Jdi na obsah Jdi na menu
 


HLÍDÁNÍ FRETEK

9. 9. 2010

HLÍDÁNÍ FRETEK

9.9. 2010 Protože sem tam hlídáme nějakou freťulku, rozhodli jsme se vytvořit i stránku pro ně, aby i majitelé mohli sledovat, jak se jejich miláčkové mají..

22.4.2011 - I hlídání freteček má však svá pravidla.. o fretečky hlídané se staráme stejně jako všechny, tudíž jako o naše vlastní, mají vše co potřebují, věnujeme ji lásku, čas, opatrujeme je atd.. Však.. i my se však podle hlídání potřebujeme zařídit.. tudíž bychom byli rádi, kdybyste nám řekli, na jak dlouho chcete fretečku pohlídat (cena za hlídání je 1000,- na měsíc se vším všudy, s granulkama, pamlskama, kočkolitem, stále čistou klecí a jednou týdně praným a voňavým pelíškem :-), s vycházkama atd..). V případě onemocnění fretky - stát se může kdykoliv cokoliv, pochopitelně potřebujeme Váš - nejlépe předem souhlas - s návštěvou veterináře a ošetřením s tím, že účelně vynaložené náklady na léčbu fretečky poté uhradíte. Dále bychom byli rádi, kdybyste si fretečku vyzvedli dle předem domluveného termínu.. může se stát, že budete potřebovat pohlídat fretečku i déle a my ji pochopitelně nevyhodíme na ulici, ale rádi ji pohlídáme i déle, ale byli bychom rádi, kdybyste nás o této skutečnosti včas informovali.. Např. Angela jsme si brali na měsíc.. na náš dotaz, kdy si Angela vyzvednou, prodloužili majitelé hlídání o další měsíc a pak zase.. Nám to nevadí, Angel je super freťák, ale musíme počítat především s místem pro fretečky útulkové a tak bychom byli vždy rády, abchom věděly, na čem jsme.. a ne že vůbec nevíme, kdy a zda vůbec si majitelé svou fretku vyzvednou.

Také prosím počítejte s vlastním dovozem fretečky k nám a také vyzvednutí u nás.. pochopitelně se můžeme domluvit na nějaké alternativě, ale je to velmi individuální.. mějte prosím na mysli, že i my jsme matky od rodin, od rodinných domů, s pracovními povinnostmi a ještě povinnostmi k fretečkám z útulku, které nám kromě všeho ostatního zaberou opravdu několik hodin denně.. a tak abychom my místo vás jezdili sem a tam, a tím musely něco zanedbat - protože jinak to bohužel nejde - jak nastavit čas ještě nikdo nevymyslel - tak to si prostě nemůžeme dovolit.

díky za pochopení. Jinak pochopitelně fretečky pohlídáme velmi rády a s láskou :-)

 

obrazek1.jpg31.01.2011 - dostali jsme na hlídání Angela - už 6ti letého nekastrovaného freťáčka, jehož majitelé se stěhují a tak dali Angela cca na měsíc k nám, aby se vyhnul všemu tomu shonu :-) Angel je velmi vychovaný a hodný... je přeci jen starší a tak jsme zjistili, že nejvíce mu chutnají konzervičky od gourmetu, na ty se vyloženě vrhá... jinak však v ničem nezaostává.. je šikovný a akční - vyleze si z klece, proběhne se, ale vzhledem k věku běhá jen chvilku a zase si zaleze zpět do klece do pelíšku :-)

21.4. Angel by se měl zítra vracet domů.. už si u nás zvykl, snad nebude mít problémy s návratem do své rodiny :-) Je to opravdu osobnost :-) Získat si Angela není jen tak :-) Navíc je to opravdu nádherný, obrovský freťák.. největší ze všech co jsem kdy viděla :-)  a někdy i pěkná potvrůka.. pěkně mě párkrát prohnal.. jak se mi chtěl zakousnout do nohou a já jsem se snažila mu zdrhnout.. je velmi rychlý, kolikrát jsem běžela přes celý barák :-) Rošťák jeden :-)

23.04. Angel odjel domů...:-) svou paničku poznal a tak snad bude vše OK.. dostal od nás na cestu konzervičky a granulky, aby doma věděly, co poslední měsíce papkal a co mu chutná a je zdravé a věříme, že mu bude doma fajn :-)

31.1. nějak jsem opomněla na tyto stránky dopisovat hlídané fretky.. přes vánoce jsme hlídali celkem 4 fretečky, 2 (z toho jeden byl "náš" Piškotek - až do ledna)... všechny byly v pohodě a spokojené se vrátily k majitelům.. 

p1010062.jpg- v červenci 2010jsme měsíc hlídali nádherného samečka Rica – ze začátku jsme se báli jeden druhého, ale po pár dnech už byl Rikoušek miláček rodiny..Rici je takový medvídek - jinak jsme mu snad ani neřekli..  a protože byl červenec a jeho panička zkoumala svět, Rikoušek zkoumal naši zahradu, nejvíce se mu líbilo jezírku se želvama. Pak se pochopitelně vrátil k majitelce... 

cikolinda.jpg- už několikrát jsme hlídali Hance freťulky či freťulky, které si od nás z útulku vzala, a protože i teď musí Hanka do lázní, máme na 10 dní Čikouška a Lindičku.. Hančina naprosto úžasná a dokonalá péče jim u nás bude chybět, protože tak, jak se mají u ní, se u nás mít bohužel nebudou – ale i tak jim dáme vše nej, co můžeme.. vždyť obě jsou i naše fretčí „děti“. Ale co jsou v péči Hanky, z Čikouška je nádherný fretčí sameček, jak má být a z Lindičky je překrásná stříbrná fretčí dáma  Tímto děkujeme moc Hance za veškerou péči, kterou jim dává.. 17.9. se Lindi a Čikoušek vrátili k Hance.. snad u nás byli spokojení oni a Hanka nabrala nové síly v lázních :-)

17.9.-26.9. hlídáme krásný tchoří páreček z Prahy -  Huga a Jessicu.. tak krásného samečka už jsme dlouho neviděli, a to ho paní majitelka "vysvobodila" ze jednoho zverimexu, kde ho nemohla nechat, když viděla, jak strádá... a jaký je z něj krásný "kus chlapa" :-) Oba jsou strašně hodní..

 V neděli odjel Hugo a Jessinka domů, vypadali spokojeně a i majitelka vypadala spokojeně, že se u nás freťulky měly dobře :-) To jsme moc rádi :-)

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Tiaidoxy - I'm looking a lover like you

hallo ... Im looking a man!!!
I love sex. Here are my erotic photos - bit.ly/3CFLPXE

IsaBomy - I'm looking a man like you

heey baby!!! my name Margaret!
I dream of hard sex! Write me - is.gd/zKNzIU

IsaBomy - I'm looking a lover like you

hallo baby! my name Jennifer!!!
I dream of hard sex! Write me - tinyurl.com/ygarb7lm

Hanah Maupay - Funguje to!

Funguje to! Můj bývalý mě zablokoval na každé platformě. Chvíli to trvalo, asi dva měsíce nebo tak, ale ODBLOKOVAL MĚ JEN PÁR HODIN PO KOUZLE OD DR ILEKHOJIE! Nevzdávej to! FUNGUJE TO! obraťte se o pomoc na Dr. Ilekhojie. jsme zase spolu. Věřte tomuto procesu ... Zde jeho kontakt..WhatsApp mu: +2348147400259 nebo mu pošlete e -mail na adresu: (gethelp05@gmail.com)

Zara Mateo - isikolosolutionhome@gmail.com

Děkuji vám, pane, za vaše skutečná kouzla. Jmenuji se Zara Matteo. To je opravdu neuvěřitelné a nic takového jsem v životě nezažil. Než jsem se s vámi setkal, pane, vyzkoušel jsem všechny pravděpodobné způsoby, jak dostat svého manžela zpět, ale ve skutečnosti jsem si uvědomil, že mi nic nevychází a že můj manžel ke mně vyvinul hodně nenávisti. Myslela jsem si, že není naděje se znovu setkat s mým bývalým manželem. Když jsem si ale přečetl dobré recenze o tom, jak DR ISIKOLO pomáhá ostatním, rozhodl jsem se ho kontaktovat. abych to zkusil a udělal jsem vše, co mi nařídil, a já mu důvěřoval a řídil se jeho pokyny, stejně jako mi to zaručil do 48 hodin, a to bylo přesně to, kdy mi zavolal můj bývalý. Pane, jsme nyní spokojenější než kdy dříve. Všechno vypadá perfektně a tak přirozeně! Velice vám děkuji, pane, za vaše autentická a nesporná kouzla shledání. zde opět jeho E -mail: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete mu také WhatsApp dát na +2348133261196.

Ivana Lasse - DR ISIKOLO mi POMOHL ZÍSKAT ZPĚT PARTNERA

DR ISIKOLO ZŮSTÁVÁ NEJLEPŠÍ POMOCI KAŽDÉMU A OBNOVENÍ MÉHO MANŽELSTVÍ JE O tom DŮKAZ.
Jmenuji se Ivana Lasse a po 5 letech v manželství s manželem se 2 dětmi se můj manžel začal chovat divně a chodit s jinými dámami a projevoval mi chladnou lásku, při několika příležitostech mi vyhrožuje rozvodem, pokud si dovolím zeptat se ho na jeho Aféra s jinými dámami, byla jsem úplně zničená a zmatená, dokud mi můj starý přítel neřekl o kouzelníkovi na internetu jménem DR ISIKOLO, který pomáhá lidem se vztahovými a manželskými problémy pomocí kouzel lásky, nejprve jsem pochyboval, jestli takový Věc někdy existuje, ale rozhodl se to zkusit, když ho kontaktuji, pomohl mi seslat kouzlo lásky a do 48 hodin se láska a štěstí obnovily a můj manžel se ke mně vrátil a začal se omlouvat, teď přestal chodit ven s ostatními dámami a jeho se mnou na dobré a skutečné. Kontaktujte DR ISIKOLO, aby váš problém se vztahem nebo manželstvím vyřešili dnes prostřednictvím e -mailu: isikolosolutionhome@gmail.com nebo přímo WhatsApp +2348133261196.

Tiaidoxy - I saw you yesterday. I'm looking a lover like you

hello baby! Im looking a man!!!
I love sex. Write me - bit.ly/3EdvCuw

Tiaidoxy - I saw you yesterday, I'm looking a lover like you

hey dear. my name is Helen.
I want sex! Here are my photos - tinyurl.com/yhwn549o

Viktoria Andro - testimony about the good works of Dr Isikolo

Pokud ne, skutečná pomoc DR ISIKOLA, nemyslím si, že se budu znovu usmívat.Můj manžel mi nechal jeden rok a dva týdny dvě děti.Všechna snaha přivést ho zpět se nezdařila.Myslela jsem, že ho neuvidím znovu, dokud Potkal jsem dámu jménem Christina, která mi řekla o sesilateli kouzel jménem DR ISIKOLO. Dala mi jeho e -mailovou adresu a mobilní číslo a já jsem ho kontaktoval a on mě ujistil, že do 48 hodin se ke mně můj manžel vrátí, za méně než 48 hodin. můj manžel se vrátil a začal prosit o odpuštění s tím, že to byla práce ďáblů, takže jsem dodnes překvapený tímto zázrakem, moc nevěřím na žádné duchovní doktory, nemohl jsem počat pět let po porodu moje děvčata, takže já a můj manžel jsme zoufale toužili po mužském dítěti, ale jakmile bylo kouzlo sesláno, otěhotněla jsem s mužským dítětem a porodila jsem své třetí dítě, pokud budete potřebovat jakoukoli pomoc, můžete kontaktovat mu:
DR ISIKOLO zajistí, že získáte perfektní výsledek bez prodlení. E -mail: isikolosolutionhome@gmail.com nebo přímo WhatsApp +2348133261196.

Tiaidoxy - I saw you today. I'm looking a lover like you

Hi baby!! Im looking a lover!
I want sex! Write me - tinyurl.com/yhwn549o

Tiaidoxy - I'm looking a man like you

hallo baby... Im looking a lover!!!
If you want to meet me, I'm here - is.gd/s8vGDo

Roxana Anda - DR ISIKOLO mi POMOHL ZÍSKAT ZPĚT PARTNERA

Můj život je plný štěstí, protože DR ISIKOLO mě činí šťastným. Jmenuji se Roxana Anda. Co se mi stalo, není to, co si můžu nechat jen pro sebe, ale také to říct světu, aby ti, kteří mají jakýkoli problém se svým vztahem nebo manželstvím, získali zpět své milované a byli opět šťastní. Já a můj milenec jsme měli vážné problémy, které vedly k našemu rozchodu, protože od té doby už můj život nikdy nebyl stejný, zkoušel jsem všechny metody, jak ho dostat zpět. ale byla to jen ztráta úsilí a ztráta času. Jednoho dne jsem ale při svém hledání na internetu narazil na někoho, kdo má svědectví o DR ISIKOLO. Kontaktuji ho a vysvětlím mu svůj problém, stále jsem velmi překvapen, jak dokázal do 48 hodin přivést zpět mého milence. Díky této skvělé věci, která se v mém životě stala, jsem se rozhodl říci celému světu o tomto skvělém muži jménem DR ISIKOLO. Pro ty, kteří něco potřebovali, mi řekl, že v jeho chrámu není nic nemožného. Moc mu věřím. Přátelé nebo kdokoli, kdo čte moje svědectví, pokud potřebujete pomoc s navrácením svého bývalého milence/bývalého manžela nebo chcete-li mít své dítě, laskavě ho kontaktujte prostřednictvím e-mailu; Pošlete mu e -mail na adresu: isikolosolutionhome@gmail.com nebo jeho WhatsApp/Viber na: +2348133261196 a já vám slibuji, že se k vám váš milenec určitě vrátí.

Kimmunny - I'm looking a lover like you

Hey dear!!! Im looking a lover...
I want sex! Write me - tinyurl.com/yfdf7tob

Kimmunny - I'm looking a man like you

hallo baby!!! Im looking a man...
If you want to meet me, I'm here - tinyurl.com/yh96ddj5

Lukas Cechlosky - Cenově dostupná nabídka půjčky

Spolehlivé a solidní finanční úvěry pro celou Českou republiku právě nyní. Nabízím vám úvěry od 50.000 Kč až do 70.000.000 Kč bez nutnosti zástavy nemovitosti. Rychlý a efektivní schvalovací proces s velkou průchodností schválených žádostí. Osobní schůzku k podepsání úvěrové smlouvy lze domluvit také ve vašem městě. Vyřízení celého úvěru včetně vyplacení financí už do 24 hodin od podepsání úvěrové smlouvy. Zdarma a nezávazně žádejte na emailu: pujckauver01@gmail.com

Lukas Cechlosky - OSOBNÍ NABÍDKA ÚVĚRU

Spolehlivé a solidní finanční úvěry pro celou Českou republiku právě nyní. Nabízím vám úvěry od 50.000 Kč až do 70.000.000 Kč bez nutnosti zástavy nemovitosti. Rychlý a efektivní schvalovací proces s velkou průchodností schválených žádostí. Osobní schůzku k podepsání úvěrové smlouvy lze domluvit také ve vašem městě. Vyřízení celého úvěru včetně vyplacení financí už do 24 hodin od podepsání úvěrové smlouvy. Zdarma a nezávazně žádejte na emailu: pujckauver01@gmail.com

Lauren Debois - Velký respekt k doktorovi

Velký respekt k doktorovi Ilekhojiemu za obnovení mého manželství po mnoha letech. Od listopadu loňského roku jsme s manželkou u soudu kvůli opatrovnictví mé holčičky. Hluboko v sobě jsem chtěl svou rodinu zpět, protože mi dávala tolik radosti, a od té doby, co tyto problémy začaly, jsem se nemohl soustředit na práci, protože jsem byl emocionálně na dně. Diskutoval jsem s přítelem, který mě seznámil s doktorem Ilekhojiem, a měl jsem od srdce rozhovor s ním, kde mě ujistil, že jeho kouzlo usmíření urovná spor mezi mnou a mou manželkou. Udělal jsem vše, co požadoval, tím, že jsem poskytl tu malou částku na nákup všech, o které mě předkové požádali, abych nabídl obnovení spojení mezi mnou a mojí ženou. Poté, co bylo hotovo, se moje žena jednoho rána probudila a vyzvala nás k rozhovoru, který později po tolika letech skončil nezapomenutelným sexem a od té doby byl v mé rodině a našich přátelích a sousedech klid .
Ačkoli to doktor Ilekhojie možná nevidí, ale dlužím mnoha lidem najít řešení s doktorem Ilekhojiem a usnadnit vám život a manželství. Můžete ho kontaktovat pomocí jeho přímého čísla na WhatsApp nebo Viber (+2348147400259) nebo na jeho e -mailu: (gethelp05@gmail.com)

NATALIE - profadamremmy@gmail.com

MAKE THINGS RIGHT IN A RELATIONSHIP WITH YOUR PARTNER. I read the article of a very great spell caster and it seems very helpful to me. I haven’t had the chance to have a proper relationship with my ex because we work together. This will be the final week or work and then I won't be around him constantly. Unfortunately, I broke one of the rules in the article and have been sleeping with him. Something I’m not proud of, especially since he has a girlfriend. Not to mention that she’s a girl he dated off and on for 3 years before he dated me. When I asked him why he kept sleeping with me even though he was in a relationship, his response was because I wanted it, and he wants me to be happy. But obviously what would make me happy would be to have him all to myself. That was when i read about Prof Remmy(+27660670249) on how he help people in saving their relationship and i was really desperate for his help. There were things in our relationship that were tough. We travelled for 4 months right in the beginning, and it was hard due to different expectations. When we returned our living situation was unstable which caused a lot of stress on my end. And when I ask why he didn’t give me a chance to make things better he said he gave me tons of chances. Oh, and he compared our relationship with his past. He says that things were great, and then they went bad really fast, and that why his back with is Ex. Because it at least took them years for things to get that bad. So i was very sad and disappointing and decided to contact this spell caster for help with tears running out of my eyes and Prof Remmy promised to make things right in my relationship and also assured me that my boyfriend is going to come back to me within 78hrs. At first, i was shocked and didn't believe him because i thought it was impossible to do. But i gave it a try and trusted him. Prof Remmy asked for my details and his, then guarantee me of his return. Truly my ex-lover started calling me and also begging me to forgive him and that's his willing to give us a second chance, then promised me never to love any other woman apart from me. it all seems like a miracle to me till now. Prof Remmy. Words can't express how i feel right now. it been 2 months now since you caste that loves spell for me and nothing have gone bad between us. his now caring more than ever and also the loving kind of Man i have ever wanted for myself in life. I thank you Prof Remmy for saving my relationship. Indeed you are the best. I want to use this media to share my testimony for the whole world to see and know that there is still hope in your broken relationship, No matter how bad it seems don't give up hope and also contact this man who saved my own. you can reach him through his website https://www.psychicremmy.com/ or contact him directly with his email address psychicremmy@gmail.com. I thank you Prof Remmy for helping me and i will always share my testimony in every social media or place i may go to. (From United states of America)+27660670249

Mario - Nikdy nemôžem prestať ďakovať a vážiť si vúdú Pane

Poté, co jsem měla sedm let vztah s Annie Marie, se se mnou rozešla, snažil jsem se ji přivést zpět, ale všechny zkoušky byly v žilách. Tak moc jsem ji chtěl zpátky kvůli lásce, kterou k ní mám, modlil jsem se, sliboval jsem, ale ona odmítla. Vysvětlil jsem svůj problém někomu online a ona mi navrhla, abych se raději obrátil na sesilatele kouzel, který by mi mohl pomoci seslat kouzlo, aby ji přivedl zpět, ale já jsem člověk, který nikdy nevěřil v pravost kouzel. Nezbylo mi nic jiného, ​​než to zkusit, poslal jsem e -mail sesilateli kouzel a on mi řekl, že není problém, že bude všechno v pořádku, že se ke mně můj bývalý vrátí do tří dnů, kouzlo seslal a překvapivě další den „Bylo kolem 15; 30 hodin, moje bývalá mi zavolala, byla jsem tak překvapená, odpověděla jsem na volání a řekla jen to, že jí bylo líto toho, co udělala, a všeho, co se mezi námi stalo, že chtěla, abych se vrátil. jí, že mě tolik miluje. Byla jsem tak šťastná a také mi řekla, že se mnou chce začít žít, abychom se mohli vzít. Tak jsme spolu začali šťastně žít. Od té doby jsem slíbil, že představím někoho, koho znám, kdo má problém se vztahem k voodoo Lordovi. Jsem velmi šťastný a spokojený, že jsem kontaktoval voodoo Lorda poté, co mě podvedli nějací falešní zaklínači kouzel. Můžete kontaktovat voodoo Lord na WhatsApp +2348097014925 a také e -mailem na voodooconnect60@gmail.com, abyste své problémy skutečně vyřešili.

Sasha - vúdú Pán je najlepší

Život může být krásný a další minutu je úplně jiný. Můj manžel a já jsme žili velmi krásný život před nečekaným chaosem, život bez skvrn a nedůvěry, dokud jsme neměli problémy s podporou našich dětí, přestal platit a našel dobrodružství venku, flirtoval se svými vytouženými ženami po našem společném utrpení . Cítil jsem v sobě prázdnotu, netušil jsem, jak se s ním znovu sejít, protože nepřišel domů, zůstal venku, neustále se opíjel a dělal všelijaké rozumné a dráždivé věci. Ale díky muži, který přinesl stabilitu zpět do mého domova, Voodoo Lordovi, muži dobrých skutků, tak skutečnému a přívětivému. Udělal, co musel, a fungovalo to efektivně, aby se můj manžel začal znovu chovat dobře, veškerá láska a péče se vrátily. Promluvte si s Voodoo Lordem o tom, co vás trápí, a budete rádi, že jste to udělali. WhatsApp +234 8097014925 nebo e -mailem Voodooconnect60@gmail.com




 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Statistiky

Online: 20
Celkem: 2813605
Měsíc: 27908
Den: 1142