Jdi na obsah Jdi na menu
 


HLÍDÁNÍ FRETEK

9. 9. 2010

HLÍDÁNÍ FRETEK

9.9. 2010 Protože sem tam hlídáme nějakou freťulku, rozhodli jsme se vytvořit i stránku pro ně, aby i majitelé mohli sledovat, jak se jejich miláčkové mají..

22.4.2011 - I hlídání freteček má však svá pravidla.. o fretečky hlídané se staráme stejně jako všechny, tudíž jako o naše vlastní, mají vše co potřebují, věnujeme ji lásku, čas, opatrujeme je atd.. Však.. i my se však podle hlídání potřebujeme zařídit.. tudíž bychom byli rádi, kdybyste nám řekli, na jak dlouho chcete fretečku pohlídat (cena za hlídání je 1000,- na měsíc se vším všudy, s granulkama, pamlskama, kočkolitem, stále čistou klecí a jednou týdně praným a voňavým pelíškem :-), s vycházkama atd..). V případě onemocnění fretky - stát se může kdykoliv cokoliv, pochopitelně potřebujeme Váš - nejlépe předem souhlas - s návštěvou veterináře a ošetřením s tím, že účelně vynaložené náklady na léčbu fretečky poté uhradíte. Dále bychom byli rádi, kdybyste si fretečku vyzvedli dle předem domluveného termínu.. může se stát, že budete potřebovat pohlídat fretečku i déle a my ji pochopitelně nevyhodíme na ulici, ale rádi ji pohlídáme i déle, ale byli bychom rádi, kdybyste nás o této skutečnosti včas informovali.. Např. Angela jsme si brali na měsíc.. na náš dotaz, kdy si Angela vyzvednou, prodloužili majitelé hlídání o další měsíc a pak zase.. Nám to nevadí, Angel je super freťák, ale musíme počítat především s místem pro fretečky útulkové a tak bychom byli vždy rády, abchom věděly, na čem jsme.. a ne že vůbec nevíme, kdy a zda vůbec si majitelé svou fretku vyzvednou.

Také prosím počítejte s vlastním dovozem fretečky k nám a také vyzvednutí u nás.. pochopitelně se můžeme domluvit na nějaké alternativě, ale je to velmi individuální.. mějte prosím na mysli, že i my jsme matky od rodin, od rodinných domů, s pracovními povinnostmi a ještě povinnostmi k fretečkám z útulku, které nám kromě všeho ostatního zaberou opravdu několik hodin denně.. a tak abychom my místo vás jezdili sem a tam, a tím musely něco zanedbat - protože jinak to bohužel nejde - jak nastavit čas ještě nikdo nevymyslel - tak to si prostě nemůžeme dovolit.

díky za pochopení. Jinak pochopitelně fretečky pohlídáme velmi rády a s láskou :-)

 

obrazek1.jpg31.01.2011 - dostali jsme na hlídání Angela - už 6ti letého nekastrovaného freťáčka, jehož majitelé se stěhují a tak dali Angela cca na měsíc k nám, aby se vyhnul všemu tomu shonu :-) Angel je velmi vychovaný a hodný... je přeci jen starší a tak jsme zjistili, že nejvíce mu chutnají konzervičky od gourmetu, na ty se vyloženě vrhá... jinak však v ničem nezaostává.. je šikovný a akční - vyleze si z klece, proběhne se, ale vzhledem k věku běhá jen chvilku a zase si zaleze zpět do klece do pelíšku :-)

21.4. Angel by se měl zítra vracet domů.. už si u nás zvykl, snad nebude mít problémy s návratem do své rodiny :-) Je to opravdu osobnost :-) Získat si Angela není jen tak :-) Navíc je to opravdu nádherný, obrovský freťák.. největší ze všech co jsem kdy viděla :-)  a někdy i pěkná potvrůka.. pěkně mě párkrát prohnal.. jak se mi chtěl zakousnout do nohou a já jsem se snažila mu zdrhnout.. je velmi rychlý, kolikrát jsem běžela přes celý barák :-) Rošťák jeden :-)

23.04. Angel odjel domů...:-) svou paničku poznal a tak snad bude vše OK.. dostal od nás na cestu konzervičky a granulky, aby doma věděly, co poslední měsíce papkal a co mu chutná a je zdravé a věříme, že mu bude doma fajn :-)

31.1. nějak jsem opomněla na tyto stránky dopisovat hlídané fretky.. přes vánoce jsme hlídali celkem 4 fretečky, 2 (z toho jeden byl "náš" Piškotek - až do ledna)... všechny byly v pohodě a spokojené se vrátily k majitelům.. 

p1010062.jpg- v červenci 2010jsme měsíc hlídali nádherného samečka Rica – ze začátku jsme se báli jeden druhého, ale po pár dnech už byl Rikoušek miláček rodiny..Rici je takový medvídek - jinak jsme mu snad ani neřekli..  a protože byl červenec a jeho panička zkoumala svět, Rikoušek zkoumal naši zahradu, nejvíce se mu líbilo jezírku se želvama. Pak se pochopitelně vrátil k majitelce... 

cikolinda.jpg- už několikrát jsme hlídali Hance freťulky či freťulky, které si od nás z útulku vzala, a protože i teď musí Hanka do lázní, máme na 10 dní Čikouška a Lindičku.. Hančina naprosto úžasná a dokonalá péče jim u nás bude chybět, protože tak, jak se mají u ní, se u nás mít bohužel nebudou – ale i tak jim dáme vše nej, co můžeme.. vždyť obě jsou i naše fretčí „děti“. Ale co jsou v péči Hanky, z Čikouška je nádherný fretčí sameček, jak má být a z Lindičky je překrásná stříbrná fretčí dáma  Tímto děkujeme moc Hance za veškerou péči, kterou jim dává.. 17.9. se Lindi a Čikoušek vrátili k Hance.. snad u nás byli spokojení oni a Hanka nabrala nové síly v lázních :-)

17.9.-26.9. hlídáme krásný tchoří páreček z Prahy -  Huga a Jessicu.. tak krásného samečka už jsme dlouho neviděli, a to ho paní majitelka "vysvobodila" ze jednoho zverimexu, kde ho nemohla nechat, když viděla, jak strádá... a jaký je z něj krásný "kus chlapa" :-) Oba jsou strašně hodní..

 V neděli odjel Hugo a Jessinka domů, vypadali spokojeně a i majitelka vypadala spokojeně, že se u nás freťulky měly dobře :-) To jsme moc rádi :-)

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ogunamen - Ogunamen1ofebudin@gmail.com

Jak úžasné kouzlo, to je doktor Ogunamen, dostal mě do 7 dnů, abych se stal plodným, a poté, co jsem o něm on-line četl, jsem se s dr. Ogunamenem spojil, když jsem četl, jak pomohl jedné ženě získat jejího manžela zpět a kontaktoval jsem ho kvůli svému problému. příliš .. Do 7 dnů po kontaktu se moje přání splnila .. tolik problémů o mém těhotenství mě přimělo a moje byla čarodějnice a všechny další škodlivé věci .. Když se doktor Ogunamen dostal do mého problému, byl jsem potvrzen a kontaktoval ho a nechte svůj problém vyřešit .. Jeho e-mail je ogunamen1ofebudin@gmail.com...

Bunny Sarafina - Love is Life

MG !! toto je jistě šokující a opravdové svědectví .. Navštívil jsem fórum zde na internetu dne 17. OFSEPTEMBER 2019, A mimo jiné úžasné svědectví o mocném a velkém kouzelníkovi zvaném (DR ALLAM) na trojici .. nikdy jsem tomu nevěřil, protože jsem nikdy nic neslyšel ani se nenaučil
o magii dříve ... žádná duše by mě nemohla ovlivnit magickými kouzly, dokud to DR ALLAM neudělal pro mě a neobnovil mi moje pětileté manželství zpět a přivedl manžela zpět ke mně za 48 hodin stejně jako já číst na internetu Byl jsem opravdu překvapen a šokován, když můj manžel poklekl a začal prosit o odpuštění a abych ji přijal zpět ... mám opravdu málo výrazů a nevím, jak moc ti mohu vyjádřit své uznání ( DR ALLAM) jsi Bůh poslaný mně a celé mé rodině ... tady je email, pokud máš stejnou situaci .. email dralahalah@gmail.com .... whatsapp +2348115720823 díky ..

Bunny Sarafina - Love is Life

(DR ALLAM) dostal moc a byl vybrán Bohem, aby osvobodil svět ... když mě manžel opustil a naše jediné dítě se všechno změnilo ... byl jsem bez života, lidé použili moji tíživost jako příležitost proniknout mě..i byl vyčerpán ze všech svých životních úspor a málem jsem ztratil naději, až jsem se setkal s DR ALLAM v posledních minutách mého mého setkání s DR ALLAM byl zázrak a dodnes jsem požehnal ten den, protože jsem se téměř vzdal naděje ... můj manžel koho jsem ztratil naději, můj manžel, kterého jsem udělal vše možné, aby se náhle vrátil domů, 3days poté, co jsem potkal DR ALLAM POUŽÍVÁNÍ TOTO POŠKOU DĚKUJEM, ŽÁDNÝ NÁPOVĚDA A TAKÉ SDÍLENÍ JEHO KONTAKTUJTE, ŽE JINÉ ZÍSKEJÍ VÝHODY Z HIMU KONTAKTUJTE HIM NA NASLEDUJÍCÍM EMAIL.dralahalah @ gmail.com..whatsapp +2348115720823

Ogunamen - Ogunamen1ofebudin@gmail.com

DĚKUJEM VELKÝM DR OGUNAMENŮM PRO ŘEŠENÍ MÉHO PROBLÉMU JEHO E-MAILEM (Ogunamen1ofebudin @ gmail
Jmenuji se slečna Fatima, byl jsem manželkou se svým manželem po dobu 5 let, že jsme spolu šťastně žili, dokud necestoval do Austrálie na služební cestě, kde se setkal s touto dívkou a od té doby mě nenávidí a děti a já ji rád miluji. Takže když se můj manžel vrátil z cesty, řekl, že mě nechce znovu vidět a moje děti, tak nás odvedl ven z domu a nyní jde do Austrálie, aby navštívil druhou ženu. takže já a moje děti jsme teď byli tak frustrovaní a já jsem zůstal s matkou a nedělal jsem se dobře, protože moje matka se po smrti otce oženila s jiným mužem, takže se oženil a moje děti byly tak zmatené a II byl hledám způsob, jak dostat svého manžela zpět domů, protože ho miluji a tolik ho miluji jednoho dne, když jsem šel po svém počítači, viděl jsem svědectví tohoto kouzelníka DR OGUNAMEN svědectví, které jsem sdílel na internetové dámě a to zapůsobil na mě působivě a také si myslím, že se pokusím. Zpočátku jsem se bál, ale když jsem si myslel, co moje děti a já procházím, kontaktoval jsem ho a řekl mi, abych zůstal v klidu jen 24 hodin, že se můj manžel vrátí ke mně a zavolá od příštího dne manžel požádal o děti a já jsem řekl DR Sunny a řekl, že vaše problémy jsou vyřešeny mým dítětem. Takhle jsem svou rodinu vrátil po dlouhém stresu, abych bránil špatné paní se vší pomocí DR OGUNAMEN. Chci, abyste se ke mně připojili všichni na tomto fóru, abyste díky DR OGUNAMEN děkovali a také radím každý, kdo by měl mít takové nebo podobné problémy nebo jakýkoli druh problémů, měl by také kontaktovat svůj e-mail (Ogunamen1ofebudin @ gmail), je řešením všech vašich životních problémů a problémů. jeho emailová adresa je opět (Ogunamen1ofebudin@gmail.com)

Kristina Leo - testimony about the good works of Dr Isikolo

Toto je web, který jsem četl o DR ISIKOLO a kontaktoval jsem ho, aby mi pomohl dostat mého bývalého přítele zpět, abych se oženil během měsíce června tohoto roku, a vrátil jsem se sem, abych o něm napsal příspěvek. DR ISIKOLO vám pomůže vyřešit váš problém bez ohledu na to, čím procházíte. Jmenuji se Alenka Egon. Komentovat kouzlo je pro mě velmi podivné, protože jsem nikdy nevěřil, že budu moci říci, že mi kouzelník pomohl přivést mého bývalého přítele zpět po 3 letech bez kontaktu. Četl jsem o DR ISIKOLU z jiných webových stránek a kontaktoval jsem ho, aby mi pomohl. Za méně než 48 hodin mi můj bývalý přítel zavolal a byl jsem rád, že se ke mně chce vrátit. Potkali jsme se v pátek a on mi navrhl ... Byl to nejkrásnější prsten. Prosím, všichni zde, kontaktujte DR ISIKOLO, aby vám vyřešil váš problém a učinil vás spokojeným s vaším vztahem, který vás bolí. Láska je ten nejlepší pocit, jaký kdy zažil. Pošlete mu e-mail na adresu isikolosolutionhome@gmail.com nebo jeho WhatsApp/Viber ho na: +2348133261196.

Emma Hugo - Dr. Isikolo mi opravdu pomohl a jsem tak rád, že to fungovalo

Efektivní mocné kouzlo lásky, díky kterému se vaše Ex Lover vrátí zpět, podívejte se na doktora Isikola.
Právě jsem zažil zázraky milostného kouzla Dr. Isikola, které se rozšířilo na internetu i po celém světě. Jak úžasně pomohl lidem na celém světě obnovit jejich manželství a získat zpět ztracené milence a také pomoci vyhrát loterii. Kontaktoval jsem ho poté, co jsem prošel tolika svědectvími různých lidí, jak mu pomáhá přivést zpět milence zpět, řekl jsem mu o svém manželovi, který mě opustil asi před 8 měsíci, a odešel z domova se vším, co jsem měl. Doktor Isikolo mi jen řekl, abych se třikrát usmál a měl klid, zvládne vše za pouhých 48 hodin. Po druhém dni, kdy mě Anthony volal, jsem byl tak šokován, vybral jsem hovor a nemohl uvěřit svým uším, byl opravdu mě prosí, abych mu odpustil a telefonicky slíbil. Vrátil se domů a také mi dal nové auto, jen aby pro něj dokázal svou lásku ke mně. Byl jsem tak šťastný a zavolal jsem doktoru Isikoloovi a poděkoval mu, řekl mi jen, abych sdílel dobré zprávy po celém světě. Pokud potřebujete efektivní a skutečné kouzlo pro jakýkoli problém ve svém životě, můžete kontaktovat dr. Isikolo jeho e-mail: (isikolosolutionhome@gmail.com) Také můžete Whatsapp ho na +2348133261196.

Vanessa Carsten - DR ISIKOLO JE ZAPALOVANÉ ŽIVÉ kouzlo

Jak jsem se vrátil mému bývalému manželovi poté, co mě opustil, a Jak jsem se vrátil mému bývalému manželovi poté, co opustil mě a naše děti “
Navrhuji, abyste si přečetli moje svědectví. Jsem Vanessa Carsten, jsem tak nadšená, že můj manžel je zpět poté, co mě opustil pro jinou ženu. Můj manžel měl poměr se spolupracovníkem a miluji svého manžela tak moc, ale on mě podváděl se svým spolupracovníkem a touto dívkou myslím, že na čarodějnici nebo černou magii na mého manžela, aby ho nenáviděl, a to bylo tak kritický a nepožádaný, protože volám celý den a noc, aby mi Bůh poslal pomocníka, aby přivedl mého manžela zpět! Byl jsem opravdu naštvaný a potřeboval jsem pomoc, takže jsem hledal pomoc online a narazil jsem na web, který naznačoval, že DR ISIKOLO může pomoci získat bývalého přítele rychle zpět. Cítil jsem, že bych ho měl vyzkoušet. Kontaktoval jsem ho a řekl mi, co mám dělat, a udělal jsem to, pak mi udělal kouzlo lásky. O 11 hodin později mi můj manžel opravdu volal a řekl mi, že mi tolik chybí, ó můj bože! Byl jsem tak šťastný a dnes jsem opět šťastný se svým mužem a my spolu radostně žijeme a děkuji mocnému kouzelníkovi DR ISIKOLO, je tak mocný a rozhodl jsem se zde svůj příběh podělit. Pokud jste tady a váš milenec vás odmítá, nebo se váš manžel přestěhoval do jiné ženy, už neplakejte, požádejte o pomoc DR ISIKOLO. Zde je jeho kontakt E-mail mu (isikolosolutionhome@gmail.com) Můžete také WhatsApp ho na +2348133261196.

Sikovic Mag - ďakujem chubygreat za pomoc.

Chci poděkovat chubygreatovi za to, že mi pomohl dostat moji ženu zpět, Bůh bude i nadále zvyšovat svou moudrost a moc dělat více vykořisťování. Pokud máte jakýkoli problém života, cokoli víte, je problém a hledáte řešení a nevíte, co dělat, kontaktujte chubygreat@gmail.com! Je řešitelem problémů. Am Silvija Patrik jménem Nikdy jsem nevěřil v milostná kouzla nebo kouzla, dokud jsem se s tímto kouzelníkem setkal, když jsem navštívil svého přítele v Africe poslední tři roky na obchodním summitu. Potkal jsem muže jménem chubygreat, byl opravdu mocný a mohl by pomoci s kouzly, které by vrátily ztracené milence a magické peníze, kouzla nebo kouzla pro dobrou práci nebo štěstí. Jsem nyní šťastný. Svědčím o tom, že muž, kterého jsem se chtěl oženit, mě opustil 5 týdnů před svatbou a můj život byl vzhůru nohama, protože náš vztah trvá 3 roky. Opravdu jsem ho milovala, ale jeho matka byla proti nám a neměla jsem dobře placenou práci. Když jsem potkal tohoto kouzelníka, řekl jsem mu, co se stalo, a vysvětlil mu situaci. Nejprve jsem byl nerozhodný a pochybný, ale snažil jsem se. A o dva dny později, když jsem se vrátil do Německa, zavolal mi přítel (nyní můj manžel) a přišel ke mně a omluvil se, že všechno bylo vyřešeno s mojí matkou a rodinou a měl nový pracovní pohovor a chce se oženit. Nevěřil jsem tomu, protože chubygreat se ptal mého jména a jména mého přítele a všeho, co jsem chtěl, aby udělal. Nyní jsme šťastně vdaní a očekáváme naše malé dítě a můj manžel také získal novou práci a naše životy se zlepšily. stačí ho kontaktovat pomocí jeho e-mailu chubygreat@gmail.com nebo Whatsapp nebo zavolat na +2348165965904

Sikovic Mag - ďakujem chubygreat za pomoc.

Chci poděkovat chubygreatovi za to, že mi pomohl dostat moji ženu zpět, Bůh bude i nadále zvyšovat svou moudrost a moc dělat více vykořisťování. Pokud máte jakýkoli problém života, cokoli víte, je problém a hledáte řešení a nevíte, co dělat, kontaktujte chubygreat@gmail.com! Je řešitelem problémů. Am Silvija Patrik jménem Nikdy jsem nevěřil v milostná kouzla nebo kouzla, dokud jsem se s tímto kouzelníkem setkal, když jsem navštívil svého přítele v Africe poslední tři roky na obchodním summitu. Potkal jsem muže jménem chubygreat, byl opravdu mocný a mohl by pomoci s kouzly, které by vrátily ztracené milence a magické peníze, kouzla nebo kouzla pro dobrou práci nebo štěstí. Jsem nyní šťastný. Svědčím o tom, že muž, kterého jsem se chtěl oženit, mě opustil 5 týdnů před svatbou a můj život byl vzhůru nohama, protože náš vztah trvá 3 roky. Opravdu jsem ho milovala, ale jeho matka byla proti nám a neměla jsem dobře placenou práci. Když jsem potkal tohoto kouzelníka, řekl jsem mu, co se stalo, a vysvětlil mu situaci. Nejprve jsem byl nerozhodný a pochybný, ale snažil jsem se. A o dva dny později, když jsem se vrátil do Německa, zavolal mi přítel (nyní můj manžel) a přišel ke mně a omluvil se, že všechno bylo vyřešeno s mojí matkou a rodinou a měl nový pracovní pohovor a chce se oženit. Nevěřil jsem tomu, protože chubygreat se ptal mého jména a jména mého přítele a všeho, co jsem chtěl, aby udělal. Nyní jsme šťastně vdaní a očekáváme naše malé dítě a můj manžel také získal novou práci a naše životy se zlepšily. stačí ho kontaktovat pomocí e-mailu chubygreat@gmail.com nebo Whatsapp nebo zavolat na +2348165965904

Sikovic Mag - ďakujem chubygreat za pomoc.

Chci poděkovat chubygreatovi za to, že mi pomohl dostat moji ženu zpět, Bůh bude i nadále zvyšovat svou moudrost a moc dělat více vykořisťování. Pokud máte jakýkoli problém života, cokoli víte, je problém a hledáte řešení a nevíte, co dělat, kontaktujte chubygreat@gmail.com! Je řešitelem problémů. Am Silvija Patrik jménem Nikdy jsem nevěřil v milostná kouzla nebo kouzla, dokud jsem se s tímto kouzelníkem setkal, když jsem navštívil svého přítele v Africe poslední tři roky na obchodním summitu. Potkal jsem muže jménem chubygreat, byl opravdu mocný a mohl by pomoci s kouzly, které by vrátily ztracené milence a magické peníze, kouzla nebo kouzla pro dobrou práci nebo štěstí. Jsem nyní šťastný. Svědčím o tom, že muž, kterého jsem se chtěl oženit, mě opustil 5 týdnů před svatbou a můj život byl vzhůru nohama, protože náš vztah trvá 3 roky. Opravdu jsem ho milovala, ale jeho matka byla proti nám a neměla jsem dobře placenou práci. Když jsem potkal tohoto kouzelníka, řekl jsem mu, co se stalo, a vysvětlil mu situaci. Nejprve jsem byl nerozhodný a pochybný, ale snažil jsem se. A o dva dny později, když jsem se vrátil do Německa, zavolal mi přítel (nyní můj manžel) a přišel ke mně a omluvil se, že všechno bylo vyřešeno s mojí matkou a rodinou a měl nový pracovní pohovor a chce se oženit. Nevěřil jsem tomu, protože chubygreat se ptal mého jména a jména mého přítele a všeho, co jsem chtěl, aby udělal. Nyní jsme šťastně vdaní a očekáváme naše malé dítě a můj manžel také získal novou práci a naše životy se zlepšily. stačí ho kontaktovat pomocí e-mailu chubygreat@gmail.com nebo Whatsapp nebo zavolat na +2348165965904

Leona Filip - DR ISIKOLO JE ZAPALOVANÉ ŽIVÉ kouzlo

Ahoj, já jsem Leona Filipová. Poté, co byl ve vztahu s mým manželem celé roky, se rozešel se mnou. Udělal jsem vše, co bylo v mém dosahu, abych ho přivedl zpět, ale všechno bylo marné, chtěl jsem ho tak špatně kvůli lásce, kterou jsem k němu měl, prosil jsem ho o všechno, dal jsem sliby, ale on odmítl. Vysvětlil jsem svůj problém svému příteli a navrhla, že bych se měl raději spojit s kouzelníkem, který by mi mohl pomoci seslat kouzlo, aby ho přivedlo zpět, neměl jsem na výběr, než to zkusit. Poslal jsem si kouzlo a on mě ujistil, že tam nebyl žádný problém a že všechno bude v pořádku před dvěma dny. Vrhl kouzlo a překvapivě druhý den mi zavolal můj manžel. Byl jsem tak překvapený, odpověděl jsem na hovor a vše, co řekl, bylo to, že byl tak líto všeho, co se stalo, že chtěl, abych se k němu vrátil. Také řekl, že mě tolik miluje. Byl jsem tak šťastný a šel jsem k němu, tak jsme spolu začali šťastně žít společně. E-mail s kouzly je isikolosolutionhome@gmail.com. Můžete mu poslat e-mail, pokud potřebujete pomoc s vaším vztahem nebo jiným případem. 1) Kouzla lásky 2) Kouzla ztracených lásky 3) Kouzla rozvodu 4) Kouzla manželství 5) Vázací kouzlo. 6) Kouzla rozpadu 7) Vyhoďte minulosti Milovníka 8.) Chcete být povýšeni ve své kanceláři / Loterie 9) Chcete uspokojit svého milence Kontaktujte tohoto skvělého muže, pokud máte nějaký problém pro trvalé řešení prostřednictvím: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196.

Alenka Egon - DR ISIKOLO JE ZAPALOVANÉ ŽIVÉ kouzlo

Toto je web, který jsem četl o DR ISIKOLO a kontaktoval jsem ho, aby mi pomohl dostat mého bývalého přítele zpět, abych se oženil během měsíce června tohoto roku, a vrátil jsem se sem, abych o něm napsal příspěvek. DR ISIKOLO vám pomůže vyřešit váš problém bez ohledu na to, čím procházíte. Jmenuji se Alenka Egon z USA. Příspěvek o kouzelníkovi je pro mě velmi podivný, protože jsem nikdy nevěřil, že budu moci říci, že mi kouzelník pomohl přivést mého bývalého přítele zpět po 3 letech bez kontaktu. Četl jsem o DR ISIKOLU z jiných webových stránek a kontaktoval jsem ho, aby mi pomohl. Za méně než 48 hodin mi můj bývalý přítel zavolal a byl jsem rád, že se ke mně chce vrátit. Potkali jsme se v pátek a on mi navrhl ... Byl to nejkrásnější prsten. Prosím, všichni zde, kontaktujte DR ISIKOLO, aby vám vyřešil váš problém a učinil vás spokojeným s vaším vztahem, který vás bolí. Láska je ten nejlepší pocit, jaký kdy zažil. Pošlete mu e-mail na (isikolosolutionhome@gmail.com) nebo jeho WhatsApp/Viber ho na: +2348133261196.

Eva Ribona - DR ISIKOLO JE ZAPALOVANÉ ŽIVÉ kouzlo

Vrátil jsem se se svým bývalým přítelem s pomocí Dr. Isikola, nejlepšího kouzelníka online, a velmi doporučuji Dr. Isikolo každému, kdo potřebuje pomoc !. Chci svědčit o tom, jak jsem se vrátil můj přítel poté, co se rozešel se mnou, jsme spolu spolu 3 roky, nedávno jsem zjistil, že můj přítel měl poměr s jinou přítelkyní, když jsem ho konfrontoval, vedlo to k hádkám a on konečně se se mnou rozešel, snažil jsem se všechno, co jsem mohl, abych ho dostal zpět, ale všechny k ničemu, dokud jsem neuviděl příspěvek ve fóru o vztazích o kouzelníkovi, který pomáhá lidem získat zpět svou ztracenou lásku pomocí kouzla Love, zpočátku jsem o tom pochyboval ale rozhodl se to zkusit, když jsem kontaktoval toto kouzlo prostřednictvím jeho e-mailu, a řekl mi, co mám dělat, a udělal jsem to, Pak mi udělal kouzlo Love. O 48 hodin později mi můj přítel opravdu volal a řekl mi, že mi tolik chybí, tak úžasné !! Tak se vrátil ten samý den se spoustou lásky a radosti a omluvil se za svou chybu a za bolest, kterou mi způsobil. Od toho dne byl náš vztah nyní silnější, než jak tomu bylo dříve, díky děkuji doktoru Isikolovi. je tak mocný a rozhodl jsem se podělit se o svůj příběh na internetu, že Dr. Isikolo skutečný a mocný kouzelník, který se budu vždy modlit, aby žil dlouho, aby pomohl svým dětem v době potíží, pokud jste tady a potřebujete Ex zpět Nebo se váš manžel přestěhoval do jiné ženy, už neplakejte, kontaktujte nyní tohoto mocného kouzla. Zde je jeho kontakt: Pošlete mu e-mail na: Pošlete mu e-mail isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196.

Renata Tijana - Dr. Isikolo mi opravdu pomohl a jsem tak rád, že to fungovalo

Dnes se cítím tak radostně díky pomoci DR ISIKOLO, kterou mi poskytl za to, že mi vrátil manžela. Byl jsem ženatý 6 let a bylo to tak hrozné, protože můj manžel na mě podváděl a hledal rozvod. Ale když jsem narazil na e-mail DR ISIKOLO (isikolosolutionhome@gmail.com) na internetu zaslaný paní, rozhodl jsem se s ním kontaktovat, vysvětlil jsem mu svou situaci a poté jsem hledal jeho pomoc, ale k mému největšímu překvapení řekl mi, že mi pomůže s mým případem, protože bez řešení, které udělal, jak jsem mu vyhověl, není problém. Tady oslavuji, protože můj manžel je zpět domů a trvalo mu to jen za 48 hodin a opravdu si užívám své manželství a jakou velkou oslavu. Stále budu svědčit na internetu, protože DR ISIKOLO je opravdu pomocník, kterého Bůh poslal, aby nám všem pomohl. Proč nyní kontaktovat DR ISIKOLO, pokud čelíte jakýmkoli výzvám ve svém vztahu. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196.

Ana Dario - testimony

Jmenuji se Ana Dario, rád bych řekl velké poděkování muži, který je dnes za mými úsměvy tím, že se se mnou a mým manželem setkal poté, co se s mnou rozvedl, DR ISIKOLO, který je velmi mocným kouzelníkem a přivedl mého manžela zpět ke mně a přiměl ho, abych mu odpustil za všechno, co pro mě udělal, opravdu jsem mu tolik chyběl a vždy jsem ho miloval. Jsem rád, že ho mám zpátky v životě a všechna moje ocenění patří DR ISIKOLO za to, že mi pomohl a přivedl mého muže zpět k mému životu s jeho velkými schopnostmi. Obrátil jsem se na něj a položil mi svou agónii dříve a on mi řekl, co mám dělat, co jsem udělal, a za 48 hodin se můj miláček vrátil zpět ke mně. Moji přátelé tam, kteří prožívají manželské problémy a problémy s rozvodem, vás ujišťuji, že můžete získat svého milence zpět do svého života pomocí DR ISIKOLO. Můžete ho kontaktovat na: (isikolosolutionhome@gmail.com) Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196. I nadále zveřejňovat své jméno na internetu kvůli dobré práci, kterou pro mě udělal. Jeho e-mail je znovu isikolosolutionhome@gmail.com

emma hugo - isikolosolutionhome@gmail.com

Efektivní silné kouzlo lásky, díky kterému se vaše Ex Lover vrátí zpět, zkontrolujte Dr. Isikola
Právě jsem zažil zázraky milostného kouzla Dr. Isikola, které se rozšířilo na internetu i po celém světě. Jak úžasně pomohl lidem na celém světě obnovit jejich manželství a získat zpět ztracené milence a také pomoci vyhrát loterii. Kontaktoval jsem ho poté, co jsem prošel tolika svědectvími různých lidí, jak mu pomáhá přivést zpět milence zpět, řekl jsem mu o svém manželovi, který mě opustil asi před 8 měsíci, a odešel z domova se vším, co jsem měl. Doktor Isikolo mi jen řekl, abych se třikrát usmál a měl klid, zvládne vše za pouhých 48 hodin. Po druhém dni, kdy mě Anthony volal, jsem byl tak šokován, vybral jsem hovor a nemohl uvěřit svým uším, byl opravdu mě prosí, abych mu odpustil a slíbil telefonicky. Vrátil se domů a také mi dal nové auto, jen aby pro něj dokázal svou lásku ke mně. Byl jsem tak šťastný, zavolal jsem dr. Isikolo a poděkoval mu, on mi jen řekl, abych sdílel dobré zprávy po celém světě. Pokud potřebujete efektivní a skutečné kouzlo pro jakýkoli problém ve svém životě, můžete kontaktovat dr. Isikolo jeho e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196.

emma hugo - isikolosolutionhome@gmail.com

Efektivní silné kouzlo lásky, díky kterému se vaše Ex Lover vrátí zpět, zkontrolujte Dr. Isikola
Právě jsem zažil zázraky milostného kouzla Dr. Isikola, které se rozšířilo na internetu i po celém světě. Jak úžasně pomohl lidem na celém světě obnovit jejich manželství a získat zpět ztracené milence a také pomoci vyhrát loterii. Kontaktoval jsem ho poté, co jsem prošel tolika svědectvími různých lidí, jak mu pomáhá přivést zpět milence zpět, řekl jsem mu o svém manželovi, který mě opustil asi před 8 měsíci, a odešel z domova se vším, co jsem měl. Doktor Isikolo mi jen řekl, abych se třikrát usmál a měl klid, zvládne vše za pouhých 48 hodin. Po druhém dni, kdy mě Anthony volal, jsem byl tak šokován, vybral jsem hovor a nemohl uvěřit svým uším, byl opravdu mě prosí, abych mu odpustil a slíbil telefonicky. Vrátil se domů a také mi dal nové auto, jen aby pro něj dokázal svou lásku ke mně. Byl jsem tak šťastný, zavolal jsem dr. Isikolo a poděkoval mu, on mi jen řekl, abych sdílel dobré zprávy po celém světě. Pokud potřebujete efektivní a skutečné kouzlo pro jakýkoli problém ve svém životě, můžete kontaktovat dr. Isikolo jeho e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196.

Helena Alaric - DR ISIKOLO JE ZAPALOVANÉ ŽIVÉ kouzlo

Prosím, přečtěte si a také kontaktujte DR ISIKOLO, pokud potřebujete silné kouzlo lásky k vyřešení vašeho rozbitého vztahu.
Když jsem byla šest měsíců těhotná se svým druhým dítětem, rozvedla jsem se s manželem. Od chvíle, kdy naše první dítě bylo počato, se hádali a hádali jsme nonstop, už od něj už nemilovala lásku ani důvěru, takže mě rozvedl. A všechny tyto whiles, snažil jsem se všechny různé prostředky, jak ho dostat zpět, také jsem vyzkoušel několik různých kouzla kolečka tady ve Spojených státech, ale žádný z nich nemohl přivést Richard zpět ke mně. Byl to jen DR ISIKOLO, který mi zaručil naléhavé obsazení 48 hodin kouzlem, a ujišťuje mě, že můj manžel bude znovu se mnou. Píšu, abych vám poděkoval a děkuji vám za dodržení vašich slibů a za to, že jste využili své nadané a velké síly, abyste ho přivedli zpět domů. Byl jsem nadšený, když jsem věděl, že se specializujete na sloučení Loversů. Děkuji vám, pane, že jste mi pomohl v nejhorších dobách mého života, že jsem byl tak velkým kouzelníkem a že mi dal kouzlo lásky, které mi přineslo tolik radosti v mém manželství. Můj manžel je zpět a slibuji, že mě už nikdy neopustí. Pokud pochybujete o jeho schopnosti, věřte mi. Měli byste mít šanci. Vyplatí se způsoby, které jste si ani nedokázali představit. Pokud jste právě teď jejich a potřebujete silné a naléhavé milostné kouzlo, které vám přinese zpět laskavý kontakt s DR ISIKOLO, právě teď je jedinou odpovědí, jak obnovit váš rozbitý vztah nebo manželství. (isikolosolutionhome@gmail.com) Můžete také Whatsapp/Viber ho na +2348133261196.

SUSAN MARIO - Svědectví

Jsem Susan jménem. Zdravím každého, kdo čte toto svědectví. Byl jsem odmítnut můj manžel po osmi (8) let manželství jen proto, že jiná žena měla kouzlo na něj a on opustil mě a děti trpět. jednoho dne, když jsem četl přes web, viděl jsem příspěvek o tom, jak toto kouzlo kolečko na této e-mailové adrese ( aoba5019@gmail.com), pomohl ženě získat zpět svého manžela a dal jsem mu odpověď na jeho adresu a on mi řekl, že žena měla kouzlo na mého manžela a on mi řekl, že mi pomůže a po 2 dnech používání toho, co mi pošle, že budu mít svého muže zpět. Můžete ho kontaktovat prostřednictvím e-mailu: (aoba5019@gmail.com) nebo prostřednictvím jeho whatsapp číslo: ( +27740386124 ) . Věřil jsem mu a dnes jsem rád, že vám všem vědět, že toto kouzlo kolečko má moc přivést milovníky zpět. protože jsem teď spokojený s mým manželem všemi díky DR ADELEKE

Jana Alois - testimony

Nechtěl jsem se rozvést, protože miluji svého manžela velmi a nechci, aby se moje rodina rozpadla. Měl jsem podezření, že žena použila na svého manžela černé kouzlo, aby se nemohl vrátit do své rodiny. Hledal jsem tipy, jak získat svého manžela zpět, a narazil jsem na komentář, který říká, že doktor Isikolo jí pomohl získat manžela zpět po několika měsících rozpadu a vzal jsem e-mail doktora Isikola, který byl přítomen v komentáři a poslal e-mailem mu o mém problému odpověděl zpět a pomohl mi získat zpět svého manžela zpět do 48 hodin a právě teď je můj manžel zpět se mnou a je ještě milující než předtím. Pokud chcete obnovit svůj vztah, navštivte tento e-mail na internetu a přesvědčte se sami, co udělal pro lidi, jsem velmi rád, že svědčí o jeho dobré práci. všichni si zaslouží být šťastní! zkuste ho, jeho e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také WhatsApp ho na +2348133261196.



 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 7
Celkem: 2844628
Měsíc: 32214
Den: 1494