretčí „děti“. Ale co jsou v péči Hanky, z Čikouška je nádherný fretčí sameček, jak má být a z Lindičky je překrásná stříbrná fretčí dáma  Tímto děkujeme moc Hance za veškerou péči, kterou jim dává.. 17.9. se Lindi a Čikoušek vrátili k Hance.. snad u nás byli spokojení oni a Hanka nabrala nové síly v lázních :-)

17.9.-26.9. hlídáme krásný tchoří páreček z Prahy -  Huga a Jessicu.. tak krásného samečka už jsme dlouho neviděli, a to ho paní majitelka "vysvobodila" ze jednoho zverimexu, kde ho nemohla nechat, když viděla, jak strádá... a jaký je z něj krásný "kus chlapa" :-) Oba jsou strašně hodní..

 V neděli odjel Hugo a Jessinka domů, vypadali spokojeně a i majitelka vypadala spokojeně, že se u nás freťulky měly dobře :-) To jsme moc rádi :-)

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Herdova Pavla - nabídka pujcky mezi jednotlivci

Nabídka úvěrů pro vaše projekty v roce 2023
Dobré ráno,
Hledáte legální půjčku?
Byl jste odmítnut vašimi bankami?
Potřebujete peníze z toho či onoho důvodu.
Jste upřímní a čestní
Potřebujete půjčku na vyrovnání dluhů, účtů nebo na realizaci projektu?
Vždycky máš šanci.
Navíc nabízíme rychlé a spolehlivé půjčky s roční úrokovou sazbou 2 %. Jsme spolehliví
V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat přímo.
E-mail: Herdovapavla4@gmail.com

stanislav sikal - Potřebujete naléhavě peníze?

Potřebujete půjčku pro nouzové účely? Nabízíme rychlou a spolehlivou půjčku za 2% úrokovou sazbu pro fyzické i právnické osoby, kontaktujte nás prostřednictvím našeho e-mailu: stanislavsikal720@gmail.com

Juncial - Rmha123@gmail.com

S drogami jsem začal ve 13 letech. Drogy byly vždy kolem dospívání. V 17 letech jsem se provdala za 27letého muže a svého prvního syna jsem měla v 18 letech. Byla jsem manželkou a matkou a sama jsem byla ještě dítě. Ve 32 letech jsem měl 5 dětí a žádné jsem neměl v péči kvůli užívání drog.
Byl jsem ztracený a zlomený většinu svého života a neměl jsem žádnou schopnost žít střízlivý život. Utíkal jsem k drogám nebo lékům na duševní zdraví ve snaze vypořádat se s hluboko zakořeněnými ranami v mém srdci, ale uzdravení nikdy nepřišlo.
Rychle jsem se ocitl ve vězení a moje páté dítě bylo ve vazbě DCS. Potřeboval jsem pomoc, a tak jsem na Něj jednou v noci v té vězeňské cele volal a On slyšel můj pláč. O dva týdny později jsem viděl příspěvek o doktoru Alashiře, že pomohl lidem. Okamžitě jsem ho kontaktoval Tam jsem našel, jak se léčení mění a léčení, které jsem vždy hledal, děkuji vám, doktore Alashiře, jsem tak vděčný, nevím, jak to udělal ale je opravdu skvělý a úžasný, prosím přátelé, pokud máte problémy, nikdy neztrácejte naději, zkuste mu to také může pomoci... kontaktujte ho na e-mailu dralahalah@gmail.com Whatsapp nebo zavolejte...+2348115720823.. Doporučil jsem vám to .. v jakékoli situaci, kterou ve svém životě máte, vám pomůže, pokud chcete svého milence zpět, pokud chcete lék na touhu nebo virus nebo pokud chcete být v životě šťastní, kontaktujte ho, vrátí vám život . e-mail dralahalah@gmail.com WhatsApp +2348115720823. .

Thermal - ROSY123@GMAIL.COM

Mnohokrát děkuji MATIANONĚ, že mi dala vědět o DR ALASHIRA Také jsem včera kontaktoval DR ALASHIRA ohledně mého problému a on mi opravdu pomohl dostat přítele zpět ke mně. Všechno se opravdu stalo přesně tak, jak řekl DR ALASHIRA. Teď jsem tak šťastný, že můj přítel je se mnou .Nikdy jsem nečekal, že se to stane tak rychle, že mě miluje nad moje očekávání .. děkuji moc ALASHIRA ..jste opravdu skvělý muž, prosím příteli, pokud máte nějaké problémy ve vaší rodině. milenec zpět k tobě..
Můžete také kontaktovat DR ALLAM, pokud se vyskytnou nějaké problémy ve vašem vztahu.dralahalah@gmail.com nebo whatsapp / viber +23408141787897 WHATSAP +2348115720823 ..

Sarah - Testimony@gmail.com

MOJE jméno Hanna Rosin, forma, (USA) Po 12 letech manželství jsme se s manželem pohádali, dokud mě nakonec neopustil a přestěhoval se do Kalifornie za jinou ženou. Cítil jsem, že můj život skončil a moje děti si myslely, že už nikdy neuvidí svého otce. Snažila jsem se být silná jen pro děti, ale nedokázala jsem ovládat bolest, která trápí mé srdce, mé srdce bylo plné smutku a bolesti, protože jsem byla do svého manžela opravdu zamilovaná. Každý den a noc na něj myslím a vždy si přeji, aby se ke mně vrátil, byl jsem opravdu naštvaný a potřeboval jsem pomoc, takže jsem hledal pomoc online a narazil jsem na webovou stránku, která naznačovala, že doktor Alashira může pomoci rychle získat bývalého zpět . Takže jsem cítil, že bych ho měl zkusit. Kontaktoval jsem ho a on mi řekl, co mám dělat a já to udělal, pak pro mě udělal kouzlo Lásky. O 28 hodin později mi můj manžel opravdu zavolal a řekl mi, že mu já a děti tak moc chybím, tak úžasné!! Tak se vrátil téhož dne se spoustou lásky a radosti a omluvil se za svou chybu a za bolest, kterou způsobil mně a dětem. Od toho dne bylo naše manželství nyní silnější, než bylo předtím, a to vše díky doktorce Alashiře. je tak mocný a rozhodl jsem se podělit se o svůj příběh na internetu, že Dr. Alashira je skutečným a mocným sesilatelem kouzel, o kterého se budu vždy modlit, aby dlouho žil, aby pomohl svým dětem v době potíží, pokud jste tady a potřebujete svého ex nebo se váš manžel přestěhoval k jiné ženě, už neplačte, kontaktujte tohoto mocného kouzelníka hned teď. Zde je jeho kontakt
Volejte/WhatsApp: +2348115720823
Email: dralahalah@gmail.com... Doporučil jsem ti ho.. email dralahalah@gmail.com WhatsApp +2348115720823.

Lana Johannes - testimony about the good works of Dr Isikolo

Vynikající a úžasná služba, jak získat zpět svého bývalého.
Komu se to může týkat, opravdu jsem ocenil, jak The Great DR ISIKOLO využil své intuitivní vedení a dovednosti jako trenéra života a také svou empatii, aby mi vrátil svou spřízněnou duši. Pro 100 procent bezplatných skutečných psychiků, konzultant, který přivede zpět vaše bývalé a vyřeší všechny vaše obecné problémy nebo problémy s trápením. můj partner mě opustil kvůli nekonečným bojům a hádkám a já jsem byl měsíce zničený a získal jsem své štěstí zpět, když jsem ho kontaktoval. Jediný DR ISIKOLO The Great je jediný, kdo vám může pomoci. Vyřešil můj problém za mě. Přivedl mého bývalého do 48 hodin konzultace. Spojte se s e-mailem The Great DR ISIKOLO: můžete kontaktovat e-mail Dr. Isikolo; isikolosolutionhome@gmail.com Můžete jej také WhatsApp/Viber na +2348133261196.

Sakrat - Re: testimony about the good works of Dr Isikolo

Želim podijeliti svoje svjedočanstvo sa svijetom jer nikada nisam zamišljao da ću to učiniti, ali sam pun radosti i želim da i drugi pomognu. Muž je ostavio mene i našu djecu bez ikakvog objašnjenja, pokušavala sam na sve moguće načine da ga vratim kući, ali on se čudno ponašao prema meni, čak je i djecu napustio. Bio sam frustriran, tražio sam pomoć na razne strane dok nisam vidio post o Dr.Sango, vještici. Kontaktirao sam čarobnjaka koji mi je rekao što da radim. Uvjeravao me da će baciti čaroliju i da će sve biti u redu za 3 dana, ali ja sam bila skeptična, razmišljala sam neko vrijeme dok ga konačno nisam ponovno kontaktirala, zajedno smo prošli kroz proces i na moje iznenađenje, čarolija je uspjela, i moj muž. došao kući i kleknuo tražeći oprost, ali prvi je bio njegov iznenađujući poziv jer nismo razgovarali godinu dana. Dr.Sangois je doista čovjek od riječi. Imate li problema u vezi ili bilo kojem aspektu života, obratite se čarobnjaku Dr.Sango i potražite dugoročno rješenje.
ako trebate bilo kakvu pomoć možete kontaktirati Dr.Sango
e-poštom spellspecialistcaster937@gmail.com

nabídka půjčky - nabídka půjčky

nabídka půjčky
dobrý den, jsem seriózní osoba, která pomáhá každému, kdo potřebuje půjčku Nabízíme od 1000 eur do 150 000 eur po dobu 1 až 50 let Pro více informací kontaktujte náš e-mail: kocourkova1820@email.cz

Eva Pujcka - Rychlá a rychlá půjčka a investice

Rychlá a rychlá půjčka a investice
Dobrý den, jsem jednotlivec, který nabízí mezinárodní půjčky. S kapitálem, který bude použit k poskytování krátkodobých a dlouhodobých půjček mezi jednotlivci v rozmezí od 50 000 do 5000 000 Kč všem vážným lidem, kteří to skutečně potřebují, je úroková sazba 2 % ročně Finanční půjčky, Půjčka na nemovitost, Investice půjčka, půjčka na auto, osobní půjčka. Jsem připraven uspokojit své zákazníky maximálně do 2 dnů od obdržení vaší žádosti.
Email: eva4747@email.cz

Sarbine - Získejte spolehlivé a rychlé půjčky.

Dostali jste zákaz bankovnictví a banky vás neupřednostňují, nebo máte projekt a potřebujete financování, nebo potřebujete peníze na zaplacení účtů, nebo potřebujete být připraveni investovat do svého podnikání.
Pokud tedy potřebujete kredit, neváhejte mě kontaktovat, abyste se dozvěděli více o mých podmínkách. Naše úroková sazba je 2%, poskytujeme půjčky od 1 000 € do 200 000 000 €.
Kontaktujte mě prosím přímo prostřednictvím e-mailu:

sarbinekavaldo25@gmail.com
WhatsApp: +43 68120437597

Sarbine - Získejte spolehlivé a rychlé půjčky.

Dostali jste zákaz bankovnictví a banky vás neupřednostňují, nebo máte projekt a potřebujete financování, nebo potřebujete peníze na zaplacení účtů, nebo potřebujete být připraveni investovat do svého podnikání.
Pokud tedy potřebujete kredit, neváhejte mě kontaktovat, abyste se dozvěděli více o mých podmínkách. Naše úroková sazba je 2%, poskytujeme půjčky od 1 000 € do 200 000 000 €.
Kontaktujte mě prosím přímo prostřednictvím e-mailu:

sarbinekavaldo25@gmail.com
WhatsApp: +43 68120437597

Petr Buzek - Potřebuješ půjčku??

Potřebuješ půjčku???? Osobní půjčky nebo Podnikatelské půjčky???? Mluvte o tom se mnou. KONTAKTNÍ JMÉNO: Pan Petr Buzek, V případě zájmu nás prosím kontaktujte na::::::petrbuzekloanfirm@gmail.com
Whatsapp nyní: +639451256230

Eva Pujcka - Finanční a rychlá půjčka

Finanční a rychlá půjčka
Nabízíme osobní a podnikatelské půjčky pro nemovitosti, podnikání atd. od 50 000 Kč do 40 000 000 Kč. s nízkou úrokovou sazbou 2 %. Naše půjčky jsou jednoduché a rychlé. Výše měsíční splátky a pevná úroková sazba silně závisí na povaze, výši a délce trvání úvěru. Doba splácení od 12 měsíců do 360 měsíců a více.
E-mail: eva4747@email.cz

Alena Jana - 50 000 kc do 50 000 000 kc pujcky

Mám kapitál, který bude sloužit k poskytování krátkodobých a dlouhodobých zvláštních půjček od 50000 Kč do 500.000.000 Kč pro každého, kdo chce, aby byl tento úvěr vážný. Zájem ve výši 3% ročně v závislosti na půjčené částce, protože zejména nechceme porušovat zákon. Můžete splácet až 3 až 25 let v závislosti na výši úvěru. Je na vás, abyste prováděl měsíční platby. Požaduji pouze uznání certifikovaného ručně dlužného dluhu a některé části jsou také potřebné Email: kdfin11@gmail.com

Loyce Speelman - Děkuji, DR WALE

Chci svědčit o velkém a mocném kouzelníkovi jménem DR WALE, který přivedl zpět mého bývalého, který mě opustil a zasnoubil se s jinou dívkou, byli jsme spolu šťastní, když se najednou změnil, každé ráno mi volal a večer před spaním, ale to vše přestalo bez dobrého důvodu. kdykoli mu zavolám, křičí na mě a řekl mi, že už se mnou nechce mít nic společného, byla jsem tak smutná a zmatená, nevěděla jsem, co mám dělat, pak jsem šla online hledat, jak získat zpět své ex pak jsem našel článek, kde někdo mluvil o tom, jak jí pomohl skvělý a mocný DR WALE a nechala jeho číslo WhatsApp +2347054019402 vzal jsem si ho a kontaktoval ho. Řekl jsem mu svůj problém, jen se usmál a řekl mi, ať se uklidním, všechno bude v pořádku, udělal jsem vše, oč mě požádal, a ujistil mě, že za několik týdnů se můj bývalý vrátí, k mému největšímu překvapení o tři dny později přišel můj přítel zpět klečí a prosí, abych ho přijal zpět, teď jsme spolu tak šťastní. DR WALE vám také může pomoci kontaktovat ho na WhatsApp/Viber: +2347054019402 NEBO E-mail: drwalespellhome@gmail.com

Karel Bortelová - DĚKUJI, DR ISIKOLO, PŘIJDETE K MÉ ZÁCHRANĚ V MOJI NEJHORŠÍ CHVÍLI.

DR ISIKOLO MI POMOHLA A DOSTALA JSEM ZPĚT SVÉHO MUŽE. Zkontrolujte jeho web (https://isikolotemple.com)
Jmenuji se Karel Bortelová a po sedmiletém vztahu se se mnou rozešel, dělala jsem vše pro to, abych ho přivedla zpět, ale vše bylo marné. Tolik jsem ho chtěla zpátky kvůli lásce, kterou k němu chovám a o všechno jsem ho prosila, slibovala, ale on odmítl. Kontaktoval jsem kouzelníka jménem DR ISIKOLO, který by mi mohl pomoci seslat kouzlo, abych ho přivedl zpět, ale jsem typ, který nikdy nevěřil na kouzlo, neměl jsem jinou možnost, než to zkusit. Poslal jsem zaklínačovi mail a on mi řekl, že není problém, že do dvou dnů bude všechno v pořádku a že se mi můj bývalý vrátí do tří dnů, kouzlo seslal a druhý den překvapivě bylo kolem 16:00. Můj bývalý mi zavolal a vyřešili jsme rozdíly a jsme spolu teď šťastní. Kdokoli by mohl potřebovat pomoc kouzelníka, jeho e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com nebo jeho WhatsApp/Viber na: +2348133261196

Alena Jana - 40 000 kc do 60 000 000 kc pujcky

Pokud již nemůžete splácet malé půjčky nebo pokud je váš majetek zatížen nepříznivým kolaterálem, výkonem nebo dražbou, jsme schopni tyto nevýhody vyřešit velmi rychle a profesionálně. Poskytujeme také druhý příslib. Zaplatíme vám všechny dluhy, spojíme je do jedné splátky a získáme dlouhodobou půjčku. Když přistupujeme ke každému klientovi individuálně, stanovujeme také úvěrové a splátkové lhůty na základě vašich potřeb a skutečných příležitostí. Neplatíte žádné poplatky předem. Vaši situaci správně vyhodnotíme a navrhneme bezplatné řešení. Tento proces také podrobně vysvětlíme. Zpracováváme půjčky pro zaměstnance a dodavatele. kdfin11@gmail.com

holik jarmil - potřebujete půjčku, abyste vyrovnali nějaký dluh zde

nebankovní půjčka pro každého s velmi výhodnou sazbou, výše půjčky od 10 000 Kč do 80 000 000 Kč pro více informací kontaktujte na emailu: holikjermil@gmail.com

machacova petra - potřebujete půjčku, abyste vyrovnali nějaký dluh zde

nebankovní půjčka pro každého s velmi výhodnou sazbou, výše půjčky od 10 000 Kč do 80 000 000 Kč pro více informací kontaktujte na emailu: machacovapetra9@gmail.com

Nina Dobreev - Zdieľam toto svedectvo s partnermi

Jsem tak rád, že se moje rozpadlé manželství obnovilo. Už je to více než měsíc a zdá se, že se věci vrátily do starých kolejí. Začal se ke mně chovat lépe a pro nás oba to byl ozdravný proces. Noční můra, která trvala téměř 2 roky, než jsme se rozešli, je konečně u konce. Vypadá to, že jsme se znovu zamilovali! Oba jsme hodili minulost za hlavu a snažíme se jít vpřed – a poprvé po dlouhé době vypadá budoucnost mnohem jasněji. Nemohu slovy vyjádřit, jak jsem Dr. Ola vděčný. Zdá se, že jsme na sobě konečně znovu objevili věci, kvůli kterým jsme se na prvním místě zamilovali. Veškerá úzkost a stres prostě zmizely. Děkuji doktore Ilekhojie za záchranu mého rozpadlého manželství a přivedení mého manžela zpět ke mně! Žijeme spolu zase šťastně. Kontaktujte ho e-mailem: drola.banjo@gmail.com a WhatsApp: +27635970874



 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 17
Celkem: 2841319
Měsíc: 30686
Den: 1337